14 Софтвер за управљање догађајима за вашу следећу пословну конференцију

Живот је само низ догађаја, зар не?

Али, не постоји правило да сви догађаји морају бити лично у препуном простору. Данас се све више догађаја одржава на мрежи.

Дакле, тражите некога ко ће координирати вашу следећу пословну конференцију? Обавезно искористите предности одличног софтвера за управљање догађајима!

Добро дизајниран софтверски пакет за управљање догађајима може у великој мери утицати на успех вашег догађаја. То ће вам помоћи да планирате, поставите и спроведете конференцију као професионалац. Можете да користите ову алатку за управљање догађајима за слање позивница, праћење одговора и организовање говорника.

Шта је софтвер за управљање догађајима?

Софтвер за управљање догађајима помаже менаџерима догађаја да управљају одређеним областима свог свакодневног пословања. Они им помажу у планирању и извођењу догађаја, укључујући регистрацију, планирање и фактурисање.

Апликације за управљање догађајима нуде свеобухватна решења, чиме се смањује оптерећење. Платформа може управљати догађајима и особљем интерно или екстерно на основу изабраног решења. Такође, софтвер вам омогућава да комуницирате са учесницима.

Које аспекте подразумева организовање догађаја?

Постоји много аспеката укључених у планирање догађаја.

 • План и буџет – Овај процес се односи на буџетирање. Такође се ради о откривању о чему се ради у догађају.
 • Одабир места – Фактори као што су величина догађаја, тип, локација и садржаји играју улогу у избору места.
 • Маркетинг догађаја – Промовисање догађаја и оглашавање циљној публици је део маркетинга.
 • Управљање волонтерима – Важно је регрутовати, обучити и распоредити волонтере када управљате волонтерима.
 • Превоз – Одељење за логистику организује услуге превоза, смештаја и исхране.
 • Управљање ризицима – Управљање ризиком укључује идентификовање потенцијалних ризика и развој стратегија за ублажавање.
 • Корисничка служба – Служба за кориснике се састоји у томе да се сви добро проведу.

Карактеристике софтвера за управљање догађајима за глатко искуство

 • Планирање и прилагођени процеси: Системи за управљање догађајима вам омогућавају да дизајнирате и објавите онлајн обрасце захтева, захтевате одобрења и креирате прилагођена поља.
 • Документација и ресурси: Ови системи управљања имају библиотеку ресурса и планера документације којима корисници могу приступити.
 • Мобилни приступ у покрету: да системе за управљање догађајима учините једноставним за коришћење захтевају мобилне апликације. Живимо у технолошки напредном добу, тако да је систем управљања догађајима прилагођен мобилним уређајима неопходан.
 • Управљајте и заштитите податке: Безбедно решење за догађаје омогућава планерима да прикажу или сакрију податке на основу соба, статуса, типа догађаја или корисника. Обезбеђење догађаја такође треба да има приступ како би се осигурало да се протоколи поштују. Подаци о студентима и факултетима треба да се безбедно надгледају, да се често праве резервне копије и да се шифрују.
 • Лако пратите и ажурирајте догађаје: можете пратити догађаје и лако их уређивати помоћу једноставног интерфејса. Не би требало да откажете и поново резервишете да бисте променили време, датум, статус или услове за услугу.

Сада када разумете захтеве за софтвер за управљање догађајима. Хајде да истражимо неке од врхунских софтвера за управљање догађајима.

Зохо

Зохо је алатка за управљање догађајима заснована на облаку која помаже у планирању, организацији, регистрацији, праћењу и плаћању конференција. Софтвер је за компаније свих величина, од стартапа до великих компанија, и омогућава спонзорима да креирају атрактивне спонзорске пакете и управљају захтевима за спонзорство. Прилагођавање и интеграција са другим Зохо апликацијама и алатима независних произвођача је лако.

