12 најбољих креатора АИ Талкинг аватара за ваше видео записе [2023]

Вештачка интелигенција (АИ) је утицала на наше животе на различите начине и много олакшала сложене задатке. Ако сте власник предузећа, можда већ знате да је видео садржај обавезан.

Видео је најпожељнији облик садржаја за већину људи. Стога, ако желите да повећате свој досег и ангажовање, морате се одлучити за креирање видео садржаја.

Креатори аватара који говоре са вештачком интелигенцијом су савршени за ову сврху, јер вам омогућавају да креирате професионални видео садржај за неколико минута без ангажовања правог презентера. Аватари изгледају, крећу се и говоре као права људска бића, елиминишући потребу за веб камерама или глумцима. У овом чланку ћемо погледати неке од најбољих креатора аватара који говоре АИ за ваше видео снимке.

Шта су аватари који говоре АИ?

АИ говорећи аватари су компјутерски генерисани виртуелни ликови који су способни да говоре користећи корисничке уносе. Ова способност генерисања говора коришћењем корисничких уноса је оно што чини аватаре који говоре АИ истичу, јер не долази са унапред снимљеним дијалозима.

У многим случајевима, програмери креирају ове говореће аватаре засноване на стварним појединцима. Гласови и изглед ових појединаца/глумаца служе као модел за ове говореће аватаре. Ово рађа лик који изгледа природније за разлику од вештачких, беживотних компјутерски генерисаних ликова.

Случајеви пословне употребе аватара који говоре АИ

Данас, аватари који говоре АИ налазе се у употреби у многим пољима иу различите сврхе. Испод су неки од њихових најпознатијих случајева употребе:

#1. Повећање ангажовања

Предузећа користе аватаре који говоре да би повећала ангажовање публике. Сви знамо да видео садржај има више одјека код публике. Додавање хиперреалистичког АИ аватара у микс хуманизује садржај и ефикасније привлачи пажњу публике.

#2. Виртуелни асистенти

Велика предузећа користе аватаре који говоре као виртуелне асистенте који помажу корисницима да се лако крећу кроз своје услуге. Осим тога, дају одговоре на упите купаца и пружају персонализовану помоћ како би обогатили корисничко искуство. Већина ових виртуелних асистената може да говори више језика. Ово омогућава корисницима да добију помоћ на својим локалним језицима.

#3. Дигиталне здравствене услуге

АИ аватари су нашли своју примену у дигиталним здравственим услугама. Многе здравствене организације користе аватаре који говоре да одговоре на питања пацијената у вези са здрављем. Одговарају и на питања везана за осигурање и фактурисање. Осим тога, говорни аватари такође пружају административну подршку.

  Моодиес за иПхоне анализира расположење и емоције из вашег гласа

Коришћење говорног аватара са вештачком интелигенцијом у односу на коришћење презентера из стварног живота за своје видео записе/туторијале

Ево неких од лако уочљивих промена када одаберете АИ презентера уместо правог човека:

• Коришћењем АИ говорних аватара за видео презентације, елиминишете потребу за глумцима, екипама, студијима итд. Не само да смањује трошкове производње, већ и штеди ваше драгоцено време.

• Можете лако ажурирати или ревидирати видео генерисан вештачком интелигенцијом за неколико минута. Ово је немогуће са правим људима, јер је потребно време и новац да се направе неопходне измене.

• Користећи АИ говореће аватаре, лако можете бирати између мноштва језика и гласова како бисте свој садржај учинили привлачнијим.

• Постпродукција или уређивање видеа је напоран задатак. Али са говорним аватарима на услузи, прилагођавање и креирање различитих верзија истог видеа је прилично лака шетња.

Сада када знате шта су ови креатори аватара који говоре вештачком интелигенцијом, дозволите нам да сада наведемо неке од најбољих доступних опција које можете изабрати:

Синтхесиа

Синтхесиа је одличан алат за креирање хиперреалистичних говорних аватара за ваше видео снимке без ангажовања професионалног глумца. Све што треба да урадите је да унесете свој текст, а алатка ће без напора направити видео професионалног квалитета од њега за само неколико минута.

