10 најбољих софтвера за управљање ветеринарском праксом [2023]

Ваша листа најбољег софтвера за управљање ветеринарском праксом…

Вођење ветеринарске клинике је захтеван задатак, посебно у светлу растуће потребе за услугама неге кућних љубимаца. Коришћење софтвера за управљање ветеринарском праксом постало је кључно како обим посла расте и укључује све више и више одговорности као што су заказивање радника, вођење евиденције пацијената, фактурисање и управљање бројним административним функцијама.

Преферирани метод за поједностављење процедуре вођења евиденције и побољшање укупне оперативне ефикасности је сада ветеринарски софтвер. У овом посту ћемо детаљно разговарати о најбољим софтверским опцијама за управљање ветеринарском праксом, фокусирајући се на њихове карактеристике и функционалности, али пре него што почнемо, ево згодне табеле са списком софтвера који ћемо покрити!

Наслов

Опис

Истражите

Ветериан

Управљање засновано на облаку, аутоматска ажурирања, интелигентна упозорења.


Истражите

ВЕТПОРТ

Колаборативно уређивање, ефикасно фактурисање, маркетиншка контролна табла заснована на облаку.


Истражите

езиВет

Систем заснован на облаку, интегрисани портал за кориснике, напредне могућности одређивања цена.


Истражите

Цоветрус

Комплетно управљање праксом, дијагностички алат, комуникационе карактеристике, поједностављење наплате.


Истражите

ХИППО менаџер

Исплативо, једноставно заказивање термина, безбедно преузимање података о пацијентима, управљање залихама.


Истражите

ПроВет

Свеобухватно решење, онлајн заказивање термина, комуникација са клијентима, управљање медицинском документацијом.


Истражите

пастир

Поједностављена администрација, темељно управљање подацима о кућним љубимцима, аутоматизовани подсетници о вакцинацији.


Истражите

НаВетор

Савремени софтвер у облаку, детаљна електронска медицинска документација, прилагодљив календар заказивања.


Истражите

Ветспире

Организована претражујућа медицинска историја, аутоматизовано праћење и евалуација.


Истражите

НецтарВет

Напредно управљање праксом, увиди вођени подацима, интуитивни аутоматизовани токови посла, контролна табла тока клинике.


Истражите

Шта је софтвер за управљање ветеринарском праксом?

Ветеринари могу управљати информацијама о пацијентима, планирањем лечења и заказивањем термина коришћењем софтвера за управљање ветеринарском праксом. Такође поједностављује административне обавезе попут књиговодства.

Овај софтвер је од виталног значаја за праћење дијагноза пацијената и планова лечења, јер олакшава медицинским сестрама и техничарима да примењују терапије на време.

Административно особље може да користи софтвер за управљање ординацијом за праћење плаћања и интеракције пацијената. Док мање клинике и приватне ординације могу изабрати основне, сажете верзије софтвера за управљање ординацијом како би задовољиле своје потребе, веће ветеринарске болнице могу имати користи од верзија богатих функцијама.

Ветеринарима је потребан софтвер који се бави неколико тема за практично управљање њиховом ветеринарском праксом, укључујући:

 • Планирање запослених: Софтвер за заказивање у ветерини олакшава ветеринарском особљу да брзо и ефикасно додели смене.
 • Управљање задацима: Омогућава ветеринарима да постављају задатке запосленима и прате њихов напредак и завршетак.
 • Наплата, фактурисање и обрачун зарада: производи прецизне извештаје о платном списку и фактурисању. Најкориснији ће елиминисати потребу за посебним алатима тако што ће их ефикасно комбиновати са софтвером за обрачун плата.
 • Управљање електронским медицинским картонима (ЕМР): Овај софтвер безбедно чува, распоређује и чини доступним евиденцију пацијената, као што су лабораторијски резултати, планови лечења и историја болести.

Са софтвером, овај процес постаје лакши и помаже у олакшавању бољег управљања уз мање времена и труда. Од заказивања термина до платног списка, један софтвер може да се носи са свиме.

Предности софтвера за управљање ветеринарском праксом

Имплементација софтвера за управљање ветеринарском праксом нуди широк спектар предности корисницима:

Софтвер за управљање ветеринарством подржава доступност података о вашим пацијентима у реалном времену и омогућава вам да обављате административне задатке преко интернета преко лаптопа, таблета и паметних телефона.

