10 најбољих појачивача сигнала мобилног телефона за дом и канцеларију [2023]

Инсталирање најбољих појачивача сигнала мобилног телефона може лако да реши проблеме са сигналом мобилне мреже📶 код куће, у канцеларији, клубу или било где другде.

Један од најфрустрирајућих дана у нашем рутинском животу је када позивање мобилним телефоном постане ноћна мора. Истина овог века је да је мрежа мобилних телефона најприоритетнији ентитет после животних потреба.

Често имамо проблема током мобилних позива, сурфовања интернетом или гледања онлајн видео записа на различитим платформама. То се дешава у необичним ситуацијама када сте предалеко од куле. Ометање грађевинским материјалом, лоши временски услови, живот у густо насељеном подручју и многи други технички разлози су такође одговорни за овакве проблеме.

Али појачивачи сигнала мобилног телефона су моћни уређаји који могу помоћи у повећању снаге мреже. Направили смо листу најбоље оцењених појачивача сигнала мобилних телефона доступних на мрежи на Амазону.

Шта су појачивачи сигнала мобилног телефона?

Појачавач сигнала мобилног телефона је сет инструмената који раде у комбинацији за преузимање слабих сигнала у неком подручју. Сигнали се појачавају у алату како би пружили побољшану повезаност за мобилне телефоне у околини.

Комплет за појачавање сигнала се углавном састоји од антене и појачала који су повезани каблом. Постоје две главне врсте појачивача сигнала, а то су репетитори аналогног сигнала и паметни појачивачи сигнала.

Аналогни систем или двосмерна појачала користе традиционалне методе ћелијског пријема и преноса. Овде је потребна инсталација екстерне антене са каблом за појачало и обезбеђује просечно појачање од 70 дБ.

Паметни појачивачи су скупи и могу да преносе појачање до 100 дБ. Лако се користи са прикључним механизмом и ради без потребе за повезивањем спољне антене. Стога се може користити као алтернатива ВиФи рутерима за кућну и канцеларијску употребу.

Предности коришћења појачавача сигнала мобилног телефона

Уређај за појачавање сигнала је обично користан у затвореној згради или изолованом подручју, вероватно у руралним срединама. Упркос технолошком напретку, ова места пате од недостатка мобилног сигнала. Због тога, обављање једноставних позива или коришћење интернета постаје изазов.

Појачавач сигнала мобилног телефона може успешно да реши ове проблеме, док његово инсталирање нуди вишеструке предности.

✔ Продужује трајање батерије мобилне телефоније за 3 сата.

✔ Прекид сигнала само ако је доступност сигнала нула од мобилне компаније.

✔ Позивање без стреса из собе.

Неколико уређаја за појачавање сигнала је такође компатибилно за уградњу на возила. Дакле, добијате нераскидиве мобилне мреже док путујете на периферији.

Погледајте савете и алате за побољшање интернет услуге.

Како функционише појачивач сигнала мобилног телефона?

Стандардни појачивач сигнала мобилног телефона обично долази са екстерном антеном, унутрашњом антеном и кутијом за појачало. Основни концепт његовог рада је једноставан: екстерна антена претражује сигнал и преноси га до појачала. Појачало затим појачава сигнал и емитује га помоћу интерне антене.

Спољна антена треба да буде постављена на отвореном простору да би се ухватио доступни сигнал ниског домета. Повезује се преко кабловске жице са појачалом на који је причвршћена антена. Појачало побољшава квалитет сигнала и емитује га на мобилне уређаје у свом домету.

Стога је неопходно потражити помоћ стручњака за постављање антене и усклађивање фреквенције сигнала. На крају крајева, правилно подешавање је кључно без обзира да ли користите ову или ВиФи картицу.

Још једна значајна чињеница је да појачало не може произвести сигнал; може само да дохвати доступни сигнал чак и ако је слаб и јача га за несметано повезивање са мобилним телефонима.