Карактеристике

 • Аутоматизоване операције за оптимизацију продуктивности и смањење ручног рада
 • Аналитика података и извештавање у реалном времену
 • Робусни механизам заштите података
 • Укључивање других услуга и апликација
 • Могућност повећања и смањења како ваше пословање расте

Започните Зохо са бесплатним планом. У зависности од захтева, можете да пређете на плаћене планове.

Зохо је једноставна, интуитивна платформа која комбинује тимску сарадњу, управљање пројектима и корисничку подршку. Привлачење власника предузећа биће најлакши део коришћења Зохо Бацкстаге-а.

РСВПифи

РСВПифи је платформа за управљање догађајима заснована на облаку која вам помаже да управљате позивницама, улазницама, листама гостију и учесницима. Његова контролна табла вам омогућава да видите предстојеће догађаје, пратите регистрације и праћење.

Такође можете превући госте на одређене столове. Нуди решење за белу етикету тако да предузећа могу да прилагоде обрасце својим сликама, логотипима, темама и фонтовима.

КР код поједностављује пријављивање, управља догађајима ограниченим на узраст и обезбеђује поверљиве информације. Корисници могу да управљају табелама седења са било ког места, укључујући примарне и секундарне догађаје, и да виде жељене оброке гостију.

Карактеристике

 • Поједноставите процес регистрације догађаја помоћу флексибилних образаца за регистрацију
 • Онлине продаја карата никада није била лакша, бржа или практичнија
 • Најлакши, најбржи и најприлагодљивији начин управљања виртуелним догађајима
 • Повећајте видљивост вашег догађаја и бренда уз моћну прилагодљивост
 • Направите прилагођене и брендиране датуме чувања, позивнице, ажурирања и подсетнике
  12 Платформе за аутентификацију корисника [Auth0, Firebase Alternatives]

Трошкови личне употребе почињу од 19 долара месечно, а пословни и профит коштају 39 долара. Месечни план предузећа почиње од 5.988 долара.

РСВПифи је свеобухватан алат за управљање догађајима који вам помаже да планирате, управљате и пласирате своје догађаје. Планери догађаја и професионалци ће волети апликацију лаку за коришћење са мноштвом функција.

Цвент

Цвент је платформа за управљање догађајима која помаже организаторима догађаја да планирају и изводе успешне догађаје. Омогућава вам да поједноставите операције догађаја, као што су регистрација, издавање карата, набавка места и промотивне активности.

Платформа поједностављује логистику догађаја, пружа планерима догађаја занимљива искуства и олакшава мерење успеха догађаја.

Карактеристике

 • Планери догађаја могу користити овај алат за управљање свим аспектима својих догађаја
 • Праћење, снимање и оптимизација посећености, ангажовања и повратних информација је лако
 • Догађај можете рекламирати на више начина да бисте га учинили ефикаснијим
 • Постоје извештаји о учинку, увиди у догађаје и корисничка подршка 24/7
 • То је апликација прилагођена мобилним уређајима компатибилна са Андроид, иОС и Виндовс уређајима

Информације о ценама су доступне само након подношења акредитива (цене на основу цитата). Обука за почетни ниво и подешавање су укључени.

Цвент је погодан за непрофитне организације и предузећа. То је најбоље за велике догађаје. Има одличне карактеристике по одличној цени, тако да се свиђа организаторима догађаја. Идеје и имплементације за управљање подацима и теренима су најбоље.

Стова

Стова платформа за састанке и управљање догађајима омогућава предузећима свих величина и индустрија да управљају различитим процесима укљученим у догађај.

Стова омогућава корисницима да креирају вебинаре, управљају и прилагођавају сесије, додају учеснике и креирају прилагодљиве извештаје. Стова се интегрише са неколико апликација независних произвођача и има АПИ који корисници могу да користе за интеграцију са својим апликацијама.

Карактеристике

 • То је одличан начин да промовишете догађаје, створите свест и комуницирате са својом публиком
 • Пријављивање је једноставно и безбедно са СТОВА беџ пријавом и бесконтактним уласком
 • Виртуелне кабине Стова вам омогућавају да се директно повежете са потенцијалним клијентима на догађајима и претворите потенцијалне клијенте у могућности продаје
 • Стова одржава ваше виртуелне и личне учеснике повезаним. Сви догађаји се воде на једном месту
 • Такође прати путовања корисника ради детаљног увида у кључне показатеље вашег догађаја

Можете прилагодити своје цене са Стовом на основу ваших специфичних захтева.

