12 најбољих платформи за заступање запослених за оснаживање вашег тима

Алати за заступање запослених ће помоћи предузећима свих величина да мотивишу запослене и досегну више публике.

Иако постоји много алата на тржишту, ево куриране листе најбољих, након чега следи детаљнији преглед у посту испод.

Значајне карактеристике производаЕверионеСоциалУнапредите раст, ангажујте запослене, максимизирајте РОИ са друштвених медија помоћу прилагођених решења и интеграције.Хоотсуите АмплифиПисање АИ садржаја, кампање за брендове, дељење преко Мицрософт Теамс-а, Слацк-а, УпЦонтент-а, ТИНТ-а.ГагглеАМППарафраза са вештачком интелигенцијом, јединствене верзије порука бренда, проширите досег, персонализујте комуникацију.Спринклр АдвоцациПовећајте друштвени утицај, свест о бренду, ангажовање купаца и продају преко канала.СоцкоПретворите запослене у амбасадоре бренда, проширите досег, укључите се у разговоре, измерите РОИ.Утувити некоме нешто у главуЕмитовање садржаја без напора, заказивање једним кликом, мобилне апликације, вести из индустрије, гамификација.СпроутСоциал Поједностављен приступ, прилагођене поруке, централизовано дељење, билтени, аналитика, флексибилност.СоциабблеПовећајте ангажовање, проширите присуство на мрежи, увиде, креирање изворног садржаја, једноставно курирање садржаја.ПоједностављеноМаксимизирајте досег, побољшајте РОИ, делите садржај, вести из индустрије, ангажовање запослених, ЛинкедИн заговарање.ЦлеарвиевсоциалКреирање садржаја помоћу вештачке интелигенције, напредна аналитика, оптимално време објављивања, партнерства за садржај, РСС фидови.ДСМН8Анализирајте активности друштвених медија, повећајте видљивост бренда, ангажујте купце, измерите РОИ, прилагодљиве функције.ОктопостБ2Б заговарање запослених, поједностављење токова посла, праћење учинка, сегментација тима, интеграција са платформама.

Шта је заступање запослених и његов значај у свести о бренду?

Заступање запослених је слично програму заступања бренда јер је утицајан процес за повећање свести о бренду, успостављање поверења и привлачење нових купаца. Међутим, заступање се ради уз помоћ запослених уместо купаца, као што је случај са овим последњима.

Програм заступања запослених усвајају различити типови пословања свих величина како би бренд довели до нове публике, остали у виду тренутне купце и утицали на нове купце.

Уз програм за заступање запослених, можете креирати садржај о производима или услугама који лично одјекују, а да не зависите од спољних утицајних људи на друштвеним медијима ради публицитета.

Заступање запослених се издваја међу осталим маркетиншким стратегијама јер користи приче стварних људи из унутрашњости компаније, а не ослања се искључиво на спољне утицаје као што су традиционалне рекламе, АИ маркетиншки асистенти или дигиталне кампање.

Такође помаже у изградњи поверења, поштовања, лојалности и већег ангажовања у оквиру постојећих база клијената, као и потенцијалних, јер увиде деле људи који заиста раде у компанији.

Вјешт тим запослених ће проширити досег компаније на друштвеним медијима и кроз разговоре, стварајући буку за организацију.

ПостБеионд-ова запањујућа статистика открива да запослени у просеку имају 10 пута више пратилаца од налога бренда. Штавише, садржај који генеришу запослени генерише 8 пута више ангажовања од садржаја који се дели преко брендираних канала. Посебно, постови запослених се поново деле до 24 пута чешће него брендирани постови.

Предности заступања запослених

Заступање запослених, као моћно средство, има способност да повећа свест о бренду, подстакне поверење и привуче потенцијалне купце. За оне који траже начине да прошире своје пословање, заступање запослених се појављује као стратегија коју вреди размотрити.

Поред повећања свести о бренду, заступање запослених такође може помоћи у:

Да би успоставиле поверење и кредибилитет, компаније могу да искористе моћ позитивних порука које деле запослени. Ова једноставна акција подстиче осећај поузданости и аутентичности, који снажно резонује са потенцијалом.

