14 ЈПГ у ВебП конвертер за послуживање слика у форматима следеће генерације

Желите да прикажете праве слике на својим веб локацијама? Испробајте ове ЈПГ у ВебП претвараче да бисте створили утицај на своје слике у сваком аспекту.

Веб локације су основа пословања. Имају довољно снаге да илуструју причу о вашем пословању у само неколико потеза.

Ваша веб локација мора бити презентабилна како би посетиоци били ангажовани и остали на веб локацији. Најчешћи и најлакши начин да се ово оствари је коришћење слика или инфографика на веб локацији јер слике које упадају у очи представљају причу о послу брзо и ефикасно.

Али да ли је додавање слика довољно? Не баш. Формат, величина, квалитет и брзина преузимања слика чине велику разлику у перформансама веб локације и понашању посетилаца. Као резултат тога, већина креатора садржаја радије користи формате слика следеће генерације као што је ВебП уместо уобичајених ЈПГ и ПНГ формата.

Али сада се поставља питање: зашто? Данас ћемо на овом блогу разговарати о важности ВебП формата слике и прегледати неке од најбољих претварача које можете користити за конвертовање својих основних слика у ВебП.

Важност брзог приказивања слика на веб локацијама

Ако сте већ упознати са СЕО и понашањем купаца на мрежи, можда знате да је брзина ваше веб странице један од најважнијих фактора у њеном учинку. Веб локација и слика са продуженим учитавањем могу да угрозе ангажовање посетилаца и негативно утичу на вашу веб локацију. Поред тога, чак и слике имају велики утицај на брзину веб локације.

Такође прочитајте: Бесплатни алати за компресију слика за повећање брзине веб локације

Сходно томе, само добре слике није довољно за рангирање. Такође би требало да користите праве формате и величине слика за ефикасне перформансе. У просеку, многи велики сајтови губе 10% посетилаца у свакој додатној секунди за учитавање страница.

Већина посетилаца очекује да ће се страница у потпуности, укључујући слике, учитати за 8 до 12 секунди. Због тога већина стручњака за СЕО предлаже коришћење формата слика следеће генерације као што су ЈПЕГ КСР, ВебП, итд., јер ови формати троше мање података за учитавање без угрожавања квалитета и брзине веб локације.

Шта је ВебП формат слике?

Приметили бисте да сам више пута поменуо ВебП формат слике, а питање о томе шта је ВебП формат слике и по чему се разликује од других формата је практична мисао.

ВебП је формат слике следеће генерације. Овај формат слике се широко користи међу креаторима веба и садржаја због својих специфичних карактеристика. ВебП је формат слике који обезбеђује компримоване слике без губитака и губитака за веб. ВебП је технологија отвореног кода коју је развио Гоогле и која смањује величину компримованих слика без угрожавања квалитета.

Важност коришћења ВебП формата слике на вашој веб локацији

ВебП формат слике је модеран и ефикаснији начин за кодирање слика. ВебП формат смањује величину сликовних датотека, троши мање простора за складиштење и повећава брзину локације. Сходно томе, ваша веб локација постаје много бржа и мање захтева складиштење због коришћења ВебП формата слике. Када ваша веб локација постане бржа, то позитивно утиче на учинак ваше веб локације.

  8 најбољих платформа за хостинг сервера свемирских инжењера за све

Како користити ВебП слике на вашој веб локацији? Па, да бисте користили ВебП слике, можете или да креирате нове слике у графичком софтверу који укључује ВебП формат или да конвертујете постојеће ЈПГ слике у ваш ВебП формат.

Можете испробати ове ЈПГ у ВебП претвараче да бисте побољшали своју веб локацију.

Цлоуд Цонверт

Цлоуд Цонверт је онлајн претварач слика који вам омогућава да конвертујете постојеће слике у ВебП формат.

Када кажем постојеће слике, то не значи само слике у ЈПГ формату; такође можете да конвертујете ПНГ, ЈПЕГ и још много тога у ВебП. Цлоуд Цонверт подржава више од 200 формата без губитка квалитета.

Поред тога, Цлоуд Цонверт је локација прилагођена кориснику којој једва да треба неколико минута да претвори вашу слику. Што се тиче цена, сајт вам омогућава да конвертујете до 25 слика бесплатно сваког дана. Међутим, можда ћете морати да платите за конвертовање више слика дневно.

Цонвертио

Ако тражите бесплатан претварач слика, онда се лако можете ослонити на Цонвертио. Овај онлајн бесплатни претварач слика је брз и брз за приступ. Можете добити потребну слику у веб формату у само неколико кликова.

