10 ЦхатГПТ ПДФ додатака који вам могу уштедети време и труд

Често комуницирамо са ПДФ-овима, ослањајући се на њихову погодност приступа. ПДФ-ови поједностављују нашу интеракцију са информацијама, од читања романа и е-књига до проучавања и анализе графикона. Али понекад може бити тешко радити са њима.

МАКЕУСЕОФ ВИДЕО ДАНА

ПОМЕРИТЕ ДА БИСТЕ НАСТАВИЛИ СА САДРЖАЈЕМ

На пример, ПДФ може да садржи стотине страница скениране физичке књиге, што отежава интеракцију са текстом. Ови и многи други изазови могу бити фрустрирајући. Срећом, на ЦхатГПТ-у је доступно неколико додатака са вештачком интелигенцијом да вам уштеде гужву.

1. Аи ПДФ

Аи ПДФ је додатак за ЦхатГПТ дизајниран да поједностави екстракцију информација из ПДФ докумената са могућностима провере чињеница, помажући вам да брзо прођете кроз велике документе.

Да бисте га користили, копирајте УРЛ свог документа и налепите га у ЦхатГПТ са укљученим додатком. Затим га можете упутити да пружи све потребне информације. Такође можете да генеришете резиме који истиче главне тачке целог документа.

Чет изнад приказује додатак који издваја статистику из ИБМ ПДФ извештаја за 2022. о трошковима повреда података.

2. МикерБок ЦхатПДФ

МикерБок ЦхатПДФ је још један моћан додатак који вам омогућава интеракцију са документима на бројне начине, укључујући сумирање информација, превођење текста и извлачење дубоких увида.

Само треба да пронађете веб адресу ПДФ документа и да је налепите у ЦхатГПТ. Документ ће бити подвргнут обради, а додатак ће обезбедити јединствени ИД документа који представља отпремљену датотеку. Затим можете поставити сва питања која се односе на документ.

Изнад је илустрација додатка који резимира документ у пет главних тачака и претвара текст са енглеског на шпански.

  Како додати спремишта треће стране и РПМ-ове у Федора

3. АААСуммаризе

ААА Суммаризе је више од алата за интеракцију са ПДФ документима. Такође се може користити за сумирање веб страница, па чак и ИоуТубе видео снимака, дајући вам брз преглед садржаја, тако да можете прескочити читање или гледање.

Када налепите УРЛ видео снимка, он чита транскрипт и омогућава вам да преузмете увиде. Такође можете сумирати информације на одређеној ПДФ страници или тражити од алатке да вас одведе до одређеног дела видео записа.

Изнад је илустрација додатка који резимира садржај Аппле-овог видеа за лансирање Висион Про. Са таквом функционалношћу, не морате да гледате цео видео да бисте сазнали главне тачке.

4. Пилот фактура

Инвоице Пилот вам може помоћи да поједноставите фактурисање аутоматизацијом активности као што су креирање и прилагођавање фактура, проналажење процена и генерисање ПДФ докумената које можете да делите са својим клијентима.

Да бисте добро искористили додатак, пружите му неке основне информације о свом пословању, укључујући детаље који ће бити укључени у фактуру и информације о клијенту. Додатак може да вас води кроз процес креирања.

Изнад је ЦхатГПТ који приказује везу до фактуре за Џејн Смит за консултантске услуге у вредности од 1.000 долара. Предузећа и слободњаци који често креирају фактуре могу имати користи од овог једноставног, али паметног решења.

5. АскИоурПДФ

АскИоурПДФ је АИ проширење самосталне апликације дизајниране да помогне људима да комуницирају са ПДФ-овима. Његове јединствене способности укључују извлачење вредних увида из докумената, побољшање навигације и разумевања докумената, и стварање ПДФ интеракције забавном.

Са АскИоурПДФ, можете комуницирати са документом на мрежи тако што ћете налепити УРЛ или отпремити локални документ у интерфејс, а додатак ће користити информације у ПДФ-у да одговори на ваша питања. Додатак такође има про верзију која вам омогућава приступ дубљим увидима.

