10 најбољих Андроид апликација за писце за писање ✍ у покрету

Било да пишете истраживачки рад, блог, садржај веб странице или есеј, то је уметност која захтева окружење без ометања за креативно размишљање и писање.

Током путовања, писци добијају приступ ограниченим ресурсима, због чега професионални писци користе апликације за писање које повећавају њихов фокус и продуктивност.

Сада такође можете да користите свој паметни телефон као преносиви студио за писање где можете да пишете, организујете и правите свој рад са било ког места на дохват руке.

Дакле, ако тражите и најбоље апликације за писање за свој Андроид уређај које вам олакшавају и убрзавају писање, одабрали смо неке од најбољих апликација за писање међу бескрајним опцијама.

Хајде да погледамо неке Андроид апликације за писце и изаберемо најбољу за ваш рад!

Изазови са којима се писци суочавају током путовања

Путовања могу бити инспиративно искуство за писце јер им отварају умове за нову креативност и перспективе. Међутим, путовања долазе са разним изазовима за писце који покушавају да одрже свој рутински посао. Срећом, постоје различите апликације за писање које могу помоћи писцима да превазиђу изазове и учине своје путовање узбудљивијим и продуктивнијим.

Ево неких уобичајених изазова са којима се писци суочавају док путују и како их апликације могу превазићи:

Ограничен приступ ресурсима

Проблем: Док путују, писци се суочавају са изазовом ограничених ресурса за свој рад. Лаптоп није могуће понети било где док путујете, а неки хитни послови могу бити велики изазов без приступа ресурсима.

Решење: Апликације за писање могу бити решење на једном месту које омогућава писцима да заврше свој рад на писању користећи апликацију за паметне телефоне. Данас, ове апликације нуде широк спектар функција које омогућавају писцима да креирају, уређују и објављују своје радове са једног места без коришћења других ресурса. Свеукупно повећава ефикасност рада писаца.

Нема довољно времена за писање

Проблем: Понекад писцима представља изазов да раде док путују и не налазе много времена да заврше свој посао.

Решење: Овде апликације за писање са вештачком интелигенцијом играју кључну улогу за писце који једним кликом пружају висококвалитетни садржај генерисан од вештачке интелигенције у различитим категоријама, као што су блогови, имејлови, веб странице, водичи, туторијали, постови на друштвеним мрежама итд. Помаже писцима да повећају своју продуктивност, уштеде време и постигну циљеве.

Управљање вишеструким пројектима

Проблем: Док путују, писцима је тешко да се носе са више пројеката са ограниченим ресурсима, што доводи до конфузије, пропуштених рокова и неефикасности.

Решење: Постоје разне апликације за писање које пружају комплетну организацију пројеката на једном месту. Писци могу да прате своје пројекте, да деле исти посао са тимом за уређивање и ефикасно организују посао.

Интернет Цоннецтивити

Проблем: Током путовања, лош приступ интернету и недоступност Ви-Фи могу бити велика препрека за писце, повећавајући фрустрацију и немогућност да се посао заврши у року.

Решење: Да бисте превазишли овај изазов, доступне су различите апликације за писање које омогућавају писцима да раде ван мреже без икакве интернет везе. Неке апликације, као што су Јоттерпад и иА Вритер, могу се користити ван мреже на паметним телефонима да би се посао обавио

Сада, писци могу да путују светом без суочавања са изазовима и раде са најбољом продуктивношћу.

Ако вас занима које су апликације потребне током путовања, ми смо ручно одабрали неке од најбољих апликација за писање које треба узети у обзир.

  Како пронаћи који ниво Цамера2 АПИ подржава ваш Андроид телефон

ЈоттерПад – писац, сценарио

ЈоттерПад је једноставна, чиста апликација за писање са минималним опцијама која омогућава писцима да раде без ометања и повећава њихов фокус на задатке.

Са својим корисничким и чистим интерфејсом, лако можете обликовати свој текст у различитим облицима и побољшати видљивост садржаја на најпривлачнији начин.

Има опцију статистике за проверу броја речи у реалном времену, знакова, времена читања, читљивости и дужине речи за писање према вашем стандардном формату.

Постоји неколико других узбудљивих функција које долазе са Јоттерпад-ом – можете да извозите у ткт, мд, пдф и доцк формат датотеке, користите уграђени речник и подржавате опцију снимања да направите снимак екрана вашег писаног рада и директно га пошаљете било где.