Да би привукли нове клијенте, неопходно је да потенцијални клијенти буду сведоци мотивисаних и задовољних запослених. Када појединци посматрају позитивну и ангажовану радну снагу, склонији су успостављању пословног партнерства са компанијом.

Побољшање морала запослених је кључно за њихову ангажованост и продуктивност. Када запослени доживљавају себе као саставни део веће сврхе, већа је вероватноћа да ће бити мотивисани и вођени резултатима.

Смањење одлива је кључно за сваку компанију. Када се запослени осећају срећно и ангажовано, њихова вероватноћа одласка значајно се смањује.

У одељку испод, погледајмо неке од најбољих платформи за заступање запослених које би помогле вашем предузећу да задржи врхунске таленте, повећа свест о бренду и повећа продају и повраћај улагања.

Еверионесоциал

ЕверионеСоциал је у области заступања запослених више од 9 година и пружа свеобухватну платформу за предузећа да прошире свој домет и постигну ефектне резултате.

  Како добити лајкове на ТикТок-у без преузимања апликација

Организације као што су САП, Адобе, Куалтрицс, Т-Мобиле, Унитед Аирлинес, Окта и многе друге га користе да подстакну запослене да деле садржај док прате метрику ангажовања производа.

ЕверионеСоциал помаже послодавцима да покрену раст, побољшају ангажовање запослених и максимизирају повраћај улагања од друштвених медија.

Компаније су у могућности да брзо дистрибуирају садржај кроз његове функције прилагођене кориснику, као што су кампање за праћење огласа, генерисање напредних извештаја и лако креирање новог материјала.

Платформа, са својим прилагођеним решењима и паметним приступом, помаже предузећима у побољшању раста кроз дељење садржаја, повећање продуктивности запослених и неговање иницијатива за заступање.

Платформа се може лако интегрисати у ваше постојеће технолошке стекове као што су ЦРМ, ХРМ, веб аналитика, управљање садржајем и други медији комуникације.

Ова платформа служи као одличан алат за организације које желе да прошире свој домет кроз сарадњу. Омогућава им да истовремено обезбеде препознавање, подстакну раст компаније и повећају свест о бренду.

Ова водећа платформа за друштвену продају и заступање запослених може се испробати бесплатно.

Хоотсуите

Хоотсуите Амплифи је платформа за заступање запослених која помаже да побољшате присуство вашег бренда и друштвени досег уз повећану ефикасност.

Са уграђеним АИ могућностима писања садржаја, прављење натписа и постова никада није било лакше, омогућавајући тимовима да користе платформу Амплифи за потребе запошљавања, као и креирање ангажованих кампања бренда послодаваца које приказују културу компаније.

Он ствара директну везу између компанија, запослених и њихових мрежа путем алата лаких за коришћење као што су Мицрософт Теамс Слацк, УпЦонтент или ТИНТ који помажу да се садржај дели у покрету.

Сајт тврди да када га деле запослени, садржај добија до 200% више кликова него када га деле предузећа, што резултира 8Кс већом стопом ангажовања у поређењу са редовним објавама самих компанија.

Хоотсуите је доступан у четири различите варијанте, али можете испробати његову 30-дневну пробну верзију пре него што усвојите плаћено издање у свом окружењу.

ГагглеАМП

ГагглеАМП револуционише заступање запослених интегришући вештачку интелигенцију (АИ) у њихову платформу. Коришћењем парафразе са вештачком интелигенцијом, корисници могу без напора да генеришу јединствене верзије поруке бренда једним кликом. Ово омогућава персонализованију комуникацију уз очување суштинске суштине оригиналног садржаја.

Ова иновативна технологија нуди организацијама неупоредиве могућности ангажовања. Омогућава им да прошире свој домет и максимизирају утицај својих програма заступања запослених.

Овај приступ заснован на вештачкој интелигенцији има за циљ да олакша истинску интеракцију између запослених и њихових мрежа. Платформу тренутно користи више од једног милиона људи који укључују неке од најбољих светских брендова.

