16 најбољих софтвера за управљање салонима и резервације за побољшање корисничког искуства

Свако пословање и предузеће се дигитализује, како би онда салон могао да остане? Хајде да видимо како ће се побољшати управљање салоном и искуство резервације.

Управљање резервацијама и услугама салона може бити напоран задатак. Без обзира колико сте професионални у мултитаскингу, и даље ће вам требати неко да вам помогне. Дакле, ту у помоћ долази софтвер за салоне.

Као што знате, хиљаде софтвера за салоне су доступне на мрежи, а ажурирање и унос новог софтвера чине још важнијим одабир правог софтвера за салоне за посао. На овом блогу смо донели неке од најбољих софтвера за управљање салонима и резервисање како бисмо побољшали ваше корисничко искуство и смањили ваше оптерећење.

Шта је софтвер за управљање салоном?

Софтвер за салоне је техничко средство које власницима салона смањује терет управљања пословањем. Овај софтвер може да се носи са свакодневним задацима власника салона као што су заказивање термина, вођење провера трансакција, заказивање запослених и још много тога.

Софтвер за управљање салоном је флексибилан технички алат који се лако користи. Овај софтвер на крају аутоматизује процес и управља свим аспектима пословања по ефикасној цени.

Како функционише софтвер за управљање салоном?

Основна карактеристика софтвера за управљање салоном је да ради на мрежи заснованој на облаку. Било да се ради о модној индустрији или некретнинама, никада не можете избећи изазов управљања подацима.

То је оно што иде са салоном. Пре еволуције технологије, најважнији подаци салонског пословања били су забележени на папиру или на Екцел листу, што је захтевало време и труд за управљање и дуготрајно.

Међутим, софтвер за управљање салоном донео је велику револуцију у овом традиционалном систему. Пошто је софтвер за салон апликација заснована на облаку, софтвер штеди време и пружа централизоване податке за све кључне пословне функције.

Предности софтвера за управљање салоном

Сада имате добру идеју о томе шта је софтвер за управљање салоном и како функционише. Дакле, хајде да укратко разумемо њихове предности.

Резервација термина

Први и најважнији део посла салона је управљање и бележење састанака. Али уз помоћ софтвера за управљање салоном, купци могу лако да закажу или резервишу састанке и пусте власнику да одмах види захтев и управља њиховим распоредом.

Управљање залихама

Овај софтвер омогућава власнику предузећа да прати који се производ највише користи, које производе треба да набавите и још много тога.

Планирање особља

Планирање задатака запослених је основна потреба пословања салона. Али поред заказивања, морате пратити и њихово присуство и учинак. Овај софтвер прати перформансе и посећеност и нуди аутоматизовану базу података особља.

Распоред заказивања

Усвајање софтвера за салоне омогућава вашем салону да се повеже са дигиталним светом. Као резултат, доноси аутоматизовани систем резервација који омогућава вашим клијентима да резервишу састанке директно са телефона без посредника. Овај систем резервација смањује шансе за отказивање, пребукирање и недолазак.

Маркетинг

Вођење салона није лака ствар. Већина власника салона нема довољно времена за прикупљање информација о клијентима. Ту вам софтвер салона помаже да управљате информацијама о клијентима и изградите маркетиншку стратегију.

Како софтвер за управљање салоном може помоћи да се поједностави свакодневни посао у салону?

Као што сам раније поменуо, примарна карактеристика софтвера за управљање салоном је да доноси централизовану базу података. Као резултат тога, будите се са унапред планираним распоредом без икаквих додатних напора.

  Како да делите своју ПоверПоинт презентацију

Поред тога, софтвер за салон чини све битне дневне задатке као што су заказивање особља, резервација и слање подсетника за састанке лаким и безбедним. Сходно томе, можете уштедети време, побољшати ефикасност и унапредити своје пословање. Софтвер за управљање салоном делује као лични асистент за све ваше пословне потребе.

Одабир одговарајућег софтвера за управљање и резервацију салона је тежак као и решавање једначине. Међутим, ова листа најбољег софтвера за управљање салонима и резервације ће вам олакшати. У зависности од ваших потреба и величине, ова листа ће вам помоћи да пронађете праву опцију за ваше пословање.

