Више прегледа и новца од ваших ИоуТубе видео снимака уз ВидИК

Видео снимци су најпопуларнији мултимедијални садржај који људи конзумирају, а ИоуТубе је одредиште број 1 за видео снимке.

Лакше је каналисати своје мисли кроз јаке визуелне и видео садржаје који привлаче вашу публику. Стога га нашироко користе и појединачни влогери и компаније. Потенцијал за огроман органски домет и популарност ИоуТубе-а омогућили су креаторима платформе као њихову дестинацију за зараду огромног прихода.

Међутим, истицање у огромној гомили креатора садржаја које ИоуТубе поздравља је прави изазов са којим се људи суочавају. Ова игра је све у томе да добијете више прегледа и да ваш садржај постане вирални.

Стога је кључно осигурати да ваш садржај допре до циљане публике. Због тога морате применити СЕО технике да бисте повећали видљивост садржаја и искористили неки софтвер по том питању.

видИК је један такав софтвер који креаторима садржаја даје подстицај који им је потребан за њихове видео записе и извлачи драгоцене увиде у вези са перформансама видео записа.

Дакле, хајде да истражимо и разумемо да ли вам то заиста може помоћи и да утврдимо да ли је вредно трошити свој велики новац.

Шта је видИК?

видИК је платформа за видео маркетинг која помаже креаторима садржаја да стекну алате и образује их да максимизирају продуктивност и повећају број прегледа и претплатника на свом ИоуТубе каналу.

Његове карактеристике, маркетиншки алати и видео аналитика помажу видео снимцима да стекну велику изложеност која им је потребна за бољи досег. Његова широка лепеза корисних могућности и СЕО решења могу вам помоћи да доносите боље одлуке и комуницирате са својом публиком.

видИК их извршава прикупљањем и приказивањем података и метрика на разумљивији начин. Овај алат је одличан за укључивање и обраду великих података у вашу стратегију објављивања. Такође вам може помоћи да одржите благовремени ангажман са својом публиком ради боље одрживости вашег канала.

Хајде да истражимо неке од карактеристика.

Реакциони подаци 📊

 • Шта је у тренду: видИК вам омогућава да истражујете трендовске видео снимке и подесите упозорења о трендовима како бисте избегли пропуштање прилика за раст вируса. Омогућава вам да стекнете увид у ИоуТубе-ове трендовске теме које вам помажу да обликујете свој следећи садржај.
 • Шта ради, а шта не: То је као стручни консултант коме можете да се обратите на дохват руке да бисте разумели шта функционише, а шта не са вашим објављеним садржајем. Такође вам помаже да схватите шта треба да урадите да бисте проширили свој канал.

 • СЕО картица резултата: То је корисна контролна листа пре објављивања како бисте били сигурни да су све публикације СЕО оптимизоване. Даје вам више информација о вашем каналу и помаже вам да брзо прикупите податке да бисте проверили учинак својих видео снимака. Важне тачке података су представљене различитим бојама; на тај начин можете лако да схватите и поправите ствари.

Побољшава видљивост 👁

 • ИоуТубе решење за истраживање кључних речи: ИоуТубе је други највећи претраживач на свету. Уз видИК поред вас, можете разумети које кључне речи ваша публика тражи да би креирала садржај у складу са тим.

Пружа предлоге за претрагу релевантне за вашу нишу и приказује сличне видео снимке да бисте добили општу идеју. Алат за истраживање кључних речи такође приказује податке као што су просечни претплатници и прегледи у односу на одређени термин.

Такође добијате алате за проверу кључних речи, уметнуте кључне речи да видите ознаке које користе конкуренти и шаблоне кључних речи. Веб Суите долази са моћним СЕО алатима, а преводилац кључних речи може да циља глобалну публику преводећи наслове видео записа, ознаке и описе.

 • Контролна табла за аналитику омогућава преглед статуса канала на први поглед. Његов алат за траку статистике у реалном времену чини статистику доступнијом када вам затреба. Такође приказује статус монетизације, приказе у реалном времену и време гледања да би се измерио учинак ваших видео снимака кроз графикон.

Фокусирајте се на раст 📈

 • Алатка за ревизију: Сазнајте какав је учинак ваших видео снимака и ревидирајте постојеће видео снимке помоћу алатке за ревизију да бисте разумели који типови садржаја могу највише користити каналу.

Укључује пет различитих алата: перформансе у последњих 30 дана, упозорења о трендовима, ревизију канала, најгледаније и достигнућа.

 • Алат за конкурентно истраживање: Омогућава вам да прикупите дубљи увид у видео снимке својих конкурентских креатора да бисте разумели шта ради и зашто за њих. За то сортирајте њихове видео записе по прегледима, временским оквирима, прегледима/сатовима и датуму отпремања.