Стовин интерфејс једноставан за коришћење поједностављује планирање и координацију догађаја. Можете лако управљати догађајима, сарађивати са другим члановима тима и пратити учинак догађаја.

Планнинг Под

Планнинг Под је моћан алат за управљање догађајима на мрежи који све ваше детаље чува на једном месту. Постоји преко 30 алата лаких за коришћење које ваш тим може да користи за управљање задацима, контролним листама, календарима, датотекама, анкетама, добављачима, спонзорима и волонтерима. Ова платформа интегрише 30+ алата за поједностављење и поједностављење процеса планирања догађаја.

Карактеристике

 • Можете креирати задатке, доделити их свом тиму и пратити њихов напредак
 • Можете ефикасно да планирате ресурсе и управљате доступношћу свог тима помоћу распоређивања ресурса
 • Синхронизује се са вашим календаром, тако да сте увек у току
 • Повежите свој тим помоћу интегрисаних алата за размену порука, дељење датотека и сарадњу
 • Будите у току са својим пословањем уз свеобухватно извештавање и аналитику

Планнинг Под нуди основни месечни план који почиње од 19 долара.

Овај софтвер за управљање догађајима поједностављује радни ток планера и чини догађаје лакшим, бржим и ефикаснијим због свог интуитивног интерфејса и моћних функција.

Евентбрите

Евентбрите је систем за управљање догађајима на мрежи који омогућава људима да планирају, пласирају и управљају догађајима. Користећи софтвер, корисници могу да креирају, прилагођавају и деле догађаје на мрежи и управљају продајом, регистрацијама и плаћањима повезаним са таквим догађајима. Даље, Евентбрите нуди робусну аналитику и алате за извештавање за праћење и анализу перформанси догађаја.

Карактеристике

 • Поједностављује процес креирања, управљања и промоције догађаја
 • Евентбрите пружа детаљну аналитику која помаже корисницима да прате продају карата и посећеност
 • Интегрисана обрада плаћања олакшава преузимање уплата и дистрибуцију новца
 • Корисници могу да користе Евентбрите за промоцију догађаја путем страница догађаја и друштвених медија

Можете испробати бесплатну опцију коју нуди Евентбрите. План цена почиње са наплатом од 1% плус 0,99 УСД за Ессентиални план, 2,5% плус 1,99 УСД за професионални план и 5% плус 4,99 УСД за Премиум план.

Евентбрите је одличан за концерте, наступе славних личности, семинаре итд. Бесплатни план има мало функција, а пријатељске вибрације и отворени АПИ-ји га чине још сигурнијим.

Своого

Своого вам омогућава да направите формуларе за регистрацију са неограниченим условима, типовима регистратора и прилагођеним питањима. Прилагођавање ових образаца за сваки догађај је лако и можете их клонирати за друге догађаје.

Своого нуди бесплатне интеграције, алатку за прављење сајтова за догађаје превуци и испусти и изворну аналитику. Његови излазни Вебхоокови и АПИ интеграције олакшавају интеграцију са сложеним мартецх стековима. Можете да правите догађаје користећи Своого програм за превлачење и испуштање, БИОЦ (донесите свој код) и позадину која реагује на мобилне уређаје.

Карактеристике

 • Можете додати свој бренд на сваку страницу за регистрацију помоћу алатке за прављење образаца за превлачење и испуштање
 • Ставите све информације о догађајима, садржај, спонзоре и могућности умрежавања на једном месту
 • Свого Аналитицс вам даје јасну слику о томе колико је ваша публика ангажована и шта је занима
 • Можете да превучете и отпустите (или донесете свој ХТМЛ) да бисте олакшали маркетинг догађаја
 • Можете бесплатно да интегришете ХубСпот, Зоом, Пигеонхоле, Маркето, Салесфорце и још много тога.
  Како прилагодити КСФЦЕ радну површину

Своого има четири плана. Цене почињу од једног плана за 9800 долара годишње, три плана за 15 000 долара годишње, пет плана за 2400 долара годишње и план предузећа за прилагођену цену.