Кључне карактеристике:

 • Пружа вам окружење за писање без ометања.
 • Има уграђени речник за проналажење синонима, дефиниција и тачних речи.
 • Можете извести рад у текстуалном, мд, пдф и доцк формату.
 • Приказује статистику у реалном времену како би се проверио број речи, карактер и читљивост.
 • Нуди тамни/светли режим и подржава складиштење у облаку да сачува ваш рад.

То је савршен избор за оне писце који пишу чланке, романе, текстове, песме, есеје и сценарије.

иА Вритер: Фокусирано писање

иА Вритер је једноставна, јасна апликација за писање без ометања која писцима пружа одлично искуство у раду са хиперфокусом.

Једна од најважнијих карактеристика ове апликације је режим фокуса, где можете да смањите видљивост написаног садржаја осим линије на којој тренутно радите.

Ова апликација такође нуди неколико узбудљивих функција, укључујући опцију смањења вредности, светлу/тамну тему и складиште у облаку. Такође можете да извезете свој рад у ХТМЛ, Пдф и доцк формате датотека.

Има уграђену контролу синтаксе која аутоматски анализира ваш садржај, проверава граматику и правопис и брзо истиче грешке да би извршила измене.

Кључне карактеристике:

 • Нуди опцију режима фокуса која пригушује видљивост целог написаног садржаја осим тог реда који пишете.
 • Долази са уграђеним функцијама контроле синтаксе које анализирају ваш садржај и истичу грешке.
 • Можете да извезете рад у пдф, ткт, ХТМЛ и доцк формату датотеке.
 • Подржава интеграцију смањења вредности и складиштења у облаку да бисте сачували ваш рад.
 • Можете директно да извозите у Медиум и ВордПресс једним кликом.

То је погодна апликација за писање белетристике, блогова, чланака, извештаја и кратког садржаја са хиперфокусом.

ЛивингВритер

ЛивингВритер је прилагођена и посвећена апликација за писање за писање прича. Ова апликација вам помаже да радите са окружењем за писање без ометања и пружа различите шаблоне који вам чине писање прича лакшим и ефикаснијим.

Долази са разним паметним функцијама као што су превуци и испусти поглавља, унапред изграђени шаблони, елементи за чување приче и једноставан увоз оквира приче како би ваша прича била на једном месту и организована.

Са ЛивингВритер-ом можете да урадите све, од писања прича и заплета и организовања до извоза за објављивање на једном месту.

Кључне карактеристике:

 • То је интерфејс за писање једноставан за употребу и без ометања.
 • Има опцију превуци и испусти поглавља за једноставно уређивање.
 • Може да складишти знакове/елементе са њиховим именима који се лако могу увести у било које време.
 • Нуди различите унапред направљене шаблоне за писање књига у различитим форматима.
 • Има тамни/светли модел и складиште у облаку како би ваш рад био безбедан.

То је најбољи избор за ауторе који желе да планирају своје приче, организују своје идеје и заплете и развију нову креативност.

МиСтори.тодаи

МиСтори.тодаи је апликација за писање прилагођена почетницима за писце који желе да пишу приче и романе. Ова апликација има све што вам је потребно за писање креативне и интерактивне приче у окружењу без ометања.

Ова апликација обезбеђује посебан одељак за сваки део, као што су поглавља, сцене, ликови, елементи и места, како би се лакше и приступачније организовало писање.

Доступни су многи унапред направљени шаблони који помажу ауторима да пишу приче и романе са одговарајућим обрисима. Тако да почетник може лако да користи ову апликацију за писање прича и олакшање и бржи рад.

  Пребацивач позадина за Андроид са сопственом друштвеном заједницом

Има уређивач богатог текста са много опција прилагођавања за одабир различитих фонтова, позадина и боја како бисте били продуктивни и фокусирани.

Кључне карактеристике:

 • Долази са интерфејсом прилагођеним почетницима за једноставну употребу.
 • Има уграђени уређивач за унос промена и побољшање квалитета рада.
 • Омогућава организационим опцијама да управљају поглављима, сценама, ликовима и другим елементима како би писци могли ефикасно да раде.
 • Долази са унапред направљеним шаблонима који помажу писцима да раде брже.
 • Лако извезите рад у пдф, доцк или формат е-књиге.