Ови појачивачи сигнала мобилног телефона су компатибилни са ГСМ, ЦДМА, ХСПА+, 2Г, 3Г, 4Г ЛТЕ и даљим напредним спектрима.

Такође прочитајте: Најбољи софтвер за Ви-Фи анализатор за мале и средње пословне мреже.

  Не могу да делим објаву на Инстаграм Стори – зашто не?

Амазбоост

Амазбоост ради без људске интервенције и аутоматски се прилагођава системском појачању и нивоима снаге. То је уређај који је одобрила ФЦЦ и поседује сагласност више од 90 америчких оператера, укључујући АТ&Т, Спринт, Веризон, МТС и друге. Можете се регистровати бесплатно на његовој званичној веб страници за употребу и техничку подршку.


Техничке спецификације Опсег5000 квадратних стопа Тежина7,56 фунти Фреквенцијски опсег12/13/17/5/25/2/4Компатибилни носачиСви амерички носачи (90+)БојаСилвериСпољна антенаДирецтионал Лог-периодицИндоор АнтеннаДирецтионал Панел,ГГЛ5ГуС 2020

Овај појачивач сигнала може појачати сигнале до 300 пута и способан је да комуницира са кулама на удаљености од 3-5 миља. Чак и са 1-2 траке спољних сигнала, емитовање може да се протегне до 800 квадратних стопа. Стога је посебно за удаљена подручја где постоје ригорозни проблеми са сигналом мобилног телефона.

То је уређај за појачавање сигнала спреман за 5Г који подржава све опсеге. У исто време, тренутне 2Г, 3Г и 4Г мреже су такође подржане како би се побољшале за беспрекорно позивање, слање порука и прегледање интернета.

Комплетан пакет инструмената укључује спољну антену, унутрашњу антену за зид, појачавач сигнала, два РГ6 кабла од 30 стопа, кабл за напајање и комплет са упутствима.

Аннтлент

Аннтлент нуди бесплатну замену производа до три месеца, заједно са петогодишњом гаранцијом произвођача. То је уређај који је одобрила ФЦЦ и испоручује се у више од 80 земаља. Компанија има капацитет да направи 20.000+ инсталационих сетова са 24-часовним тимом за одговор на жалбе.


Техничке спецификације Опсег4500 скфт Тежина5,13 фунти Фреквенцијски опсег5/12/13/17Компатибилни носачиВеризон, АТ&Т, Т-МобилеБојаСива Подршка сигнала2Г, 3Г, 4Г и 5ГОСпољна антенаДирецтионал ИагинаДирецтионал АнтеннаЈагиИндоор2

Овај појачивач сигнала долази са усмереном плочом високог појачања и Иаги антенама за испоруку 32 пута снажнијег излазног сигнала у опсегу од 4500 квадратних стопа. Даје стабилне перформансе уз помоћ функције елиминације самоосцилација која детектује интензитет долазног сигнала да би се прилагодио појачање.

Уређај је компатибилан са мрежама Веризон, АТ&Т и Т-Мобиле које подржавају ГСМ, 3Г, 4Г ЛТЕ и 5Г сигнале. Кутија за појачавање сигнала има светлосне индикаторе који приказују тренутни статус. Режим неактивности штеди енергију тако што прелази у режим приправности када се не користи.

Унутрашња антена је усмерена плоча повезана каблом од 16 стопа. Да би помогла корисницима у тестирању фреквенцијског опсега на мрежи, компанија је такође објавила услугу позивања за Андроид и иОС кориснике.

Телефонски тон

Телефонски тон нуди моћан систем за појачавање сигнала мобилног телефона са високом појачањем, осетљиво усмереном антеном за хватање сигнала са удаљености од 5 до 8 миља. Може да емитује побољшани сигнал до максимално 4500 скфт, а чак и са 1-2 бара, унутрашња антена може покрити 1000 скфт површине.