На овај начин можете користити ове податке да креирате своју стратегију садржаја и лоцирате могућности за раст. видИК уклања нагађање тако што даје конкретне препоруке о томе које радње могу највише помоћи каналу.

 • Алати за продуктивност: видИК нуди много алата за продуктивност као што су групно копирање или уређивање картица и завршни екрани, који штеде много вашег времена. Такође добијате алатку за продуктивност коментара, шаблон за коментаре који можете да користите да брже одговарате на коментаре својих видео снимака.

 • Генератор сличица вам помаже да креирате сличицу ваше жеље уређивањем и прилагођавањем њених граница, облика, текста и још много тога.

Штавише, можете масовно да преузмете метаподатке да бисте направили резервну копију читавих мета информација. Могуће је и извоз ових података у табеле и њихово сортирање по различитим редовима и колонама.

Обука 💡

 • видИК Академија нуди бесплатне и плаћене курсеве ексклузивне за кориснике о расту ИоуТубе-а и развоју канала. Препуна је прегршт примера и практичних савета заснованих на искуству из стварног света стручњака видИК-а.

Осим тога, они ће испоручити 30 видео снимака који ће покривати различите аспекте креирања, истраживања, оптимизације и објављивања видео садржаја.

Једноставан за коришћење

видИК је једноставан и лак за коришћење алат за поједностављење и развој вашег ИоуТубе канала. Не морате да се трудите да искористите његове карактеристике због његове једноставности и лакоће имплементације.

И почетници и искусни креатори садржаја обично сматрају видИК релативно лаким. Његова контролна табла је такође свеобухватна, без забуне. Такође можете то боље разумети помоћу различитих кодова боја и директних увида доступних за побољшање вашег канала.

И њена веб апликација и проширење су лаки за коришћење са брзим интерфејсом за навигацију. Поред тога, видИК-ов алат за кључне речи такође може да идентификује фразе и речи које би могле да вас доведу до проблема са смерницама ИоуТубе-а и на тај начин вас штеде од демонетизације.

Прицинг

Тренутно на видИК-у постоје укупно 4 различита типа планова – Басиц, Про, Боост и Боост+.

Хајде да сазнамо шта сваки од њих има да вам понуди.

 • Основно: бесплатно га користи 1 корисник за 1 канал. Укључује функције као што су праћење конкурената, 1 упозорење о тренду, основна подршка е-поштом, видИК академија, картица резултата, основна аналитика и трака са статистиком уживо.
 • Про: Доступан је по цени од 7,50 УСД месечно за 1 корисника и 1 канал. Укључује праћење 6 конкурената, 1 упозорење о тренду, подршку путем е-поште и ћаскања и друге напредне функције као што су историјска анализа, најбоље време дана за објављивање, видео снимци у тренду и још много тога.

Овај план је одличан за мала и средња предузећа која желе да остваре боље поврате од видео маркетинга.

 • Повећање: По цени од 39 УСД месечно, овај план је применљив за 1 корисника и 1, 3 или 5 канала. Укључује 20 праћења конкуренције, 5, 10 или 15 упозорења о трендовима, претрагу кључних речи од 40, 100 или 200 видео снимака месечно; Подршка путем е-поште и ћаскања, као и друге напредне функције као што су видео архива, ознаке, групни СЕО, Фацебоок синдикација и још много тога.

Одличан је за већа предузећа која желе бољу предност од видео записа.

 • Боост+: Почиње од огромних 415 УСД месечно и може га користити 1 корисник за до 5 канала. Има све премиум функције и подршку потребну да побољшате ваше видео маркетиншке напоре.

Међутим, са премиум функцијама које пружа, план можда неће бити добар ако покренете свој канал тамо због високих цена.

Дакле, ако мене питате, Боост план је најбољи са свим корисним функцијама, али само ако сте посвећени ИоуТубе-у и имате добар буџет при руци.

На високом нивоу

 • Помаже у повећању органског домета
 • Боље управљање вашим ИоуТубе каналом
 • Моћна аналитика за коришћење
 • Конкурентска предност
 • Бесплатно проширење за Фирефок и Цхроме

Да ли је вредно вашег новца 🤑?

видИК је моћна кућа импресивних функција и алата који могу да одведу ваше ИоуТубе путовање на узбудљиву вожњу. Не само да бисте уживали у маркетингу, већ ће вам требати и мање времена и труда да направите и објавите своје видео записе него што сте то радили раније.

Ако желите да Јутјуб учините вашом сталном гужвом или сте заинтересовани за експоненцијално повећање свог канала, видИК је одлична опција. Стога, одлучите за план заснован на вашим дугорочним циљевима, буџету и преференцијама како бисте нагло подигли свој новац и популарност.