Салониста

Како препознати савршен софтвер за управљање салоном? Нема наговештаја? Преглед Салониста вам може рећи. Салонист је софтвер за плаћене резервације салона заснован на облаку са свим напредним функцијама које би сваком салону могле бити потребне.

Салонист помаже власницима салона да своје пословање поставе на мрежи и омогућава им да резервишу састанке за клијенте на мрежи и пруже услуге у складу са тим. Кључне карактеристике Салониста укључују управљање чланством, извоз података за будућу употребу, интегрисану онлајн касу, синхронизацију календара, претрагу и интелигентне приказе и још много тога.

Моја омиљена карактеристика овог софтвера је то што вам омогућава да повежете своје пословање са Фацебоок-ом и другим сајтовима друштвених медија. Као резултат тога, ваши клијенти могу лако да резервишу онлајн у било ком тренутку са било ког места за неколико секунди.

МиоСалон

МиоСалон је познати софтвер за управљање бањама и салонима. Адаптација овог софтвера може брзо да убрза и аутоматизује сваку пословну операцију у делићу времена. Маркетинг је примарна карактеристика која овај софтвер издваја од сличног софтвера.

Осим тога, календари заказаних термина у бојама, ПОС решења и СМС и е-маил маркетинг функције у овом софтверу делују као трешња на торти. Ако тражите софтвер који ће вам помоћи у сваком аспекту пословања, МиоСалон се може сматрати најбољом опцијом. Укључује све основне и напредне функције као што су управљање залихама, аутоматизовани подсетници, виџет за онлајн резервације и још много тога.

Мангоминт

Мангоминт софтвер се може сматрати једним од најскупљих софтвера за салоне на овој листи. Међутим, то је из очигледних разлога. Менаџмент је широко користио софтвер салона са критичним функцијама као што су управљање залихама, наплата и продаја, управљање запосленима и још много тога.

Осим тога, укључује и маркетиншке функције као што су услуга чланства, аутоматизоване кампање, заказивање и још много тога. Мангоминт је значајан софтвер ако имате велики буџет.

Схедул

Сви не воле гласно блистање, а ако сте један од њих, Схедул је посебно дизајниран за вас. Схедул је моћан и једноставан софтвер за управљање салоном. Овај алат долази са основним функцијама које могу лако побољшати ваше пословање.

Схедул може бити значајан алат ако сте потпуно нови у софтверу за управљање салоном. Овај софтвер долази са интерфејсом који је једноставан за коришћење. Дакле, можете брзо научити како да рукујете и користите згодне функције. Схедул има све основне функције као што су синхронизација календара, управљање залихама, онлајн резервације и састанци и још много тога.

Зиноти

Зиноти је софтвер заснован на облаку који користи преко 22.000 салона у 50 земаља. Зеноти помаже салонима, бањама, бањама и фитнес центрима да унапреде своје пословање и ефикасно поједноставе пословање.

Зиноти има уграђени календар и интерфејс за превлачење и испуштање, што га чини лаким за коришћење и упадљивим. Што се тиче карактеристика, без сумње Зиноти може да обави половину вашег посла. Овај софтвер вам омогућава само да резервишете састанке, управљате распоредом запослених, управљате залихама итд., али такође можете да примате уплате и шаљете фактуре електронским путем.

  8 основних Доцкер команди за почетнике

Пошто овај софтвер има мобилну апликацију за иОС и Андроид, корисницима постаје још ефикасније да резервишу састанке и управљају пословањем. Остале напредне функције укључују паметан маркетинг, генерисање дигиталних образаца, прилагођено извештавање и још много тога.

Пхорест

Софтвер за салоне Пхорест се сматра решењем све-у-једном за све салоне, а то се лако може оправдати јер га више од 155.000 специјалиста за косу и лепоту користи за своје пословање.

