Шта је Дисцорд Нитро и да ли га вреди платити?

Дисцорд Нитро је начин на који напредни корисници најпопуларније апликације за ћаскање за игрице могу да напуне своје искуство. Сазнајте да ли вам је боље да користите бесплатни ниво или је плаћена услуга вредна тога.

Шта је Дисцорд Нитро?

Дисцорд Нитро је премиум ниво претплате најпопуларније услуге ћаскања игара на свету. Долази са глобалним приступом прилагођеним емоџијима са свих канала чији сте део, прилагођеном ознаком Дисцорд броја, анимираним аватарима и појачањима сервера за ваше омиљене заједнице.

Доступан је у две варијанте: Нитро (9,99 УСД месечно) и Нитро Цлассиц (4,99 УСД месечно). Постоје и значајни попусти за једногодишње претплате, при чему Нитро кошта 99,99 долара годишње, а Нитро Цлассиц 49,99 долара годишње.

Плаћени Дисцорд против бесплатног Дисцорд

Бесплатна верзија Дисцорд-а има све потребне функције за разговор са саиграчима, учешће у каналима и покретање сопственог сервера. Међутим, Нитро нуди следеће додатне погодности које би могле да побољшају ваше Дисцорд искуство:

Глобални емојији: Већина Дисцорд сервера има прилагођене емоџије које је креирала заједница или власник сервера. Обично се могу користити само на серверима на којима су направљени. Нитро омогућава људима да користе било који емоји који имају у својој библиотеци, на било ком серверу.
Надограђени Го-Ливе стриминг: Го-Ливе је функција која вам омогућава да стримујете своју игру малој групи људи. Можете да стримујете до 720п при 30 ФПС на бесплатном нивоу, до 1080п при 60 ФПС на Цлассиц-у или на изворном квалитету на Нитро.
Прилагођена Дисцорд ознака: Свако Дисцорд корисничко име има насумични четвороцифрени број иза себе. Нитро вам омогућава да промените тај број у било шта што желите, све док се то име и комбинација броја не узимају.
Дељење екрана: Можете да делите екран са пријатељима у резолуцији до 1080п при 30 фпс или 720п при 60 фпс.
Повећано ограничење за отпремање: На бесплатном нивоу можете да шаљете датотеке до 8 МБ, али Нитро Цлассиц и Нитро претплатници могу да отпремају датотеке до 50 односно 100 МБ.
Анимирани аватари: Претплатници који се плаћају могу да користе анимирани ГИФ као свој аватар уместо статичне слике.

  8 претварача слика у ХТМЛ за уштеду времена и труда [2023]

Сви претплатници такође добијају малу значку поред свог корисничког имена која показује да су Нитро корисник.

Нитро, Нитро Цлассиц и појачања сервера

Осим квалитетнијег стриминга и ограничења величине датотеке, главна разлика између два нивоа претплате је да Нитро укључује два повећања сервера, која обично коштају 4,99 долара месечно. Класични ниво нема појачања. Међутим, оба нивоа добијају 30 посто попуста на појачавање.

Иако је прављење и покретање Дисцорд сервера бесплатно, појачања сервера вам омогућавају да доделите одређене погодности серверима које поседујете или које често посећујете. Постоје плаћени нивои за сервере којима његови чланови могу допринети. Сваки сервер на Дисцорд-у има ниво који му даје одређену количину погодности, а сваки од ових нивоа одговара појачањима. На пример, довођење сервера до нивоа 1 захтева 2 појачања, ниво 2 треба 15 појачања сервера, а ниво 3 захтева 30 повећања.

Ево предности повећања нивоа Дисцорд сервера:

Додатна места за емоџије у заједници (до 250)
Бољи квалитет звука за гласовне канале
Побољшан квалитет видеа за Го стреамове уживо
Повећано ограничење отпремања за све на серверу
Прилагођена УРЛ адреса сервера и банер

За власнике са активним серверима, Дисцорд Нитро је довољан да свом серверу да ниво 1. Власници такође имају приступ функцији Буи а Левел, која им омогућава да одмах купе број појачања који је потребан да би достигли следећи ниво. Надоградње сервера су такође корисне за компаније које користе Дисцорд за комуникацију на радном месту.

За чланове, појачања су одличан начин да покажете своју подршку заједници у којој сте активни. Ово је посебно корисно ако сте ангажовани на мањем серверу који води заједница.

  Како покренути Питхон скрипте?

Да ли је нитро вредан тога?

Ако само случајно користите Дисцорд за гласовно ћаскање са својим пријатељима током игара или се придружите групним дискусијама, вероватно вам неће требати Нитро функције напајања.

Међутим, ако свакодневно користите Дисцорд, а део је десетина сервера, можда ћете много искористити од Нитро-овог глобалног система емоџија, побољшаног Го Ливе стриминга и повећаног ограничења величине датотеке. Такође можете набавити Нитро Цлассиц ако немате планове да појачате сервер.

Ако сте креатор или вођа заједнице који поседује сервер, Нитро је дефинитивно вредан тога. Цена два појачања сервера кошта колико и месечна Нитро претплата, без додатних погодности и 30 одсто попуста на будућа повећања.