Како да промените свој Нетфлик план

Нетфлик је диван сервис за стриминг, али може бити мало скупљи за оне који су претплаћени на највиши план услуге. Ако желите да пређете са стандардног на Премиум или обрнуто, ево како то можете да постигнете.

Нетфлик има три различита плана за стриминг: основни план за 9 долара месечно, стандардни план за 13 долара месечно и Премиум план за 15 долара месечно. Сваки план има неограничен приступ целом Нетфлик садржају на било ком уређају, али Основни план нема ХД или УХД садржај и са тим планом можете гледати само на једном екрану. Стандард омогућава да две особе истовремено гледају садржај са ХД садржајем, док Премиум омогућава четворо са ХД и УХД садржајем.

Лако је променити свој Нетфлик план, а ако одустанете од свог Премиум плана, то је одличан начин да задржите нешто новца у џепу сваког месеца.

Почните посетом Нетфлик-ова почетна страница користећи веб прегледач (не мобилну апликацију), а затим изаберите икону налога у горњем десном углу.

У падајућем менију који се појави изаберите опцију „Налог“.

У подешавањима вашег налога биће одељак под називом „Детаљи плана“. Кликните на „Промени план“ који се налази на десној страни овог одељка.

Ово ће вас одвести на нову страницу где можете да изаберете план на који желите да промените. Проверите тај нови план, а затим изаберите дугме „Настави“ да бисте променили чланство.

Сада, након што сте потврдили све промене плаћања, успешно сте прешли на нови Нетфлик план, било да је то најјефтинији план или онај са највише коришћења уређаја.

  Још увек користите СМС? Требало би да престанете: Ево зашто

Са толико различитих опција претплате на Нетфлик, можете лако уживати у сервису стриминга, а да не морате да губите новац. То је одличан избор за стримовање неких од ваших омиљених емисија на било ком уређају који имате. Без обзира да ли добијате садржај високе дефиниције или само уживате у најосновнијем од свега тога, волећете да гледате било шта на Нетфлик-у.