Зашто је Хинге избрисао мој налог?

Хинге је једна од најбољих апликација за састанке у којој можете пронаћи савршен спој. Такође има огроман број активних профила који пружају детаљне информације о тој особи, моћне алате за упаривање и алгоритам који вас повезује са особом са заједничким интересима што олакшава упознавање на мрежи. Шарка је доступна на свим главним платформама, као што су Андроид и иОС. Шарка има бољи интерфејс од својих конкурената, као што су Тиндер и Бумбле. Да ли сте корисник Хинге-а који тражи свој савршени спој на Хинге-у и питате се зашто је Хинге избрисао мој налог без икаквог разлога? Наставите да читате овај чланак до краја. То ће вам помоћи да разумете како да зауставите Хинге бан и да ли можете да повратите избрисани Хинге налог. Такође ћете сазнати зашто је ваш Хинге налог нестао.

Зашто је Хинге избрисао мој налог?

Зашто је Хинге избрисао мој налог сазнаћете даље у овом чланку. Наставите да читате да бисте сазнали више о томе детаљно.

Да ли Хинге заиста брише ваш налог?

Не, Шарка не брише ваш налог без ваше дозволе; само ви можете да избришете свој Хинге налог. Али ако су други корисници пријавили ваш налог и прекршили сте Хингеове смернице заједнице, Хинге има право да забрани ваш налог. И нећете моћи да приступите свом Хинге налогу.

Да ли Хинге брише ваш профил ако избришете апликацију Хинге?

Не, Хинге неће избрисати ваш профил ако избришете своју апликацију Хинге са телефона. Такође, брисањем или деинсталирањем апликације Хинге нећете избрисати информације о вашем профилу, а корисници и даље могу да превлаче прстом по вашем профилу. Дакле, да бисте избегли приступачност свом профилу, морате добровољно да избришете свој Хинге налог.

  Можете ли видети ко вас је пријавио на ТикТок-у?

Да ли Хинге трајно брише ваш налог?

Не, Хинге не брише трајно ваш налог без ваше дозволе; само ви можете да избришете свој Хинге налог. Међутим, ако су други корисници пријавили ваш налог или сте прекршили Хингеове смернице заједнице, ваш налог може бити забрањен и избрисан.

Могу ли добити укидање забране са Хинге-а?

Да, можете послати Хингеу пошту и апеловати да поново истражите ваш случај са валидним детаљима и разлозима због којих мислите да не мислите да је ваш налог прекршио смернице. Хинге забрањује ваш налог ако сте прекршили Хинге-ове Услове коришћења услуге, што је скуп смерница које сваки корисник треба да користи док користи апликацију. Тим обучених модератора ће испитати вашу жалбу и ако се утврди да сте невини, ваш налог ће аутоматски бити укинут.

Да ли су забране шарки трајне?

Да. Углавном су забране шарки трајне јер имају тим обучених модератора који прегледају извештаје, а затим некоме забране приступ Хинге-у. Али у неким случајевима, ваш Хинге налог може бити опозван ако докажете да нисте прекршили ниједан од њихових Услова коришћења услуге. Дакле, забране шарки нису трајне.

Можете ли опоравити избрисани рачун шарке? Могу ли га вратити ако избришем свој Хинге налог?

Да, можете опоравити Хинге налог који сте раније избрисали из било ког разлога. Да бисте опоравили свој стари Хинге налог, биће вам потребно корисничко име, лозинка, регистровани број телефона и адреса е-поште. Морате да пошаљете е-поруку са темом Опорави избрисани Хинге налог на адресу е-поште Хингле, која је [email protected] Обавезно укључите своје корисничко име и регистровани број мобилног телефона у тело е-поште.

Зашто је мој Хинге налог избрисан?

Главни разлог зашто Хинге брише налог је кршење њихових Услова коришћења услуге, што је попут смерница заједнице које сваки корисник Хинге треба да поштује док користи апликацију. Шарка вам никада не говори разлог зашто је ваш налог избрисан или ко вас је пријавио. Ова политика има за циљ да заштити приватност људи који су пријавили налог.

