проверите свој хардвер пре позива

Састанак на мрежи захтева две ствари да би добро функционисао; сервис који може добро да обрађује аудио и видео стримове и стабилну интернет везу. На кориснику је да пронађе услугу која је способна да добро управља аудио и видео позивима. Ако планирате да користите Зоом за састанке, можете да проверите да ли ваша интернет веза може да поднесе аудио и видео стримовање.

Зоом тест састанак

Зоом се може користити бесплатно и као такав, увек можете започети насумични састанак са нула учесника и проверити да ли све функционише. Уз то, ако немате Зоом налог или желите да се окушате на пробном састанку без обзира на то, Зоом вас покрива.

Започните пробни састанак Зоом – Десктоп

Да бисте започели Зоом тестни састанак, пратите ове кораке.

Отворите модеран интернет претраживач као што је Цхроме, Фирефок, Едге или Сафари.
Посетите Зоом Тест састанак страна.
Кликните на Придружи се.
Отворите Зоом клијент када се то од вас затражи.
Ако немате инсталирану апликацију Зоом, одбаците упит и кликните на Покрени састанак.
Зоом ће вас питати да ли можете да се видите у камери, да репродукујете звук преко звучника и да ли можете да говорите у микрофон.
Ако сав хардвер ради, можете започети састанак.

Започните Зоом тест састанак – мобилни

Да бисте започели Зоом пробни састанак на мобилном уређају, морате имати инсталирану званичну апликацију Зоом на свом телефону. Доступан је и за Андроид и иОС.

  15 најбољих виџета појмова које можете да додате у своје подешавање

На свом телефону посетите Зоом Тест Меетинг страница у вашем претраживачу.
Кликните на Придружи се.
Кликните на Покрени састанак.
Дозволите прегледачу да отвори апликацију Зоом.
Тестирајте аудио и видео.
Ако све функционише, завршите састанак.

Проверите брзину интернета

Зоом тестни састанак проверава ваш хардвер, али ако желите да проверите брзину интернета. препоручујемо два алата које треба да испробате.

Спеед.нет је алатка за проверу брзине вашег интернета. Посетите веб локацију и кликните на Иди. Требало би да имате пристојну брзину и низак пинг.

Ту је и Фаст би Нетфлик. Намењен је да провери да ли ваш интернет може да подржи стримовање са Нетфлик-а, али је одличан алат за проверу да ли ће вам брзина интернета омогућити и одржавање онлајн састанка. Ако је ваша интернетска веза довољно брза за Нетфлик, биће довољно брза за онлајн састанак.

Закључак

Увек је добра идеја да тестирате Зоом оут за састанак, посебно ако сте управо инсталирали апликацију или планирате да је користите на систему који вам није познат. Пробни позив је бесплатан, али служи као одлична провера пре позива. Ако нешто није у реду, имате времена пре него што састанак почне да то поправите.