10 најбољих таблета📱за децу/малу децу👶за забаву и учење

Таблети за децу су преносиви електронски уређаји дизајнирани посебно за децу. Они служе младим корисницима, често између 3 и 12 година, пружајући разне забавне функције. Безбедно интернет искуство је обезбеђено родитељским надзором који је често укључен у ове уређаје.

Ове контроле омогућавају родитељима да прате и филтрирају материјал. Унапред инсталирани образовни програми, игрице, е-књиге и креативни алати на дечјим таблетима подстичу учење и креативност.

Они укључују снажну конструкцију, интуитивне контроле и шарене дизајне који су прикладни за мале екране осетљиве на додир. Генерално, ови таблети деци дају користан алат за укључење у регулисану дигиталну игру и учење.

Како се нормалне таблете разликују од таблета за децу?

Дечји таблети се значајно разликују од обичних таблета у низу важних аспеката, углавном зато што су направљени да одговоре на посебне захтеве и бриге о безбедности младих корисника.

Садржај и апликације

Образовне игре, апликације и материјали који подстичу учење и креативност прилагођени узрасту су унапред инсталирани на дечјим таблетима. Већи избор апликација, од којих неке можда нису прикладне за децу, доступан је на обичним таблетима.

Родитељска контрола

Таблети дизајнирани за децу укључују софистицирана подешавања родитељске контроле. Ово помаже родитељима да пазе на коришћење, блокирају приступ одређеним веб локацијама или апликацијама и постављају временска ограничења. Као резултат тога, деца ће искусити безбедност на интернету. Уобичајени таблети могу да садрже мање или теже за коришћење подешавања родитељске контроле.

Трајност

Дечји таблети имају чврста кућишта и ојачане екране да би преживели тешко руковање и ненамерне падове. Стандардне таблете су често крхке и можда неће издржати толико хабања.

Хардвер и дизајн

Дечји таблети често имају живописну графику прилагођену деци и компактне величине којима се може управљати, што их чини погодним за мале руке. Типични таблети можда не нуде добру ергономију за децу јер их произвођачи дизајнирају за одрасле.

Фокусирајте се на образовање

Таблети направљени специјално за децу дају висок приоритет образовном материјалу, помажући деци у учењу аритметике, читању итд., док се забављају. Обични таблети имају неколико функција и привлаче ширу демографску групу, укључујући одрасле.

Оглашавање и куповине у апликацији

Таблети за децу обично имају подешавања без огласа или имају мање огласа, чиме се избегавају ненамерне куповине у апликацији. Деца могу бити изложена рекламама и евентуално неовлашћеним куповинама на обичних таблета.

Дакле, дечији таблети нуде прихватљивије и сигурније решење у поређењу са нормалним таблетима. Ови наменски направљени уређаји дају приоритет безбедности, образовању и материјалима који одговарају узрасту.

Карактеристике и предности ових таблета које их чине погодним за малишане

Безбедност, образовање и забава деце су приоритет у дизајну таблета прилагођених деци. Ово такође пружа родитељима широк спектар избора родитељске контроле. Следе неки значајни квалитети који их чине савршеним за младе кориснике:

 • Садржај прилагођен узрасту: Ови таблети имају пажљиво одабране образовне апликације, игре и материјале. Већина њих је прилагођена развојним фазама деце, подстичући учење кроз игру.
 • Апликације за родитељску контролу: Оне пружају специјализоване апликације за родитељску контролу које омогућавају родитељима да надгледају коришћење. Такође можете наметнути временска ограничења и ограничити приступ одређеним веб локацијама или апликацијама.
 • Безбедно прегледање за децу: Многи таблети направљени за потребе деце нуде безбедне веб претраживаче који ограничавају приступ неприкладним веб локацијама и пружају резултате претраге прилагођене деци.
 • Филтери садржаја: Родитељи могу забранити или ограничити приступ садржају који можда није прикладан за узраст њиховог детета помоћу филтера садржаја.
 • Управљање временом испред екрана: Уз помоћ ових таблета, родитељи могу ограничити своје дете дневно или недељно време испред екрана. Ово промовише уравнотежену мешавину онлајн и офлајн активности.
 • Геолокација и безбедносна упозорења: Неки таблети укључују ГПС праћење и могућност дељења локације. Ово родитељима пружа мир и могућност да добију упозорења када њихова деца уђу или напусте одређена подручја.
 •   10 најбољих Гоогле и друштвених генератора копија огласа за трговце

