Зашто је Миро најбољи избор за даљинску сарадњу?

Волимо да радимо од куће, зар не? Углавном зато што је то делом посао, делом дремке, а делом чишћење ваше куће. Али још важније, јер је тако згодно и ефикасно у исто време.

Како смо доспели овде? Ко би помислио да је ово ‘нова нормалност’? Статистика показује да је удаљених послова скоро три пута више него 2020. Истраживања су показала и да су запослени срећнији и склонији да раде у компанијама које пружају ову врсту флексибилности.

Па, за ово је била потребна читава пандемија, нека технологија прилагођена кориснику и много одличних алата за даљински рад.

Говорећи о одличним алатима за даљински рад, свака компанија која је усавршила даљински/хибридни радни модел користила је много софтвера. Истраживање које је спровео ТрустРадиус показало је да две трећине предузећа улаже у софтвер за веб конференције.

За праћење задатака, сараднички рад или интеракцију запослених, постоји много алата на тржишту. Друга страна овога – са толико доступних алата на тржишту, како одлучити који је најбољи за ваше пословање?

И ту долазимо са Миром.

Шта је Миро?

Миро (раније познат као РеалТимеБоард) је алатка за визуелну сарадњу основана 2011. То је визуелна платформа која омогућава вашем тиму да ради заједно у овој ери хибридних радних простора без икаквог губитка у продуктивности. То је алат за предузећа, велика и мала (јер величина није битна за Мира 😛), па чак и за места као што су школе, невладине организације и консултанти.

То је био избор за неке од најбољих компанија тамо, и ако то није било довољно да вас убеди, ми смо ту да вам кажемо како тачно Миро може да помогне вашој организацији!

Како вам Миро може помоћи?

Миро има много случајева употребе за различите аспекте ваше организације. Његова флексибилна табла, више шаблона и иновативне функције за сарадњу омогућиће вашем тиму да угради Миро као свакодневни алат у сваки аспект свог рада. Хајде да видимо како можете да користите Миро за ове различите случајеве употребе –

#1. Састанци и радионице

Велики део рада на даљину је одржавање онлајн састанака и радионица. Сада, једноставан Гоогле Меет или Зоом можда га више неће исећи. Јер састанци више нису само разговор, има много више тога. И ту Миро помаже.

Не само да вам Миро пружа платформу за састанке на мрежи, већ и његова разноврсност шаблона чини састанак забавнијим, интерактивнијим и креативнијим. Било да је –

 • састанак ломача леда са комплетом свежих столара,
 • или дневни стандуп састанак,
 • или састанак дневног реда
 • или чак активност емоционалног точка за мало тимско повезивање,
  4 бесплатна алата за креирање висококвалитетних анимираних ГИФ-ова

Мирови шаблони су ту за вас. Има укупно 56 шаблона само за састанке и радионице. То даје неку врсту осећаја лично запосленима и такође олакшава бољу продуктивност током рада на даљину. И као додатак томе, има и опцију додавања звукова и музике вашим састанцима!

#2. Браинсторминг

Иновација и креативност долазе најбоље када сви раде заједно. А Мирово бесконачно платно га чини још забавнијим! Можете да изаберете шаблон за своју плочу за размишљање од стотина шаблона доступних на Миру, као што су –

 • шаблон пакета лепљивих белешки
 • шест шаблона за шешир за размишљање
 • шаблон за обрнути мозак
 • шаблон случајних речи

и тако даље! У ствари, има их више од 300! Подивљај, мали. Алат има још више функција које помажу вашем тиму да боље размишља.

Можете демократизовати свој процес анонимним гласањем, организовати свој процес претраживањем кључних речи и управљати својом таблом за будуће референце. Такође можете да снимите физичке табле са њиховом функцијом снимања Стицкиес и дозволите свом тиму да бележи.

Њихово виртуелно платно има функцију оквира која вам помаже да боље организујете своје ствари и олакшава тиму да планира. Разговарајте о интеграцији вашег физичког и дигиталног простора! И на крају, пратите целу своју идеју кроз цевовод од идеје до извршења!

