Свифткеи је сада доступан у Апп Сторе-у за иОС 8, ево нашег мишљења [Review]

иОС 8 је овде! Чекај, то смо већ рекли у нашем последњем чланку. У реду, хајде да почнемо да причамо све више и више о томе. Један од највећих напретка у иОС-у 8 није на козметичком нивоу, већ на страни програмера, који се враћају на козметички ниво. Сада је окружење мало отвореније и у том циљу ће постојати подршка за прилагођене тастатуре (између осталог, погледајте нашу рецензију). Предиктивни текст је оружје избора за легенду о Андроид СвифтКеи-у који ступа на бојно поље иОС-а, наоружан функцијом превлачења до куцања. Читајте даље да бисте сазнали како је прошло.

СвифтКеи је добијао на снази међу одабраним бета корисницима и рекламирано је да ће бити спреман чим иОС буде (као и неколико других, као и Свипе). Прва помисао када укључите Свифткеи је тренутак тихог размишљања, јер знате да је ово корак ка нечему већем, можда уједињеном оперативном систему (могло би се десити једног дана) или можда реалније, још отворенијем иОС-у, ко зна ?

Ако сте користили Свифткеи на Андроиду, ваш једини задатак је да га конфигуришете за иОС 8, што је другачија процедура, али након тога, то је исти услужни програм.

За оне од вас који нису упознати са Свифткеи-ом, то је тастатура која учи док куцате. Чита ваше фидове друштвених медија, ваше поруке и одређује вашу структуру фраза и реченица и прилагођава се веома брзо. Чак има и Свипе функционалност под називом Флов где можете да се крећете преко тастера да бисте унели жељени садржај. Био је значајан део Андроид искуства откако је постао бесплатан, а корисници се одлучују за ово преко подразумеване тастатуре.

  Како одабрати опцију плаћања „Ништа“ у иОС-у

Пре него што причамо о томе како то функционише, дозволите нам да вам кажемо како да га конфигуришете. Процес је једноставан. Преузмите апликацију (линк испод). Покрените СвифтКеи и дочекаће вас прозор добродошлице. Следећи екран ће вам показати процес активације, који је једноставан.

Подешавања > Опште > Тастатура > Тастатуре > Додај нову тастатуру > СвифтКеи

Сада сте активирали СвифтКеи, међутим, његова функција ће бити донекле ограничена док му не одобрите потпуни приступ. Да бисте то урадили, идите на иста подешавања тастатуре као горе, додирните СвифтКеи – СвифтКеи и укључите Дозволи пуни приступ. Сада сте спремни да се окренете.

Кад год желите да унесете нешто, ваша подразумевана тастатура ће се појавити, додирните икону глобуса у доњем левом углу екрана и ваша тастатура СвифтКеи би требало да се појави. Ако имате инсталирано више тастатура, наставите да додирујете глобус док не видите СвифтКеи тастатуру.

Да бисте дозволили да СвифтКеи заиста учи од вас, идите на СвифтКеи > СвифтКеи Цлоуд > Персонализација и дозволите приступ наведеним фидовима. Учиће из ових фидова (неће објављивати на вашим друштвеним медијима) и биће боље опремљен да предвиди ваш допринос.

Што се тиче саме тастатуре. То је веома добро дизајнирана тастатура, имајући на уму да људи вероватно неће поздравити нови распоред са добродошлицом, у том циљу су задржали свој дизајн веома близу оригиналног иОС-а. Имате опцију да изаберете између тамне и светле теме, али то је све за сада. Не личи много на своју Андроид верзију, штавише, живописне и привлачне теме са Андроида тренутно такође недостају. Претпостављам да ће то бити део премијум функције или можда касније надоградње која почиње док се људи полако прилагођавају новој тастатури.

  Како снимати ТикТок видео записе на Андроид, иОС и Виндовс

Садржи и опцију повезивања са другим уређајима, тако да ако сте дугогодишњи корисник СвифтКеи-а, можете одмах да увезете своја подешавања и одмах почнете.

Сада, главна ствар овде није сама тастатура, већ могућност да прстима пређете преко тастера и унесете унос. Свипе је нешто започео још 2009. на Самсунг Омниа ИИ (Виндовс Мобиле 6.1). СвифтКеи га зове Флов. Можете да укључите или искључите ток, али ако га држите укљученим, не значи да не можете редовно да куцате. Имајте на уму да тачност није 100% гаранција када је у питању ова врста технологије, тако да можете очекивати погрешне уносе с времена на време, али обично је у порасту.

Још није познато да ли ће СвифтКеи у потпуности заменити иОС тастатуру или ће можда нешто друго доћи касније и заменити их све. Оно што знамо је да је СвифтКеи веома ефикасан и прилично напредан. То је нешто што свакако треба да уврстите на листу ствари које ћете испробати на свом новом иОС 8. Знам да хоћу.

Набавите СвифтКеи за иОС (бесплатно)