Овај софтвер долази са неколико јединствених функција. На пример, омогућава вам да синхронизујете календаре, помаже вам у маркетингу путем е-поште и СМС-а, омогућава резервације 24 сата дневно, 7 дана у недељи, прилагодљиве обрасце, скенирање карата са бар кодом и још много тога. Пхорест је софтвер који се лако користи и има разумну цену.

Салон Манагемент

Шта ако можете да аутоматизујете посао у салону за 9 долара месечно? Да, добро сте прочитали. Апликација за управљање салоном је јефтин софтвер за управљање салоном.

Власници салона се одлучују за овај да би смањили недолазак и унапредили посао. Овај софтвер то чини са својим функцијама високих перформанси као што су управљање залихама, управљање односима са клијентима, лак приступ и још много тога.

Од заказивања састанака, фактурисања и особља до добијања повратних информација и маркетинга путем е-поште, овај софтвер је једно место за све ваше потребе.

Булевар

Боулевард је врхунски софтвер за управљање салоном са основним карактеристикама, али јединственим додиром. Овај софтвер заснован на облаку одговара свим салонима и бањама без обзира на величину. Било да сте нова или велика фирма, Булевару можете веровати.

Не треба занемарити да је Булевар можда скуп за нове послове. Што се тиче карактеристика, да, Боулевард је несумњиво најбољи са критичним функцијама као што су прилагодљива плаћања, пријаве и одјаве, задаци заказивања, дозволе особља и још много тога.

Овај софтвер такође укључује премиум функције као што су управљање повратом новца, групне резервације, скенирање бар кодова, листа чекања, итд., за велика предузећа. Адаптација Булевара може лако вашем послу додати луксуз и штедљивост времена.

Софтвер Роси Салон

Ово је јефтин софтвер за управљање салоном са напредним функцијама. Роси Салон Софтваре је софтвер заснован на облаку са јединственим функцијама који кошта око 29 долара месечно.

Сваки план овог софтвера укључује заказивање клијента на мрежи, заказивање термина 24/7, лаку и брзу комуникацију са СМС и услугама е-поште, аутоматизоване подсетнике, управљање залихама и још много тога.

Али оно што га чини још компатибилнијим за вас у поређењу са другим апликацијама је Гоогле интеграција и прилагодљиве функције програмирања лојалности.

Софтвер за резервације салона

Пре него што стигнемо на листу софтвера за резервисање салона, хајде да укратко разумемо разлику између софтвера за резервацију салона и софтвера за управљање. Софтвер за управљање салоном је технички алат који се користи за управљање и олакшавање свакодневних задатака салонског пословања.

Истовремено, софтвер за резервације салона је алат који се користи само за управљање вашим терминима и распоредом резервација.

Именовање

Аппоинти је све-у-једном софтвер за заказивање салона који олакшава заказивање, маркетинг и управљање вашим пословањем у салону. Овај софтвер је компатибилан са различитим пословима, укључујући студије за лепоту, косу и тетоваже.

Аппоинти има интерфејс који је једноставан за коришћење. Као резултат тога, ваши клијенти могу лако да резервишу састанке и добију аутоматизовану потврду и текстуалне подсетнике о вашем распореду. Осим што олакшава заказивање састанака, Аппоинти вам такође може помоћи у маркетингу.

Овај софтвер за салон нуди неколико маркетиншких функција које вам могу помоћи да привучете нове купце и учините постојеће лојалне. Маркетиншке карактеристике укључују прилагођавање понуда и попуста, обезбеђивање поклон сертификата, образаца за пријем итд.

Скуаре Аппоинтментс

Да ли желите да сами управљате распоредом неколико чланова особља? Испробајте Скуаре Аппоинтментс да бисте добили личног асистента директно на радној површини.

  Научите Р и постаните научник података

Скуаре Аппоинтментс је савршен софтвер за резервације и заказивање са иновативним функцијама тимског заказивања.

Постављање софтвера је доста напорније од проналажења софтвера. Али ту Скуаре крши норме. Скуаре Аппоинтментс је софтвер за резервације који се лако подешава са неколико додатних функција за смањење вашег терета.