Софтвер за управљање догађајима Своого поједностављује организовање, управљање и промоцију догађаја. Може помоћи организаторима догађаја свих величина, од малих предузећа до великих корпорација.

Социал Таблес

Друштвени столови вам омогућавају да изаберете место одржавања, направите дијаграм догађаја, управљате гостима и пријавите се на догађај. Бесплатни алати вам омогућавају да поделите свеобухватну стратегију са својим местима, клијентима и партнерима. Управљање ВИП посетама, специјалним поруџбинама хране и дијаграмима седења је такође лако.

Можете лако да се крећете по догађајима друштвених табела помоћу интуитивног корисничког интерфејса. Можете дозволити партнерима да користе ваш систем без икакве обуке. Такође, све информације о догађајима се чувају на једној централној локацији.

Карактеристике

 • Ова платформа је лак и брз начин за креирање и управљање тлоцртима
 • Можете одржавати контролну листу и листу задатака да бисте остали организовани
 • Идентификујте друге планере и добављаче и успоставите односе са њима
 • Искористите моћну аналитику за анализу учинка догађаја
 • Могућа је интеграција платформи за продају карата и софтвера

Можете бирати између два плана за њихов софтвер за управљање догађајима: Бесплатан укључује 150 учесника, један налог и сарадњу у реалном времену. Професионални програм који почиње од (199 УСД месечно) укључује 250 учесника, подршку путем е-поште и два догађаја.

Друштвена табела је кориснија за планере догађаја којима су потребни тлоцрти и друге ствари за фронт-енд. Многи светски угоститељски брендови препоручују Социал Табле. Апликација чини организовање лаким, посебно за предузећа средње величине, лако се пријави и распореди седишта.

Хопин

Хопин је платформа за управљање догађајима заснована на облаку која помаже предузећима да организују, пласирају и координирају виртуелне, хибридне и догађаје уживо. Софтвер за анализу Хопин омогућава планерима догађаја да мере ангажовање посетилаца и да се ангажују са учесницима анкетама и квизовима.

Менаџер може да креира више типова карата, маркетинг путем е-поште, генерише потенцијалне клијенте и управља улазницама. Можете направити одредишне странице са модуларним блоковима, додати прилагођене изгледе и теме, креирати промотивне кодове и издати повраћај средстава.

Поред Хопина, постоји много апликација са којима се Хопин интегрише, као што су ХубСпот ЦРМ и Слацк. Доступна је опција месечне претплате, као што је подршка путем е-поште и ћаскања.

Карактеристике

 • Хопин нуди алате за управљање догађајима као што су регистрација, продаја улазница, промоција и виртуелне изложбе
 • Полазници могу да гледају преносе уживо и видео конференције са било ког места
 • Постоји израда дневног реда превуци и испусти, аутоматски подсетници и анкете након догађаја
 • Хопин нуди више од само заштите лозинком и двофакторске аутентификације
 • Хопинови алати за извештавање и аналитику омогућавају планерима догађаја да прате метрику ангажовања.

Хопин долази са бесплатним планом са узбудљивим функцијама. Такође можете испробати плаћене планове почевши од 67 долара месечно, док пословни планови коштају око 6.000 долара.

Хопин софтвер за управљање догађајима вам помаже да лако планирате и управљате виртуелним догађајима. Постоји много функција, попут издавања карата и стримовања. Организације и предузећа која желе да организују догађаје онлајн могу да користе ову услугу.

Биззабо

Биззабо је софтвер за догађаје за средње и велике компаније. Лако је планирати концерте и прикупљање средстава тако да се менаџери догађаја могу фокусирати на маркетинг. Има све што вам је потребно за убрзање рада и сарадње.

