11 најбољих интерактивних виџета за ваш иПхоне и иПад

Виџети су дуго били део иПхоне и иПад искуства. На почетном екрану можете брзо да видите важне информације из апликација које одаберете. Додиром на виџет би се отворила апликација.

Али почевши од иОС-а и иПадОС-а 17, виџети постају још бољи. Уместо само статичне информације, можете да комуницирате са виџетима за још боље искуство.

Ево најбољих интерактивних виџета за ваш иПхоне или иПад.

Интерактивни виџети пружају велики корак напред у односу на претходне статичке опције. Коришћење интерактивног виџета је брзо и лако. Ако вас занима шта можете да урадите са интерактивним виџетима, испробајте Видгетиве. Уместо информација из одређене апликације, Видгетиве се бави креирањем савршеног виџета за ваш почетни екран. Постоји широк избор категорија које можете изабрати као што су тајмери, калкулатори, па чак и игре. Можете прилагодити сваки део интерактивног виџета укључујући фонт, позадину и још много тога.

Видгетиве је бесплатно преузимање за иПхоне и иПад. Опциона претплата откључава све виџете апликације и додатна прилагођавања.

Преузимање: Видгетиве (Бесплатно, доступна претплата)

2. Подизање

Користите Лифтин’ да бисте олакшали праћење вежбања. Дизајнирана за дизање тегова, моћна апликација вам омогућава да креирате савршену вежбу за вас. Помоћу интерактивног виџета можете пратити предстојећи тренинг и прегледати информације док је у току. Започните једноставним притиском на виџет. Можете чак и паузирати без потребе да отварате апликацију.

Лифтин је бесплатан за иПхоне, иПад и Аппле Ватцх. Бесплатна верзија је ограничена на пет тренинга месечно. Опциона претплата уклања то ограничење и омогућава неограничене вежбе.

Преузимање: подизање (Бесплатно, доступна претплата)

3. ЦардПоинтерс

Искористите своје кредитне картице на најбољи начин уз ЦардПоинтерс. Вероватно имате кредитне картице на којима можете зарадити поврат новца, миље и друге погодности. А апликација вам помаже да искористите најбоље понуде за све што купујете. Помоћу интерактивних виџета можете искористити понуде, прегледати детаље картице за различите категорије потрошње и видети најбољу картицу за коришћење у оближњим продавницама.

  Како отказати претплату на Сириус КСМ

ЦардПоинтерс можете преузети бесплатно. То је за иПхоне, иПад, Аппле Ватцх и Мац. Потребна је опциона претплата да бисте откључали све функције апликације.

Преузимање: ЦардПоинтерс (Бесплатно, доступна претплата)

4. Учите са подречима

Учење са подречима чини учење забавним. Почињете тако што ћете направити листу студија, на пример, листу држава и главног града. Апликација ће поделити речи на делове, а ви ћете их поново саставити. Постоји више начина учења, типови поделе и план учења. Интерактивни виџет апликације је мала загонетка коју можете да решите директно у виџету. Можете да видите нове за решавање током дана или да пређете на следећи кад год желите.

Апликација је бесплатна за иПхоне, иПад и Аппле Ватцх. Опциона претплата ће откључати све функције.

Преузимање: Учите са подречима (Бесплатно, доступна претплата)

5. АппБлоцк

АппБлоцк је један од најбољих начина да вам помогне да не користите свој иПхоне док радите. Чак и најдисциплинованији од нас понекад бивају ометени најновијом лудицом на друштвеним медијима или нечим другим што смањује нашу продуктивност или одузима фокус са нечег важнијег. АппБлоцк олакшава ограничавање приступа апликацијама које постају ометајуће. Помоћу интерактивног виџета можете брзо да блокирате апликације једним додиром и пређете на посао.

За иПхоне и иПад, АппБлоцк је бесплатан, али ће вам бити потребна опциона претплата да бисте откључали све функције апликације.

Преузимање: АппБлоцк (Бесплатно, доступна претплата)

6. Цалзи

Претворите свој почетни екран у рај за рачунање уз Цалзи. Интерактивни виџет апликације вам омогућава да израчунате скоро све без потребе да отварате апликацију. За виџет можете бирати између три типа тастатуре заједно са три теме. А сама апликација може да уради много више са једном од најбољих карактеристика која је меморијска област где можете да сачувате и поново користите нумеричке вредности.