Овај софтвер вам нуди бесплатну прилагодљиву веб локацију за резервације која никада не мирује. Уместо тога, омогућава вам да повећате своје резервације или клијенте кроз интеграције друштвених медија. Осим тога, софтвер вам омогућава да прилагодите политику отказивања, избегнете дупле резервације и још много тога.

Иоу’реОнТиме

Иоу’реОнТиме је софтвер за резервисање и заказивање салона пожељнији ако сами управљате својим салоном. Али зашто? Па, Иоу’ре Он Тиме је бесплатан за појединачне кориснике. Дакле, можете лако да приступите свим функцијама високих перформанси без икаквих трошкова.

Даље, овај софтвер је интегрисан са продајним местом, где можете управљати састанцима за фактурисање, продавати производе и још много тога. Овај софтвер за резервације и заказивање такође укључује маркетиншке функције, што га чини још поузданијим.

Фресха

Фресха је савршено решење за све изазове управљања салоном, посебно за заказивање термина и резервације. Тренутно, Фресха користи преко 80.000 предузећа, 300.000 стилиста и професионалаца.

Овај софтвер за резервације има интерфејс једноставан за коришћење и компатибилан је са свим уређајима, без обзира на оперативни систем. Као резултат тога, можете искусити беспрекорне састанке и распореде резервација.

Штавише, прилагођавањем Фресха-е можете заборавити неколико дневних функција вашег пословања, јер овај софтвер управља већином њих. Од заказивања термина до управљања плаћањем, Фресха ради све.

Ноона

Желите да додате опцију резервације на своју веб локацију и на сајтове друштвених медија? Без бриге, Ноона је то покрила за вас. Ноона је софтвер за резервације и заказивање који нуди бесплатну основну верзију. Међутим, увек се можете одлучити за премиум верзију за додатне функције.

Ноона доноси све ваше кључне податке на једно место. Од телефонских бројева клијената до вашег распореда, овом софтверу можете слепо веровати. Овај софтвер нуди маркетинг, онлајн резервације, аутоматске подсетнике и још много тога. Осим тога, увек можете да интегришете везу за резервацију са неколико платформи.

Боокео

Зашто бисте требали да бринете о клијентима када можете да се одлучите за Боокео? Боокео је софтвер за резервације заснован на облаку који вас и вашег клијента обавештава о распореду. Овај софтвер можда нема напредне функције као други слични софтвери, али је увек згодан ако желите само софтвер за резервације.

Кључне карактеристике Боокео-а укључују календар заказивања у реалном времену, интеграцију веб-сајта са различитим сајтовима, централизовану базу података, итд. Оно што ми се највише допало код овог софтвера је његова пословна аналитика. Ова функција пружа дубок увид са детаљним статистикама и графиконима вашег пословања за бољи раст.

МиЦутс

Покривам вас ако тражите апликацију за управљање резервацијама која је повољна за буџет. МиЦутс је онлајн решење за управљање резервацијама и заказивање за сваког власника салона. Од слободњака до малих предузећа, МиЦутс људи веома воле.

Главни разлог који МиЦутс чини тако популарним је подршка уређаја. Овај софтвер је доступан на десктоп и мобилним уређајима за иОС и Андроид. Као резултат тога, постаје лак за приступ и помаже кориснику да прати састанке, податке о клијентима и управљање залихама.

Осим овога, овај софтвер долази са неколико других напредних функција, што чини још већом вјероватноћом да ће се користити. На пример, МиЦутс укључује аутоматизоване подсетнике путем СМС-а и е-поште, чувајући податке о вашим клијентима као што су потребе, алергије, контакт детаљи и још много тога.

Закључак

Управљање салоном са толиком конкуренцијом може бити изазовно. Поред тога, овај посао постаје још компликованији када сами управљате свим својим подацима, распоредом запослених, резервацијама и још много тога.

Стога, да бих вам помогао да се извучете из овог изазова, данас сам на овом блогу ручно одабрао најбољи софтвер за управљање салонима и резервисање који може олакшати ваше пословање.

Такође можете истражити неки најбољи софтвер за корисничко искуство како бисте унапредили своје пословање.