Како да поправите Потврди поновно слање обрасца при грешци при освежавању

Ако попуњавате образац на мрежи, а образац укључује прилагођени одговор који сте откуцали директно у прегледач, добра је идеја да га копирате и сачувате у датотеку пре него што пошаљете образац. То је зато што ако подношење обрасца не успе, из било ког разлога, подаци које сте унели могу бити изгубљени. Неки обрасци чувају информације које корисник унесе, док други не.

Потврдите поновно слање обрасца при освежавању

Поправи Потврди поновно слање обрасца при освежавању

Грешка за потврду поновног слања обрасца при освежавању значи да када сте послали образац, информације нису послате на сервер коме је требало да се пошаље. Ово може бити проблем са ваше стране, нпр. нисте повезани на интернет или је ваша интернетска веза нестабилна и прекинута пре него што се информације могу послати. Можда је проблем на крају веб-сајта, тј. сервер не реагује, потребно је предуго да анализира податке, сервер очекује другачије податке, итд.

У неким случајевима, корисник може да исправи грешку за поновно слање обрасца за потврду приликом освежавања, али у другим случајевима то може бити проблем са веб локацијом и мораћете да контактирате веб администратора. Испробајте исправке у наставку као крајњи корисник да бисте решили грешку.

  Да ли ваш Мицрософт Оффице и даље добија безбедносна ажурирања?

1. Проверите сесију претраживача

Сесија вашег прегледача може бити један од разлога зашто видите поруку о грешци за потврду поновног слања обрасца при освежавању. Порука се може појавити у било ком претраживачу са мало другачијим језиком, али уверите се;

Не користите прозор за прегледање без архивирања
Образац не освежавате ручно након што кликнете на Пошаљи/пошаљи
Немате инсталиране апликације или проширења која могу прекинути сесију, нпр. ВПН, монитор мрежног саобраћаја, прокси, преклопник корисничких агената итд.

Вреди користити другачији прегледач од оног који користите ако грешка и даље постоји. Користите модеран прегледач као што је Цхроме или Опера уместо да користите Фирефок или Сафари. Ако видите ову грешку у мобилном прегледачу, пређите на прегледач на рачунару.

2. Обришите податке прегледача и поново их пошаљите

Проблем са потврдом поновног слања обрасца при освежавању може бити на страни сервера јер је сервер под великим оптерећењем и превише образаца се шаље у исто време када га шаљете. Можете покушати да сачекате док сервер не буде преоптерећен, али у међувремену, обришите податке прегледача и покушајте поново да пошаљете образац.

Хром

Да обришете податке прегледача у Цхроме-у;

Отворите Цхроме.
Кликните на дугме више опција у горњем десном углу и изаберите Подешавања.
У оквиру Приватност и безбедност кликните на Обриши податке прегледања.
Изаберите Колачићи и други подаци претраживања и Кешује слике и датотеке.
Кликните на Обриши податке.

Фирефок

Да обришете податке прегледања у Фирефок-у;

Отворите Фирефок.
Кликните на дугме више опција у горњем десном углу и изаберите Подешавања.
Идите на Приватност и безбедност.
Кликните на Обриши податке.
Изаберите Колачићи и подаци о сајтовима и Кеширани веб садржај.
Кликните на Обриши податке и поново покрените прегледач.
Поново пошаљите образац.

  Како задржати статистику ЦПУ-а менаџера задатака у системској палети

3. Онемогућите проширења претраживача

Проширења претраживача могу ометати сесију прегледача и слање обрасца. Ако мислите да ништа није у реду са обрасцем или веб локацијом на којој шаљете, онемогућите сва инсталирана проширења и покушајте поново.

Хром

Да бисте онемогућили екстензије у Цхроме-у;

Отворите Цхроме.
Кликните на дугме више опција у горњем десном углу и изаберите Још алата>Проширења.
Искључите прекидач поред сваког проширења.

Фирефок

Да бисте онемогућили додатке у Фирефок-у;

Отворите Фирефок.
Кликните на дугме више опција у горњем десном углу и изаберите Додаци и теме.
Искључите прекидач поред сваког додатка.

4. Поправите поновно слање обрасца за потврду приликом освежавања за администраторе веб локације

Ове исправке се примењују ако можете да измените код обрасца. Потврда поновног слања обрасца при освежавању појављује се у једном од два случаја, под условом да ваш сервер нема проблема.

ПОСТ вс ГЕТ

ПХП обрасци могу предати податке на један од два начина; ПОСТ ор ГЕТ. Ако користите метод ПОСТ, наићи ћете на грешку Потврди поновно слање обрасца при освежавању, док га нећете видети са методом ГЕТ.

То значи да постоји проблем са начином на који је команда ПОСТ додата у образац или корисник освежава образац пре него што га пошаље. ПОСТ метод треба да се користи само ако је потребно, нпр. са пољима за ресетовање лозинке, а не за обична поља обрасца.

Онемогућите потврду поновног слања у прегледачу

Прегледачи могу да користе сопствене провере обрасца. Ово је обично функција, али можете натерати страницу да игнорише проверу прегледача. Да бисте то урадили, можете користити АЈАКС образац. И даље ћете моћи да користите функцију ПОСТ са њом ако не желите да пређете на ГЕТ.

  Увод у Дуал Трацк Агиле за менаџере производа

Закључак

Грешка Потврди поновно слање обрасца при освежавању ће се вероватно појавити ако освежите образац пре него што га пошаљете. Ако видите грешку када пошаљете образац, више је него вероватно да је проблем на крају сервера. Можда није у вашој моћи да то поправите.