Биззабо Екпериенце ОС богат подацима помаже планерима догађаја да претворе догађаје у велики посао. Биззабо вам омогућава да се више људи региструје за догађаје. Биззабо прави емаил кампање и одредишне странице. Такође побољшава РОИ спонзора. Анализа након догађаја се дешава одмах. Такође, уз Биззабо можете да креирате мобилне апликације за догађаје.

Карактеристике

 • Биззабо комбинује све ваше податке о догађајима, као што су регистрације и профили учесника, на једном месту
 • Биззабо вам омогућава да прилагодите, надгледате и фино подесите маркетиншке кампање догађаја
 • Полазници догађаја могу да користе Биззабо директоријуме учесника и личне профиле за умрежавање на мрежи
 • Уз Биззабо можете да се бавите свиме у вези са вашим догађајем, од планирања до буџетирања
 • Биззабо-ова напредна аналитика пружа свеобухватну анализу понашања и ангажовања учесника

Биззабо нуди почетну цену од 15000,00 УСД годишње и одатле расте.

Софтвер за управљање догађајима Биззабо чини креирање, управљање и анализу догађаја лаким. Има интуитиван кориснички интерфејс, моћну аналитику, прилагођене обрасце за регистрацију, аутоматизоване кампање е-поште и још много тога. Уштедећете време и новац док организујете сјајне догађаје уз Биззабо.

Унгербоецк

Унгербоецк помаже спортским објектима, изложбама, позориштима, планерима догађаја и музејима да управљају свиме, од гостију до фактура без ревизије.

  Како да играте класични „Доом“ на широком екрану на рачунару или Мац-у

Користећи ЦРМ и модуле за управљање продајом, супервизори могу да управљају промотивним кампањама, комуникацијом са клијентима, уговорима и предлозима. Компанија може да постави производе на веб локацију специфичну за бренд и превуче их у изглед штандова уз помоћ изложбене услуге.

Организатори могу пратити учеснике на широком спектру догађаја, укључујући семинаре, кампове, обуке, радионице и догађаје.

Карактеристике

 • Лако је креирати и управљати регистрацијама за догађаје користећи овај свеобухватни систем
 • Аутоматско издавање карата омогућава корисницима да генеришу и управљају улазницама на мрежи
 • Планирање ресурса омогућава клијентима да закажу особље, ресурсе и места
 • Купци могу да прихвате плаћања на мрежи уз онлине обраду плаћања
 • Пружа увид у догађаје купаца кроз аналитику и извештавање

Унгербоецк платформа за управљање догађајима поједностављује планирање и извођење догађаја, што га чини вредним покушаја за свакога ко жели да управља великим догађајима.

Аттендеасе

Аттендеасе је основан 2001. године под именом Цовералл Црев. У почетку је нудио онлајн регистрацију догађаја и веб дизајн за веб странице догађаја, а сада је интегрисани систем за управљање догађајима. Било да планирате велики или мали догађај, Аттендеасе је савршен софтвер за управљање догађајима. Одличан је за јавне, приватне и бесплатне догађаје.

Такође, менаџери догађаја могу да раде на више догађаја одједном. Ваш процес планирања догађаја може се аутоматизовати да би се могао поновити и скалабилан. Можете да направите мобилну апликацију која ангажује учеснике путем дељења на друштвеним мрежама. Полазници добијају потпуно брендирано искуство догађаја, од веб странице до онлајн регистрације до маркетинга путем е-поште.

Карактеристике

 • Аттендеасе омогућава корисницима да креирају прилагођене обрасце и управљају информацијама о учесницима
 • Његов креатор дневног реда олакшава креирање и прилагођавање планова за догађаје
 • Корисници могу да креирају и прилагођавају своје веб локације за догађаје помоћу Аттендеасе софтвера за управљање догађајима
 • Можете да обрађујете плаћања и управљате улазницама помоћу софтвера за управљање догађајима Аттендеасе
 • Аттендеасе-ове могућности анализе и извештавања пружају увид у учинак догађаја, посећеност и још много тога.

