Како ресетовати мрежну везу вашег Рокуа

Ако имате Року ТВ или стриминг стицк, понекад можете наићи на проблеме са интернет везом. Грешка може бити веза или сам интернет, тако да је прво потребно проверити везу. Ево како да ресетујете мрежну везу вашег паметног ТВ-а.

Провера мрежне везе вашег Рокуа

Када укључите свој Року уређај и прегледате почетну страницу, изаберите опцију „Подешавања“ у доњем левом углу бочног менија.

Затим кликните на дугме „Мрежа“.

Једном у менију Мрежна подешавања изаберите „Провери везу“.

Ваш паметни ТВ и или стриминг стицк ће покренути мрежни тест, а затим ће приказати резултате након једног минута.

Тест мреже је неопходан јер вам омогућава да знате да ли су ваши проблеми узроковани везом између уређаја и ваше Ви-Фи мреже. Такође може бити да вам је интернет искључен, па ће вам резултати олакшати решавање проблема.

Ресетовање мрежне везе вашег Рокуа

Када се Року тест мрежне везе заврши, бићете враћени на мени Мрежне поставке. Ако су проблеми на вашем уређају повезани са интернетом, желећете да изаберете „Подеси везу“ да бисте повезали свој уређај за стриминг са својом Ви-Фи мрежом.

Изаберите опцију „Бежично“ да бисте ресетовали мрежну везу вашег Року-а.

Кликните на име своје Ви-Фи мреже, а затим унесите њену лозинку.

Бићете враћени назад у мени Мрежне поставке последњи пут. Да бисте проверили да ли је ваша Року веза ресетована, изаберите „О“ да бисте видели информације о повезаној мрежи.

Када се нађете на страници Абоут, видећете јачину Ви-Фи сигнала вашег уређаја за стриминг, као и да ли је повезан на интернет или не.

  9 најбољих система отвореног кода или бесплатних система за продају карата за пословну подршку

Са ресетовањем мрежне везе вашег паметног ТВ-а или стриминг стицка, моћи ћете да се вратите гледању омиљених емисија и филмова. Року уређаји су дивни, што олакшава свакоме да стримује садржај са Нетфлик-а, Хулу-а, ИоуТубе-а и других.