Синтхесиа омогућава корисницима да унесу свој текст на преко 120 језика и креирају аватар који ће прочитати њихово писмо. Постоји више од 85 аватара које можете изабрати.

Синтхесиа-ина најсавременија вештачка интелигенција ствара аватаре засноване на глумцима из стварног живота. Стога, сви аватари које овај алат генерише приказују изразе лица и покрете попут људи. Ово уклања извештаченост и чини видео записе природнијим који могу да одјекују код ваше публике.

Да бисте користили сјајне функције Синтхесиа, морате купити њене плаћене планове, почевши од 30 УСД месечно.

Елаи.ио

Елаи.ио омогућава својим корисницима да бирају између низа презентатора генерисаних вештачком интелигенцијом из своје библиотеке и креирају професионалне видео записе. Ако желите лични аватар, можете им прићи и они ће вам испунити жељу. Од сада, алат долази са 25+ аватара.

Једноставно налепите своју текстуалну скрипту и гледајте како се магија дешава. Без обзира која је ваша сврха, било да се ради о креирању маркетиншких видео записа или туторијала или нечему другом, Елаи.ио-ови хипер-реалистични АИ аватари ће сигурно привући пажњу ваших гледалаца.

Осим тога, алат је супер једноставан за употребу. Дакле, можете користити његове карактеристике чак и ако вам недостаје било какво значајно техничко знање.

Елаи.ио омогућава корисницима да тестирају алатку 1 минут бесплатно. Ако вам се свиђа, можете купити један од премиум планова Елаи.ио, почевши од 29 УСД месечно.

Анимазе

Анимазе је кул начин за креирање анимираних аватара за своје видео записе и издвајање из гомиле. Алат добро функционише са веб камерама или иПхоне уређајима и подржава Дисцорд, Зоом, ОБЦ, итд. Након креирања видео записа, можете лако да их делите на више платформи као што су Твитцх, ИоуТубе и тако даље.

  Ансибле Ад-хоц водич за команде са примерима

Анимазе омогућава корисницима да изаберу из велике колекције готових основних модела, укључујући животиње, људе, предмете и остало. Уз Анимазе, ваша креативност неће познавати границе.

Тренутно, Анимазе има бесплатан план са ограниченим функцијама за почетнике. За више функција, можете се одлучити за њихове месечне и годишње плаћене планове, почевши од 3,99 УСД месечно и 19,99 УСД месечно.

Сцена.аи

Производња врхунског видео садржаја је права шетња са 45+ уграђених АИ аватара Сцена.аи. Корисници могу једноставно да укуцају своју скрипту на 60+ језика, а алат ће направити синтетички видео уз помоћ свог АИ алгоритма у року од једног минута. Осим тога, можете чак и непомичну фотографију да претворите у покретни аватар који говори са лакоћом.

У време објављивања, Сцена.аи има бесплатан план ‘Сцрипт Пројецт’ са ограниченим функцијама. За напредне функције, имају планове „Пројекат директора“ и „Пројекат камере“ (од 75 ЕУР месечно).

Д-ИД

Д-ИД омогућава корисницима да лако креирају фотореалистичне АИ аватаре користећи текст или аудио унос. Алат подржава преко 100 језика. Дакле, представљање видео садржаја на вашем локалном језику постаје лакше него икад.

Са Д-ИД-ом који вам је на располагању, можете без напора да генеришете висококвалитетан видео садржај користећи чланке, материјале за проучавање и маркетинг производа итд. Поред тога, можете ревидирати или ажурирати свој садржај без враћања на процес производње видео записа.

Тренутно, Д-ИД нуди 5-минутну бесплатну пробну верзију у трајању од 14 дана, након чега можете купити један од његових плаћених планова, почевши од само 5,99 УСД месечно.

ХеиГен

ХеиГен је платформа за генерисање АИ видео записа која вам омогућава да креирате занимљив видео садржај без муке користећи текст или аудио. Као корисник, слободни сте да бирате између 100+ прилагодљивих аватара. Такође можете бирати између преко 300 гласова на 40+ језика. Занимљиво је да ХеиГен омогућава корисницима да комбинују више сцена у један видео и поделе их са светом.

