22 најбоља бесплатна апликација за лажни телефонски број за иПхоне

Да ли тражите бесплатне апликације за снимање телефонских бројева за иПхоне? Чини се као да више немамо никакву приватност у нашим свакодневним активностима у доба комуникације. Често само да бисмо се регистровали, морамо да дамо своје бројеве телефона на неколико веб локација, али то је непотребно. Поред тога, паметни телефони су већ довољно деликатни да обрађују нежељену пошту, обавештења и друго смеће које интернет може да понуди. Поштујемо ваше право на приватност, због чега ћемо вам помоћи да пронађете најбољу бесплатну апликацију за лажни телефонски број за иПхоне.

Најбоља бесплатна апликација за лажни телефонски број за иПхоне

Давање нашег стварног броја телефона било којој веб локацији није идеално, као што смо раније рекли. Ако откријете свој прави број телефона, ризикујете од превара, хаковања и нежељене поште, да споменемо само неке. Међутим, можете користити било коју услугу на мрежи без бриге о својој приватности ако користите апликацију лажног броја. Ево листе бесплатних апликација за лажне бројеве иПхоне.

1. Други СМС

Прва апликација коју смо одабрали за најбоље апликације за лажне бројеве за иПхоне је Други СМС. Избегавајте коришћење апликације само на основу њеног имена јер вам такође омогућава да користите други телефонски број када је то потребно и није ограничена само на СМС. Са само главним телефонским бројем, можете доћи до бројних бројева било где у свету. Уз помоћ ове апликације, онлајн позиваоци и е-трговци неће моћи да дођу до вашег примарног броја телефона. Уз помоћ апликације Други СМСможете задржати други виртуелни број телефона активним и одлучити у било ком тренутку да престанете да га користите када се ваш радни дан заврши.

Карактеристике:

 • Виртуелни други број за слање текстова и позивање.
 • Лако активирање другог броја било где у свету.

 • Једноставно отказивање или уклањање броја након употребе.
 • Одржавајте евиденцију прошлих активираних бројева.

2. Линија 2 – Други број телефона

Инсталирај Линија 2 на вашем иПхоне-у и иПад-у да бисте искористили неограничене СМС и ММС, као и ВОИП позиве. Ова апликација се сматра комплетним решењем ако тражите бесплатну апликацију лажног броја телефона за иПхоне. Помоћу ове апликације можете одабрати свој приватни број, који је супериорнији од других врхунских апликација у овој категорији. Након што га користите неколико пута, можете користити и уклонити бројеве. Поред тога, ова апликација пружа одличан систем за блокирање и скрининг, библиотеку говорне поште са порукама за сваку прилику, могућности групних позива и библиотеку говорне поште.

Карактеристике:

 • Неограничени ММС, СМС и услуга групних позива.

 • Изаберите свој број телефона који ћете користити за позиве или поруке.
 • Након употребе, избришите број.
 • Услуга гласовних позива, блокирање позива, снимање позива и скрининг позива.

3. Тихо – 2. број телефона

Можете да заштитите и сакријете свој прави број телефона од телемаркетера и пошиљалаца нежељене поште на мрежи. Примењивати Тихо – Други телефонски број за креирање лажних бројева за једнократну употребу. Ова апликација се сматра једном од најбољих бесплатних апликација за лажни телефонски број за иПхоне. Можете имати користи од функција шифрованог позивања и слања порука ако имате инсталирану ову апликацију на вашем иПхоне-у и иПад-у. Уз помоћ ове апликације можете заштитити своју приватност, остати анонимни током свих разговора и бирати између разних међународних телефонских бројева. Помоћу ове апликације можете одабрати привремени телефонски број за позивање и слање порука са више од 3000 позивних бројева широм света.

Карактеристике:

 • Поуздани други бројеви за слање порука, позивање или е-трговину.

 • Размена текстуалних порука са енкрипцијом за безбедну међународну комуникацију.
 • Функције за слање порука и анонимно позивање.
 • Изаберите опсег бројева који је за једнократну употребу.
 • Уз одређене бројеве, доступно је више од 300 позивних бројева.

4. Телефон 2. број телефона за мене

Морате укључити Телефонер у вашим разматрањима када бирате бесплатну апликацију за лажни телефонски број за ваш иПхоне. Моћна апликација Пхонер ће вам пружити много корисних функција и резервних бројева телефона. Приликом позивања или слања текста сада можете остати анонимни. Поред тога, када је потребно, згодно је интегрисано тражење контакт броја за обрнуто. Сада можете да спречите да телемаркетери, пошиљаоци нежељене поште, е-трговци и други нежељени позиваоци виде ваш примарни број. Апликација такође укључује опције за избор бројева, удобне тамне режиме, слање и примање факсова, као и свеобухватне функције управљања евиденцијом позива и текста.