Техничке спецификације Опсег4500 скфт Тежина4,59 фунте Фреквенцијски опсег12/13/17Компатибилни носиоци Веризон, АТ&ТЦолорБлацкСигнал Суппорт4Г и 5Г Спољна антена Дирекција дневника Периодична Унутрашња антенаДирецтионал ПанелА2. августа лансирање 02.

Има двопојасну класу фреквенције са фреквенцијом од 700 МХз. Овај појачивач спреман за 5Г је истакнуто направљен за 4Г ЛТЕ мрежу са подржаним опсезима 12, 13 и 17 у Динамиц Спецтрум Схаринг. Због тога је најбољи за домове, канцеларије, возила, викендице, подруме, кампере итд.

Кутија појачала има ЛЕД светла која сигнализирају његов савршен рад зеленом бојом, а захтеве за подешавање антене црвеном бојом. Његово тело од ливеног алуминијума одводи прекомерну топлоту за боље перформансе, док је режим аутоматског мировања увек активан ради уштеде енергије.

Можете сами да подесите спољну антену користећи мобилну апликацију Опен Сигнал да бисте пронашли упутства за најближи торањ. Уз то, можете самостално тестирати фреквенцијске опсеге на својим Андроид или иОС паметним телефонима пратећи дате процедуре. Они такође обезбеђују кабл за улазак у прозор како би сачували ваш зид од бушења.

АмсигналБарс

АмсигналБарс обезбеђује модел за појачавање сигнала који се лако инсталира са две унутрашње антене у поставци, које су уграђене у плави појачивач сигнала. Овај уређај има ЛЦД екран за калибрацију пријема мобилног телефона.

  Потпуна контрола по апликацији над оријентацијом вашег уређаја

Техничке спецификације Опсег6500 квадратних стопа Тежина7,78 фунти Фреквенцијски опсег66/2/4/5/12/13/17/25Компатибилни носачиСви амерички носачи Боја Плава Подршка сигнала4Г и 5Г Спољна антена Дирекција дневника Периодична 2 Унутрашња антена2 Унутрашња антена2Финна

Можете га инсталирати у удаљеним областима, подрумима зграда или било ком другом подручју са слабим сигналом и зависити од њега за непрекидну интернет конекцију преко мобилних мрежа. То је зато што овај робусни уређај за емитовање сигнала на велике удаљености покрива површину од 6500 квадратних стопа и подржава 4Г ЛТЕ и 5Г податке на свим америчким оператерима.

Компанија такође налаже да се држи минимално 3 – 6 метара удаљености између унутрашње и спољашње антене. Можете да пратите Андроид или иОС методе да бисте тестирали фреквенцијски опсег и правац сигнала.

СолидРФ

СолидРФ Појачавач сигнала мобилног телефона је најпогоднији за 4Г ЛТЕ мреже података док подржава све америчке оператере као што су Спринт, Веризон, Т-Мобиле, итд., са компатибилношћу са више опсега.


Техничке спецификације Опсег3000 скфт Тежина4,93 фунте Фреквенцијски опсег2/5/12/13/17/25Компатибилни носачиСви амерички носачи БојаВхите Сигнал Суппорт4Г ЛТЕО Спољашња антена Усмјерена дугопериодична Унутрашња антенаДирецтионал Панел ДаЈ2Лаули

ЛПДА спољна антена високог појачања повећава брзину сигнала до 20% и способна је да емитује сигнал на 3000 квадратних стопа. Уређај се аутоматски прилагођава појачању система и нивоу снаге и повећава јачину сигнала за 100 пута, што га чини бољим избором за кућну употребу.

Они пружају комплетна упутства за инсталацију у четири корака и процедуре провере учесталости са производом. Чак и почетник може сам прочитати и добити појачивач сигнала.

Тонве

Тонве појачивач сигнала је одобрен од ФЦЦ и компатибилан је са 3Г, 4Г и 5Г мрежама. Са више корисника у вашем дому или канцеларијском комплексу, овај уређај је најпогоднији за побољшање сигнала на иПад-у, иПхоне-у, Андроид телефонима или креирање приступних тачака.