Конвертовање слика у Цонвертио може се обавити у 3 једноставна корака. Можете да отпремите слику у ЈПГ формату са свог рачунара, Гоогле диска, УРЛ-а или ДропБок-а или превлачењем на страницу сајта. Затим изаберите ВебП формат, сачекајте процес и ускоро ћете моћи да преузмете своју слику у свом ВебП формату.

Поред овога, Цонвертио подржава преко 200 формата. Дакле, можете га користити и за друге формате.

Езгиф

Езгиф је веб локација за претварање слика на мрежи која не само да вам омогућава да конвертујете постојеће слике у ВебП формат, већ вам такође помаже у више од тога због своје свестраности.

Овај алат није ограничен само на слике; такође можете користити ГИФ-ове и видео записе. Стога, Езгиф вам омогућава да креирате и конвертујете ГИФ-ове и видео записе у ВебП формату.

Езгиф такође подржава друге формате слика, укључујући ПНГ, ХЕИЦ, АВИФ, итд. Као што сам раније поменуо, овај сајт је потпуно бесплатан. Међутим, величина датотеке за отпремање је ограничена на 50 МБ.

ФрееЦонверт

ФрееЦонверт је веб апликација која вам омогућава да конвертујете постојеће слике у различите формате, укључујући ВебП. Али оно што га чини посебним од осталих на овој листи је његова апликација. ФрееЦонверт има сопствене иОС и Андроид апликације у одговарајућим продавницама апликација.

Коришћење ФрееЦонверт-а није ракетна наука. Морате само да отпремите датотеку, изаберете формат и преузмете резултат након што заврши процес.

Поред тога, величина датотеке за отпремање на овој веб локацији је до 1 ГБ. Због тога можете лако да отпремите своје датотеке и конвертујете их без много бриге о величини.

Пикелиед

Проналажење сајта који вам омогућава да претворите своју слику је прилично лако. Али проналажење сајта који вам омогућава да конвертујете и уређујете своје слике на истом месту је као трешња на торти. Пикелиед управо доноси све ове карактеристике за вас.

  Шта је Вангири или телефонска превара са једним звоном?

Пикелиед је бесплатна веб локација на мрежи која вам омогућава да конвертујете постојеће слике у друге формате без губитка квалитета слике и инсталирања додатног софтвера или алата.

Слично другим сајтовима, чак и на Пикелиед-у, само треба да отпремите датотеку, одаберете формат и преузмете је након процеса. Али такође можете користити алате за брзо уређивање да бисте побољшали своје слике.

Онлине-Цонверт

Онлине-Цонверт је бесплатан онлајн ВебП конвертер који вам омогућава да конвертујете све ваше ЈПГ, ПНГ, ГИФ и друге формате слика у ВебП за неколико минута.

Коришћење овог сајта за претварање слика није тежак задатак. Само треба да отпремите слику и сачекате магију. Поред претварања слика, сајт вам такође омогућава да промените величину слике, додате филтере у боји, исеците и још много тога.

Све ове карактеристике своје слике можете лако променити са лакоћом. Све у свему, ако тражите једноставан и једноставан претварач слика, онда се можете ослонити на ову страницу.

11зон

11зон је једноставан и основни претварач слика доступан на мрежи. То је потпуно бесплатна веб локација прилагођена корисницима. Не морате двапут да размишљате пре него што испробате овај сајт.

Кључне карактеристике 11зон вам омогућавају да конвертујете неограничене слике у ВебП формат без губљења времена. Функција која ми се највише допала на овој веб локацији је њена вишеструка конверзија датотека и преглед.

11зон вам омогућава да отпремите више датотека истовремено да бисте их претворили и сачували у ВебП формату. Осим тога, можете видети и прегледе свих изабраних слика и лако их додати или уклонити са листе.

КСЦонверт

Шта може бити боље од претварања постојећих слика у ВебП формат са квалитетом високе резолуције и мањом величином складиштења? То је оно што КСЦонверт ради за вас. КСЦонверт је бесплатан онлајн претварач ЈПГ у ВебП.

Као и већина веб локација, чак и Ксцонверт долази са јединственим функцијама. Ова локација вам омогућава да истовремено конвертујете више ЈПГ датотека у ВебП.

Поред тога, сајт вам омогућава да одаберете величину и квалитет излазне датотеке за боље и жељене резултате. Такође можете променити резолуцију слике ако је потребно. КСЦонверт је невероватна платформа за прилагођавање ваше слике док је конвертујете у ВебП формат.

