Игноришите телефоне без закључавања када деца не одговарају на позив родитеља [Android]

Ако имате децу, а ваша деца имају телефоне, онда знате да уместо да користе те телефоне да би вас уверили да су живи и здрави, да нису пијани, да се дрогирају или држе као таоци, деца их користе за постављање селфија, сликање хране , и игнорисати вас. Међутим, ако ваша деца имају Андроид телефон, сада можете да обуздате њихову навику да вас игноришу када их проверите. Игноре Но Море је Андроид апликација која вам омогућава да закључате телефоне ваше деце ако не одговарају на ваше позиве. Може да предузме много драстичније мере и да обрише телефон. Да би користили апликацију, и родитељ и дете морају да је имају инсталирану на свом уређају.

Када га инсталирате, прво морате да креирате налог на родитељском телефону. Могу се креирати само родитељски налози, а уређаји се класификују као да припадају или родитељу или детету. Када подесите апликацију на свом налогу, инсталирајте је на уређај детета. Пријавите се користећи сопствени налог, али када се то од вас затражи, региструјте уређај као уређај детета.

Подешавање апликације на дечјем уређају захтева да креирате групу у подразумеваној апликацији Људи под називом ИНМ. Ова група ће садржати све родитеље. Такође захтева да виџети закључаног екрана буду омогућени тако да можете да додате виџет апликације на закључани екран. Овај виџет је начин на који ће дете моћи да позове родитеља.

Апликација је постала прилично популарна од објављивања и разумљиво је да би се родитељима допала када би технологија била на њиховој страни за промену, али Игноре Но Море има неке очигледне недостатке, а један од њих је тинејџер који је чак и мало технички писмен и може да Гоогле ствари.

  11 савета за рад од куће на Мац-у

Замислите прво да ваше дете има укорењен уређај. Неће бити тешко уклонити апликацију са уређаја. Такође захтева да родитељи имају административна права на дечјем телефону нешто што ће захтевати подешавање. Иако је то могуће и не представља много муке, апликација није једноставно решење какво је замишљено да буде. Други начини на које дете може да онемогући апликацију је брисање ИНМ групе која је додата апликацији Пеопле’с. Много тога зависи од тога да родитељ има администраторска права на уређају и да дете не може да нађе решење за то.

Претпоставимо да апликација ради и да ваша деца не пронађу начин да је заобиђу, родитељима би требало дозволити да онемогуће одређене функције апликације као што је брисање на даљину. У случају да се вашем детету нешто заиста догодило, мобилни уређај се може пратити и он ће се показати од велике помоћи у лоцирању детета. Сви можемо да видимо како овај концепт не може да се примени на иОС-у, па се надајмо да ниједно дете не жели иПхоне.

Преузмите Игноре Но Море из Гоогле Плаи продавнице