  Шта су напади човека у средини и како их спречити?

Зашто је мој Хинге налог нестао?

Ако је ваш Хинге налог изненада нестао, постоје шансе да вам је Хинге забранио налог или због кршења смерница заједнице или је неко пријавио ваш налог. Може постојати и неколико других разлога зашто је ваш Хинге налог нестао или је био забрањен, као што је слање било које врсте портала за плаћање другим корисницима на четовима, слање експлицитних порука или постављање интимних слика на ваш Хинге профил, креирање лажног профила или коришћење треће стране апликације за хаковање у Хинге-ов систем ради добијања додатних функција.

Због чега вам је забрањен приступ Хингеу?

Хинге забрањује ваш налог ако је ваш налог прекршио Услове коришћења услуге Хинге, који су смернице заједнице које сваки корисник Хинге треба да поштује док користи апликацију. Али Хинге не открива конкретан разлог зашто је ваш налог забрањен. Ако се питате о уобичајеним грешкама које доводе до забране вашег Хинге налога и које треба избегавати.

  • Увек би требало да избегавате да шаљете било какве везе до портала за плаћање свим корисницима са којима се подударате јер када вас пријаве роботи прво проверавају ваше ћаскање и профил, тако да без обзира на то за шта скупљате новац, роботи ће веровати да тражите за нешто што је против политике Хинга.
  • Не шаљите експлицитне поруке нити укључите интимне слике и видео записе у свој профил. Несумњиво ћете добити пријаву јер се корисници често жале на овакве поруке.
  • Отпремање слика неког другог или слање идентичне поруке свим вашим подударањима учиниће да изгледате као спам бот и може бити лако откривен од стране Хингеовог алгоритма.

  • Избегавајте инсталирање мод апликација независних произвођача које покушавају да хакују систем и пружају вам плаћене функције. Такође, немојте аутоматизовати никакве кораке у процесу упознавања јер ће вам то само забранити приступ.

Ово би могле бити грешке због којих би вам могли забранити приступ Хинге-у. Уверите се да избегавате ове грешке да бисте уживали у свом путу за упознавање преко интернета.

Шта се дешава када избришете Хинге налог?

Када из било ког разлога избришете свој Хинге налог, сав садржај вашег Хинге налога, укључујући ваша подударања, поруке, слике и детаље профила, биће избрисан. Такође, ваш налог ће нестати са листе Подударања и лајкова свих других корисника и нећете моћи да видите ниједан други профил на Хинге-у. Хинге вам пружа опцију да отворите карту у Хинге центру за помоћ да бисте прегледали копију личних података које је Хинге прикупио о вама. Изаберите Извоз података из менија Тема подршке док попуњавате информативна поља у искачућем прозору.

Како зауставити забрану шарки?

Можете да уложите жалбу на поновну истрагу вашег блока тако што ћете попунити образац са својим подацима и послати га Хинге-у. Ево комплетног водича о томе како да у неколико једноставних корака уложите жалбу да зауставите забрану Хинге на вашем налогу.

Напомена: Уверите се да имате приступ детаљима као што су Ваше корисничко име приказано на Вашем Хинге профилу, регистрована адреса е-поште и број телефона да бисте наставили са овим водичем.

1. Посетите ваш Гмаил налог или било који други налог е-поште у вашем претраживачу и кликните на Напиши.

2. Унесите [email protected] у пољу За.

3. Попуните поље Предмет као Подношење жалбе.

4. Унесите имејл са захтевом који треба да садржи корисничко име вашег профила и везу до странице вашег профила са апелом да поново истражите ваш случај тиму за подршку Хинге.

5. Након овога кликните на Пошаљи.

Добићете одговор е-поштом од Хинге-а када Хингеов тим за корисничко искуство прими вашу жалбу.

Ово није сигуран начин да зауставите забрану Хинге-а или да вам укине забрану, Хинге-ов тим ће прегледати и поново истражити вашу жалбу и ако открију да ваш налог није прекршио правило, ваш Хинге налог ће бити аутоматски враћен.

***

Надамо се да сте сазнали зашто је Хинге избрисао мој налог. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.