Како да поправите грешке у вези са сервером међу нама

Међу нама се може играти онлајн или преко локалне мреже. Подразумева се да се игра често игра на мрежи уместо преко локалне мреже. Међу нама омогућава корисницима да креирају јавне игре и придруже им се, а све ове игре се хостују на сопственим серверима компаније.

међу нама

Међу нама серверска веза

Амонг Ус има сервере у различитим регионима. Када играте игру, она аутоматски бира најближи сервер. Све игре које ћете видети су смештене на серверима у изабраном региону. У идеалном случају, не би требало да постоји кашњење и повезивање са сервером би требало да буде лако. Ако покушавате да се придружите игри Амонг Ус, али игра наставља да се прекида због проблема са везом са сервером, испробајте следеће исправке.

1. Промените локацију сервера

Међу нама не бира увек најближи сервер. Понекад постоји још један регион који можете изабрати и то може решити проблем.

Покрени међу нама.
Изаберите Онлине.
У доњем десном углу кликните на икону региона.
Изаберите други регион.
Покушајте да се повежете са игром.

2. Ажурирање међу нама

Међу нама закључава кориснике из игре ако не покрећу најновију верзију игре. Неки играчи користе заобилазнице да би играли старије верзије игре. Ако је то случај, морате да ажурирате игру. Без обзира на којој платформи играте, морате да играте најновију верзију која је доступна или ћете наићи на разне проблеме.

3. Проверите мрежну повезаност

Онлине игре, без обзира коју играте, захтевају стабилну интернет везу са ниским пингом. Проверите своју везу да видите како се држи.

Отворите претраживач на радној површини.
Посетите Спеедтест.нет.
Кликните на Иди.
Проверите пинг и брзину интернета.
Ваш пинг треба да буде двоцифрен и не више од 100.

4. Онемогућите ВПН

Ако користите ВПН на радној површини, он можда омета везу. ВПН се можда суочава са сопственим проблемима са везом или га међу нама можда блокира. Онемогућите ВПН и покушајте да се повежете са игром.

5. Поново покрените уређај

Ово решење најчешће функционише на мобилним уређајима, али ако играте на десктопу, вреди покушати. Поново покрените телефон, таблет или десктоп рачунар, а затим покрените игру.

Закључак

Амонг Ус је постао мета многих хаковања и варања. Компанија која стоји иза игре радила је на томе да ово поправи како би сви могли да играју фер игру. Чинећи то, додао је многа ограничења и провере. Ако користите апликацију која се може сматрати цхеатваре-ом, онемогућите је и требало би да можете да играте игру без проблема.