10 најбољих апликација за праћење километраже за анализу ваших возачких навика

Ако сте неко ко често вози због посла или из личних разлога, ручно праћење километраже може бити проблем. 📝

Срећом, сада је доступно неколико апликација за праћење километраже које аутоматизују цео процес и чине вашу вожњу без стреса.

Без обзира да ли желите да анализирате своје навике у вожњи, управљате својим трошковима или чак побољшате ефикасност потрошње горива, ове апликације су вам покривене!

Низ траку ћемо поделити како праћење километраже помаже у анализи ваших возачких навика. А затим наведите најбоље апликације за праћење километраже на тржишту.

Шта је праћење километраже?

Праћење километраже значи вођење евиденције о пређеним километрима и трошковима током вожње од тачке А до тачке Б.

Конкретно, процес је уобичајен међу возачима који деле вожњу или компанијама као што је Убер, које с времена на време треба да снимају и анализирају навике вожње за боље искуство.

Раније је праћење пређене километраже подразумевало да записујете очитавање бројача километара на почетку и на крају сваког путовања. На срећу, досадан процес више није у игри.

Са појавом технологије, праћење километраже је еволуирало до те мере да постоје апликације посебно дизајниране да аутоматизују цео процес. Идите даље од само праћења километраже.

Предности апликација за праћење километраже

#1. Прецизно праћење километраже

Дозволите нам да питамо: Чему бисте веровали за праћење тачних миља: апликацијама које покреће вештачка интелигенција или ручно евидентираним бројевима?

За већину, апликације за праћење километраже које покреће вештачка интелигенција су најбољи избор. И они имају своје разлоге.

Прво, ове апликације користе ГПС за праћење ваше вожње, уклањајући нагађања из ваших књига. Осим тога, можете бити сигурни да су подаци тачни и да се могу користити као евиденција за порезе, надокнаде и рачуноводствене сврхе.

Друго, апликације за праћење километраже елиминишу ризик од злоупотребе људи уносећи лажне податке о путовању ради личне користи. (свет није увек љубазан 😪)

Узимајући у обзир оба аспекта, апликација за праћење километраже је најбољи начин да анализирате навике у вожњи путем увида заснованих на подацима.

#2. Штеди време

Ручно праћење километраже може бити дуготрајно, посебно за предузећа која се увелико ослањају на возила за свакодневне операције.

На крају, модерне апликације за праћење километраже долазе са напредним функцијама као што су поређење прошлих и садашњих података, процена будућих миља или трошкова, пружање извештаја спремних за порез и још много тога.

Када се ваш ум ослободи од извештавања и административних задатака, можете да урадите више за свој посао. Замислите шта бисте могли да урадите да сте мање заглављени административним задацима.

#3. Уштеда пореза

Ако је вожња кључна за ваш посао, имамо неке вести без пореза за вас. 🤑

Држи се; спремамо се да разговарамо о порезу!

Дакле, Интернал Ревенуе Сервице (ИРС) дозвољава пореским обвезницима да траже одбитке за коришћење возила. Ово укључује трошкове вожње, бензина, поправке, путарине, одржавања итд.

Али није лако искористити предности, пријатељу. Да бисте их искористили, морате да евидентирате очитавања километраже од почетка и краја квалификационог путовања, заједно са његовом сврхом и датумом.

Имати толико тога да запишете након сваког путовања било би заморно за људе који често возе.

Па зашто не бисте користили апликације за праћење километраже за праћење километраже, креирање извештаја о трошковима и добијање извештаја о обрачуну пореза у покрету?

  Како направити други Инстаграм налог

Поред тога, неке апликације за праћење километраже нуде функције као што је праћење горива, које вам могу помоћи да пратите потрошњу горива и идентификујете области за смањење трошкова.

#4. Интеграција са другим апликацијама

Већина апликација за праћење километраже се интегрише са апликацијама за продуктивност независних произвођача, као што су календари, уређаји за праћење трошкова, рачуноводствени софтвер и још много тога, што олакшава управљање задацима везаним за путовања.

Осим тога, ове апликације представљају податке прикупљене од апликација трећих страна на обједињеној контролној табли, дајући вам на први поглед преглед ваших возачких навика.

