Како искључити Фласх поруке на иПхоне-у

Фласх поруке, иако могу бити корисне, чешће су досадне алатке које мреже користе за слање огласа и још много тога корисницима. Штавише, на иПхоне-у су ове поруке веома наметљиве и могу изазвати велику главобољу. Дакле, ако сте управо завршили са вашим оператером који вам је затрпао телефон брзим порукама, не брините јер имамо решење. Ево како да искључите фласх поруке у иПхоне-у.

Онемогућите Фласх поруке у иПхоне-у (2022)

Иако се кораци мало разликују међу оператерима када онемогућавају фласх поруке на Андроиду, кораци које морате да пратите на иПхоне уређајима су знатно лакши. Пратите док ћемо разговарати о водичу корак по корак за онемогућавање флеш порука на иПхоне-у.

Кораци за искључивање Фласх СМС-а (Аиртел, Водафоне Идеа, Јио, итд.)

  • На вашем иПхоне-у идите на Подешавања -> Мобилни подаци -> СИМ апликације.

  • Овде ћете видети опције као што су „Аиртел одмах!“, „Аиртел уживо!“. У зависности од вашег мрежног провајдера, можда ћете видети различите опције као што је „Фласх!“. Додирните „Аиртел Нов!“ или „Фласх!“ ако је то опција која се приказује на вашем иПхоне-у.

  • Додирните ‘Старт/Стоп’, а затим додирните ‘Стоп’.

Тада ћете добити потврду да су флеш поруке искључене за вас и можете бити мирни.

Шта учинити ако Фласх поруке још увек нису нестале?

Међутим, иако се то обично не дешава, ако сте пратили све наше кораке и примили потврду, а и даље добијате брзе поруке, то може да вас разбесни. Једина ствар коју сада можете да урадите је да контактирате корисничку подршку вашег оператера и замолите их да вам онемогуће брзе поруке.

  Како заобићи двофакторску аутентификацију на Инстаграму

Бројеви корисничке подршке:

  • Аеротел: 121
  • Водафоне идеја: 198
  • Релианце Јио: 198
  • БСНЛ: 1800 180 1503

Лако искључите досадне Фласх поруке на свом иПхоне-у

Иако су брзе поруке и обавештења „Ваша СИМ је пустила тон“ на иПхоне-у изузетно досадне и разбеснеле, једина ствар је да их је, барем, лако онемогућити на иПхоне-у. Надамо се да сте успели да пратите кораке поменуте овде и да више не примате брзе поруке од свог оператера. Ако јесте, контактирајте корисничку подршку требало би да решите проблем уместо вас. Дакле, да ли сте онемогућили фласх поруке на свом иПхоне-у? И да ли постоји неки други метод за онемогућавање флеш порука који бисмо требали укључити у наш чланак? Јавите нам у коментарима.