  Ови алати пружају родитељима могућност да гарантују да је дигитално искуство њиховог детета привлачно и безбедно и да подржава развој у образовању. Ево најбољих таблета за децу наведене у наставку. Дођите да проверимо и обезбедимо будућност нашег малишана.

  Амазон Фире ХД 10

  Опремљен са осмојезгарним процесором, до 1 ТБ проширивог складишног простора и двоструким камерама, Амазон Фире таблет пружа 10,1″ Фулл ХД екран. Алуминосиликатно стакло је ојачано за израду екрана. Производ такође поседује УСБ-Ц (2.0) конектор и 3 ГБ РАМ-а.

  Уместо да купујете производе појединачно, размислите о куповини таблета са пуним функцијама дизајнираног за децу узраста од 6 до 12 година. Ово укључује танку футролу прилагођену деци и садржај Амазон Кидс+ који одговара узрасту од годину дана.

  Карактеристике:

  • Кидс Про таблети нуде приступ виртуелном тржишту. Где родитељи одобравају куповине и преузимања, а деца могу да захтевају апликације и е-књиге.
  • Деца могу самостално да истражују веб, али постоје ограничења. Веб претраживачи имају уграђене могућности да помогну у блокирању одређених веб локација и филтрирању непожељних.
  • Са уређајем који подржава Алека или апликацијом Алека, деца могу да шаљу најаве и упућују гласовне и видео позиве преко ВиФи мреже унапред одобреним контактима.

  Додатно, куповина укључује једногодишње чланство у Амазон Кидс+. Ово је једина платформа са огромним избором књига, игара, филмова, апликација, итд. од Натионал Геограпхиц-а, Марвел-а итд. Можете да је вратите ако се поквари и биће замењена бесплатно за следећи две године.

  ЈРЕН

  ЈРЕН таблет за децу нуди најсавременију технологију родитељске контроле. Ово бира одговарајући материјал за дете и регулише екран како би се смањило време пред екраном, као што су наставне игре, филмови итд.

  Физички и ментални развој детета може додатно помоћи овом таблету за малу децу. Поред тога, родитељи се могу опустити знајући да су њихова деца безбедна и дати им времена да постигну друге ствари.

  Карактеристике:

  • Лагани и отпорни поклопац са уграђеним постољем штити овај уређај од огреботина, прљавштине, падова, прашине, итд. Оклоп безбедно за децу укључује постоље подесиво за 360 степени за подупирање дечијег таблета у свим правцима.
  • Са батеријом која траје до 12 сати, можете да читате, претражујете веб, гледате филмове итд. у покрету. Можете чак и да погледате преузети материјал.
  • Однос ширине и висине слике 16:10, екран осетљив на додир и резолуција од 1280×800 10-инчног таблета за децу нуде одлично гледање из целог угла. Конструкција 10-инчног ЛЦД панела користила је технологију слабог плавог светла како би се смањила оштећења ока код деце.

  Без обзира на то, паковање укључује постоље подесиво за 360 степени унутар омотача безбедног за децу како би подржао дечији таблет у свим правцима. За опуштајуће искуство гледања које је пријатније за очи, подсетите своју децу да одржавају исправну удаљеност гледања.

  САННУО

  Овај дечји таблет компаније САННУО нуди лакше искуство рада захваљујући најновијем Андроид 11 оперативном систему, четворојезгарном процесору, 3 ГБ РАМ-а и 32 ГБ РОМ-а. Деца могу да снимају слике, снимају филмове и учествују у видео разговорима са породицом и пријатељима.

