10 најбољих софтвера за укључивање корисника који нуди невероватна искуства

Привлачење купаца је примарни циљ онлајн продавница и може бити изазовно! Али коришћење правог софтвера за интеграцију клијената може вам помоћи да стекнете више клијената са лакоћом.

Укључивање корисника је почетни и најважнији корак на куповном путу купца. Он ствара везу између корисника и услуга које нудите. Као резултат тога, већа је вероватноћа да ће постати редовни, стални и задовољни купци.

Софтвер за укључивање корисника ће олакшати куповни пут вашег клијента у вашем пословању на мрежи. Са овим приступом, купци ће лако добити оно што желе без даљег тражења. Купци са бољим корисничким искуством и познавањем производа ће сигурно обавити куповину. Дакле, ваша база купаца ће расти, а стопа одлива ће се смањити.

Од куповине до процеса наплате, софтвер за укључивање купаца води купце узастопно. У овом чланку ћемо представити неке од најбољих софтвера за укључивање корисника који нуде невероватна искуства. Такође ћемо разговарати о предностима и квалитетима ефикасног софтвера за укључивање корисника.

Предности укључивања клијената

Укључивање корисника није обавезно за сваку врсту пословања. Али то је кључни део маркетиншке стратегије за предузећа као што су технолошка опрема, аутомобили и формати засновани на претплати.

Организације предузећа широм света (74%) улажу у наменски тим за укључивање клијената. Али зашто?

Већина купаца долази на страницу производа са намерама за куповину. Али пре куповине, они много истражују улажући своје време. Дакле, са укључивањем клијената, финализујете њихову одлуку. Како? Тако што одражавају аутентичност и вредност вашег производа.

Сада хајде да научимо о предностима које ћете добити путем укључивања клијената:

 • Задовољство купаца: Укључивањем купаца осигуравате да клијенти улажу мање напора да разумеју ваше производе и њихове вредности. Пошто људи воле да улажу мање труда, вратиће се као стални купци.
 • Повећана стопа активације: Добро дизајнирано укључивање корисника ефективно дефинише производ купцима. Као резултат тога, више купаца ће активирати вашу услугу и наставити да користе ваш производ.
 • Минимизирана стопа одлива: Позитивно искуство укључивања клијената доводи до побољшане лојалности купаца. Дакле, проценат купаца који су престали да користе ваш производ или услугу ће се смањити.
 • Повећајте задржавање купаца: Купци са пријатним искуством укључивања ће препоручити ваше производе другима. Тако ће се стопа задржавања ваших клијената временом повећавати.
 • Брзо решавање проблема: Ефикасан процес укључивања укључује функције које помажу клијентима да добију брзу подршку. Са бољом услугом за кориснике, свеукупно корисничко искуство се повећава. Дакле, трошкови купаца се смањују, а приход расте.
 • Побољшана репутација бренда: Једноставан процес уградње за купца ће резултирати позитивном предајом и репутацијом бренда.

Сада када знате које су предности укључивања корисника, хајде да разговарамо о томе како софтвер за интеграцију може помоћи.

Како софтвер за укључивање клијената помаже предузећима

Софтвер за интеграцију купаца аутоматизује цео куповни пут купца. Док пролазите кроз процес онбоардинга, можете убедити и мотивисати купца. Имате одређени степен утицаја на оно што ваши клијенти раде на вашој веб локацији.

Међутим, не присиљавате их да добију ваше услуге. Уместо тога, захваљујући софтверу за онбоардинг, клијенти вољно бирају да купе ваше артикле.

Хајде да ближе погледамо како софтвер за укључивање клијената помаже предузећима:

 • Аутоматизује одређене задатке када клијент дође на вашу веб локацију. На пример: слање е-порука добродошлице придошлицама, подешавање налога итд.
 • Побољшава корисничко искуство пружањем персонализованог приступа.
 • Прати напредак клијената путем процеса онбоардинга.
 • Помаже у идентификовању препрека и области у којима су потребна побољшања.
 • Омогућава опције самопослуживања за клијента и минимизира трошкове подршке.
  Како користити Цхроме-ов уграђени менаџер задатака

`У наставку ћемо заронити у кључне карактеристике које треба тражити у софтверу за укључивање корисника.