#5. Аутоматизовани извештаји

Иста апликација коју користите за праћење километраже такође вам може помоћи да креирате и делите извештаје у покрету.

Већина апликација нуди неограничено креирање извештаја, па чак и унапред направљене шаблоне за извештавање, као што су извештаји спремни за порез, што вам опет помаже да избегнете финансијски жаргон.

Уз то, прегледали смо најбоље апликације за праћење километраже које поједностављују ваше навике у вожњи и повећавају продуктивност без великих трошкова.

Соло

Соло је апликација заснована на облаку која омогућава малим предузећима, возачима за дељење вожње и слободњацима да аутоматизују цео процес праћења километраже. Апликација вам омогућава да креирате прилагођене изворе прихода и да их аутоматски пратите или управљате њима са обједињене контролне табле.

Предности

 • Лако категоризујте трошкове на основу посла или личних; аутоматски прати и бележи радну километражу и друге трошкове као што су гас, поправке и одржавање.
 • Добијте пореске пројекције у реалном времену на основу претходних евиденција прихода и расхода
 • Интегрише се са рачуноводственим алатима као што су КуицкБоокс и Ксеро, што олакшава увоз података о километражи и трошковима у рачуноводствени софтвер
 • Предвиђања плата заснована на заједници која ће вам помоћи да знате шта ћете зарађивати дневно (ако не зарадите оно што је предвиђено, Соло ће гарантовати разлику у приходима!)

Соло предвиђања плата су гарантовала 8 милиона долара+ својим клијентима. Платформи верују Амазон Флек, Убер, Инстацарт и други.

Преузимање: Андроид | иОС

Стриде

Стриде-ова снажна апликација за праћење километраже и пореза дизајнирана је за возаче који користе ридесхаре да аутоматски евидентирају километре, израчунају профит и поједноставе пореско извештавање са извештајима спремним за порез. Платформа пружа преносиве погодности врхунским компанијама као што су Убер, Етси, Фиверр и ДоорДасх.

Предности

 • Повезивање налога са Стриде-ом за праћење километраже, трошкова и профита; додајте фотографије рачуна и других трошкова док возите још једну миљу
 • Уграђени ТурбоТак за генерисање пореских извештаја спремних за ИРС и добијање савета пореских стручњака о пореским олакшицама
 • Брзо процените своје задржавање пореза и изградите стратегије са рачуноводственим одељењем да бисте искористили пореске олакшице
 • Преко 100.000+ ексклузивних локалних попуста на бензин, поправке аутомобила и друге трошкове да бисте уштедели велики новац на послу

Стриде је помогао преко 3 милиона људи да уштеде преко 3,7 милијарди долара. Савршен је за возаче или руководиоце испоруке да сниме све кроз шта пролазе док возе пословно или врше доставу преко миља.

Преузимање: Андроид | иОС

Хурдлр

Хурдлр интуитивна апликација вам омогућава да аутоматски пратите километражу, приходе и трошкове направљене у пословне сврхе путем различитих токова прихода, осигуравајући да никада не пропустите потенцијалне одбитке. Апликација је лака за коришћење и дизајнирана је за скоро све – од самозапослених људи до предузећа на нивоу предузећа – служи свима њима.

Предности

 • Интегрише се са хиљадама водећих банака; такође апликације трећих страна као што су Убер, ФресхБоокс, Стрипе и Паипал за аутоматски увоз ваших прихода и трошкова
 • Добијте процене пореза у реалном времену на основу ваших прошлих пореских извештаја, помажући вам да будете у току са својим финансијама током целе године.
 • Лако креирање и слање фактура професионалног изгледа вашим клијентима и извештаје спремне за порез у рачуноводствену службу
 • Уз Хурдлр про, добијате лако разумљиви биланс успеха (П&Л), биланс стања, пробни биланс и још много тога без рачуноводственог жаргона и сложености
  Како пинговати рачунаре или веб локације, сазнати њихов статус

Иако Хурдлр није бесплатан, нуди разноврсне цене за консултанте, продају, е-трговину, малопродају, слободњаке и возаче.