Платформа помаже менаџерима друштвених медија да курирају садржај за дистрибуцију мрежама утицајних својих запослених. Ово им омогућава да прошире домет свог садржаја и подстакну више ангажовања са новим перспективама; подизање свести о бренду ангажовањем заинтересованих страна, што заузврат јача пословне односе.

Спринклр

Спринклр Адвоцаци нуди предузећима веома ефикасно решење за повећање друштвеног утицаја својих запослених. Користећи ову платформу, компаније могу истовремено повећати свест о бренду, повећати ангажовање купаца и повећати продају.

Његов интуитивни интерфејс чини га идеалним избором за организације у потрази за максималним заговарањем запослених на више канала.

Спринклр-у верују највећи светски брендови као што су Пхилипс, ВеллсФарго, Мицрософт, МцДоналд, итд. Библиотека његовог садржаја организује и складишти материјале за заступање запослених, као што су блогови, видео снимци и слике друштвених медија за компаније – помажући им да се придржавају неопходних протокола о усклађености.

Има ток рада за одобравање који помаже компанијама да осигурају да је сав дељени садржај на бренду и усклађен. Даје им могућност да одобре или одбију пре него што се објави на мрежи. Нуди свеобухватне податке о праћењу учинка како би компанијама пружила увиде неопходне за оптимизацију и побољшање њиховог програма заступања запослених.

Штавише, пружа јединствену функцију гејмификације да мотивише запослене да се укључе у програм заступања запослених. Награде се могу обезбедити за дељење садржаја, лајкове за објављивање и препоруку водећих, тако да сви имају користи од учешћа.

Ако тражите начин да повећате досег бренда, побољшате генерисање потенцијалних клијената, побољшате свој продајни канал и повећате ангажовање запослених, онда је Спринклр Адвоцаци одлична опција. Спринклр нуди бесплатну пробну верзију од 90 дана.

Соцко

Соцко је интелигентна платформа за курирање садржаја која омогућава брендовима да ефикасније приступају својим налозима на друштвеним мрежама и управљају њима. Централизована контролна табла за комуникацију омогућава запосленима да лако открију и деле правовремене и релевантне интерне и екстерне садржаје са својим мрежама.

  Како да ресетујем своје Арло Ессентиал видео звоно на вратима

Садржи моћне алате за аутоматизацију дизајниране да прошире мреже, подигну односе, обезбеде могућности личног брендирања и подстакну ангажовање корисника кроз тактике гамификације као што су изазови и анкете, а све то истовремено пружајући награде за лајкове или дељење.

Платформа пружа предузећима решење које је лако за коришћење за курирање садржаја са сопствене веб странице, друштвених медија и индустријских публикација. Заказивање садржаја је једноставно, а можете чак и да изаберете када треба да се дели ради максималног утицаја.

Да бисмо измерили ефикасност вашег програма заступања запослених, пружамо дубоку аналитику о сваком делу како бисте тачно разумели колико добро функционише!

Интеграција са Гоогле аналитиком помаже у праћењу саобраћаја на веб локацији и конверзија на основу активности дељења, што омогућава прилагођавања у циљу испуњавања циљева које је поставила ваша организација.

Платформа је доступна бесплатно 21 дан, а компанија такође нуди бесплатно подешавање и саветовање.

Утувити некоме нешто у главу

За компаније које траже једноставан начин за емитовање садржаја и ажурирања, Утувити некоме нешто у главу је савршено решење. Његов алат за заказивање једним кликом омогућава запосленима да брзо објављују садржај компаније на друштвеним мрежама као што су Твиттер, Фацебоок и ЛинкедИн директно са своје контролне табле уз минималну гужву.

Ова платформа повећава ваше присуство на друштвеним мрежама и напоре регрутовања како бисте генерирали потенцијалне клијенте и подстакли ангажман запослених. Неке од његових познатих клијената укључују Фујитсу, Веб.цом, Махиндра Цомвива, Сцхнеидер Елецтриц, итд.

Поред тога, мобилне апликације нуде преносивост, док проширење за Цхроме додатно олакшава управљање присуством запослених на сајтовима друштвених медија заједно са обавештењима путем е-поште која их свакодневно обавештавају о новим објавама.

ДрумУп пружа низ свежих вести из индустрије како би запослени били у току, као и процес гејмификације за додавање забаве путу заступања.