  5 најбољих портала да оцените своје професоре и пронађете рецензије наставника

Цалзи је за иПхоне, иПад и Аппле Ватцх.

Преузимање: Цалзи (4,99 УСД)

7. Водич за плиму

Ако живите близу океана, Тиде Гуиде је савршена апликација. Пружа информације о плими и морским временима за било коју локацију широм света. Постоји и мноштво различитих виџета за преглед услова са почетног екрана. Постоје две интерактивне опције. Први приказује сат у реалном времену. Можете да додирнете центар да бисте се пребацивали између услова. Други приказује временске податке у реалном времену где можете да додирнете икону да бисте променили услове.

Апликација је бесплатна за иПхоне, иПад и Аппле Ватцх. Уз бесплатну верзију, можете проверити услове уживо на локацији. Да бисте откључали све виџете, детаљне графиконе, будуће табеле и још много тога, потребна вам је претплата.

Преузимање: Водич за плиму (Бесплатно, доступна претплата)

8. Ствари

Појачајте своју продуктивност помоћу ствари. Менаџер задатака вам помаже да боље организујете све своје обавезе у добро дизајнираном интерфејсу који је једноставан за коришћење. А са интерактивним виџетом, можете видети одређену листу задатака и означити их без потребе да отварате апликацију.

Верзија за иПхоне такође откључава апликацију Тхингс Аппле Ватцх. Постоји засебна верзија Тхингс-а за иПад и Мац.

Преузимање: Ствари (9,99 УСД)

9. Амато

Понекад је тешко запамтити да останете у контакту са пријатељима и породицом. Али Амато жели да вам помогне да побољшате те односе. Апликација је једноставна за коришћење, можете додати важну особу, а затим примати подсетнике о интеракцији. Можете чак и да видите подсетнике за нечији рођендан или годишњицу. Уз интерактивни виџет апликације, можете да изаберете одређени контакт који ћете видети на почетном екрану и контактирати га само једним додиром.

  Шта је програм ТикТок Цреатор? Треба ли се придружити?

Апликација за иПхоне и иПад је бесплатна за преузимање, али је потребна опциона претплата за коришћење интерактивних виџета, додавање неограничених контаката, увоз контаката и још много тога.

Преузимање: Амато (Бесплатно, доступна претплата)

10. Време је истекло!

Време је истекло! је друга врста апликације за тајмер. Нуди јединствене визуелне тајмере направљене за децу и децу у срцу. Постоји пет стилова које можете изабрати, попут слагалице која ломи изабрану фотографију на делове слагалице, а затим их поставља на своје место како време одмиче. Постоје и традиционалније опције. Помоћу интерактивног виџета апликације можете паузирати, наставити и ресетовати тајмер без потребе да отварате апликацију.

Апликација је бесплатна и доступна за иПхоне, иПад, Мац, па чак и Аппле ТВ. Бесплатна верзија нуди четири бесплатна покретања тајмера. Да бисте откључали неограничене тајмере, мораћете да обавите једну куповину у апликацији.

Преузимање: Време је истекло! (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

11. Сигнали за ХомеКит

Учините своје ХомеКит осветљење још кориснијим уз Сигналс. Апликација може помоћи да ваша паметна светла претворите у комуникационе уређаје. Можете лако да креирате сигнал комбинацијом компатибилних светала у вашем дому. На пример, ако желите да кажете свима да је време за вечеру, можете упалити сва светла на три секунде плавом бојом. Такође можете да користите друге ХомеКит уређаје, као што су детектори покрета и дугмад, да активирате сигнал. Помоћу интерактивног виџета можете покренути сигнал само притиском на дугме.

Апликација је бесплатна и за иПхоне, иПад и Мац. Потребна је куповина у апликацији Сигналс Плус да бисте откључали коришћење свих виџета.

Преузимање: Сигнали за ХомеКит (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

Помоћу ових интерактивних виџета можете боље да комуницирате са апликацијама које волите директно са почетног екрана вашег иПхоне-а или иПад-а. Било да палите светло или покрећете тајмер, то можете учинити само једним додиром.