Преузимање: Андроид | иОС

Еверланце

Еверланце помаже предузећима свих величина да прате километражу, евидентирају порезе и добију максималну надокнаду. Платформа је помогла преко милион корисника да уштеде доларе. Углавном, најбоље је за производну, грађевинску и дистрибутивну индустрију.

Предности

 • Прецизно праћење километраже помоћу ГПС-а за надокнаду трошкова свом тиму са оправданим и стандардним стопама километраже ИРС-а
 • Добијте фиксне и варијабилне накнаде на основу поштанског броја и типа аутомобила; лако преузмите пореске извештаје за ИРС
 • Интегришите кредитне картице, отпремајте признанице, делите и добијајте одобрења за извештаје о трошковима једним кликом
 • Поставите процес одобравања на више нивоа пре него што одобрите извештај или покренете порески одбитак или плаћање
 • Преузмите прелепе Екцел или ПДФ извештаје о вашој километражи и трошковима са свог телефона или контролне табле на мрежи.

Еверланце нуди неке готове функције као што су праћење радног времена, омиљена путовања и још много тога. Већина тимова који користе Еверланце забележили су смањење трошкова надокнаде за 30%, углавном због преласка са ручног на процес ГПС праћења.

Преузимање: Андроид | иОС

МилеИК

Интерфејс који се лако користи у МилеИК-у омогућава дијељењу вожње или независним возачима да прате километре и траже надокнаду једним кликом. То је најтраженија апликација за праћење километраже на нашој листи.

Предности

 • МилеИК ради у позадини на вашем телефону док возите, тако да више не морате да блокирате свој мобилни за праћење километраже
 • Превуците прстом да бисте класификовали путовање као „пословно“ или „лично“; прегледајте километражу и трошкове евидентиране тренутно користећи МилеИК-ову контролну таблу лако читљиву
 • Креирајте динамичке извештаје преко мобилне апликације или користите веб портал за напредније функције
 • Сигурност на нивоу банке како би се осигурала потпуна сигурност личних и трансакцијских података прикупљених и дијељених унутар екосистема апликације

МилеИК је пријавио преко 80 милијарди миља на апликацији и надокнадио преко 10 милијарди долара. Апликација је дизајнирана да уштеди време и умањи проблеме са ручним праћењем километраже, што је чини вредним алатом за свакога ко треба да води евиденцију о својој пословној вожњи у сврхе пореза или надокнаде.

Преузимање: Андроид | иОС

СхерпаСхаре

СхерпаСхаре је прилично популарна апликација међу ридесхаре возачима. Његова апликација заснована на вештачкој интелигенцији помогла је да уштеди преко 6000 долара пореза и повећа плату по сату до 30%. Осим тога, СхерпаСхаре такође нуди приступачне погодности здравственог осигурања за ваше запослене.

Предности

 • Уграђени алати за вожњу као што су Хотспот и Цомпасс за анализу прошлих карата и препоручивање профитабилних рута за возаче
 • Лако пратите километражу и трошкове, прегледајте историјске податке и делите извештаје са клијентима једним кликом
 • Добијте ексклузивне понуде за низ услуга вожње попут осигурања, бензина, пореских олакшица и још много тога
 • Постаните део највеће заједнице возача на свету и учите из искустава других возача

СхерпаСхаре је ваша апликација за праћење километраже ако вам је потребна детаљна аналитика и увид у ваше возачке навике без трошења премиум износа.

Преузимање: Андроид | иОС

Ридоо

Ридоо је све-у-једном алат за управљање трошковима који поједностављује пословање вашег предузећа на путу. Од праћења километраже и трошкова до скенирања рачуна и надокнаде – све то ради уместо вас.

  9 најбољих вТубер софтвера за беспрекорно стриминг уживо

Платформи верује више од милион клијената, укључујући Делоитте, Свисс, ВеТрансфер и друге.

