Како да поправите ДирецТВ код грешке 775

Револуција сечења каблова није ишла онако како је планирано. Сада постоји неколико популарних онлајн сервиса за стриминг, од којих сваки има свој ексклузивни каталог наслова, који захтевају индивидуално чланство за коришћење. За многе кориснике кабловска претплата нуди више садржаја за мање.

дирецтв

ДирецтТВ

ДирецТВ је подружница компаније Ат&Т и популаран је кабловски провајдер који нуди широк спектар канала и опција за стримовање. Ради преко сет топ бок-а и захтева претплату за коришћење. Претплате нису јефтине, а најмањи пакет кошта 65 долара, а највећи пакет кошта 85 долара, али вам омогућава приступ садржају који нећете добити помоћу алата за стриминг на мрежи.

Поправи ДирецтТВ код грешке 775

ДирецТВ ради преко пријемника. Кутија мора бити подешена да ради са вашим ТВ-ом и често захтева професионалац да га конфигурише када први пут успоставите везу.

Пријемник није имун на проблеме и можда ћете понекад видети исправку ДирецТВ кода грешке 775. Овај код обично прати замрзнута слика или поцепана или пикселизирана слика/репродукција. Грешка је у суштини резултат ометања сигнала који долази из кабла. Ево како то можете да поправите.

Проверите хардвер

Уверите се да каблови који иду у вашу кутију/пријемник нису лабави. Затегните шта можете. Искључите напајање кутије, а затим је добро поново прегледајте да бисте били сигурни да је све безбедно. Урадите исто за жице које иду од пријемника до телевизора. Проверите и ТВ да ли су каблови олабављени.

  Како користити „Креирај ГПТ“ за креирање прилагођене верзије ЦхатГПТ-а

Проверите СВМ јединицу. Требало би да покаже зелено светло. Лампица није упаљена, значи да јединица нема напајање. Искључите га и повежите на други извор напајања. Ако се лампица не упали, јединица може бити оштећена. Обратите се корисничкој служби за замену.

Напомена: Пре него што уклоните, искључите и поново повежете све каблове, снимите фотографију задњег дела кутије како бисте је поново могли да референцирате када све повежете.

Контактирајте корисничку подршку

Иако су ретке, кабловске услуге могу доживети прекид услуге. Контактирајте корисничку подршку и питајте их да ли постоји проблем са мрежом. Ако постоји, мораћете да сачекате да се то реши.

Ако нема проблема са услугом, обавестите их да видите грешку 775 и они ће је решити уместо вас. Ако користите ВПН за ДирецТВ, уверите се да ВПН услуга ради.

Закључак

ДирецТВ код грешке 775 је уобичајена грешка коју корисници могу да виде. Ако ваш хардвер ради како треба и није оштећен, овај проблем најбоље решава ДирецТВ. Ако је ваш хардвер оштећен, мораћете да га замените и побрините се да боље рукујете њиме у будућности.