Техничке спецификације Опсег3000 скфт Тежина4,55 фунти Фреквенцијски опсег2/4/5/12/13/17/25/66Компатибилни носачиСви амерички носачи Боја Плава Подршка сигнала3Г, 4Г и 5ГОСпољна антенаСмерна или дугопериодична антена2Спериодица2Динцхе

Подржава већину америчких оператера и ради за скоро све бендове. Овај уређај за појачавање пружа брзину преноса података од 2100 МХз, појачање од 72 дБ и подручје покривања од 3000 квадратних стопа. Ове карактеристике га чине способним да појача траке мобилног сигнала до 3 – 5 на местима најслабијих сигнала.

Интегрисање система аутоматске контроле појачања и елиминација осцилација осигуравају конзистентно време рада мреже, што је најбоље за позивање или глатко баферовање видео записа. С друге стране, повезани мобилни уређаји штеде дуже трајање батерије.

Они такође пружају 24-часовну онлајн техничку подршку. Можете се одлучити за замену неисправног производа у року од 90 дана од куповине, заједно са три године гаранције произвођача на поправку.

ХиБоост

ХиБоост уређај за појачавање сигнала мобилног телефона има ексклузивни ЛЦД екран на црној плочи. Они обезбеђују две кабловске жице дужине 32,8 фт и 16,4 фт за спољну антену и један унутрашњи кабл од 30 фт у пакету. Ту је и жица за прозоре која помаже у постављању без бушења.


Техничке спецификације Опсег4000 квадратних стопа Тежина4,00 фунте Фреквенцијски опсег2/4/5/12/13/17/25Компатибилни носачиСви амерички носачи БојаЦрна Подршка сигнала 4Г и 5Г Спољна антена Усмерена дугопериодична Унутрашња Панел антена 2 Дирекција2 Да

Уређај има подручје покривености до 4000 квадратних метара и има капацитет да појача сигнал за 100 пута већи од стварне мреже. Вриједно је инсталирати овај модел у кућу или канцеларију са 2 – 3 собе и користити га за више корисника да бисте добили стабилну мрежну повезаност.

АГЦ чип обезбеђује безбедну употребу, високе перформансе и издржљив рад. Подршка за 5Г мрежу је доступна за побољшање сигнала, под условом да је из истог опсега 4Г мрежа.

Купци могу добити помоћ од видео снимака са упутствима и мобилних апликација за самостално инсталирање појачивача без икакве гужве. Овде ЛЦД екран пружа велику помоћ у фином подешавању најбољег излаза, истовремено га надгледа и помаже у решавању локалних проблема.

  Како користити Гоогле објектив на иПхоне-у или иПад-у [2022]

Суброад

Суброад појачавач сигнала има репетитор високог појачања и антену за побољшање сигналних трака ваших мобилних телефона и картица док сте у канцеларији, радњи или кући. Покрива велики домет од 5000 квадратних метара. да емитујете ГСМ, 3Г, 4Г и 5Г мреже и обезбедите несметано ХД гласовно позивање, слање СМС-а или преузимања са интернета.

Техничке спецификације Опсег5000 квадратних стопа Тежина4,73 фунте Фреквенцијски опсег2/4/5/12/13/17Компатибилни носачиСви амерички носачи БојаСива Подршка сигнала2Г, 3Г, 4Г и 5ГОСпољашња антенаСмерна ИагиИндоор антена2 Да Индоор антена2Дирецтионал Панел2Д

Са овим уређајем можете повезати до 150 мобилних корисника, уз ефективну и ефикасну употребу од стране сваке особе. Без обзира на америчке оператере, подржава све њих, као што су Страигхт Талк, УС Целлулар или Веризон. Овај појачивач сигнала најбоље ради са аутоматским подешавањима на високој фреквенцији појачања од 70дБ, чиме се минимизира флуктуација повезивања.