Предности

 • Ридоо-ова технологија паметног скенирања извлачи све релевантне информације из ваших рачуна, помажући вам да избегнете процес ручног уноса података
 • Набавите свеобухватну контролну таблу која приказује све ваше трошкове на једном месту, дајући вам потпуну видљивост ваших финансија.
 • Аутоматизовани токови рада за одобравање вам омогућавају да подесите прилагођена правила одобравања, обезбеђујући да се сви трошкови прегледају и одмах одобре
 • Интегрише се са апликацијама независних произвођача и рачуноводственим софтвером као што су КуицкБоокс, Ксеро и још много тога, чинећи време за порез лаким

Осим тога, Ридоо-ова интеграција са Слацк-ом је подстицај тимској сарадњи. Једним кликом такође можете приступити Ридоо увидима да бисте уочили аномалије, идентификовали могућности и предвидели трошкове.

Преузимање: Андроид | иОС

Схоебокед

Схоебокед је апликација за праћење и управљање финансијама све у једном. Помогао је милионима предузећа да извуку информације из физичких рачуна и трансформишу их у систематске извештаје.

Предности

 • Лако снимите и дигитализујте признанице и друге важне документе користећи Схоебокед-ову мобилну апликацију или веб уплоадер; аутоматски увоз признаница из Гмаил-а
 • Користите Схоебокед-ову уграђену ГПС технологију да бисте пратили и евидентирали своју километражу ради тачне надокнаде и пореза.
 • Повежите Схоебокед са популарним рачуноводственим софтвером као што су КуицкБоокс и Ксеро за лако праћење трошкова и књиговодство.
 • Генеришите детаљне извештаје који одговарају вашим специфичним потребама и лако их извезите за дељење са својим тимом или рачуновођом

Схоебокед је прошле године награђен као најбоља апликација за праћење рачуна од стране Форбса. И очигледно, корисници сматрају да је апликација супер једноставна за коришћење. Има оцену 4,5 на мобилним продавницама и међу најбољим је сајтовима за преглед као што су Цаптеррс и Г2Цровд.

Преузимање: Андроид | иОС

ФресхБоокс

ФресхБоокс је перјаница за пословне возаче и возаче који деле вожњу. Његова мобилна апликација лака за коришћење омогућава вам да пратите километражу, бележите трошкове и подносите пореске пријаве без напуштања екосистема апликације.

Предности

 • Аутоматски евидентирајте сваку пређену миљу или сваки трошак направљен током пословне вожње
 • Лако преузмите и делите извештаје о километражи, трошковима и порезима са својим тимом путем е-поште
 • Само превуците прстом по екрану да бисте класификовали путовање као пословно или приватно; лако укључите/искључите праћење километраже преко прекидача
 • Проверите стопе накнаде за километражу за своју земљу или локалитет у оквиру апликације да бисте добили ексклузивне понуде

И, наравно, придружите се флоти од преко 30 милиона корисника који су већ пријавили 500+ сати помоћу ФресхБоок-ове апликације за праћење километраже.

Преузимање: Андроид | иОС

Зохо Екпенсе

Зохо Екпенсе вам помаже да дубље уђете у своје возачке навике. Омогућава вам да пратите километражу на четири различита начина – на основу ГПС-а, пређене удаљености, локације на мапи од тачке до тачке и очитавања километраже. Нисмо тражили много.

Предности

 • Аутоматски израчунајте своје трошкове километраже са 100% тачношћу користећи било који метод, као што смо горе навели
 • Подесите специфичне стопе километраже за различите политике, одељења или места трошкова
 • Генеришите аналитичке извештаје о километражи за сваког корисника и оптимизујте извештаје са смерницама компаније за једноставно подношење пореских пријава
 • Директна интеграција феедова (ДФИ) за повезивање корпоративних картица са апликацијом Зохо Екпенсе и убрзавање процеса усаглашавања

Зохо Екпенсе нуди пореску пријаву у складу са ГДПР-ом. Међутим, ако и даље забрљате, апликација шаље обавештења у реалном времену у вези са кршењем смерница, дуплим уносима и лажним понашањем у вашој апликацији или извештајима усредсређеним на порез.

Преузимање: Андроид | иОС

Моје лично мишљење

По мом мишљењу, Еверланце и Зохо трошкови су најбоље апликације за праћење пређене километраже. Али то не значи да игноришем друге апликације. Свака апликација поменута у посту има један или други случај употребе. Зато покушајте да изаберете ону која најбоље одговара вашим организационим потребама.

Такође можете погледати ове ГПС апликације за праћење времена.