То је невероватно софистицирана, али лака платформа за коришћење од стране вашег тима друштвених медија која укључује праћење ранг листе поред аналитике, помажући вам да фино подесите своју стратегију са увидом у учинак сваке објаве.

Они који желе аутоматизовано емитовање фидова блогова или саопштења за штампу у свом току рада могу то да ураде без напора тако што ће их повезати са ДрумУп-ом, чинећи га лакшим него икада раније. Компанија нуди пробни период од 14 дана, као и бесплатну верзију са ограниченом функционалношћу.

Спроутсоциал

СпроутСоциал’с Платформа Емплоиее Адвоцаци поједностављује процес управљања друштвеним медијима и повећава досег кроз мреже запослених. Његов интуитивни дизајн нуди пословним корисницима поједностављен приступ како би се осигурало максимално ангажовање купаца у већем обиму.

Спроут Социал је свеобухватна комуникациона платформа која пружа предузећима алате за лако дељење садржаја и прилагођене опције за размену порука.

Са централизованим дељењем, билтенима и емисијама прилагођеним специфичној публици, плус интуитивни систем кампања заступања запослених; Спроут Социал омогућава организацијама да брзо остваре своје циљеве брендирања, истовремено нудећи велику флексибилност.

Пружа корисницима алате који су им потребни да брзо и лако деле садржај на десктоп и мобилним уређајима, као и детаљну аналитику праћења која мери учинак постова у односу на кључне пословне метрике као што су потенцијални клијенти, веб саобраћај, регистрације догађаја итд. .

Са бесплатним пробним периодом од 30 дана који је доступан пре преласка на премиум издања софтвера – Спроут Социал вреди проверити да бисте добили стручни преглед понуде решења или увид у то да ваш програм заговарања буде још успешнији.

Социаббле

Социаббле је дизајниран да помогне компанијама да своје запослене претворе у амбасадоре бренда. То је платформа за заступање запослених која помаже компанијама у повећању ангажовања, досега и успеха.

Ова платформа је савршено решење за предузећа која желе да прошире своје присуство на мрежи, учествују у смисленим разговорима и мере РОИ.

Платформа пружа драгоцене увиде у потенцијалне клијенте или утицајне људе идентификоване током кампања за даљу оптимизацију присуства на друштвеним медијима. Уз његову помоћ, креирање изворног садржаја никада није било лакше, са доста доступних унапред одобрених опција.

Омогућава запосленима да лако креирају и деле садржај који је одобрила компанија док курирају материјале трећих страна из своје индустрије.

Његов интерфејс прилагођен кориснику олакшава креирање садржаја, сарадњу на кампањама са великим и малим тимовима; и циљајте постове на одређену публику, а истовремено пажљиво пратите буџетирање захваљујући његовом систему бодовања за оптимизацију.

  Како пронаћи корисничко име и лозинку за пријаву на Тиндер

Поред тога, Десклесс радници могу приступити унапред одобреној библиотеци садржаја, дајући им слободу без угрожавања контроле квалитета.

Поједностављено

Поједностављено пружа инспиративну платформу која ће вам помоћи да повећате продају и ангажовање запослених кроз заговарање на друштвеним мрежама. Његови софистицирани алати омогућавају вашем тиму приступ свим ресурсима који су им потребни.

Укључује разне шаблоне, комплете брендова и свеобухватан планер који се синхронизује са више платформи као што су Линкедин, Твиттер и многе друге.

Платформа помаже запосленима да лако деле садржај са било ког уређаја за мање времена за максималан досег и бољи повраћај улагања. Платформу користи више од 2 милиона корисника широм света.

Друштвено заговарање запослених је једноставна и угодна стратегија која омогућава вашем тиму да покаже своју лојалност организацији и подигне свест о потенцијалним кандидатима унутар њихове мреже.

Симплифиед-ов ЛинкедИн алат за заступање запослених омогућава особљу да без напора прикажу успехе компаније, награде и догађаје признања на друштвеним медијима, промовишући привлачан имиџ послодавца уз истовремено остваривање циљева запошљавања.

