Снимајте покретне слике помоћу иПхоне-а и сачувајте их као ГИФ-ове

Покретне фотографије су видео снимци последњи пут када сам проверио и ако из једначине избаците аудио, имате ГИФ. Сада су ГИФ-ови смешно популарни на интернету као облик изражавања и они су оно што даје истинитије значење фрази, „слика вреди хиљаду речи“, посебно ако можете да закачите неки текст на ГИФ-у пре него што га поделите . ПХХХОТО је бесплатна иОС апликација која вам омогућава да креирате ГИФ-ове фотографија, тј. покретне фотографије са камере вашег уређаја. Служи само овој сврси, иако има леп мали црно-бели филтер који можете да примените на ГИФ пре него што га сачувате у вашој камери или поделите на Фацебоок-у, Твиттер-у и/или самом ПХХХОТО-у.

Када почнете да користите ПХХХОТО, открићете једну од првих ствари у вези са апликацијом која ме је изнервирала. Тражи ваш број телефона. До данас нисам повјерио Фацебоок-у свој број, тако да ме насумична апликација за фотографирање која тражи да добијем смета. Нажалост, не постоји други начин да се региструјете и користите ПХХХОТО и обећавају да вам неће слати нежељену пошту нити злоупотребљавати ваш број.

Изаберите своју локацију, а затим унесите број телефона. Апликација ће вам послати текстуалну поруку са ПИН-ом који морате да унесете пре него што наставите са подешавањем налога. Након уноса ПИН-а, за себе ћете изабрати корисничко име и лозинку.

Када је ваш налог подешен, можете почети да снимате фотографије. Апликација ради и са предњом и са задњом камером. Можете да омогућите мрежу на екрану да вам помогне да боље позиционирате субјект и укључите тајмер од 3 секунде. Када тајмер истекне, потребно је само да усмерите уређај ка објекту (под претпоставком да се може сам померати) и посматрати тачке са десне стране дугмета затварача. Свака тачка представља појединачну фотографију која је снимљена. Када апликација сними све фотографије које су јој потребне, аутоматски ће се пребацити на следећи екран.

  11 најбољих закривљених монитора за игре које можете купити

Овај екран вам омогућава да примените једноставно црно-бели филтер под називом ‘Соло’. Ако желите да задржите оригинални изглед фотографије, прескочите овај корак и додирните Даље. То је све што можете да урадите да бисте уредили фотографију. На следећем екрану омогућите опцију која чува фотографије за дељење на Инстаграму.

Добијена фотографија је довољно лепа и сачувана је у ГИФ формату. Апликација прилично споро реагује на додире и потребно је предуго за обраду слике, али на крају добијате добру фотографију, тако да се чекање исплати.

Инсталирајте ПХХХОТО из Апп Сторе-а