Кључне карактеристике софтвера за укључивање корисника

Пре него што изаберете софтвер за укључивање корисника, требало би да размотрите неколико фактора. Ево кључних карактеристика софтвера за укључивање корисника које треба да тражите:

 • Упутство или водич у апликацији: Софтвер би требало да вас води кроз све функције апликације и вашег пословања.
 • Обука купаца: Апликација треба да пружи довољно инструкција за одабир праве опције и одабир правог производа.
 • Опције самопослуживања: Корисници би требало да могу да приступе додатним информацијама о вашем производу или услугама помоћу софтвера.
 • Постепени ток рада: Требало би да постоји логичан и постепени напредак. Прво ће представити основну функционалност, а затим прећи на сложене.
 • Извештаји о коришћењу производа: Администратор треба да има лак приступ детаљним извештајима о коришћењу софтвера. Требало би да пружи јасан увид у понашање купаца.
 • Студије случаја клијената: Требало би да буде способан да анализира путовања клијената како би открио могуће проблеме.
 • Вишеструки канали ангажовања: Идеалан софтвер за укључивање корисника треба да ангажује кориснике преко различитих канала.
 • Транспарентно прикупљање података: Корисници морају бити упознати са подацима које софтвер прикупља и сврхама тог прикупљања података.
 • Праћење напретка: Купци би требало да виде колико су близу завршетка процеса укључивања. То ће их мотивисати да тачно заврше процес укључивања.
 • Оптимизација перформанси: Софтвер за укључење треба да ради у вашем систему без коришћења превише ресурса.
 • Вишејезична подршка: Корисници би требало да буду у могућности да покрећу софтвер на жељеном језику.

Сада ћемо вас провести кроз неке од најбољих софтвера за укључивање корисника који ће вам понудити фантастично искуство.

Неки од најбољих софтвера за укључивање клијената су прошли наше тестове. Ови програми имају атрибуте које програм за укључивање корисника треба да укључи. Дакле, хајде да истражимо листу у наставку и изаберемо једну за своје пословање:

Процес.ст

Уз Процесс.ст, можете поједноставити уградњу својих клијената за континуирани раст пословања. Можете да уштедите своје ресурсе тако што ћете аутоматизовати задатке укључивања клијената помоћу овог софтвера. Тада се можете фокусирати на одржавање односа са клијентима.

Овај софтвер ажурира и оптимизује процес укрцавања клијената једним кликом. Затим чува кључне информације о клијенту, тако да се информације о клијенту никада не изгубе. Осим тога, можете одржавати колаборативни ток рада радећи у групи.

Пошто можете да уредите процес укључивања клијента, можете се прилагодити променљивим захтевима клијената. Осим тога, можете поједноставити приступ укључивању клијената коришћењем различитих шаблона. Увек можете свести грешке на минимум и клијентима пружити беспрекорно искуство.

Цлустдоц

Тражите софтвер за интеграцију клијената заснован на облаку? Цлустдоц може бити ваше решење. Неометано одржава документацију и процес подношења клијента. Тако можете да одржавате процес узастопно да бисте се повезали са клијентима, добављачима, студентима, станарима и још много тога.

Помоћу овог софтвера можете прикупљати информације путем онлајн образаца, захтева за фајлове, докумената које треба потписати, онлајн плаћања, задатака на чекању и још много тога. Са безбедне платформе спремне за мобилне уређаје, можете да шаљете е-пошту или СМС клијентима да бисте започели процес укључивања. Можете чак и да прилагодите лого, позадину и УРЛ портала панела за укључивање.

Олакшајте процес укључивања помоћу статуса напретка у апликацији и опција прегледа. Можете да урадите више са своје централне контролне табле, као што је преглед поднесака и прикупљање одобрења. Када се процес укључивања заврши, све можете да складиштите у облаку.

