Контакт центар покушава да олакша групну размену порука [iOS]

Свако има један ИЦЕ (у случају нужде) број на свом телефону, али имамо и групу људи, пријатеља или породице, са којима треба да останемо у сталном контакту. Назовите их својом гомилом, зовите их својим досадним родитељима или их зовите својим пијуцима, али имате потребу да останете у сталном контакту са одређеном групом људи. иОС није много флексибилан када је у питању групно слање порука, због чега бисте можда желели да потражите бољу опцију за дељење са великим групама. Контакт центар је бесплатна иОС апликација која вам омогућава да супер брзо ступите у контакт са својом групом. Омогућава вам да им пошаљете групну поруку преко подразумеване апликације за поруке, групне е-поште и упутите брзе позиве било коме у групи, као и да им пошаљете ГИФ-ове.

Контакт центар садржи огласе који се могу уклонити уз надоградњу од 2,99 УСД. Огласи нису превише наметљиви, па ако одлучите да користите апликацију бесплатно, неће вам превише сметати. Почните тако што ћете креирати своју групу људи којима морате често да шаљете поруке. Апликација ће аутоматски покупити ко су ваши омиљени контакти. Ваша група и ваши фаворити се додају у пречице на почетном екрану апликације. Можете их додати или уклонити додиром на дугме за уређивање у горњем десном углу.

Групна е-пошта и групна порука се могу послати једној од група или можете одабрати један од контаката и послати им брзу поруку, упутити позив, послати е-пошту и послати фотографију. Групне радње су ограничене на слање е-поште и порука иако се појављују и друге радње, али оне не функционишу за целу групу.

  Како ограничити ко може да одговара на ваше твитове

Можете додати нову фасциклу или пречицу на почетни екран тако што ћете додирнути дугме за уређивање на врху. Пречице служе за слање е-поште, упућивање позива одређеном контакту и приступ тастатури за бирање бројева.

Концептуално, апликација покушава да олакша групно слање порука и има за циљ да вам пружи бржи приступ вашим омиљеним контактима. Када сам схватио апликацију, прво питање које сам себи поставио било је зашто бих је користио преко подразумеване апликације Телефон где могу да приступим контактима, као и да им шаљем е-пошту и поруке. Контакт центар не успева у доброј реализацији онога што звучи као добра идеја и превише компликује ствари. Интерфејс није оно што бисте икада назвали интуитивним. У оштром поређењу, можете погледати Мингле који, иако је мало компликован за коришћење, додаје неке функције које немају контакти и апликација за телефон. Да би Контакт центар био вредан надоградње, морао би драстично да побољша начин на који ради са групама.

Инсталирајте Цонтрол Центер из Апп Сторе-а

преко Лифехацкер-а