Блокирајте и деинсталирајте сва ажурирања која приморавају надоградњу на Виндовс 10


Мицрософт је гурао Виндовс 10 на своју тренутну корисничку базу откако је објавио датум изласка за нови ОС. Иако је број људи који су надоградили на нову верзију Виндовс-а прилично импресиван, Мицрософт не мисли да је то довољно добро. Да би решио овај проблем, он све агресивније гура Виндовс 10 људима. Мицрософт је сада све исправке које ће покренути Виндовс 10 корисницима назвао „препорученим“. То значи да ће корисници поново морати да седну и сакрију ове исправке ако већ нису инсталирали. Ако тражите веома брз и ефикасан начин да уклоните све трагове Виндовс 10 са вашег система, Аегис је мала скрипта коју можете да користите.

Да бисте користили Аегис, морате имати административна права на систему са којег покушавате да обришете ажурирања. Аегис ради неколико ствари; искључује све функције телеметрије и ВиФи Сенсе на Виндовс 7, 8 и 10. На Виндовс 7 и 8, деинсталира све исправке које ће вам приморати Виндовс 10 и блокираће оне у будућности. Такође поставља ажурирања да се никада не инсталирају или преузимају аутоматски. Ако више волите да се ажурирања инсталирају на тај начин, можете их променити након што се скрипта успешно покрене. Ако се питате која ажурирања ће бити уклоњена, овде је потпуна листа. Померите се надоле до одељка Виндовс Упдате.

Да бисте покренули скрипту, једноставно издвојите зип датотеку, кликните десним тастером миша и изаберите Покрени као администратор из контекстног менија.

  Дајте Етхернету већи приоритет у односу на ВиФи везу у оперативном систему Виндовс 10

Потребно је само да пратите упутства на екрану. Скрипта се бави свиме. Потребно је време да се покрене, а пошто деинсталира четрдесет седам ажурирања, немојте се изненадити ако ради дуже од сат времена.

Скрипта ће вам рећи када је готова. То је процес од девет корака и можете рећи који корак тренутно извршава.

Преузмите Аегис за Виндовс