  Шта су магичне методе у Питхон-у и како их користити

Горе је приказан додатак који извлачи податке из ПДФ документа. Морате да направите налог на АскИоурПДФ и да отпремите документ да бисте користили додатак.

6. ЦхатОЦР

ЦхатОЦР је кул додатак који користи технологију оптичког препознавања знакова за издвајање информација из ПДФ-ова, фотографија и руком писаних докумената. Дакле, осим што вам омогућава да комуницирате са стандардним ПДФ-овима, скенирате слике које садрже текст и издвајате информације.

Размислите о сценарију у којем сте своје белешке написали на парчету папира и желели да их пренесете у било коју од најбољих апликација за бележење. Једноставно отпремите јасну фотографију својих белешки и пустите алату да учини своју магију.

Као што је горе приказано, издвојили смо текст из ПДФ-а који садржи снимак екрана из документа за процену квалитета претраге. Коришћење додатка захтева да креирате налог и сачекате неколико минута да се ОЦР процес заврши.

7. А+ Доц Макер

А+ Доц Макер користи АИ да поједностави процес креирања докумената. Подржава широк спектар типова докумената, укључујући ПДФ, Ворд документе, Екцел листове и ХТМЛ датотеке.

Ако требате брзо да генеришете документ, можете га налепити у ЦхатГПТ и дати контекст и упутства о дизајну и врсти документа који вам је потребан. Алат генерише документ и одговара са УРЛ-ом документа на интерфејсу за ћаскање, спреман за преузимање.

Дали смо алату мало текста и упутили га да направи ПДФ документ, након чега је поделио везу. Испробајте га и видите како се пореди са другим алатима за креирање ПДФ-ова на мрежи.

8. Настави Цопилот

Ресуме Цопилот помаже у отклањању муке писања животописа, стога је згодан алат за оне који траже посао. Он генерише АТС (систем за праћење кандидата) прилагођене биографије које садрже кључне речи које истичу релевантне вештине и искуства.

  Шта је мрежни мост и како га направити

Да бисте користили додатак, затражите од њега да вам да везу за отпремање вашег животописа и затражите препоруке за побољшање вашег животописа. ЦхатГПТ ће користити додатак за анализу и одговарање на ваша питања на основу података.

Горе је приказан додатак који ми даје препоруке за оптимизацију мог животописа за посао стратега садржаја.

9. АццуратеПДФ

АццуратеПДФ је АИ додатак који покреће Авиан, омогућавајући интерактивне разговоре са ПДФ документима. Можете добити дубоке увиде у своје ПДФ документе без обзира на њихову величину, језик, тему или дужину помоћу тачних цитата и цитата страница.

Да бисте га користили, наведите веб адресу ПДФ документа. Ако имате локални документ и желите да га анализирате, отпремите га на једну од ових платформи за дељење докумената на мрежи и користите везу да бисте поставили упит за додатак.

Питали смо додатак о одређеном делу података у ПДФ документу. Дао је тачан одговор са релевантним додатним информацијама и цитирао одговоре.

10. Апликација за претварач

Цонвертер Апп је дизајниран да вам помогне у конверзији валута у реалном времену и креирању графикона курса. Поред тога, омогућава вам да претворите слике, транскрипције ћаскања, видео записе, па чак и аудио датотеке у ПДФ-ове.

Да бисте га користили, копирајте и налепите УРЛ своје изворне датотеке у ЦхатГПТ са омогућеним додатком. Он ће анализирати датотеку и генерисати ПДФ. Поред тога, алатка вам омогућава да урадите стандардно сумирање текста и манипулацију ПДФ-ом.

Ево додатка који претвара слику у ПДФ и након тога дели везу за преузимање.

Повећајте продуктивност помоћу ЦхатГПТ ПДФ додатака

ЦхатГПТ ПДФ додаци могу повећати вашу продуктивност ако знате како да их добро користите. Горе наведени додаци вам дају широк спектар могућности за примену у различитим аспектима вашег рада, од сумирања текста преко цитирања докумената до креирања ПДФ фактура. Ипак, ово је само неколико других доступних додатака. Испробајте ове додатке ако желите да подигнете своју продуктивност на потпуно нови ниво.