10 најбољих почетничких кампова за сајбер безбедност за почетак ваше каријере

Потражња за професионалцима за сајбер безбедност се не смањује ускоро. Како сајбер претње и напади хакера и даље трају, послодавци се обраћају стручњацима за сајбер безбедност како би заштитили податке своје организације. Али постизање ове стручности није мали подвиг. Трошкови и дужина традиционалног учења могу представљати препреку брзом стицању потребних вештина сајбер безбедности.

МУО ВИДЕО ДАНА

ПОМЕРИТЕ ДА БИСТЕ НАСТАВИЛИ СА САДРЖАЈЕМ

На срећу, приступачнији и бржи начин да постанете професионалац сада је доступан као кампови за обуку у сајбер безбедности. Стога ће вас овај чланак изложити неким од најбољих почетничких кампова за сајбер безбедност који ће вам помоћи да покренете своју каријеру.

ДигиталЦрафтс нуди програм сајбер безбедности заснован на пројектима који се развија у складу са тренутним индустријским праксама. 15-недељни програм не захтева никакво искуство за почетак и пружа флексибилне опције распореда. Штавише, инструктори курса су стручњаци из индустрије, излажући вас мрежи потенцијалних послодаваца.

Пошто је ДигиталЦрафтс овлашћени партнер ЦомпТИА, његов наставни план и програм је прилагођен да вас припреми за ЦомпТИА испите. По завршетку вашег програма, добићете бесплатан ваучер за било који ЦомпТИА испит који одаберете. Такође је важно да закажете свој испит када добијете овај ваучер јер исти истиче у року од 12 месеци и не може се обновити.

Овај камп за обуку је прилично приступачан, са школарином од 9.500 долара. Такође имате предност отплате рата без камате, стипендија и зајмова од ДигиталЦрафтс-ових кредитних партнера.

Овај програм је прилагођен да вас припреми за улогу у инжењерингу сајбер безбедности. Наставни план и програм обухвата дубинске вештине програмског језика као што су Питхон и Линук како би вам помогли да разумете заштиту и безбедност података.

Овај 16-недељни програм такође садржи два спринта где ћете представити безбедносну ревизију и свеобухватан извештај. Поред тога, имаћете задатак да предложите низ безбедносних побољшања постојећег система. На крају, ове практичне пројекте можете навести као радна искуства како бисте побољшали свој портфељ и помогли вам да пронађете посао.

Девмоунтаин-ов камп за обуку за сајбер безбедност кошта 9.900 долара. Иако савезни зајмови нису доступни као опција финансирања, можете се пријавити било ком од зајмодавца које препоручује Девмоунтаин. Међутим, морате бити амерички држављанин или стални становник да бисте се квалификовали за ове кредите.

Овај 100% онлајн камп за обуку излаже вас основним вештинама и праксама аналитичара за сајбер безбедност. За шест месеци научићете како да користите алате за сајбер безбедност као што су Кали, Виресхарк и Метасплоит да бисте утицали на пословање и трансформисали своју каријеру.

  Како преузети апликације које више нису у продавници апликација на вашем телефону

Штавише, Спрингбоард нуди приступачан програм сајбер безбедности, пружајући низ опција плаћања. Иако можете да уштедите 17% на школарини од 11.900 долара ако платите унапред, имате и опције плаћања на рате, кредита и одложене школарине.

Штавише, добићете боотцамп и ЦомпТИА Сецурити+ сертификацију на крају овог програма, аутоматски повећавајући ваше шансе за запошљавање. Са својим новостеченим вештинама и Спрингбоард-овом шестомесечном гаранцијом за посао, можете се придружити другим студентима у популарним компанијама као што су Мета, Амазон и Цисцо.

Елевен Фифти’с боотцамп је награђивани програм који помаже вашој брзој транзицији у каријери. Од основних безбедносних техника до одбране језгра система, тромесечни боотцамп гарантује два ЦомпТИА сертификата призната у индустрији. Такође ћете бити обучени преко ТриХацкМе да разуме системе за откривање и превенцију упада.

За трошкове, мораћете да издвојите 13.500 долара за своју школарину, што покрива ЦомпТИА алате за учење, лажне интервјуе и развој портфолија. Такође постоје различите опције финансирања, као што су споразуми о прогресивној подели прихода, спонзорисани послодавци и грантови спремни за радну снагу.

Елевен Фифти је посвећен расту и успеху ученика чак и након дипломирања. Ова посвећеност објашњава зашто сви дипломци имају приступ Атлас. Као бонус, заједница бесплатног учења и менторства помаже да стално усавршавате своје вештине како бисте задовољили потребе вашег послодавца.

АСУ Циберсецурити Боотцамп вас оспособљава са техничким вештинама за заштиту дигиталног окружења. Овај 24-недељни виртуелни програм један на један кроји импресиван наставни план и програм који ће убрзати ваше знање о сајбер безбедности кроз практичне вежбе.

Штавише, програм захтева финансијску обавезу од 14.495 долара. Можете платити унапред или на рате на 24 месеца без камате. На срећу, кандидати добијају попуст од 500 долара када се региструју пре рока и уплате у целости. Штавише, такође можете уживати у стипендији од 500 долара као алумни АСУ.

