Како направити високу пећ у Минецрафт-у

Минецрафт има све врсте блокова; неки се могу користити у свом оригиналном облику док се други могу ‘претопити’ за прављење других врста блокова. Открићете да ће велики број блокова топљењем постати нешто друго или састојак за нешто друго.

Висока пећ у Минецрафт-у

Висока пећ у Минецрафт-у

Пећ је основни алат за израду у Минецрафт-у и лако је направити. Све што вам треба је осам блокова калдрме, један од блокова који се најчешће појављују у Минецрафт-у. Пећ ће топити песак, камен, храну и још много тога, али то је дуготрајан процес.

Корисници који имају много блокова за топљење могу се одлучити за више од једне пећи или могу направити високу пећ у Минецрафт-у.

Висока пећ је у основи пећ која ради двоструко брже од обичне пећи. Такође је потребно гвожђе за изградњу, али гвожђе је прилично уобичајено и вреди брзине коју ће додати процесу топљења.

Направите високу пећ у Минецрафт-у

Да бисте направили високу пећ у Минецрафт-у, потребно вам је;

Пет гвоздених ингота
Пећ
Три блока глатког камена

Међутим, да бисте добили горе наведено, мораћете прво да направите друге ствари. Раставићемо га корак по корак. Уверите се да имате спремни гвоздени пијук и сто за израду, а затим следите доле наведене кораке.

Занатски ресурси за Високу пећ

Ископај пет блокова гвожђа.
Ископајте 2 блока угља.
Ископајте 11 блокова камена да добијете калдрму.
Користите осам блокова калдрме да направите пећ. Оставите средњи квадрат празан.
Користите пећ и истопите три блока калдрме у камен.
Вратите камен у пећ и поново га помиришите да добијете глатки камен.

  Како открити апликације на Андроиду

Сада имате гвожђе, пећ и глатки камен.

Занатска висока пећ

Да бисте направили високу пећ од ресурса које смо створили, следите ове кораке.

На столу за израду;

Поставите пећ на средњи квадрат.
Ставите глатки камен на доњи ред.
Додајте инготе гвожђа на све преостале празне квадрате.
Сакупите високу пећ.

Закључак

Висока пећ ће се топити брже, али је не можете користити за кување. Користи се искључиво за блокове руде, и за израду алата или оклопа. Ако желите да кувате брже, требало би да се потрудите да направите пушач. У погледу ефикасности горива, висока пећ није ефикаснија од обичне пећи. Гориво троши подједнако, али ће, као и пећ, моћи да прихвати све врсте горива и не ради искључиво на угаљ. Ако планирате да правите оклоп, овај предмет морате имати.