Карактеристике:

 • Прави други бројеви телефона за истовремено позивање и слање порука.
 • Тражење обрнутих бројева телефона.
 • Опције за анонимно слање порука, позивање и снимање позива.
 • Изаберите разне опозиве бројеве широм света.
 • Препознајте и блокирајте спамере и телемаркетере.

5. Пошаљи ми поруку – Други број телефона

Још једна која долази на листи бесплатних апликација за лажне бројеве за иПхоне је Пошаљи ми поруку апликација. Пошто можете да упућујете и примате неограничене позиве и СМС-ове, ова апликација се сматра најбољом доступном. Можете имати прави други контакт број ако сте инсталирали ову апликацију на свој иПхоне и иПад. Можете да упућујете позиве, шаљете текстове и ММС користећи мрежу. ВИФИ се може користити и за дељење видеа. Ако желите да се пребаците са једног контакта на други, можете користити више бројева за једнократну употребу које пружа апликација, која такође пружа јефтине међународне позиве. Да бисте максимално искористили апликацију, можете променити и тему и режиме.

Карактеристике:

 • Бесплатни међународни позиви и СМС-ови из Сједињених Држава у Канаду.
 • Повољни међународни позиви.

 • Бирајте, шаљите текст, СМС, ММС, оставите говорну пошту Пошаљите видео записе и налепнице.
 • Користите неколико бројева, а затим их уклоните када је ваш циљ постигнут.
 • За најбоље корисничко искуство промените теме, боје и режиме.

6. Цлоуд СИМ: други број телефона

Још једна апликација која се појављује на листи бесплатних апликација за лажни телефонски број за иПхоне је Цлоуд СИМ. Ова апликација ће вам пружити виртуелну СИМ картицу, као што назив производа сугерише. Сада можете да користите други број на истом телефону без потребе да физички убацујете СИМ картицу, да тако кажем. Поред тога, ова апликација нуди опције за приватне телефонске позиве, слање порука и бирање између више телефонских бројева. Поред тога, примате персонализоване долазне и одлазне позиве, управљање евиденцијом позива и слања порука, исплативе међународне позиве, бесплатне локалне позиве и СМС-ове.

Карактеристике:

 • Бесплатни локални позиви, јефтини међународни позиви и слање СМС порука.
 • Доступне су наменска говорна пошта и разне опције виртуелних бројева.

 • Подаци о долазним и одлазним позиваоцима који се могу прилагодити, као и тајно слање порука.

7. Тон звона: Позивање и слање порука

Следећа на листи најбољих бесплатних апликација за лажни телефонски број за иПхоне је Дингтоне. Корисници апликације могу изабрати више бројева за различите намене. Помоћу ове апликације можете послати онолико СМС порука колико желите и упутити онолико интернет позива колико желите. Да би се задовољиле потребе сваког корисника, нуди телефонске бројеве са низом кодова земаља. Да би били сигурни да никада не пропусте кључни позив, корисници такође могу да омогуће функције говорне поште и прослеђивања позива.

Карактеристике:

 • Опција за активирање блокирања позиваоца за блокирање телемаркетера и других нежељених позиваоца.
 • Позиви са Дингтона на Дингтоне су бесплатни.
 • Пружа бројеве телефона са бројним позивним бројевима земаља.

8. Нумеро еСИМ: 2. број телефона

То је изванредан избор јер може произвести фигуре из чак 80 различитих нација. Помоћу ове апликације можете одабрати претплату која најбоље одговара вашим потребама. Увек можете пронаћи савршен пакет јер постоје опције за личне и професионалне потребе. Нумеро еСИМ укључује функцију говорне поште тако да можете да примате гласовне поруке чак и када нисте доступни за разговор, као што је већина апликација на овој листи.

Карактеристике:

 • Можете да зовете, шаљете поруке и примате поруке без ризика да откријете свој примарни број телефона.
 • Има функцију прослеђивања позива која вам омогућава да примате позиве чак и када не користите свој примарни уређај.
 • Увек можете контактирати 24-часовни центар за корисничку подршку компаније ако наиђете на било какве проблеме док користите апликацију.