Осим почетних трошкова подешавања, софтвер за управљање ветеринарском ординацијом смањује трошкове постављања, одржавања и надоградње.

Софтвер за управљање ветеринарском праксом заснован на облаку омогућава беспрекорну скалабилност ваше ветеринарске праксе у будућности.

Робусни софтвер за управљање ветеринарском праксом аутоматски генерише резервну копију ваших података како би спречио губитак података услед непредвиђених околности као што су квар система, инфекција малвером или природна катастрофа.

Софтвер за ветеринарско управљање заснован на облаку подржава широк спектар моћних интеграција независних произвођача, које се лако могу прилагодити вашим захтевима.

Основне карактеристике система управљања ветеринарском праксом

Неке од основних карактеристика које треба тражити у управљању ветеринарском праксом су следеће:

 • Контролна табла за планове лечења – Контролна табла за формулисање добро документованих планова лечења и стратегија за боље разумевање власника кућних љубимаца.
 • Интеграције лабораторија – Софтвер за управљање ветеринарском праксом треба да подржи интеграцију система за тренутну испоруку резултата лабораторијских тестова за тренутно проналажење личних контаката.
 • Електронска медицинска документација (ЕМР) – Основни захтев за ветеринаре, омогућава потпуну анализу здравља и историје кућног љубимца, омогућавајући одлуке на основу доброг информисања.
 • Подсетници и обавештења – Робусни систем за испоруку персонализованих подсетника и обавештења о различитим аспектима као што су лабораторијски тестови.
 • Прилагођени шаблони образаца – Уз помоћ шаблона, лекари могу брже да се баве рутинским послом и побољшају продуктивност. На пример, систем управљања клиником за кућне љубимце може да садржи шаблон рецепта или фактуре.
 • Заказивање прегледа – Систем управљања ветеринарском праксом треба да омогући управљање терминима, вакцинацијама и здравственим прегледима кућних љубимаца.

Када сам тражио најбољи софтвер за ветеринарску праксу који може помоћи у повећању ефикасности и профитабилности аутоматизацијом дуготрајних административних задатака, открио сам да је следеће погодило:

Ветериан

Ветериан је софтвер за управљање праксом заснован на облаку дизајниран специјално за ветеринаре који је брз и лак за коришћење. Да бисте гарантовали да имате приступ најновијим иновацијама, он се аутоматски ажурира.

Карактеристике🐶:

 • Обезбеђује интелигентна упозорења да обавести потрошаче када предстоје имунизација и заказани прегледи њихових љубимаца.
 • Његов одељак за помоћ пружа детаљне одговоре на ваша питања.
 • Осетљив је на ваш унос и лако се прилагођава вашим захтевима.
 • Ваши клијенти могу лако да читају распореде имунизације, одржавају медицинску документацију својих љубимаца и провере њихову историју вакцинације.
 • Клијенти такође добијају благовремено обавештења о терминима за имунизацију који долазе.

Ветеринар пажљиво слуша ваше повратне информације и прилагођава се вашим потребама. Да бисте приступили свим подацима у вашој клиници, све што треба да урадите је да се повежете на интернет. Штавише, он се бави безбедношћу података и резервним копијама, тако да не морате да бринете ни о чему!

ВЕТПОРТ

Као први софтвер за управљање ветеринарском праксом који се хостује у облаку на глобалном нивоу, ВЕТПОРТ је пионир у својој области.

Карактеристике🐶:

 • Подржава заједничко уређивање и омогућава слање датотека, укључујући белешке, образовне обрасце и лабораторијске извештаје, директно у систему електронске медицинске документације (ЕМР).
 • Пажљиво прати све заказане састанке и нуди згодне опције комуникације са клијентима.
 • Интеграција овог софтвера опрема ветеринарске праксе да ефикасније управљају својим фактурисањем и постављају аутоматске подсетнике.
 • Његова маркетиншка контролна табла пружа непроцењиве податке и увид у учинак и раст клинике.

Уз пажљив дизајн, овај иновативни ветеринарски софтвер помаже лекарима да оптимизују своје свакодневне операције, побољшавајући калибар неге коју могу да пруже пацијентима.