  Како пронаћи напредно подешавање на Инстаграму

Аппцуес

Аппцуес је још један софтвер за укључивање који корисницима олакшава усвајање производа. Помаже предузећима у побољшању процеса повезивања нових корисника са њиховим производима. Као резултат тога, ангажовање клијената и стопе задржавања клијената драстично се повећавају.

Својим клијентима можете олакшати труд праћењем процеса укључивања. Купци могу сами да опслужују процес кроз туторијале, поруке у апликацији и уграђене токове. Штавише, градитељ без кода пружа невероватно корисничко искуство и прилагођавање.

Софтвер може да процени како различити токови укључивања утичу на кључне пословне метрике. Дакле, можете да извршите прилагођавања и побољшате свој процес укључивања да бисте временом конвертовали више клијената.

Плаћене и бесплатне верзије ове апликације омогућавају вам интеграцију са бројним платформама. Осим тога, софтвер је доступан на вебу, десктоп и мобилним платформама.

Таллифи

Таллифи је алатка за интеграцију клијената која даје приоритет вашим клијентима током целог пута. Цео процес укључивања клијената је аутоматизован, што клијенте одржава заинтересованим на сваком кораку, смањује стопу одлива и повећава приход.

Софтвер пружа невероватно искуство клијента пружајући различите форме и задатке. Укључује интерне и вишеструке канале комуникације, тако да нећете морати да одржавате е-пошту.

Сви задаци укључивања се појављују у право време због правилне условне логике. Можете да прослеђујете и синхронизујете податке са различитим системима и ЦРМ-ом у било ком тренутку. Осим тога, прати цео напредак сваког клијента. Дакле, идентификовање и побољшање процеса је много лакше.

Онбоард

Онбоард је алатка за интеграцију која се лако користи за управљање, оптимизацију и аутоматизацију читавог процеса. Одржава транспарентност за све чланове вашег тима, као и за клијенте. Као резултат тога, купци ће ефикасније проћи кроз процес.

Користите аутоматизоване динамичке планове покретања Онбоард-а који користе информације из ваших ЦРМ података. Уз различите шаблоне овог софтвера, направите комплетан преглед корисника, динамичке планове покретања и још много тога.

Проведите више времена са својим клијентима тако што ћете креирати прилагођени ток посла и конфигурисати брзу акцију. Такође, одржавајте комуникацију путем е-поште са својим клијентима користећи глас свог бренда. Можете чак да управљате задацима укључивања и делите сва ажурирања преко слацк-а.

Пратите процес укључивања вашег клијента кроз ток и добијајте ажурирања о напретку уживо. Савремени тим за успех вашег пословања може лако да управља процесом учлањења. Тако могу да одрже структуру свог тима и пруже тренутну бригу о клијентима.

Усерфлов

Усерфлов тврди да је најбржа апликација за проток корисника и онбоардинг на тржишту. Можете креирати динамичке токове корисника са нултим техничким вештинама, слично грађењу лего коцкица. Пружа корисничко искуство без кода са функцијама превлачења и испуштања. Можете уживо уређивати токове рада за укључивање клијената и импровизовати одмах.

Можете чак да инсталирате ово ултралако решење копирањем и лепљењем изворног кода. Апликација ради беспрекорно у прегледачима и апликацијама са једном и више страница. Пошто можете да пратите догађаје и атрибуте продавнице, сегментирање и циљање корисника је заиста лако.

Софтвер вам омогућава да пратите дате задатке помоћу контролне листе која се може смањити. Персонализовани ресурсни центар укључује базу знања, опцију за ћаскање уживо и још много тога. Штавише, можете креирати анкете користећи апликацију да бисте добили повратне информације од купаца.

Овај вишејезични софтвер може се персонализовати са прилагодљивим темама. Штавише, беспрекорно интегрише многе друге алате које обично користите.

Укључују ме

Инволве.ме је још један софтвер за укључивање корисника који аутоматизује процес укључивања корисника. Он усмерава купце према њиховим потребама и брзо завршава процес.