  Има 32ГБ РОМ-а и 128ГБ прошириве меморије, тако да може да прими много цртаних филмова, е-књига, филмова, песама итд.

  Карактеристике:

  • Мекана гумена заштитна шкољка окружује гаџет, штитећи таблет за децу од спорадичних падова и удараца. Деца могу да користе дечји таблет за учење, гледање и играње игрица без сталног држања, захваљујући подесивом постољу.
  • Дечји таблет користи технологију минималног плавог светла и има 1024*600 ИПС екран на врхунском ЛЦД екрану. Промените осветљеност екрана како бисте читање учинили пријатним и заштитили своје очи.
  • Дечији таблет САННУО К708 је идеалан за онлајн учење и забаву. Има унапред инсталиран софтвер прилагођен деци са најновијим образовним материјалима, укључујући игре, филмове, е-књиге, загонетке итд.

  2-годишња гаранција и доживотна корисничка услуга су обезбеђени за дечји таблет, пружајући задовољне резолуције у року од 24 сата. Деца могу да уче и да се забављају у било ком тренутку уз Ви-Фи, Блуетоотх и функције повезивања на хотспот.

    4 разлога зашто би подкастери требало да изаберу видео подцастинг

  ИОБАНСЕ 7 инча

  Можете да подесите и персонализујете профиле за налоге своје деце. Одаберите материјал који виде, управљајте временом испред екрана и уверите се да посећују само поуздане веб локације.

  Како деца одрастају, ова безбедносна подешавања могу да се мењају тако да укључују садржај примерен узрасту. Идеална старост за коришћење уређаја је преко 3 године.

  Карактеристике:

  • Таблет долази са тоном унапред инсталираних програма. То укључује АБЦ Моусе, ИоуТубе, Нетфлик, Гоогле Плаи, неколико интригантних слагалица, књиге, музику, филмове и апликације за учење уметности.
  • Футрола држи језичак у положају тако да деца могу да уче, гледају и играју игрице без сталног држања таблета. Мекани силиконски материјал чини кућиште, омогућавајући деци да га мазе, а истовремено штите таблет од падова, удараца и огреботина, између осталих опасности.
  • Спецификације укључују Андроид 11.0 ОС, 024×600 ИПС ФХД екран осетљив на додир, 3ГБ + 32ГБ, ВиФи, Блуетоотх и двоструку камеру. Можете повећати капацитет складиштења на 128 ГБ СД картица за чување слика, музике и филмова са додатним екстензијама за микро СД картицу.

  Дуже трајање батерије чини га погодним за путовања на дуге удаљености, која трају више од 6 сати. Добијате доживотну корисничку подршку и 5-годишњу гаранцију за наше таблете за децу, као и 24-часовни одговор на ваше упите.

  ТУОХАИТИМЕ

  Овај таблет за децу има уграђен моћан четворојезгарни ЦПУ, глатку и поуздану верзију Андроида 11. Поред тога, 1280×800 ИПС ХД екран, ВиФи, Блуетоотх, двоструку камеру са блицем, екран осетљив на додир и 3ГБ РАМ је обезбеђен.

  Са уграђеним режимом родитељске контроле, можете да правите профиле за налоге своје деце. Изаберите материјал који виде, ограничите време испред екрана и уверите се да посећују само безбедне веб локације.

  Карактеристике:

  • Кућиште направљено по мери штити таблет вашег детета од прљавштине, удараца и падова. Ако се Андроид таблет поквари када падне, то вам гарантује да ћете га заменити.
  • Све функције су истовремено доступне захваљујући прецизно постављеним портовима и изрезима за камеру. Поузданији Ви-Фи модул и јака батерија од 3000 мАх пружиће вам боље искуство.
  • Софтвер иВава Кид укључује забавну и безбедну верзију која је већ унапред инсталирана. Ово, заједно са бесплатним апликацијама прилагођеним деци из продавнице за децу и Гоогле Плаи продавнице.

