11 АИ подкаста који ће обликовати вашу перспективу

Док говоримо, АИ мења начин на који живимо, радимо и посматрамо свет. Од аутомобила који се сами возе до персонализованих препорука, АИ редефинише индустрије и помера границе онога што смо мислили да је могуће. Сада је присутан у разним технологијама, од аутомобила без возача до дронова, па чак и прављења кафе☕!

Чак и ако себе сматрате стручњаком за вештачку интелигенцију, може бити неодољиво држати корак са сталним напретком у овој области. Ту су АИ подкасти корисни и испоручују вашу недељну или месечну дозу АИ величине у компактном пакету.

Овај чланак ће истражити свет подцаста о вештачкој интелигенцији, где се укрштају знање и креативност. Ови стимулативни подкасти ће вас подстаћи да истражите потенцијал и етичку сложеност вештачке интелигенције, истовремено пружајући увид водећих стручњака у овој области.

Уронивши у ове подкасте, стећи ћете дубоко разумевање АИ и њеног потенцијала док ћете открити њене сложености и етичке загонетке. Хајде да истражимо ове подкасте и откријемо како они могу да револуционишу начин на који размишљате о вештачкој интелигенцији.

Тхе АИ Подцаст

Ако сте заинтересовани за вештачку интелигенцију, НВИДИА АИ подцаст свакако вреди проверити. Подцаст је фокусиран на вештачку интелигенцију и пружа увид у то како машинско учење мења свет и ствара нове могућности.

Домаћин Ноа Кравитз је искусни новинар који зна како да извуче најбоље из сваког говорника. Пошто НВИДИА подржава овај подкаст, можете очекивати да најбољи гости из сваког света учествују у подкасту и поделе своја размишљања и искуства о вештачкој интелигенцији уопште.

Штавише, можете научити о утицају вештачке интелигенције на секторе попут моде и лечења рака, као и о томе како вам чак може помоћи да одаберете своју следећу тетоважу!

Нове епизоде ​​се објављују сваке две недеље, што вам олакшава да будете у току са најновијим развојима вештачке интелигенције. Свака епизода садржи другачијег говорника са искуством у машинском учењу и вештачкој интелигенцији, доносећи свеже идеје и перспективе на тему.

Сем СпотифиАИ подцаст је доступан на Гоогле подкасти и Аппле Подцастс такође.

Практична АИ

Тражите лако разумљив подкаст који истражује примене и утицај вештачке интелигенције у свакодневном животу? Провери Практична АИ би Цхангелог Медиа. Овај подкаст има за циљ да учини вештачку интелигенцију „практичном, продуктивном и доступном свима“.

Домаћини Цхрис Бенсон и Даниел Вхитенацк покривају низ тема, од стабилне дифузије до аутоматизације креативности и приватности у ери АИ. Чак се упуштају у практичну употребу дубоких лажњака. Подцаст садржи интервјуе са лидерима индустрије вештачке интелигенције и студентима универзитета, пружајући разноврсну перспективу на ову тему.

Епизоде ​​се разликују по дужини, неке трају само 30 минута, док друге трају сат времена. Штавише, недељни интервал између два подкаста је савршен за сумирање свега новог у свету вештачке интелигенције од прошле недеље.

  Како да подесите ПОП3 или ИМАП налог у Мицрософт Оутлоок-у

Подцаст је доступан на Спотифи и Аппле Подцастс.

АИ Тодаи

Да ли сте заинтересовани да сазнате више о свету вештачке интелигенције који се стално развија? Погледајте АИ Тодаи Подцаст из Цогнилитице. Домаћини су Кетлин Волч и Рон Шмелцер, овај подкаст нуди практичне и информативне увиде у најновија дешавања у овој области.

Они поједностављују сложене теме, воде проницљиве интервјуе са гостима и стручњацима и пружају тачну слику усвајања и употребе вештачке интелигенције.

Домаћини су стручњаци за идентификацију нових играча на АИ сцени и давање вредних увида које нећете наћи нигде другде. Послушајте 👂!

Такође можете да слушате подцаст на Аппле Подцастс или Гоогле подкасти.

Желите да оснажите своју маркетиншку стратегију подкастовима? Ево кратког водича за проналажење идеја за подкаст за ваше производе.

Овај дан у АИ

Овај дан у АИ подцасту је веома информативан и занимљив подкаст чији је домаћин талентовани дуо Крис и Мајкл Шарки.

Својим комбинованим искуством и страшћу према вештачкој интелигенцији, домаћини пружају слушаоцима свеобухватно разумевање најновијих достигнућа, трендова и открића у овој области.