езиВет

езиВет је софтверски систем за управљање заснован на облаку за ветеринарске болнице намењен побољшању ангажовања клијената, оптимизацији пословања и праћењу финансијских резултата. Овај свеобухватни систем има интегрисани кориснички портал који корисницима омогућава да виде њихове финансијске информације, клиничке податке и заказивање термина на мрежи.

Карактеристике🐶:

 • Са функцијама као што су праћење серије, обавештења о промени поруџбине и подршка за бар код како би се гарантовала тачна контрола, платформа је одлична у управљању залихама.
 • Омогућава слање порука, прављење фактура и постављање медицинских информација.
 • Поједностављује радни ток омогућавајући несметано повезивање са различитим лабораторијским системима и дијагностичком опремом.
 • Нуди солидне могућности финансијског управљања, као што су фактурисање и обрада плаћања.

Уз мноштво практичних функција као што су управљање наруџбинама за куповину, пренос залиха, паковање и пажљиво праћење броја лота, езиВет ​​такође пружа софистициране могућности одређивања цена.

Цоветрус

Цоветрус је комплетан систем управљања праксом за ветеринаре како би се поједноставио радни процес и побољшао сервис за кориснике. Ова платформа укључује дијагностички алат и електронски регистар медицинских картона пацијената, заједно са бројним комуникацијским и ангажованим функцијама, као што су веллнесс програми и заказивање термина.

Карактеристике🐶:

 • Осигурава да су потрошачи информисани и укључени док пружа свеобухватну и холистичку негу паса.
 • Чува базу података стандардних шаблона за комуникацију са клијентима.
 • Гарантује доследан и ефикасан метод информисања власника кућних љубимаца.
 • Помаже у праћењу активности или захтева о клијентима како би се гарантовало благовремено праћење и благовремено решавање потреба клијената.
 • Поједноставите процедуру наплате, нудећи клијентима лак и легалан избор плаћања и побољшавајући корисничко искуство.

Цоветрус је од суштинског значаја за одржавање ефикасности операција у пракси и високог калибра неге пацијената.

ХИППО менаџер

Ветеринари који траже исплативо и ефикасно решење за управљање ветеринарском праксом могу размотрити ХИППО менаџер.

Карактеристике🐶:

 • Заказивање термина је приступачније захваљујући интерфејсу календара који је једноставан за коришћење, омогућавајући прилагођене подсетнике за састанке.
 • Овај софтвер гарантује безбедно чување и практично преузимање података о пацијентима, укључујући резултате тестова, историју болести и друге критичне информације неопходне медицинском особљу.
 • Корисници уз његову помоћ могу да прате плаћања и подесе аутоматска упозорења за плаћања.
 • То омогућава стручњацима да брзо пронађу и купе производе. Постоје значајне уштеде времена и ресурса повезане са овом функцијом.

Хиппо Манагер има једноставан кориснички интерфејс и многе корисне функције, као што је могућност заказивања термина, одржавања медицинске документације, рачуна и фактура, контроле инвентара и пружања свеобухватног извештавања и аналитике.

ПроВет

За ветеринарске клинике које желе да поједноставе своје пословање на свеобухватан, али економичан начин, ПроВет нуди одлично решење за управљање ветеринарском праксом. Ова флексибилна платформа укључује све неопходне функције, као што су онлајн заказивање термина, комуникација са клијентима, управљање медицинским картонима и подсетници за лечење, поред дизајна прилагођеног кориснику.

Карактеристике🐶:

 • Клијентима пружа безбедну радњу на једном месту где могу ефикасно да управљају и чувају медицинску документацију свог љубимца.
 • Корисници могу да заказују састанке, одмах ступе у контакт са клијентима и шаљу подсетнике када је то потребно.
 • Купци могу лако да резервишу термине на мрежи захваљујући технологији која побољшава приступачност и удобност.
 • То је кључно за одржавање благовремености лечења и информисање клијената о предстојећим терминима.

Поред тога, ПроВет олакшава приступ медицинским информацијама за кућне љубимце, што олакшава праћење претходних рецепата и третмана.

пастир

Традиционални софтвер за администрацију ветеринарске праксе често додаје замршеност, трење и сложеност у вези са радом. Насупрот томе, пастир ветеринарски софтвер пружа поједностављен приступ вођењу ваше ветеринарске клинике, што доводи до продуктивнијег тока посла, задовољног особља и више шанси да понудите најбољи могући третман за своје пацијенте.