9. 2Број – Други број телефона

Још једна бесплатна апликација за лажни телефонски број за иПхоне је 2Број. Уз ову специфичну апликацију, можете имати лажне бројеве поред постојећих стварних контаката. Можете да користите апликацију и бирате локалне бројеве кад год желите, без обзира где живите — у САД, Великој Британији или Канади. Такође можете приватно да користите функције позивања, слања порука, снимања и прослеђивања апликације.

Карактеристике:

 • 25 земаља може да користи лажне бројеве.
 • Функције за прослеђивање позива, ММС и слање порука.
 • Одвојени бројчаници са историјом за канцеларију и дом.
 • Одвојите евиденцију позива и текстуалне поруке за управљање.
 • Користите бројеве за вишекратну употребу за упућивање позива у иностранство.

10. Број: Добијте други број телефона

За онлајн наплату, е-трговину и друге активности на мрежи, чувајте свој прави број приватним и користите лажни. Користите Промени број телефона до Нумбр да постигне све ове ствари и више. Ова апликација је међу најбољим апликацијама за лажне бројеве за иПхоне захваљујући мноштву корисних функција. Лакоћа коришћења ове апликације је разлог зашто смо је изабрали. Поред тога, овде је релативно једноставније изабрати и заменити лажне бројеве. За једноставно слање порука и функције позивања, једноставан интерфејс је без грешака. Поједностављени интерфејс историје позива ове апликације је још један плус.

Карактеристике:

 • Алат за избор бројева који се лако користи.
 • Промените или одбаците било који број који сте користили.

 • Интерфејси за слање порука и позивање су једноставнији.
 • Интерфејс за управљање историјама позива.

11. Лажни позив

Следећа која се налази на листи најбољих апликација за лажне бројеве за иПхоне је Лажни позив. Апликација која вам је потребна ако желите потпуно лажни ИД контакта на свом телефону је ова. Можете имати лажни број са лажним ИД-ом где год да се налазите ако имате ову апликацију на свом иПхоне-у или иПад-у. Ако је потребно или кад год је потребно, можете и да снимите и сачувате разговор. За говорну пошту, постоји много аудио шаблона доступних. Помоћу ове апликације можете креирати име и број телефона који ће чувати ваш идентитет у тајности у сваком тренутку.

Карактеристике:

 • За шале направите лажно име или број телефона.
 • Лажна идентификација за креирање вашег броја или идентитета.
 • Тајно снимајте разговоре.
 • Претинац говорне поште са више говорних порука.

12. Мовиус МултиЛине

Мовиус МултиЛине је још једна бесплатна апликација за лажни телефонски број за иПхоне. То је једна од најбољих апликација за ваш иПхоне или иПад која вам даје други телефонски број без додавања непотребних проблема. Увек можете да користите ову апликацију да додате секундарни број телефона, без обзира на примарног оператера који можете да користите са својим иПхоне-ом. Лажни телефонски број добро функционише за позиве, СМС-ове и говорну пошту. Такође су фантастични за буђење уз друштвене активације. Поред тога, Мовиус МултиЛине нуди додатне функције као што су снимање позива, заказивање, провера евиденције и друге алатке за управљање позивима и текстовима.

Карактеристике:

 • Професионални виртуелни бројеви.

 • Шаљите поруке, говорну пошту и телефонске позиве.
 • Историја позива, управљање контактима и евиденција.
 • Управљање позивима и заказивање.

13. Бројеви телефона који се могу бацати

Тхе Тоссале Дигитал Телефонски бројеви су моћна функција другог броја са преко 60 укључених функција. Ова апликација, која је креирана посебно за иПхоне и иПад, спремна је да сакрије ваше стварне контакт информације од телемаркетера. Можете да избегнете трошење времена на ручно пребацивање позива коришћењем једноставних функција синхронизације и замене бројева у апликацији. Апликација такође нуди виртуелне бројеве за слање порука и позивање. Поред тога, може пратити бројеве телефона које користе пошиљаоци нежељене поште и телемаркетери. Додатно су доступни снимање позива, преокретање позива, неограничена говорна пошта и бројне друге корисне функције.

Карактеристике:

 • За коришћење у слању порука и позивању лажних бројева.
 • Функције приватности и неограничени СМС.
 • Безброј говорних порука и функција снимања позива.

 • Преносивост броја за међународне позиве.
 • Преусмеравање позива на све телефоне, укључујући међународне позиве.

