Поставите периодичне подсетнике за узимање лекова [iOS]

Апликације за подсетнике су популарна подкатегорија апликација за продуктивност. Ове апликације се фокусирају на организовање задатака и обавеза у паметне листе које олакшавају праћење природе многих задатака које треба да обавите. Роунд је бесплатна апликација за подсетнике за иОС са врло специфичном наменом; подсећа вас да узимате своје лекове. Ако узимате било коју врсту лека, посебно ако се ради о више од једне врсте пилула, апликација ће вам омогућити да додате појединачне подсетнике за сваку од њих. Може додати лек из своје постојеће базе података и можете одредити количину (у мг) коју морате да узмете сваки пут. Када узмете дозу, можете означити да је подсетник завршен.

Отворите Роунд и унесите назив лека који треба да узмете. Уверите се да сте правилно написали или апликација неће моћи да открије шта узимате. Унесите јачину лека који узимате. Ако нисте сигурни шта је то, погледајте паковање таблета и оно ће вам рећи колика је тежина сваке таблете. То је ‘снага’. Можете га прескочити ако сматрате да је непотребно.

Затим подесите када обично треба да узмете лек и изаберите дужину вашег „Прозора подсетника“. Прозор подсетника је подешен отприлике у време када треба да узмете лек. Током овог прозора, Роунд ће вас непрестано подсећати да узимате таблете.

Када узмете лек, можете да означите подсетник „готово“. Ако икада пожелите да прегледате лекове и подсетнике, додирните картицу „Мој лек“.

Роунд је прилично леп, али има своје недостатке, тј. не постоји опција да забележите колико лека морате да узмете у виду таблета, односно једну или две таблете. За све који су тек почели да узимају лекове, имају лоше памћење или их узимају краткотрајно, могућност да унесете своју дозу је од суштинског значаја. Осим тога, апликација је одлична, а функција прозора са подсетницима је чини тако да вас не муче подсетници цео дан.

  Како створити културу уважавања

Инсталирајте Роунд из Апп Сторе-а