ТиниИмг

ТиниИмг је сајт за конвертовање слика на мрежи који доноси најбоље резултате у ВебП формату. Ову страницу можете користити за претварање ЈПГ и ПНГ слика у ВебП формат или обрнуто. Овај сајт прилагођен кориснику такође нуди своју апликацију бесплатно.

Сада када долазимо до функција, ТиниИмг је брза и ефикасна локација за претварање слика, јер вам омогућава да конвертујете до 10 слика истовремено. Међутим, уверите се да свака слика није већа од 3 МБ.

Поред тога, сајт вам омогућава да бесплатно конвертујете слике само на ограничено време. Можда ћете морати да се претплатите да бисте га редовно користили.

Онлине Цонверт Фрее

Претварање слика из ЈПГ у ВебП може бити напорно због величине отпремања. Због тога је од суштинског значаја проналажење веб локације која вам омогућава да отпремате слике велике величине. Стога, имајући ово на уму, додао сам Онлине Цонверт Фрее на листу.

  Поправите скриптовану дијагностику да изворни хост не ради

Онлине Цонверт Фрее је бесплатна веб локација за претварање слика на мрежи. Величина отпремања на овој веб локацији је 100 МБ што је сасвим довољно за нормалне слике. Коришћење ове веб странице је једноставно као и њено име. Биће вам потребно само неколико минута да добијете тражени резултат.

АниЦонв

АниЦонв је најбоље место за претварање ваших ЈПГ слика у различите формате, укључујући ВебП, ДОТ, ДСТ, ГИФ и још много тога. Можете закључити да је АниЦонв свестрана веб локација.

Што се тиче ВебП-а, сајт није ограничен само на ЈПГ. Такође можете да конвертујете ГИФ, ЈПЕГ, ПНГ, СВГ и друге формате слика у ВебП. Можете да конвертујете слике у другим форматима тако што ћете кликнути на само два дугмета: ‘Одабери датотеку’ и ‘Конвертуј’. Зар није једноставно?

Замзар

Замзар је најпоузданија и најкоришћенија веб локација на којој можете да одете и конвертујете своје ЈПГ слике у ВебП на мрежи бесплатно у ограниченом периоду. Као и већина сличних веб локација, коришћење Замзара није тако тешко.

Потребно је само да отпремите датотеку, кликните на „Конвертуј“ и сачекајте док се не заврши. Међутим, и даље се издваја од других јер вам омогућава да отпремите своју датотеку и обављате друге задатке без икаквих брига. Овај сајт вам шаље е-поруку када ваш фајл буде спреман.

Максимална величина датотеке у Замзар-у за бесплатне кориснике је 200МБ и омогућава вам да конвертујете 50 датотека месечно. Међутим, можете узети плаћену претплату за бољу величину датотеке и бројеве конверзија.

иЛовеИМГ

Приметили бисте да већина веб локација овде омогућава конвертовање ЈПГ слика у ВебП формат, али ова веб локација је супротна. иЛовеИМГ је бесплатна веб локација на мрежи која вам омогућава да се играте са сликама са својим сјајним карактеристикама.

Ова веб страница је популарно позната по свом алату за уређивање. Ако имате посао, онда вам ова веб страница може помоћи у свему. Од уређивања слика до конвертовања њиховог формата, лако се можете ослонити на иЛовеИМГ. Сајт вам омогућава да заједно конвертујете и сачувате више датотека. Можете уштедети много времена користећи ову страницу.

Булк Имагес то ВебП Цонвертер

Булк Имагес то ВебП Цонвертер је невероватна локација која вам омогућава да конвертујете масовне ЈПГ, ПНГ, ГИФ и друге слике у ВебП формату. Овај алат је прилично једноставан и лак за употребу.

Ова интернет страница ради без проласка кроз сервер. Омогућава вам да одмах претворите слике у ВебП формат. Максимална величина датотеке је 30МБ. Поред овога, можете одабрати и квалитет ВебП-а, променити величину слика, одабрати формат за преузимање и још много тога.

Завршне речи

ВебП је модеран формат слике који подржава већина претраживача. Стога је одабир ЈПГ у ВебП Цонвертер од суштинског значаја за веб странице. Али такође можете имати сумње у сигурност својих података док отпремате своје слике у ове претвараче. Стога је овај блог поменуо све сигурне и поуздане бесплатне апликације ЈПГ у ВебП Цонвертер.

Затим погледајте бесплатне алате за претварање ЈПГ у ПНГ.