10+ најбољих програма за преузимање торента за Андроид 2024 – [Top List]

Андроид се такмичи са рачунарима у многим различитим областима са својом богатом хардверском подршком. Људи воле да користе Интернет за ћаскање, куповину на мрежи, преузимање игара, филмова, видео записа и песама.

Торрент сајтови су вирални за преузимање висококвалитетних видео записа, песама и других великих датотека попут софтвера и ПЦ игрица. Не можемо да преузимамо датотеке директно са торрент сајтова. Да бисмо преузели са Торрент сајтова, потребна нам је посебна врста софтвера под називом Торрент Довнлоадер.

Људи воле да преузимају филмове на своје паметне телефоне и таблете. Многи од нас желе добар програм за преузимање торрента за Андроид телефоне и таблете. Уз помоћ ових алата, можемо лако претраживати и управљати нашим преузимањима.

Такође можемо да наставимо преузимање чак и ако не успе због мале брзине интернета. Андроид Торрент преузимач омогућава преузимање велике брзине.

Листа најбољих програма за преузимање торента за Андроид.

 • Уторрент.
 • БитТоррент.
 • тТоррент Лите.
 • Фрост Вире Торрент.
 • аТоррент.
 • Флуд Торрент.
 • Торрент Довнлоадер.
 • Вузе.
 • Торрентек.
 • ЗетаТоррент.
 • 1. Уторрент.

  То је један од најпопуларнијих преузимача на листи у-торрент преузимача за Андроид. Има оцену 4,5 на Гоогле Плаи продавници. Лако можемо да пронађемо, преузмемо и пустимо Торрент датотеке на нашем Андроид уређају.

  Омогућава лак приступ нашим медијским датотекама као што су аудио и видео преко своје библиотеке медија. Лако можемо паузирати и пустити наше преузимање. Пружа интерфејс који је једноставан за коришћење са одличним дизајном корисничког интерфејса. Приближно 100 милиона корисника је преузело ову апликацију.

    13 најбољих јефтиних Андроид ТВ кутија

  Уторрент: Преузимање.

  2. БитТоррент.

  То је још једна високо оцењена Андроид апликација на листи Торрент Довнлоадер-а за Андроид. Има оцену 4,4 на Гоогле Плаи продавници. Такође, то је званични програм за преузимање торента који омогућава преузимање велике брзине.

  Можемо лако претраживати и преузимати датотеку без главобоље због њеног управљања. То је лагана Андроид апликација са атрактивним интерфејсом. Такође наставља да се преузима у позадини када га минимизирамо. Приближно 50 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  БитТоррент: Преузимање.

  3. тТоррент Лите.

  Још једна најбоља опција као алтернатива програму за преузимање торента за Андроид уређаје. Можемо лако да тражимо торент датотеке као што су филмови, аудио и видео са опционим додацима.

  Лако можемо преузети једну датотеку из торрент датотеке која садржи више датотека. Такође пружа подршку за магнетну везу за аутоматско преузимање детаља са сајта.

  Приближно 50 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  тТоррент Лите: Преузимање.

  4. Фрост Вире Торрент Довнлоадер.

  Такође је добра алтернатива за апликације за преузимање торента за Андроид. Пружа свој уграђени претраживач за претрагу преузимања торента. Не морамо да излазимо напоље да бисмо претражили садржај за преузимање торента.

  Такође обезбеђује уграђени менаџер датотека. Лако можемо преузети више датотека са торрента. Приближно 50 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  Фрост Вире Торрент Довнлоадер: Преузимање.

  5. аТоррент Довнлоадер.

  То је једна од познатих Андроид апликација за преузимање торента. Пружа интерфејс који је једноставан за коришћење са подршком за магнетну везу. Можемо лако претраживати и преузимати датотеке из торрент датотеке.

  Такође можемо преузети само одабране датотеке са торрента. Има оцену 4.0 на Гоогле Плаи продавници. Такође можемо изабрати фасциклу за преузимање из складишта. Приближно 50 милиона корисника је преузело ову апликацију.

    11 најбољих бесплатних апликација за игре речи за играње на Андроид-у и иПхоне-у

  аТоррент преузимач: Преузимање.

  Такође проверите:- Торрент Довнлоадер за Виндовс

  6. Флуд Торрент Довнлоадер.

  Такође је добра апликација Торрент клијент на листи преузимача торента за Андроид. Не обезбеђује ограничење брзине за отпремање и преузимање. Такође можемо да преместимо датотеке током преузимања.

  Такође пружа могућност преузимања изабране датотеке. Такође можемо одредити приоритет преузимања датотеке. Поред тога, има оцену 4,4 на Гоогле Плаи продавници. Приближно 5 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  Флуд Торрент Довнлоадер: Преузимање.

  7. Торрент Довнлоадер.

  То је комбиновани пакет који може да преузима торрент датотеке или друге датотеке као што су музика, аудио и видео са Интернета. Користи више нити и дели датотеку на сегменте за брзу брзину преузимања Интернет датотека.

  Такође паузирамо и настављамо преузимање у случају неуспеха. Такође можемо да наставимо преузимање са тачке неуспеха. Приближно 5 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  Торрент Довнлоадер: Преузимање.

  8. Вузе Торрент Довнлоадер.

  То је такође лагана апликација Торрент клијент која захтева Андроид 2.3 или новију верзију. Такође подржава магнет Торрент линк подршку. Само унесите линк са којег желимо да преузмемо и преузимање ће почети аутоматски.

  Лако можемо да контролишемо торент датотеке за брзину преузимања и отпремања. Добро функционише и за Андроид таблете и за телефоне. Приближно 5 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  Вузе: Преузимање.

  9. Торрентек Довнлоадер.

  Такође је добра апликација за преузимање торента доступна у Гоогле Плаи продавници бесплатно. Има оцену 4,2 на Гоогле Плаи продавници. Такође, пружа атрактиван изглед и интерфејс једноставан за коришћење са подршком за магнетну везу.

    8 најбољих апликација за скијање (Андроид и иОС) које можете имати на свом телефону

  Штавише, морамо да копирамо и налепимо торрент линк да преузмемо датотеку. Лако мењамо путању за преузимање на интерну и спољашњу меморију. Такође можемо додати више преузимања у Торрент. Приближно 0,5 милиона корисника је преузело ову апликацију.

  Торрентек Довнлоадер: Преузимање.

  10. ЗетаТоррент.

  То је још једна високо оцењена апликација на листи апликација за преузимање торента за Андроид. Има оцену 4,6 на Гоогле Плаи продавници. Осим тога, нуди уграђени претраживач и менаџер датотека са блокатором огласа.

  То је комбиновани пакет у малој апликацији. Такође, подржава магнетне Торрент везе. Пружа сјајан кориснички интерфејс са атрактивном графиком. Пружа подршку и за таблете и за Андроид телефоне. Приближно 50 хиљада корисника је преузело ову апликацију.

  ЗетаТоррент: Преузимање.

  Погледајте ИоуТубе видео преглед.

  У закључку, надамо се да је ова листа најбољих преузимача торента за Андроид. Поделите своје мисли и критике у коментарима испод.