Ако сте почетник који жели да напише причу или роман, ова апликација ће сигурно повећати ваш фокус и продуктивност.

Вритецреам – АИ Цонтент Вритер

Вритецреам је обавезна апликација за писање за писце како би њихов рад био ефикаснији и бржи.

То је АИ апликација која може да генерише скоро све врсте садржаја, укључујући копије е-поште, блогове, пасусе, задатке, описе производа, постове на друштвеним мрежама, копије веб локација, копије огласа и још квалитетнијег садржаја за неколико секунди.

Морате да изаберете коју врсту садржаја желите и унесете неке детаље, а он ће генерисати квалитетан и тачан садржај који ће писцу олакшати рад једним кликом.

Нуди светлу/тамну тему коју можете да подесите према вашим жељама и интеграцију складиштења у облаку да би ваш рад био безбедан и лако доступан.

Кључне карактеристике:

 • Има интерфејс прилагођен кориснику и генерише садржај једним кликом.
 • Нуди 30+ АИ алата за генерисање квалитативног и релевантног садржаја у различитим облицима у секунди.
 • Долази са светлим/тамним режимом и опцијама за складиштење у облаку како бисте обезбедили свој рад.
 • Има функције прилагођавања и организације за ефикасно управљање вашим радом.

Омогућава вам да генеришете висококвалитетан садржај у различитим категоријама за неколико секунди, што повећава вашу продуктивност.

Зохо Вритер – уредник докумената

Зохо Вритер је вредан помена на листи која повећава продуктивност писаца.

То је једноставна, кориснику прилагођена апликација за писање и уређивање која омогућава писцима да напишу свој садржај и обезбеде различите опције за уређивање као што су форматирање текста, величине, боје, пара поравнање и опције за набрајање које побољшавају укупан квалитет.

Такође пружа систем за преглед докумената за добијање обавештења и ажурирања и функцију историје ревизија за опоравак датотека са поништеним променама.

Ова апликација вам омогућава да радите функције групног уређивања где можете позвати чланове свог тима да раде на истом документу ради уређивања и бржег рада.

Његов интерфејс прилагођен кориснику, ажурирања у реалном времену и многе опције за уређивање могу побољшати продуктивност писаца.

Кључне карактеристике:

 • Долази са интерфејсом лаким за корисника и без ометања.
 • Омогућава функције групне сарадње које омогућавају да више корисника ради заједно на истом документу.
 • Лако извезите рад у доцк, ткт, пдф, одт и ХТМЛ формат.
 • Има много опција за уређивање за ефикасније уређивање документа.
 • Има интеграцију складиштења у облаку за чување и дељење вашег рада било где.

То је професионална апликација за писање и уређивање коју можете користити за ефикасан рад са својим тимом и обављање посла.

АИ Вритер – пишите боље

АИ Вритер је апликација за писање помоћу вештачке интелигенције која омогућава писцима да повећају своју радну продуктивност и ефикасност испоруком висококвалитетног садржаја на додир у различитим категоријама.

Има различите опције за АИ писање, као што су копије е-поште, постови на друштвеним мрежама, копије огласа, чланци, описи производа, Куора, мета описи итд.

Помоћу ове апликације можете да изаберете било коју опцију, унесете детаље и лако генеришете најквалитетнији и релевантнији садржај за неколико секунди.

Његово чисто и једноставно корисничко сучеље чини ову апликацију лако доступном за сваког почетника који жели да је користи и добије најбоље резултате рада.

Поред тога, има уграђени уређивач који можете користити за прилагођавање садржаја, приказује грешке да би се побољшала и учинила да рад буде обележен.

Кључне карактеристике:

 • Нуди висококвалитетан, релевантан садржај који је на додир направљен од стране вештачке интелигенције у различитим категоријама.
 • Долази са корисничким интерфејсом и брзим одзивом који побољшава ефикасност рада писца.
 • Има уграђени уређивач који прилагођава садржај и чини га ефикаснијим.
 • Можете да користите опције текстуалних или гласовних команди да бисте добили детаље и генерисали садржај.
 • Нуди одличну корисничку подршку.
  Популарна апликација за одржавање дома БригхтНест долази на Андроид

То је пристојан алат за писање АИ вредан покушаја и генерисања садржаја у различитим категоријама.

