Платио сам 42 долара да Аппле инсталира заштитник екрана и нисам чак ни љут

Да сами инсталирате заштитник екрана је једна од најгорих ствари икада, вероватно гора од убода ножног прста. Толико је лоше да сам отишао у Аппле продавницу и платио им 42,75 долара да то ураде уместо мене. не жалим ни за чим.

Свако ко је икада покушао да инсталира заштитник за екран тачно зна о чему говорим — никада га не можете тачно поравнати, а чини се да се прашина увек пробија испод штитника за екран чим кренете да га положите .

На крају сам бацио пешкир и отишао у Аппле продавницу, где сам знао да имају посебне мале доохицкиес који могу савршено да инсталирају заштитник екрана сваки пут на ваш фенси нови иПхоне. Резултати су увек фантастични.

Пажљивији поглед на те посебне мале Доохицкиес

Апликатори за заштиту екрана које видите у Аппле продавницама су заправо Белкиновог дизајна, названи СцреенЦаре+ систем апликација.

Лако је као да поставите иПхоне и заштитник екрана у уторе (који вам све одговарају), затворите шкољку, а затим скинете заштитне фолије. Обучена фока би то вероватно могла да уради.

СцреенЦаре+ систем је власништво Аппле Сторе-а, иако Т-Мобиле продавнице имају нешто слично од Белкина такође. Нажалост, јавност не може себи да купи ове уређаје, па смо ми сељаци заглавили да то радимо на старински начин.

Можете купити штитнике за екран који долазе са јефтиним малим оквирима то чини мало лакшим постављање заштитника екрана, али није сасвим исто као Белкинови системи апликација.

  Поправи грешку Слинг ТВ-а 4 310

Ви плаћате за услугу

Када уђете у Аппле продавницу и погледате њихове штитнике за екране на продају, лако је убедити се на цену од 39,95 долара Белкинов ИнвисиГласс Ултра заштитник екрана од каљеног стакла. На крају крајева, нико при здравој памети не би потрошио 39,95 долара за заштитник екрана са намером да га сам инсталира. Уместо тога, већина нас би се упутила на Амазон и купила нешто овако 14 долара за три пакета заштитника екрана од каљеног стакла неименованог бренда, који кошта само 4,67 долара по заштитном штитнику за екран.

Али ево загонетке: Аппле ће инсталирати штитнике за екран „бесплатно“ све док их купите у Аппле Сторе-у. Дакле, заиста, требало би да размислите о томе више у смислу услуге монтаже која је укључена у цену. То није лош договор након што је све речено и урађено.

Дакле, заиста, када платите нешто више од 40 долара (са порезом) за штитник за екран у Аппле Сторе-у, ви заиста углавном плаћате за погодност да га Аппле инсталира за вас. Барем се осећам мало боље кад размишљам о томе онуда. Никада не бих потрошио толико на заштитник екрана да сам морао да га инсталирам.