  Како уредити и сачувати нацрт на ТикТок-у

Можете прилагодити процес укључивања према вашим жељама. Користите функцију превлачења и испуштања да бисте креирали анкету добродошлице бирајући из колекције од 200+ шаблона. Увек постављајте права питања својим клијентима о њиховим очекивањима и усмеравајте их на право место.

Можете да преусмерите сваког клијента на жељену логичку путању тако што ћете добити њихове одговоре. Прилагођавањем шаблона за онбоардинг можете ефикасно одражавати идентитет свог бренда. Пошто се свака активност прати, не морате да понављате ниједан процес. Поред тога, можете да групишете нове кориснике у свом ЦРМ-у у зависности од одговора на њихове анкете добродошлице.

Повећајте интеракцију са клијентима слањем персонализованих и аутоматизованих е-порука својим клијентима. Штавише, добићете детаљне преференције купаца и увид из визуелне аналитике онбоардинга.

Роцкетлане

Роцкетлане је платформа за сарадњу са корисницима која убрзава процес укључивања. Можете придобити поверење својих купаца стварањем савршеног првог утиска. Тада можете прогресивно показати клијентима вредност својих производа и поставити циљеве, планове и статусе за њих.

Док користите овај софтвер, добићете потпуну видљивост над вашим пројектом и вашим клијентима. Због тога можете лако пронаћи тачке на којима треба да примените неке промене.

Никада не морате да понављате задатак јер софтвер нуди шаблоне за вишекратну употребу. Можете одржавати јединствени процес укључивања сарађујући са својим клијентима и члановима тима. Осим тога, постоји много ресурса који ће вам помоћи да савладате онбоардинг клијената.

ХелпХеро

ХелпХеро вам нуди једноставан и јефтин начин да креирате туре за учлањење клијената. Омогућава вам да креирате интерактивне и једноставне туре за праћење. Можете убрзати процес укључивања усвајањем нових захтева.

ХелпХеро ће вам омогућити да креирате и прилагодите корисничка упутства без икаквог кодирања. Такође, можете да прилагодите обиласке тако што ћете променити текстове, боје и изглед са потпуном слободом.

Купци могу да прођу кроз процес укључивања преко прилагодљивих контролних листа. Можете да додајете потребне задатке узастопно у оквиру контролне листе. Вруће тачке су још једна сјајна карактеристика овог софтвера која укључује контекстуалне наговештаје на захтев.

ХелпХеро аналитика вам помаже да мерите активности гледаоца кроз процес укључивања. Стога можете открити болне тачке и подесити процес да бисте постигли најбољу стопу успеха. Користећи ток ове апликације, такође можете сегментирати и циљати одређене купце.

Цонтент Снаре

Цонтент Снаре вам пружа једноставан и паметан начин да укључите нове клијенте. Укључује јединствену безбедну платформу за прикупљање свих информација о клијентима. Аутоматски подсетници помажу клијентима да остану на задатку и ослобађају их од јурњаве клијената.

Можете да сачувате контролну листу као шаблон и да је поново користите касније да бисте уштедели време и ресурсе. Осим тога, можете слати аутоматске и периодичне подсетнике купцима како бисте их задржали ангажовани.

Администратори могу одобрити тачне информације које је послао клијент и одбити погрешне информације. Купци се могу вратити било када и исправити нетачне информације. Када се процес укључивања заврши, можете једним кликом преузети све информације о клијенту.

Последње мисли

Требало би да одушевите своје клијенте одмах након што уђу у ваше онлајн пословање. Прави начин да то урадите је да имате одличан процес укључивања нових купаца. Због тога, ваша пажња треба да буде на најбољем софтверу за интеграцију како бисте свели на најмању могућу меру ваш труд у процесу онбоардинга.

Урадили смо детаљно истраживање о алатима за онбоардинг клијената који су наведени на овој листи. Можете испробати бесплатну верзију ових алата, а затим постепено надоградити у зависности од вашег типа пословања и преференција. Срећан пријем!