  У случају било каквих проблема, тим за подршку ће увек бити на располагању да вам помогне у року од 24 сата. Гаранција поврата новца од 180 дана и пет година безбрижне сигурности су загарантовани.

  НОРТХ БИСОН

  Производ подржава Андроид 11.0 ОС, 3ГБ РАМ-а, 32ГБ РОМ-а, подржава Ви-Фи, Блуетоотх, двоструку камеру и 1024×600 ИПС ХД екран осетљив на додир. Можете повећати капацитет складиштења на 128 ГБ СД картица за чување слика, музике и филмова са додатним екстензијама за микро СД картицу.

  Карактеристике:

  • Више од 6,5 сати рада побољшане батерије одговара летовима на дугим раздаљинама или продуженим путним излетима.
  • Овај таблет је добио ГМС сертификат и укључује учење уметничких и интелигентних игара. Поред ових, укључени су и управљање лозинкама, даљинска видео контрола, закључавање екрана једним дугметом и подешавања аларма.
  • Мекани силиконски материјал који се користи за израду поклопца штити таблет од падова, огреботина, удараца и других оштећења. Мала деца могу да користе овај таблет без употребе руку док гледају филмове и учествују у видео ћаскању захваљујући задњем подесивом постољу.

  Овај таблет за малу децу долази са тоном бесплатних образовних апликација за децу. Добићете једномесечни пробни период, доживотну гаранцију и 24-часовно време одговора за све упите у вези са производом.

  Релндоо

  РеИндоо Дечији таблет има 1024×600 ИПС ФХД екран осетљив на додир, најновији Андроид 11 ОС и 3 ГБ РАМ-а. Поседује 32 ГБ интерне меморије (која се може проширити на 128 ГБ), што олакшава руковање више задатака и пружа довољно простора за преузимање игара, музике и филмова.

  Карактеристике:

  • Деца могу да истражују и снимају свет помоћу камера на дечјим таблетима. Овај дечји таблет може да ради дуже време захваљујући капацитету батерије, што га чини идеалним за дуга путовања.
  • Силиконска футрола специфична за децу штити таблет за малишане од падова, огреботина, удараца и других оштећења.
  • Апликација иВаВа је већ унапред инсталирана. Пажљиво бирате медије за своју децу, управљате њиховим временом испред екрана и водите рачуна да посећују само безбедне веб локације.
    А2 управљани ВордПресс хостинг је за професионалне блогере

  Добићете доживотну корисничку подршку и 5-годишњу гаранцију за дечје таблете. Такође, одговор на ваше упите се доставља у року од 24 сата.

  Ваиниок

  10,1-инчни таблет са четири језгра од 1,6 ГХз, 2 ГБ РАМ-а и 32 ГБ РОМ-а раде брзо и ефикасно да подрже више задатака. Најновији Андроид 12 оперативни систем подржава мицроСД картицу до 128 ГБ, пружајући довољно простора за складиштење ваших омиљених медија, игара и програма.

  Карактеристике:

  • Висококвалитетни 10,1” 800×1280 ИПС екран са светлим, бриљантним бојама, удобним односом екрана 16:10 и широким углом гледања од 178° за најбоље искуство гледања. Г+Г екран осетљив на додир у пет тачака гарантује брз и прецизан одговор на додир.
  • Приступ милионима апликација и игара, укључујући ИоуТубе Кидс, Фацебоок, Нетфлик, Диснеи+ и ТикТок. Ово је доступно преко унапред инсталираног Гоогле Плаи-а. Контролна табла родитељске контроле такође вам омогућава да поставите образовне циљеве, као и да филтрирате материјал на основу узраста детета.
  • Произвођач је направио чврсти таблет од 10,1 инча са провидном, чврстом ТПУ шкољком која пружа значајну заштиту од удараца и падова. То га чини погодним за ношење за свакодневну употребу.

