Користите иТунес Хоме Схаринг за стримовање музике са радне површине на свој иПхоне

Ако поседујете модел иПхоне-а са мало простора за складиштење, вероватно ћете смањити углове да боље управљате својим простором. Вероватно ћете морати да задржите слободан простор за апликације које су вам потребне и стога морате да држите мање фотографија и музичких датотека на уређају. Један од начина да уштедите простор на уређају је да користите апликације као што је Спотифи да бисте подстакли своје музичке потребе, али ако углавном радите поред или близу радне површине, можете да користите Хоме Схаринг да бисте преузели музику са рачунара на иПхоне без потребе за додатне апликације. Ево како.

Кућно дељење је иТунес функција која вам омогућава да делите музичку и видео библиотеку на вашем Мац-у или ПЦ-у са сваким ко је пријављен у апликацију Музика са истим Аппле ИД-ом као онај који је конфигурисан у иТунес-у. Претпостављамо да је ваша музика већ у иТунес-у и да већ имате Аппле ИД пошто поседујете иПхоне.

На радној површини отворите иТунес и идите на Филе>Хоме Схаринг>Турн Он Хоме Схаринг. Од вас ће бити затражено да се пријавите са својим Аппле ИД-ом на следећем екрану.

То је све што је потребно да бисте подесили Хоме Схаринг на радној површини. Следећи корак је приступ библиотеци са вашег иПхоне-а. Отворите апликацију Подешавања и идите на подешавања апликације Музика. Померите се до самог дна и пријавите се са својим Аппле ИД-ом под Хоме Схаринг.

Изађите из апликације Подешавања и отворите апликацију Музика. Можете да прегледате песме у апликацији Музика према извођачу, албумима, песмама, жанровима итд. У зависности од тога шта сте изабрали, видећете падајући мени испод одељка Недавно додато на почетном екрану апликације. Додирните овај падајући мени и видећете, поред уобичајеног извођача, албума, жанра, итд., опцију „Дељење куће“. Додирните га.

  Направите планове оброка и пронађите рецепте који им одговарају

Изаберите иТунес библиотеку коју сте делили са радне површине и дајте јој неколико секунди (или минута у зависности од величине) да се синхронизује. Када се синхронизује, бићете враћени на главни екран и листа песама које видите долазиће из библиотеке коју сте управо учитали. Додирните песму да бисте је пустили на свом иПхоне-у.

Ваш иПхоне и десктоп морају бити повезани на исту мрежу да бисте користили Хоме Схаринг.