Карактеристике🐶:

 • Лако снимите детаљне податке о кућним љубимцима и ефикасно рукујте медицинским документима и записима о имунизацији.
 • Уверите се и сами колико згодни могу бити аутоматски креирани режими вакцинације.
 • Схепхерд проактивно обавештава ваше клијенте редовно о датумима имунизације који се приближавају.
 • Одржавајте ажурну евиденцију залиха, аутоматски ажурирајте администрацију сваког производа и постављајте нове поруџбине за снабдевање чим је потребно.

Схепхерд није само естетски пријатан, већ је направљен да се савршено уклопи у ваш радни ток и процедуру посете пацијента.

НаВетор

НаВетор Ветеринарски облак софтвер је модеран начин да свакодневно ефикасно водите своју ветеринарску праксу. Можете да водите детаљну електронску медицинску документацију и добијете брзи преглед активности ваше ординације помоћу овог мукотрпно направљеног софтвера.

Карактеристике🐶:

 • Приступите основним подацима који се лако комбинују у контролне табле које су једноставне за коришћење.
 • Добијајте новости о пацијентима који су се пријавили, будућим прегледима и најавама и обавештењима за целокупно особље.
 • Када пацијент дође у вашу ординацију, пријавите га директно са контролне табле.
 • Лако видите једну или више обавеза прилагођавањем календара обавеза.
 • Користите листове третмана да ефикасно управљате бригом о пацијентима, користећи предности задатака и аутоматских контролних листа.

Са модулом за укрцавање који је укључен у вашу претплату, управљање пацијентима који су укрцани је такође лако. За пацијенте који су укрцани, програм поједностављује процедуре заказивања, пријаве, одјаве и наплате.

Ветспире

Ветспире је дизајниран да вам пружи одговарајућу медицинску историју која вам је потребна за пружање највишег нивоа неге. Представља јасно организовану медицинску историју која се може претраживати, нудећи брз приступ листама проблема и активним лековима.

Карактеристике🐶:

 • Аутоматски надгледа и процењује различите аспекте ваше праксе, укључујући информације о клијентима, процедуре, управљање залихама и наплату.
 • Води евиденцију случајева пацијената, анализира обрасце заказивања и пружа визуелне приказе ваших финансијских трендова.
 • Олакшава додељивање задатака и вама и клијентима.
 • Омогућава аутоматско заказивање накнадних састанака, повратних позива и других битних активности.

Овај софтвер за управљање ветеринарском праксом пружа свеобухватну подршку у свакој фази вашег процеса писања медицинских белешки, ублажавајући вашу забринутост око документације и омогућавајући вам да се фокусирате на своју улогу ветеринара.

НецтарВет

НецтарВет је напредни софтвер за управљање праксом који може побољшати ваше финансијске перформансе и квалитет неге коју пружате без додавања сложености. Његов главни циљ је да подржи ветеринарске праксе као што је ваша у њиховом настојању да кућним љубимцима понуде најбољу могућу негу.

Карактеристике🐶:

 • Повећајте свој приход помоћу увида заснованих на подацима.
 • Његови власнички алгоритми производе проницљиве податке који помажу да се идентификују пропуштене могућности прихода и подстичу усклађеност клијената.
 • Оптимизујте процесе и смањите бесмислене кликове помоћу интуитивних, аутоматизованих токова посла.
 • Искористите контролну таблу Цлиниц Флов, која долази са праћењем инвентара и СОАП шаблонима.

Оснажујући ветеринарски оквир ефикасним, поједностављеним и продуктивним процесима, Нецтар омогућава вашем тиму и негује пуни потенцијал ваше компаније.

Закључак

Софтвер за управљање ветеринарском праксом може изгледати застрашујуће, посебно када се бави бројним аспектима операција ваше клинике, као што је заказивање термина, управљање интеракцијама са клијентима и вођење вашег пословања.

Ипак, ваш избор софтвера може значајно утицати на раст и успех ваше ветеринарске праксе.

Софтвер олакшава руковање задацима као што су заказивање термина, праћење инвентара, вођење евиденције пацијената и брза обрада наплате, тако да је дефинитивно добитна добит!

Следеће, ево најбољих мало познатих корисних производа за пословање.

  12 најбољих хостинг платформи за немачко тржиште