#3. Пројектни менаџмент

Управљање пројектом одједном није лако. Уосталом, ни Рим није изграђен за један дан. Пројекте треба радити један дан и један по један задатак. Сада овим вишеструким задацима и људима треба управљати и пратити их. То може бити тешко осим ако немате Мира да то уради уместо вас!

Миро је одличан алат који ће визуализовати ваше задатке, подзадатке и зависности како би вам помогао да разумете рад који може да се уради да бисте постигли свој пројекат. Развија усклађивање пројеката у вишефункционалним тимовима како би сви били у току у вези са радом и напретком. Ево неких Миро функција које чине управљање пројектима много лакшим –

 • Функције мапирања ума и корисничких прича помажу у бољем визуализацији задатака и бољем дизајнирању тока посла како би се развила структура поделе посла.
 • Мирова функција праћења задатака даје вам поглед из птичје перспективе на све информације како бисте осигурали да ниједан задатак не пропадне кроз пукотине.
 • Алати као што су ПИ планирање, писање идеја и друго омогућавају менаџерима пројеката да се боље припреме за састанке и спроводе боље радионице за тимско усавршавање.
 • Централизујте Канбан плоче, Гантове графиконе, РАЦИ матрице и мапе корисничких прича да бисте омогућили транспарентност током целог пројекта.

#4. Салес Функција

Волимо Миро јер је најбољи алат за даљинску сарадњу, али његова функција за продајни тим је дефинитивно бонус! Миро је организациони и колаборативни алат који помаже да се поједностави продајна функција и побољшава управљање односима са клијентима. Погледајмо које су Мирове функције корисне нашим продајним тимовима!

 • Мирово визуелно платно је одличан начин за визуелизацију планирања и стратегије продаје. Можете користити различите шаблоне за таблу да планирате своју тржишну стратегију, истакнете кључне изгледе, пратите потенцијалне клијенте, извршите анализу конкуренције и планирате кампање.
 • Мирово мапирање путања купаца ће помоћи продајним тимовима да ефикасно прате своје купце кроз продајни ток. Ово им такође помаже да идентификују најефикасније тачке додира, болне тачке купаца и области развоја. Визуелно представљање потенцијалних клијената и продајних циклуса такође помаже тиму у управљању продајним каналима.
 • Креирајте свеске, визуелни материјал за обуку, водиче, итд., користећи Мирово визуелно платно и побољшајте обуку и развој вашег продајног тима.
 • Мирова огромна листа интеграција такође укључује ЦРМ алате као што су Хубспот, Салесфорце, Пипедриве, итд., који помажу вашем продајном тиму да приступи свом послу на једном месту.
  Узмите фонтове из ФонтСхоп-а за пробно покретање на било којој веб локацији

#5. Хибрид Воркинг

Доносимо вам звезду вечери – хибридни рад. Миро је један од најприступачнијих и најинтуитивнијих алата када је у питању рад на даљину. Омогућава беспрекорну сарадњу без обзира да ли желите да обучете панталоне и одете у канцеларију или да се удавите у Доритосу на свом кревету. Хајде да погледамо Мирове функције рада на даљину –

 • Састанци у Миру се протежу даље од медија само текста, звука и видеа. Ваш тим може да уђе у одбор у исто време да ствара, иновира и сарађује.
 • Поред тога, Миро ради са свим уређајима, од таблета до паметних телефона!
 • Прилагодите Миро својим потребама са својих 100+ апликација и интеграција.
 • Користите двосмерну синхронизацију, аутоматизацију и изворно уграђене Миро плоче да бисте на најбољи начин искористили постојеће алате и синхронизовали све.

Сада када смо видели неке од случајева коришћења које Миро може да има за вашу организацију, хајде да разумемо неке од карактеристика алата које га издвајају.

Мирове јединствене карактеристике

Ево неких карактеристика које Миро чине јединственим и зашто би требало да буде прави избор за рад ваше компаније!

#1. Дијаграмирање

Ништа не олакшава посао од креирања визуелно привлачног графикона о томе. У ствари, скоро 70% анкетираних корисника Миро-а користи Миро за креирање дијаграма и мапирање процеса. Миро има низ јединствених алата који вам помажу да креирате најинтуитивније и најрепрезентативније дијаграме тока посла. Користите основне дијаграме тока, БПМН, алате за УМЛ дијаграме, комплексну мрежну архитектуру и још много тога за дијаграмирање.