Долази са једним 50 фт 3Д-ФБ и једним 16 фт 3Д-ФБ коаксијалним каблом у црној боји, заједно са унутрашњом и спољашњом антеном. Компанија посебно обезбеђује комплет за инсталацију „уради сам“, који ће вам помоћи да лако инсталирате појачивач сигнала код вас за мање од 30 минута.

Нстцелл

Нстцелл је компатибилан са максималним опсезима у 4Г ЛТЕ мрежи, док удобно убрзава 3Г као и 5Г сигнал на постојећем 4Г опсегу. Технолошки напредна аутоматска контрола појачања и механизам за елиминацију самоосцилација ради на дохвату долазног сигнала и његовом појачању за најбоље резултате.

Техничке спецификације Опсег5000 квадратних стопа Тежина4,86 фунти Фреквенцијски опсег 2/4/5/12/13/17/25/66Компатибилни носачиСви амерички носачи Боја Плава подршка за сигнал 3Г, 4Г и 5ГО Спољна антена Усмерена Иаги Индоор Антенна 2 ЛаДирецтионал Пан Антен2

Поред тога, овај уређај има ЛЦД екран осетљив на додир високог стандарда за поновно подешавање долазног сигнала. Његов снажан систем против сметњи и ниске карактеристике буке омогућавају стабилно повезивање. Ово га чини бољим избором за подруме, купе или рурална насеља где је слаб сигнал велики проблем.

За разлику од многих других појачивача сигнала, овај је уређај за уштеду енергије јер долази са адаптером за кабл за напајање од 9 В. За боље перформансе у пријему сигнала на периферији, компанија обезбеђује усмерену Иаги антену са кабловском везом од 32 стопе. Они нуде могућност поврата новца од 30 дана са три године гаранције произвођача.

Бтцеллуп

Бтцеллуп обезбеђује уређај кратког домета, али моћан уређај за појачавање сигнала мобилног телефона. Има максималну покривеност од 2500 квадратних метара. док контрола високог појачања од 70 дБ емитује континуирано повезивање сигнала у свим главним опсезима.

Техничке спецификације Опсег2500 квадратних стопа Тежина4,51 фунте Фреквенцијски опсег 2/4/5/12/13/17/25/66Компатибилни носачиСви носачи за САД и Канаду БојаЦрна Подршка сигнала4Г и 5ГОСпољна антенаДирецтионал Лонг-ПериодицИндоор АнтенАЛанаугуст2Индоор

Спољна дугопериодична антена долази са каблом од 50 стопа, што свима олакшава инсталацију у кућним или канцеларијским просторијама. Можете га користити у Северној Америци и Канади за све мрежне оператере као што су Спринт, Т-Мобиле, АТ&Т, итд.

Ради на напајање од 9В и 12В. Овај ФЦЦ & ИЦ сертификован појачивач сигнала има трогодишњу гаранцију произвођача и гаранцију поврата новца ако се врати у року од тридесет дана од куповине.

Закључак

Компаније мобилне телефоније редовно проширују своје сигналне куле и пропусни опсег мреже како би пружиле изванредне услуге својим корисницима. Међутим, проблем и даље постоји у многим деловима, па је инсталирање појачивача сигнала изводљиво решење у таквим ситуацијама за савршену покривеност мрежом.

Уређаји за појачавање сигнала доступни на мрежи имају значајне карактеристике опсега покривености, контроле појачања, типа антене, подршке опсега итд.

Иако су сви наведени брендови поуздани и нуде најквалитетније производе, можете одабрати један од уређаја у складу са захтевима вашег подручја и мреже. Неки од њих се лако инсталирају и долазе са водичем за инсталацију, мада се можете одлучити да ангажујете стручњака за посао.

Следеће, алати за праћење мрежног пропусног опсега које бисте требали да проверите!