Симплифиед пружа пробни период од 14 дана од 14 дана и бесплатну верзију са ограничењем на 3 налога и 1 седиште и могућност додавања више налога како бренд расте.

Цлеарвиевсоциал

Цлеарвиевсоциал, платформа са АИ, нуди предузећима свих величина и сложености напредне алате за креирање садржаја. Ови моћни алати не само да привлаче публику, већ их и инспиришу да предузму акцију.

Његова напредна аналитика, као што су кликови, статистика о дељењу запослених и КПИ, пружа вредне податке о учинку кампање и даје вам увид у то колико добро функционише ваша стратегија – све на једној погодној платформи.

Поред тога, његове карактеристике анализе података доприносе дугорочном успеху у сталном развоју маркетинга друштвених медија.

Његов алгоритам за планирање заснован на вештачкој интелигенцији, заједно са погодним проширењем за Цхроме, гарантује оптимално време објављивања ваших постова на популарним платформама друштвених медија као што су ЛинкедИн, Твиттер и Фацебоок.

Његово партнерство са садржајем олакшава брз приступ занимљивим причама, плус интеграције РСС феед-а који прате најновије вести.

ДСМН8

ДСМН8 пружа организацијама свеобухватан увид у учинак њиховог садржаја и заступање запослених. Анализом активности друштвених медија као што су лајкови, дељења и коментари, компаније могу да стекну вредне увиде.

Ова технологија је посебно дизајнирана да помогне у ангажовању више купаца, побољшању видљивости бренда и праћењу повраћаја улагања у реалном времену. Штавише, ДСМН8 нуди прилагођене функције за организације било које величине или индустрије, омогућавајући им да ефикасно прошире свој домет садржаја док мере утицај на пословне циљеве.

Компанија нуди централизовано решење за управљање садржајем дизајнирано да ефикасно управља и дистрибуира одобрени садржај. Путем аутоматизованих обавештења, запослени се обавештавају о новим ажурирањима, ефикасно их користе као примарни канал дистрибуције. Овај приступ повећава органски досег и повећава нивое ангажовања.

ДСНМ8 је најсавременија платформа за повећање ангажовања запослених. Он оснажује компаније у постизању својих циљева користећи посвећене менаџере програма, стратегије гамификације и помоћника за садржај који покреће вештачка интелигенција.

Октопост

Октопост пружа Б2Б трговцима интуитиван, лак и користан алат за заступање запослених. Омогућава запосленима да открију, филтрирају, препоручују и деле унапред одобрени садржај компаније на својим друштвеним профилима како би повећали досег изван корпоративних канала.

Октопост је решење све-у-једном које комбинује заступање запослених и управљање друштвеним медијима, пружајући поједностављени ток посла, кампање и извештавање како би вам помогао да уштедите време.

Октопост-ов Леадербоард помаже компанијама да повећају ангажовање запослених омогућавајући им да прате метрику учинка, идентификују врхунске адвокате и користе пријатељску конкуренцију као мотивацију.

Нуди тимско сегментирање постова по темама, омогућавајући запосленима да брзо филтрирају садржај према својим интересовањима. Ово ствара пријатно искуство за запослене, мотивишући их да постану ваши најангажиранији амбасадори бренда.

Октопост пружа свеобухватну платформу за управљање Б2Б маркетиншким циљевима, од досега до кликова и конверзија. Лако се интегрише са Салесфорце-ом, Слацк-ом, Мицрософт Теамс-ом или Иаммер-ом ради мерења утицаја заступања запослених на повећање бренда и стварање потенцијалних клијената.

Останите без ризика док дозвољавате својим заступницима да деле богат медијски садржај као што су слике, видео снимци и ГИФ-ови преко ЛинкедИн-а или Инстаграм Сториес постова.

Завршне речи

Брендирање, повраћај улагања и аквизиција купаца су континуирани напори, а због динамике онлајн промоција, постаје од виталног значаја да се стално промовишу производи и услуге компаније. Горе објашњени алати би вам помогли да постигнете циљ компаније и стекнете више посла.

Затим погледајте како да управљате свом том повећаном пажњом друштвених медија помоћу алата за управљање друштвеним медијима који се могу користити за управљање више налога!