Оно што издваја овај подкаст је способност домаћина да поједноставе сложене идеје и испоруче их на лако разумљив начин. Њихово опсежно знање о АИ технологији омогућава им да истраже како она утиче на различите секторе, укључујући здравство, финансије, образовање и још много тога.

Они стручно управљају пејзажом вештачке интелигенције који се стално развија, нудећи увид у најсавременија истраживања, морална питања и практичне примене.

Без обзира да ли сте искусни стручњак за вештачку интелигенцију или сте једноставно заинтересовани за њен потенцијал, „Тхис Даи ин АИ Подцаст“ је непроцењив ресурс који ће вас оставити информисаним, инспирисаним и жељним да истражите наизглед бескрајне могућности вештачке интелигенције.

Укључите се у овај подкаст за дубинску анализу, подстицајне разговоре и узбудљиво приповедање које ће вас држати ангажованим и информисаним.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Такође, укључите се у👂ове: инспиративне финансијске подцасте да оснажете свој пут до стварања богатства.

АИ у бизнису

Тхе АИ ин Бусинесс подцаст је одличан ресурс за нетехничке пословне људе који треба да разумеју вештачку интелигенцију како би ефикасно управљали својим компанијама.

Подкаст пружа стручност о идентификовању могућности вештачке интелигенције, усклађивању вештина вештачке интелигенције са стратегијом и демонстрирању повраћаја улагања, што га чини идеалним ресурсом за нетехничке лидере компанија.

Подцаст који води Даниел Фаггелла, извршни директор Емерј Артифициал Интеллигенце Ресеарцх, подцаст садржи интервјуе са научницима, инвеститорима, руководиоцима и истраживачима, који пружају увид у тренутне трендове у вештачкој интелигенцији и како применити АИ у пословном планирању.

Штавише, подкаст такође покрива друга питања везана за пословање, што га чини вредним алатом за сваког пословног човека који жели да буде у току са најновијим дешавањима у АИ.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Еие Он АИ

Поглед на АИ, подкаст два пута недељно чији је домаћин Крег С. Смит, пружа јединствену перспективу у области вештачке интелигенције која се брзо развија. Нудећи посебан избор вести, анализа и података, Еие он АИ је главни извор за оне који су заинтересовани да буду у току са најновијим достигнућима у индустрији.

  Зашто камере без огледала нису мање?

Оно што издваја Еие он АИ јесте његова способност да испита глобалне последице ових брзих промена и постави инкрементални напредак у вештачкој интелигенцији у ширу перспективу.

Свака епизода садржи фасцинантне дискусије са водећим појединцима који праве разлику у области вештачке интелигенције, дајући слушаоцима прилику да уче од оних који директно утичу на правац ове узбудљиве теме. Са Еие он АИ, добићете вредне увиде и остати информисани о будућности вештачке интелигенције.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Мозак робота

Тхе Робот Браинс Подцаст је изузетан програм који води Пиетер Аббеел, реномирани истраживач, професор и успешан бизнисмен у области интелигентне роботике🤖. Подцаст нуди слушаоцима прилику да се укључе у просветљујуће разговоре са неким од најсјајнијих умова у области роботике.

Кроз Питерове промишљене и занимљиве дискусије, слушаоци стичу дубље разумевање сложености изградње интелигентних машина и изазова и открића који су пред нама.

Свака епизода подкаста представља врхунске научнике из АИ роботике из целог света који деле своју стручност, увиде и мишљења о најсавременијим истраживањима, техникама и етичким разматрањима која произилазе из развоја вештачке интелигенције и роботике.

Дискусије покривају изузетан напредак који је направљен у потрази за стварањем свесних рачунара, машина са свесним пажњом и рационалних робота.

Бацајући светло на најсавременија истраживања и истражујући етичке импликације вештачке интелигенције и роботике, Робот Браинс Подцаст је обавезан за свакога ко је заинтересован за будућност технологије и њен утицај на друштво.

Програм пружа платформу за стручњаке да поделе своја искуства и знања са глобалном публиком, што га чини одличним ресурсом за оне који желе да остану информисани о најновијим достигнућима у области роботике.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Доста слушања👂, време је за читање👀: Начини да свој дом учините бољим помоћу АИ технологије.

ТВИМЛ АИ

Тхе ТВИМЛ АИ Подцаст, чији је домаћин харизматични Сем Чарингтон, РеХацк је препознао као један од 10 најбољих АИ подцаста. Подцаст је посвећен представљању најбољих умова и идеја у областима машинског учења и вештачке интелигенције широком спектру ентузијастичних слушалаца.