  Задња камера од 5МП и предња камера од 2МП омогућавају снимање слика и видеа, као и видео ћаскање. Батерија Андроид таблета од 5000 мАх омогућава до 8 сати пуштања филмова и 10 сати сурфовања вебом. То га чини идеалним за дуга путовања и путовања. Брзо пуњење је подржано преко Типе-Ц конектора.

  ИИНОЦХЕ

  Овај дечји таблет за децу долази са унапред инсталираним Андроидом 11.0, четворојезгарним ЦПУ-ом, 2 ГБ РАМ-а и 32 ГБ простора за складиштење (прошириво до 512 ГБ).

  Овај дечји таблет од 7 инча за малу децу има ИВАВА Кидс апликације са ГМС сертификатом. На овај дечји таблет можете преузети апликације као што су Нетфлик, Диснеи Плус, АБЦ Моусе, ИоуТубе Кидс, Приме Видео итд.

  Карактеристике:

  • Овај таблет за малу децу има унапред отпремљене апликације за малу децу као што су Монтессориа, СТЕМ, Арт анд Црафт и Браин Траининг које подржавају преко 40 језика.
  • Има опсежну родитељску контролу која омогућава родитељима да прилагоде налог свог детета. Ово ограничава време испред екрана и примењује додатне контроле на овом таблету за децу тако да деца не могу да напусте режим за децу без дозволе родитеља.
  • Укључивање задње камере од 2,0 МП и предње камере од 0,3 МП омогућава деци да сниме своје срећне тренутке. Видео конференције са пријатељима или бакама и декама на таблетима за малишане постају све једноставније.

  Са просечним трајањем батерије од 8 сати, производ је зелене боје. Поред тога, овај нови дечји таблет има дизајн печурака и довољно заштите за очи.

  ИОБАНСЕ 10инцх

  Украшен у ружичастој нијанси, овај дечји таблет има најновији Андроид 12 ОС, 2 ГБ РАМ-а и 64 ГБ радне меморије. Овај 10-инчни Андроид таблет је добио ГМС сертификат. Можете да преузимате апликације са Гоогле Плаи-а за услуге као што су ИоуТубе, Нетфлик, Диснеи+, АБЦмоусе и друге.

  Карактеристике:

  • Широк угао гледања, одличан контраст, 280*800 ИПС ФХД екран осетљив на додир, светла осветљеност и живе боје пружају деци најбоље могуће визуелно искуство.
  • Таблет који користи Андроид 12 укључује софтвер иВава Кидс за музику, скицирање, учење, приповедање, аритметику и још много тога. Можете да закључавате таблете своје деце, додајете или уклањате апликације, креирате индивидуалне налоге и постављате ограничења времена испред екрана.
  • Батерија од 8000 мАх и процесор мале снаге побољшавају ваше искуство, омогућавајући вам да уживате до 8 сати рада.

  5-годишња гаранција и доживотна корисничка услуга коју нуди Кидс Таблетс осигуравају да ћете добити прихватљиво решење у року од 24 сата.

  Завршне речи

  Проналажење идеалног таблета за ваше дете може да промени игру у области технологије комбиновањем игре и учења у дигиталној ери. Производи наведени у овом чланку младим корисницима пружају прилагођено, безбедно и образовно искуство.

  Ови таблети омогућавају младима да истражују, стварају и уче док родитељима пружају мир. Све захваљујући њиховом садржају прилагођеном узрасту, снажној родитељској контроли и робусном дизајну.

  Ови алати отварају врата у свет могућности, било да се ради о подстицању љубави према читању или побољшању аритметичких способности. Уз ове најбоље оцењене таблете креиране да подстичу радозналост и развој вашег детета, можете одмах да почнете да улажете у њихову будућност.

  Затим можете да проверите и најбоље таблете за цртање за децу да вежбају и уче.