Брзо одговорите на Скипе поруке из искачућег прозора [Jailbreak]


Скипе је једна од оних апликација које морате имати које свако ко има паметни телефон инсталира. Колико год да је апликација одлична, мало је спора. То је разумљиво јер апликација није само за слање текстуалних порука, већ и за упућивање видео и гласовних позива. То не значи да га људи неће користити за слање брзе поруке и када примите ИМ на Скипе-у, потребно је мало чекати пре него што се апликација покрене и ви заправо можете да одговорите на њу. Поред тога, морате да напустите апликацију коју тренутно користите. КуицкРеплиер Фор Скипе је Цидиа подешавање у вредности од 2,99 долара у БигБосс репозиторијуму које додаје опцију брзог одговора за Скипе. Опција се појављује на закључаном екрану, у Центру за обавештења и када користите апликацију. Као предуслов морате имати инсталирану Цоуриу на свом уређају.

Када се инсталира, идите на подешавања Цоуриа и додирните Скипе тамо да бисте омогућили КуицкРеплиер за Скипе. Можете закључати подешавање иза лозинке (ако је омогућено). Подешавање ће од вас тражити да унесете код ако је ваш уређај закључан или откључан.

Додирните Отхер Преференцес где можете да додате Г индикатор да бисте истакли групну поруку и такође изабрали колико година треба да буде историја порука приказана у искачућем прозору. Поред одговора текстуалном поруком, можете да одговорите и сликом из искачућег прозора.

Подешавање добро функционише, али за 2,99 долара корисници могу очекивати нешто више јер можете добити прилично пристојну апликацију у Апп Сторе-у за исту цену. Дакле, које функције би могле учинити апликацију вреднијом? Филтер који можда пропушта само најважније поруке јер то није нешто што подразумевана Скипе апликација подржава.

  Контролна тачка за контејнере

Такође сам био мало разочаран како подешавање функционише на закључаном екрану и Центру за обавештења. Мислио сам да ће то бити ближе начину на који ће корисници моћи да одговарају на поруке у иОС-у 8, али није. Не можете директно одговорити из њега. Додирне се и појави се искачући прозор, што значи да иако не прелазите на саму апликацију, не одговарате баш на поруку директно из Центра за обавештења. И даље је бољи од преласка на саму апликацију и више не напуштате тренутну апликацију да бисте користили Скипе, тако да у зависности од тога колико је користите на првом месту, подешавање би могло бити вредно тога какво јесте.