14. иПлум: Пословни број телефона

Још једна на листи бесплатних апликација за лажне бројеве за иПхоне је иПлум. Можете лако да упућујете ХД позиве уз помоћ ове апликације. Такође се може користити за израду бројних екстензија. АЕС шифровање података је већ присутно у овом програму. Можете слати слике, аудио и видео записе. иПлум подржава прослеђивање позива на више телефонских бројева.

Карактеристике:

 • И ваш фиксни и тренутни број мобилног телефона могу се пренети на овај софтвер.
 • Ова апликација подржава поруке за привремене бројеве телефона.
 • Одговор корисника на позив се може снимити.
 • Уз помоћ ове бесплатне апликације за други број, можете да прослеђујете позиве на е-пошту одређене особе.
 • Ова апликација ради са Ви-Фи и сигналима оператера.
 • Подржава прослеђивање позива, конференцију позива и снимање позива.

15. Звоно4 – Други број телефона

Ринг4 је још једна бесплатна апликација за лажни телефонски број за иПхоне. Можете креирати други телефонски број за слање порука и позивање помоћу Прстен4 оруђе. Могућа је и приватна и професионална употреба. Ова апликација подржава говорну пошту, снимање позива и друге функције.

Карактеристике:

 • Можете лако да подесите и контролишете више телефонских линија.
 • Можете одабрати број са својим локалним позивним бројем.
 • Доступни су бројчаник и листа контаката.
 • Емоџи и сликовне поруке су доступне за слање порука.

 • Можете га користити за снимање било ког позива.
 • Нежељено блокирање позива је опција.
 • Доступне су прилагођене поздравне поруке говорне поште.

16. ОпенПхоне: Други број телефона

Коришћењем одређених телефонских бројева, ОпенПхоне софтвер вам омогућава да разговарате и шаљете поруке. ОпенПхоне је једна од најбољих бесплатних апликација за снимање телефонских бројева за иПхоне. Можете лако да снимате позиве уз помоћ једне од најбољих бесплатних апликација за други телефонски број. Слацк и е-пошта су компатибилни са њим. Све ове карактеристике су разлог зашто се ОпенПхоне налази на листи бесплатних апликација за лажне бројеве за иПхоне.

Карактеристике:

 • Можете снимити позиве на траку.
 • Можете лако да преусмерите позиве на друге бројеве.
 • Ваше радно време се може подесити помоћу ове алатке.
 • Подржава прослеђивање позива, усмеравање позива, снимање позива и конференцију позива.

17. Пхоне.цом

Пхоне.цом је још једна бесплатна апликација за лажни телефонски број за иПхоне. Пхоне.цом је апликација која чини брзим и једноставним конфигурисање вашег телефонског система. Додавањем броја на свој телефонски налог, можете блокирати позиве. Овај алат подржава блокирање позива, прослеђивање и скрининг. Можете позвати било који број користећи телефонски речник имена. Музика почиње када држите телефон.

Карактеристике:

 • Можете одмах да подесите Пхоне.цом.
 • Можете направити сопствене распореде користећи овај алат.
 • Сваки пут када дође долазни позив, добићете обавештење.
 • Уз помоћ ове апликације, можете усмеравати позиве на основу времена и дана када су примљени.
 • Ваш адресар се може синхронизовати са апликацијом Телефон.

18. ГоТо

ГоТо је систем пословног телефона који комбинује ГоТоМеетинг, ЛастПасс и хостовани ПБКС систем из Јиве-а. Платформа пружа функције за размену порука, виртуелну говорну пошту, центар за подршку и видео састанке. Раније је био познат као Јиве, а сада је компонента ЛогМеИн-ове ГоТо софтверске линије. Иди на обећава бесплатне међународне позиве. Поред тога, може да види до 25 видео фидова, јефтинији је и има поуздану конференцијску конфигурацију.

Карактеристике:

 • Има систем за превлачење и испуштање позива и прилагодљиве планове бирања.
 • За позиве упућене након радног времена, можете да дизајнирате визуелне обрасце користећи токове позива.
 • ГоТо пружа аналитику позива која прати позиве по дану у недељи, сату, трајању, месту и проблему.
 • Можете да програмирате персонализоване поздраве и поруке за репродукцију када отворите и затворите своје предузеће.
 • Позиви се могу пренети на друге уређаје, а бројеви се могу пренети помоћу ГоТо.

