Покрените радње у више апликација да бисте аутоматизовали свој радни ток помоћу Запиер-а

Продуктивност није посао у једној апликацији. Током нормалног радног дана, користимо различите апликације да бисмо обавили ствари и често су наши задаци сувишни. Једини начин да се носите са сувишним послом је да га аутоматизујете, а Запиер је апликација која вам помаже да повежете апликације за продуктивност као што су Слацк, Салесфорце, Трелло и још много тога. Апликација вам омогућава да дефинишете догађаје који ће, када се догоде у једној апликацији, заузврат покренути радње у једној или више апликација. Оно што издваја ове покретаче догађаја и њихове радње је то што нису ограничени на једноставан окидач и радњу између две апликације, уместо тога, један окидач може да изазове радњу у више апликација.

Запиер постоји већ неко време и урадио је мање-више исту ствар као ИФТТТ. Међутим, од данас, услуга је додала нову функцију коју зову „Мулти-запс“. Зап је једноставан догађај радње окидача који креирате повезивањем две апликације, а мулти-зап је окидач који изазива догађај радње у више од једне апликације. Ова функција вам штеди невоље да морате да подесите посебан ‘зап’ за сваку апликацију коју желите да повежете са једним окидачем.

Мулти-зап почиње са апликацијом окидача за коју, на пример, додате акцију; ако делите фотографију на Инстаграму, она се дели и на вашем Твиттер налогу. Да бисте ово претворили у мулти-зап, једноставно кликните на дугме плус да бисте додали другу апликацију. На крају ћете имати један окидач који изазива радњу у различитим апликацијама.

  Где пронаћи бесплатне онлине курсеве да научите нешто ново?

Мулти-зап је доступан за Запиер кориснике на бесплатном плану у четрнаестодневном пробном периоду и доступан је свим премиум корисницима. С обзиром на апликације које Запиер подржава, нпр. МаилЦхимп, Салесфорце, Слацк, итд., мулти-зап је нешто од чега напредни корисници и мала и средње предузећа могу имати велике користи.

Поред чињенице да ће мулти-зап смањити и смањити број ‘зап-ова’ које морате да подесите, то такође чини процес много једноставнијим. Запиер вам омогућава да додате филтере између било које две радње дајући вам још више контроле над апликацијама које сте повезали. Штавише, Запиер вам омогућава да повежете више налога исте апликације, на пример, више Твиттер налога или више Инстаграм налога када креирате Зап. За предузећа, Запиер је управо постао апликација коју морате имати.

Погледајте Мулти-запс