Романописац – Пишите романе

Новелист је апликација за писање посебно дизајнирана за писце који желе да пишу романе. Помаже им да пишу у окружењу без ометања, повећавајући њихов фокус и продуктивност. Помоћу ове апликације можете креирати, уређивати и објављивати романе на једном месту.

Има бројне функције које олакшавају писање, попут једноставног интерфејса прилагођеног кориснику, видео туторијала за учење коришћења, уређивања, скицирања и могућности заказивања које све чине организованим и лако доступним за писце.

Помоћу иконе режима прегледа можете проверити свој рад и користити уграђени уређивач да бисте га побољшали. Такође можете креирати заплете, ликове и сцене и организовати их на једном месту да бисте пратили напредак. Поред тога, има опције за складиштење у облаку како би ваш рад био сигуран.

Кључне карактеристике:

 • Пружа окружење за писање које је лако за корисника и без ометања.
 • Можете креирати, уређивати и објављивати роман.
 • Има разне узбудљиве карактеристике као што су планирање, организовање, структурирање, скицирање и заказивање.
 • Подржава опције складиштења у облаку како би ваш рад био сигуран.
 • Омогућава вам да креирате заплете и сцене, поставите циљеве рада и режим прегледа да бисте проверили рад.

Ако желите да пишете романе, то је апликација коју морате имати на свом паметном телефону.

Плуот | Планер за писање прича

Плуот је неопходна апликација за писце који желе да планирају своје приче и ликове. Долази са подршком за 25 језика.

Ова апликација вам омогућава да креирате детаљан преглед ваших сцена, сложених ликова, прилагођених ставки, детаља о сваком лику и режиму прегледа да бисте пратили рад.

Олакшава и убрзава ваш рад на писању тако што организује сцене, ликове и друге елементе на једном месту са уграђеним опцијама прилагођавања.

Плуот има недељна такмичења у писању за писце прича како би поделили своје приче и победили на такмичењима. Помаже у сталном унапређењу креативности писца и пружа им менталну вежбу.

Кључне карактеристике:

 • Омогућава вам да креирате приче, сцене и ликове на једном месту помоћу траке за претрагу.
 • Плуот нуди разне Плуот упите и такмичења у писању сваке недеље.
 • Долази са сценама превуци и испусти и уграђеним опцијама прилагођавања.
 • Подржава опције складиштења у облаку како би ваш рад био безбедан.
 • Подржава 25+ језика.
 • Такође можете додати слике ликовима са локацијама.

За планирање и писање прича, вреди испробати ову апликацију.

Лириц Нотепад – Писање песама

Лириц Нотепад је апликација за писање песама која помаже писцима да креирају, оцртавају и организују своје текстове. Има једноставан, чист интерфејс прилагођен почетницима који је лако доступан.

Без обзира да ли сте песник, репер, текстописац или текстописац, ова апликација може повећати вашу креативност, олакшати вам рад и помоћи вам да пронађете неке нове предлоге који ће вам помоћи да креирате неке најбоље песме.

Долази са разним узбудљивим функцијама као што су аутоматско подударање риме, бројач слогова, режим мерења, метроном и многе друге корисне функције које побољшавају креативност и продуктивност корисника.

Поседује засебну бележницу коју писци могу да користе за писање текстова и нових тонова и држе све своје радове на једном месту.

Кључне карактеристике:

 • Има једноставан, чист интерфејс прилагођен почетницима.
 • Можете писати, уређивати и организовати текстове.
 • Има аутоматске предлоге риме, тимску сарадњу и функције снимања гласа.
 • Нуди различите опције прилагођавања и режиме мерења који олакшавају ваш рад и повећавају креативност.
 • Има уграђену бележницу коју можете користити за писање нових идеја, песама и текстова са својим чистим и једноставним интерфејсом.

Користите ову апликацију да креирате неке од својих најбољих текстова и повећате своју креативност.

Закључак

Ово су најбоље апликације за писање у Андроид-у које могу помоћи писцима да олакшају свој рад и побољшају креативност. Без обзира да ли пишете блогове, чланке, романе, књиге или веб садржај кратког формата, ове апликације ће бити вредне разматрања како бисте побољшали своју радну продуктивност.

Надамо се да ће вам овај чланак помоћи да пронађете најбољу апликацију за писање за свој посао.

Ако сте заинтересовани за писање, можете погледати и ове генераторе садржаја.