19. Зохо Воице

Зохо Воице је једна од најбољих бесплатних апликација за лажне телефонске бројеве за иПхоне. ВоИП телефонски систем заснован на облаку тзв Зохо Воице омогућава корисницима да управљају пословним позивима са било ког уређаја или локације. Можете да пренесете постојеће бројеве или купите локалне, бесплатне и међународне виртуелне бројеве телефона. Овај ВоИП софтвер има веб апликацију и софтверски телефон који омогућавају корисницима да упућују и примају позиве са било ког уређаја. Помоћу Зохо Воице-а можете да прилагодите жељене опције позива и бирате насумичне бројеве помоћу тастатуре за бирање бројева. Блокирање позива, праћење позива уживо, трансфери позива и редови позива су додатне доступне функције. Поред тога, можете да добијете прилагодљиве бочне траке, искачуће прозоре за позиве са информацијама о позиваоцима и историјске статистике позива.

Карактеристике:

 • Можете тајно прислушкивати позиве користећи функције слушања позива, шапутања и упадања.
 • Купци су аутоматски добродошли и упућени на одговарајуће одељење интерактивним гласовним одговором.
 • Радно време сваког броја телефона може се одредити по временској зони.
 • Прегледање евиденције позива одређених контаката омогућава вам да пратите евиденцију позива и стекнете увид.
 • Можете масовно да увозите, централизујете и управљате контактима помоћу модула за контакте.
 • Може истовремено да шаље промотивне поруке већем броју купаца.

20. ТалкУ: ВиФи телефонски позив + текстови

ТалкУ је једна од најбољих бесплатних апликација за снимање телефонских бројева за иПхоне. Можете користити апликацију ТалкУ за слање неограниченог броја бесплатних текстова и позива у земљи и иностранству. Користећи број телефона који добијете од ове апликације, такође можете бесплатно да делите своје слике, аудио датотеке и видео датотеке.

Карактеристике:

 • Примајте позиве и поруке од оних који не користе ову апликацију.
 • Једна од најбољих апликација за бесплатне друге телефонске бројеве која пружа говорну пошту и скрининг је ова.
 • Једноставан за коришћење ТалкУ.
 • Пружа начин за међународне позиве.
 • Подржава прослеђивање позива, конференцију позива и снимање позива.

21. Прекидач – Више бројева

Свитцх постоји да вам помогне да одвојите своју личну листу од ваших професионалних контаката. Топло препоручујемо Свитцх овај алат за предузећа јер им штеди новац на скупим телефонима. Телефонски бројеви додељени запосленима компаније остаће у потпуности под контролом и власништвом компаније. Поред тога, апликација вам омогућава да зовете у иностранство по локалним тарифама, због чега се налази на листи бесплатних апликација за лажне телефонске бројеве за иПхоне.

Карактеристике:

 • Безброј телефонских бројева.
 • Једноставно додајте и одузмите бројеве.
 • Бројеви улаза и излаза.
 • Екстерни ИД позиваоца.

22. РингЦентрал

Алат тзв РингЦентрал даје компанијама могућности сарадње за виртуелне телефонске бројеве и једна је од најбољих апликација за лажне бројеве за иПхоне. Са видео конференцијама све у једном, телефоном у облаку, тимским порукама итд., помаже вам да ефикасније служите клијентима. Без куповине новог хардвера, можете користити виртуелну телефонску услугу захваљујући овој апликацији. РингЦентрал олакшава инсталацију и конфигурацију.

Карактеристике:

 • Нуди услугу прослеђивања позива.
 • Овај алат пружа веб конференције и ХД видео.
 • Састанак на мрежи може имати највише 100 учесника.
 • Даје вам могућност да управљате долазним и одлазним факсовима на мрежи.
 • РингЦентрал нуди локалне планове бирања и међународне виртуелне бројеве у више од 100 различитих земаља.
 • Можете делити датотеке на мрежи и обављати задатке са њима.

***

Предности бесплатне апликације за лажни телефонски број за иПхоне су бројне. Не би требало да носите два мобилна уређаја за пословну и личну комуникацију. Када користите Цраигслист или веб локације за упознавање, чувајте своје личне податке приватним. Можда бисте желели да користите и јефтину услугу међународног позива. Горе наведене апликације ће вас упознати са правим бројем који ће вам служити као други телефонски број, без обзира на мотивацију. Надамо се да је овај чланак био од помоћи, слободно оставите своје упите и коментаре у одељку за коментаре.

  Како прилагодити поруке упозорења за одређене е-поруке у Оутлоок-у