Миро-ова обимна библиотека шаблона дијаграма тока са својим дијаграмом пливачке стазе, дијаграмом тока података, стаблом решења могућности и још много тога је ту за вас сваки пут када треба да исцртате нови процес или промените намену постојећих.

#2. Агилни радни ток

Миро има бројне функције које ће вам помоћи да побољшате свој агилни ток посла кроз различите функције. Можете да учините своје планирање спринта, дневне скупове, прегледе спринта и ретроспективе интерактивним и да ангажујете удаљене кориснике користећи Миро Агиле Воркфловс.

Увезите задатке из додатних алата као што су Јира, Асана, Ралли, Азуре или чак своје табеле у Миро и ускладите своје токове рада у реалном времену. И на крају, визуализујте своје задатке и зависности да бисте своје идеје спровели у дело користећи њихове прилагодљиве Канбан плоче.

  Како користити ИоуТубе-ову функцију чекања

#3. Мироверсе

Ако су вам досадили најновији Марвел филмови и тражите нови фандом, Мироверсе би могао бити право место за вас. То је уобичајени форум на коме можете приступити ономе што су други креирали користећи Миро и из тога црпити инспирацију.

Дакле, ако још увек тражите идеје чак и након хиљада шаблона које је Миро већ направио за вас (мало је вероватно да бисте то урадили), можете да дођете и погледате табле на Мироверсе-у и потражите их по теми, компанији или креатору !

#4. Вирефраминг

Сад се питамо да ли постоји нешто што Миро не може. Креирајте ло-фи шаблоне за странице веб страница и екране производа у трену помоћу Миро-ових жичаних шаблона и библиотеке корисничког интерфејса. Миро се интегрише са платформама као што су ИцонФиндер и Унспласх да би вам омогућио тренутни приступ графици. Користите оквире да бисте приказали више екрана за веб или производе и повежите их помоћу функција као што су стрелице и везе да бисте приказали ток.

Шта чини Миро најбољим алатом?

Најбоља ствар код Мира, чак и након свега што смо вам управо рекли, јесте то што можете користити Миро уместо десет других алата за различите намене.

Миро служи за функционалности које алат као што је Асана може да уради, као што су управљање задацима и пројектима. Али оно што такође може да уради је да истовремено визуелизује ваше задатке и ток посла, чинећи га даљинском сарадњом, а његови шаблони омогућавају више креативности, флексибилности и лакоће коришћења. Истовремено, Миро такође надмашује алате као што је Трелло у разним визуелним форматима које нуди осим Канбан плоча.

Има више интеграција и хиљаде већ постојећих шаблона од осталих конкурената на тржишту. Омогућава интеграцију вашег рада од краја до краја коју многи други алати тек треба да замисле. Поред тога, кориснички интерфејс и лакоћа коришћења чине ваше искуство веома глатким и лаким за очи.

Како можете добити Мира?

Само посетите Мирову веб локацију данас и пријавите се са својом е-поштом за бесплатну пробну верзију. Проверите све што смо до сада рекли о Миру. Када пожелите да надоградите на план, Миров продајни тим ће вам помоћи да добијете најбољи план за вас. Имају три различите врсте планова –

 • Почетни – Почиње од 8 УСД по члану/месечно наплаћено годишње или 10 УСД месечно.
 • Посао – Почиње од 16 УСД по члану/месечно наплаћено годишње или 20 УСД месечно.
 • Предузеће – Прилагодљиве карактеристике које желите.
 • Имају тим за подршку 24×7 на располагању да вам помогне у случају било чега и биће од највеће помоћи у обуци за њихову апликацију. Они такође имају широк избор докумената подршке који ће цео процес учинити што лакшим.

  Завршне речи!

  Сада можемо са сигурношћу рећи да смо вам о Миру рекли онолико колико треба да знате пре него што га испробате. Ми апсолутно волимо платформу и знамо да је то решење које је потребно вашем пословању! Зато идите на Мирову веб страницу данас и сами испробајте ту магију!

  Такође можете погледати нашу рецензију Врике платформе за управљање радом.