Тренутно, ХеиГен нуди бесплатан план са ограниченим функцијама и 1-минутним кредитом. За напредне функције и кредите, корисници могу да се одлуче за своје месечне или годишње плаћене планове, почевши од 30 УСД месечно и 24 УСД месечно (наплаћују се годишње), респективно.

Иепиц.аи

Користећи Иепиц.аи, можете лако да генеришете видео садржај професионалног квалитета са фотореалистичним АИ аватарима на 50+ језика. Такође можете изабрати 100 различитих дијалеката у 500 гласова.

Корисници могу креирати своје прилагођене аватаре тако што ће снимити само 10-секундни видео, а АИ алгоритам ће учинити остало. Након одобрења, добићете реалистичан дигитални аватар да бисте почели да користите своје видео записе.

  20 најбољих апликација за праћење мобилних телефона

Иепиц.аи нуди 14-дневну бесплатну пробну верзију, након чега можете купити његове плаћене планове, почевши од 29 ЕУР/месечно (месечно) или 24 ЕУР/месечно (годишње).

ДемоЦреатор

Као што му име говори, ДемоЦреатор је згодан алат за прављење демо-а који вам омогућава да делите своје идеје са светом користећи видео презентације. Са уграђеним видео уређивачем и видео ефектима, прављење видео садржаја професионалног изгледа постаје права шетња.

Било да се ради о туторијалима или маркетиншким видео записима, или видео снимцима о играма – ДемоЦреатор вам омогућава да оживите своје идеје и ослободите своју креативност.

Цене ДемоЦреатор-а почињу од 9 УСД месечно и 45 УСД годишње.

Воки

Воки је користан алат за креирање видео записа са вештачком интелигенцијом који помаже ученицима у њиховим школским задацима, домаћим или задацима. Поред ученика, алат је идеалан и за наставнике.

Користећи Воки, наставници могу да прате своје ученике и њихов школски рад или чак да створе окружење за дебату/разговор како би обогатили процес учења. Алат има огромну колекцију аватара, укључујући људе, животиње, аниме ликове итд.

Тренутно, Воки има бесплатан план са ограниченим функцијама. За додатне функције, корисници могу да се одлуче за његове плаћене планове, почевши од само 5,99 УСД месечно и 49,99 УСД годишње.

ДеепБраин АИ

Са колекцијом од преко 100 оригиналних АИ аватара на више од 80 језика, ДеепБраин АИ је савршено решење за све ваше потребе за креирањем АИ видео записа. Алат вам омогућава да направите реалистичне видео записе вештачке интелигенције природног изгледа из текстуалне скрипте у року од 5 минута. Поред тога, ДеепБраин АИ је супер интуитиван, омогућавајући чак и почетницима да се крећу кроз њега без икаквих проблема.

За вашу информацију, цене ДеепБраин АИ почињу од 30 УСД месечно (месечно) и 24 УСД месечно (годишње).

СитеПал

СитеПал омогућава корисницима да креирају задивљујући видео садржај са АИ виртуелним ликовима како би повећали ангажовање. Ово вам омогућава да својој публици пружите персонализованије искуство. Такође, постоји преко 250 аватара које можете изабрати.

Поред тога, можете да користите текстуалне скрипте, звук, микрофон, гласовни талент и тако даље да бисте генерисали АИ видео записе и обогатили своју комуникацију на мрежи.

Након 15-дневног бесплатног пробног периода, можете одабрати један од СитеПал-ових плаћених планова, почевши од 9,96 УСД месечно.

Аиво

Аиво је одличан начин да хуманизујете свој садржај тако што ћете креирати аватаре налик људима, а затим направити видео снимке професионалног изгледа од њих. Без обзира шта вам је потребно, Аиво омогућава корисницима да аутоматизују видео упите користећи фотореалистичне аватаре. Аиво-ов Видео Цонверсатионал АИ олакшава онлајн комуникацију са својом персонализованом услугом.

Од сада, Аиво цене почињу од 99 УСД месечно.

Закључак

Сада када знате о најбољим креаторима аватара који говоре АИ за своје видео снимке, немојте више чекати. Вежите своје креативне чизме и невероватан видео садржај за неколико минута. Срећно!

Сада можете да читате о најбољим креаторима анимираних ликова за ваш посао.