Како да направите састанак тимова у Оутлоок-у

Сада када је рад од куће норма, видео конференције постају де фацто начин за састајање. Ево како да креирате Мицрософт Теамс састанке директно из Оутлоок-а, без потребе да их резервишете преко апликације Теамс.

Да бисте креирали Теамс састанке из Оутлоок-а—било Оутлоок Онлине и Оутлоок клијент—треба да инсталирате Теамс клијента на свој рачунар. Ово ће инсталирати додатак за Оутлоок који пружа нову опцију када правите састанак. Програмски додаци које инсталирате у Оутлоок клијент аутоматски се додају у Оутлоок Онлине и обрнуто. Када инсталирате апликацију Теамс, додатак би требало да буде доступан на оба клијента.

Ове опције би требало да буду доступне свим корисницима Оутлоок-а и тимова, без обзира да ли имате плаћену претплату на Оффице 365 (О365)/Мицрософт 365 (М365). Међутим, они су доступни само за налоге е-поште који користе Екцханге, било да је то бесплатни Оутлоок.цом/ливе.цом/хотмаил налог или плаћени Мицрософт налог за ваш домен. Ако користите налог који није Екцханге, као што је Гмаил или Иахоо налог, програмски додатак Теамс неће радити за вас.

Прво ћемо вас провести кроз инсталирање Теамс клијента. Ако сте инсталирали клијента и још увек не видите ове опције, имамо и неке предлоге за решавање проблема.

Инсталирајте Теамс Цлиент

Најбржи начин да добијете Теамс клијент је отварање Тимови на мрежи. На првој страници ће вам бити понуђена прилика да преузмете Теамс клијент.

Ако већ имате отворене тимове на мрежи, кликните на опцију преузимања апликације на дну леве бочне траке.

  Како да промените свој налог на Хулу

Тхе

Инсталирајте .еке датотеку и пријавите се са детаљима вашег О365/М365 налога када се то затражи. Да бисте били сигурни да је додатак инсталиран у Оутлоок, поново покрените Теамс, а затим поново покрените Оутлоок.

Пратите упутства у наставку да бисте користили додатак у Оутлоок клијенту и Оутлоок Онлине-у. Ако није доступно, пратите ове савете за решавање проблема од Мицрософта.

Направите састанак тимова у Оутлоок клијенту

Када инсталирате Теамс клијента на рачунар, он ће инсталирати додатак за Оутлоок који пружа нову опцију када правите састанак. Опција је доступна у менију Почетна > Нове ставке.

Такође је доступан у траци новог захтева за састанак.

Тхе

Када кликнете на једну од ових опција, захтев за састанак ће се променити и укључити локацију „Састанак Мицрософт тимова“ и везу у