Можете контактирати Аттендеасе за информације о њиховим ценама.

Аттендеасе платформа за управљање догађајима вам омогућава да организујете догађаје. Није потребно време да започнете и даје вам драгоцене увиде у перформансе догађаја. Аттендеасе је одлична опција ако вам је потребно свеобухватно решење за управљање догађајима.

Прираст

Аццуент је платформа заснована на облаку за управљање некретнинама и објектима. Можете га прилагодити за образовање, здравствену заштиту, јавни сектор, малопродају, комуналне услуге и производњу.

Платформа Аццуент управља захтевима, поједностављује одржавање, повећава видљивост и аутоматизује превентивно одржавање. Аццуент омогућава корисницима да управљају робом и куповинама на основу показатеља залиха.

Постоје Аццуент апликације за управљање одржавањем, имовином, залихама, простором, селидбама, превентивним одржавањем и радним налозима. Ту је и функција планирања тржишта и избора локације. Услуга претплате за примаоца укључује телефонску, е-пошту и подршку на мрежи.

Карактеристике

 • Лако управљајте вишеструким догађајима помоћу робусних календара догађаја
 • Пружа контролну таблу лаку за коришћење за управљање догађајима, учесницима и местима
 • Подаци о полазнику могу се ухватити помоћу прилагођеног обрасца за регистрацију
 • Шаљите аутоматске емаил кампање учесницима како бисте их информисали и ангажовали
 • Свеобухватан систем извештавања за мерење успеха догађаја и повраћаја улагања

Цене платформе за управљање догађајима Аццуент крећу се од неколико стотина до неколико хиљада долара месечно.

Аццуентова платформа за управљање догађајима поједностављује планирање догађаја и процесе управљања на ефикасан и исплатив начин.

Известан

Одређене платформе аутоматизују и олакшавају различите задатке планирања догађаја са својом свеобухватном платформом за управљање догађајима и маркетингом. Помаже у стварању кохезивног корисничког екосистема интеграцијом система плаћања, апликација за пријаву и ЦРМ-ова.

Планер догађаја може да користи одређену платформу за креирање веб локација и образаца за регистрацију. Систем за обраду плаћања омогућава учесницима да плате регистрацију. Пријаве функционишу не само за догађај, већ и за појединачне сесије. Можете добити аналитику у реалном времену за доношење бољих одлука за тимове за планирање, маркетинг и продају.

Карактеристике

 • Планери могу да прилагоде специфичне шаблоне веб локација како би задовољили своје потребе
 • Неке обрасце можете унапред да попуните ЦРМ подацима ако се подударате са доменом/УРЛ-ом
 • Такође можете унапред означити и штампати значке на захтев ако имате штампаче на лицу места. Полазници добијају значке када се пријаве. Можете да прилагодите поља за значке.
 • Неке платформе интегришу ГДС за резервацију путовања и смештаја када се региструјете.
 • Приликом регистрације, учесници могу претраживати сесије по датуму, нумери, звучнику и локацији.

Можете бирати између доступних опција цена. Одређени Про планови коштају око 24.990 долара, а одређени Ессентиални планови коштају око 14.990 долара.

Цертаин је комплетна платформа за управљање догађајима која помаже корисницима да управљају својим догађајима од почетка до краја. Има функције као што су регистрација догађаја и аналитика, а ова моћна платформа која је једноставна за коришћење поједностављује планирање догађаја.

Завршне речи

Данас људи могу постићи невероватне и драматичне резултате користећи софтвер за управљање догађајима. Ови алати промовишу одличне аранжмане места и вешто управљање.

У ствари, постоји светла будућност за овај софтвер. Штавише, карактеристике и могућности сваког софтверског решења за управљање догађајима чине га погодним за различите врсте догађаја. И потребан вам је прави софтвер за управљање догађајима да бисте осигурали успешан догађај.

Затим погледајте најбољи софтвер за вебинар за развој вашег пословања.