Оно што ТВИМЛ АИ Подцаст чини посебним је његова способност да успостави равнотежу између техничке сложености и приступачности. Подцаст осигурава да и искусни АИ професионалци и радознали почетници могу да се упусте у интригантан свет АИ без осећаја застрашивања. Међутим, немојте нам само веровати на реч.

Посетите њихову званичну веб страницу или Аппле подкасте да бисте се придружили задивљујућим дискусијама и дебатама које изазивају размишљање које су учиниле ТВИМЛ АИ подцаст веома поштованом платформом у заједници АИ.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Тхе АИ Бреакдовн

Натханиел Вхиттеморе домаћин “Тхе АИ Бреакдовн“, подкаст који нуди драгоцене увиде у свет вештачке интелигенције. Натанијелово широко знање и страст према овој теми чине да је свака епизода задивљујућа и изазива размишљање. У свакој епизоди он објашњава сложене концепте вештачке интелигенције на начин који је лак за разумевање и професионалцима и почетницима.

  Како да обезбедите свој Дисцорд налог

Натанијелова анализа најновијих дешавања, трендова и етичких питања у вези са вештачком интелигенцијом показује његову импресивну стручност. Слушаоци могу да стекну дубље разумевање основних идеја иза напретка вештачке интелигенције захваљујући његовој способности да пренесе техничке информације на јасан и концизан начин.

Креатори АИ Бреакдовн-а су створили јединствено и занимљиво искуство учења комбиновањем професионалног истраживања са примерима из стварног света и задивљујућим приповедањем. Слушаоци ће сигурно бити очарани од почетка до краја.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Размишљате о покретању сопственог подцаста🎧? Ево како да покренете подкаст на Спотифи-у и занесете таласе сопственом емисијом!

Индустриал АИ

Тхе Индустриал АИ Подцаст покрива различите индустрије, укључујући инжењеринг, роботику, аутомобилску индустрију, процесе и аутоматизацију, на недељној бази. Подцаст садржи интервјуе са научницима, продавцима, стартапима и индустријским корисницима који су специјализовани за индустријску вештачку интелигенцију и машинско учење. Емисију воде технолошки новинар Роберт Вебер и стручњак за индустријску вештачку интелигенцију Петер Сееберг.

Петер Сееберг и Роберт Вебер истражују стварну употребу АИ и машинског учења у различитим индустријама у свакој епизоди Индустриал АИ Подцаста. Они посматрају како ове технологије мењају аутоматизацију и конвенционалне процесе и говоре о предностима и проблемима који долазе са њиховом употребом.

Циљ подкаста је да информише слушаоце о теми индустријске вештачке интелигенције која се брзо развија, нудећи проницљиву анализу, професионалну процену и примере из стварног света.

Уз то, подкаст индустријске вештачке интелигенције је извор који морате да слушате да бисте сазнали више о овој револуционарној технологији, било да сте инжењер, истраживач, технолошки ентузијаста или само радознали о споју вештачке интелигенције и индустрије.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Заинтересовани сте за технику? Проверите ове технолошке подкастове на Спотифи-у и Аппле-у управо сада👆!

ГЕНЕРАТИВНА АИ

ГЕНЕРАТИВНА АИ” подцаст води слушаоце у авантуру најновијег развоја и употребе генеративних АИ технологија. Подцаст улази дубоко у умове који стоје иза најновијих достигнућа захваљујући задивљујућем стилу интервјуисања Тонија Вана. У емисији је представљен велики број гостију, укључујући врхунске инжењере, научнике и предузетнике.

„ГЕНЕРАТИВНА АИ“ нуди платформу за подстицање разговора и увида који подједнако одушевљавају и упућене инсајдере и неустрашиве аматере, од испитивања етичких питања која окружују вештачку интелигенцију до откривања могућег утицаја на различита предузећа.

Припремите се за занимљиво истраживање фасцинантног поља генеративне вештачке интелигенције док уживате у омиљеној шољици кафе.

Сем Спотифиможете слушати подцаст на Гоогле подкасти или Аппле Подцастс.

Последње мисли

Откривање савршених АИ подцаста који одговарају вашим интересовањима и потребама је од суштинског значаја у светлу све већег броја доступних опција. Ако сте одушевљени АИ, ову листу најбољих АИ подцаста морате послушати.

Сваки од ових подцаста покрива различите теме, садржи стручна мишљења и занимљиве разговоре. Штавише, они ће вас обавештавати о најновијим трендовима, открићима и изазовима у овој области која се брзо развија, било да сте искусан професионалац или тек почињете своје АИ путовање.

Следеће, како да отпремите музику, подкаст и локалну музичку датотеку на Спотифи.