АСУ-ов камп за обуку у сајбер безбедности даје вам приступ преко 250+ послодаваца за запошљавање и омогућава вам да уживате у бесплатном приступу професионалним ресурсима током ваше каријере у области сајбер безбедности.

ЦиберЦамп-ов камп за сајбер безбедност вам даје широко знање о вештинама и алатима да постанете истакнути професионалац за безбедност. Седмомесечни програм са скраћеним радним временом омогућава вам приступ обуци уживо светске класе, онлајн лабораторијама и ЦомпТИА Сецурити+ сертификату.

  Веб Сцрапинг са Јавом објашњено једноставнијим терминима

Боотцамп кошта 15.000 долара; међутим, ЦиберЦамп вам омогућава да почнете са школарином од 0 долара док не добијете посао који вам плаћа више од граничног прихода од 40.000 долара годишње. Затим можете платити рате од 10% док се школарина не исплати.

Наставни план и програм ЦиберЦамп-а укључује пројекат који захтева од вас да направите безбедносни програм у стварном свету. Ова симулација из стварног живота вам омогућава да усавршите своје вештине и изградите стручност како бисте били први избор послодавца.

Калифорнијски институт за технологију нуди овај камп за обуку у партнерству са Симплилеарном. Шестомесечни онлајн час предводе стручњаци из индустрије заједно са модулима који самостално раде како би изградили стручност у офанзивној и дефанзивној сајбер безбедности. Наставни план и програм такође покрива мрежне системе, системску администрацију, етичко хаковање и управљање имовином.

Поред тога, није вам потребно никакво претходно професионално искуство да бисте могли да се пријавите за овај програм. Међутим, морате имати основно разумевање математике и концепта програмирања. Такође треба да имате диплому средње школе или еквивалентну диплому и да имате најмање 18 година.

Цалтецх има низ практичних пројеката који покривају тражене вештине у области приватности података, дигиталне форензике, континуитета пословања и управљања подацима. Након вашег програма, можете добити свој сертификат за боотцамп и пријавити се на било који посао у области сајбер безбедности.

БраинСтатион-ов камп за сајбер безбедност вас опреми са услугама за каријеру светске класе кроз свој најсавременији наставни план и програм. Програм почиње основама сајбер-безбедности и обухвата управљање сајбер-безбедношћу, ризик и стратегије усклађености. Такође укључује сесије професионалног развоја које ће вам помоћи да убрзате своју каријеру.

Да бисте финансирали свој програм, можете платити једнократну уплату од 16.500 УСД или месечне накнаде од чак 747 УСД месечно током 24 месеца. БраинСтатион такође нуди стипендије ветеранима, предузетницима и женама у технологији који испуњавају услове за промовисање инклузије и различитости.

Са стопом успеха дипломираних од 90%, програм гарантује запослење у року од 180 дана од дипломирања. БраинСтатион континуирано постиже овај подвиг преко својих 6.500 партнера за запошљавање широм света.

  14 најбољих Гоогле Стадиа контролера за куповину

Флатирон Сцхоол нуди структурирано искуство учења које вам даје основне вештине које су вам потребне за рад у сајбер безбедности. Почећете са основним вештинама, а завршићете са знањем за индустрију. Овај програм се може завршити за 15 недеља са пуним радним временом или 40 недеља са скраћеним радним временом.

И редовни и ванредни студенти морају да плате школарину од 16.900 долара уз депозит од 99 долара. Можете платити накнаде унапред, уз зајам, или направити 12 рата по 1.400 долара. Флатирон такође нуди стипендије за подршку разноликости и приступа.

Иако је ваша сертификација од помоћи, послодавци цене техничке способности у односу на формално образовање. Стога би требало да усавршите своје креативне вештине решавања проблема и примените стратешке савете да бисте започели своју каријеру сајбер безбедности.

Цодинг Дојо Циберсецурити Боотцамп учи вас практичним вештинама за идентификацију, процену и управљање ризицима по безбедност информација. 24-недељни програм има предкурс да вас загреје пре него што уђете у имерзивни наставни план и програм. Поред ЦомпТИА безбедносних сертификата, Цодинг Дојо такође нуди а ЦиСА+ сертификат.

Програм је релативно скуп, кошта 16.995 долара и захтева депозит од 99 долара. Срећом, Цодинг Дојо има различите опције финансирања, од планова на рате до стипендија. Ове стипендије износе до 1.000 долара и 1.500 долара за студенте који зарађују мање од 40.000 долара годишње.

Да бисте се уписали у овај програм, можете послати пријаву и одабрати одговарајући датум за почетак. Бићете на разговору са пријемним саветником, након чега ће одлука бити донета у року од два радна дана. Када будете прихваћени, можете уплатити депозит и уживати у искуству учења.

Можете ли добити посао са квалификацијом за сајбер безбедност?

Да, можете да обезбедите посао са квалификацијом за обуку из сајбер безбедности. Методе практичног учења на камповима за обуку остављају вам искуство слично раду на терену, што вас чини привлачнијим за послодавце. Штавише, пошто су већина инструктора стручњаци из индустрије, они користе своје знање о новим трендовима док кроје и ажурирају наставне планове и програме.

Поред тога, можете добити сертификат о сајбер безбедности као дипломирани полазник кампа. Овај сертификат ће доказати вашем послодавцу да имате тражене вештине и стручност потребне за обављање било ког посла у области сајбер безбедности који желите.