4 згодне апликације за управљање обавештењима на Андроиду

Може бити тешко управљати поплавом обавештења на вашем паметном телефону. Срећом, постоје апликације за управљање обавештењима дизајниране да вам помогну у руковању долазним упозорењима. Ове апликације нуде низ функција за прилагођавање и одређивање приоритета ваших упозорења.

Од прилагодљивих филтера обавештења до интелигентних опција категоризације и заказивања, апликације за управљање обавештењима пружају беспрекорно корисничко искуство. Хајде да детаљније погледамо неке од апликација за Андроид.

1. НотифиБудди

Са корисничким интерфејсом, НотифиБудди нуди низ функција за побољшање доживљаја обавештења. Једна значајна карактеристика је могућност да омогућите обавештења у ЛЕД стилу која искачу на вашем екрану и подесите поставке обавештења за сваку апликацију, пречицу или подешавање уређаја, као што су звук, вибрација или ЛЕД боје и облици.

То можете учинити тако што ћете додирнути апликацију да бисте приступили различитим доступним опцијама прилагођавања. Ово увелико иде ка пружању персонализованог искуства и осигурава да су поруке лако доступне.

НотифиБудди такође нуди бројна подешавања за прилагођавање ЛЕД функција, омогућавајући вам да привремено утишате обавештења, подесите трајање трептања и омогућите заштиту од прегоревања.

Да бисте започели, мораћете да доделите потребне дозволе и додате апликације за које желите да примате обавештења. Апликација нуди бесплатну верзију коју подржавају огласи. Да бисте приступили свим ЛЕД функцијама, мораћете да надоградите на премиум верзију.

Преузимање: НотифиБудди (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

2. ФилтерБок

ФилтерБок је моћан менаџер обавештења који нуди низ иновативних функција које ће вам помоћи да преузмете контролу над својим обавештењима. Помоћу ове апликације можете без напора да организујете и прилагодите своја упозорења тако да одговарају вашим жељама.

  Да ли је јачина звука Спотифи-а прениска за вас? Подесите ова подешавања да бисте били гласнији

Једна од његових значајних карактеристика је могућност креирања прилагођених филтера и правила за ваша обавештења. Ово вам омогућава да дате приоритет одређеним врстама обавештења или блокирате нежељена, обезбеђујући да добијате само упозорења која су вам битна. На пример, можете да подесите радње као што су Одбаци, Искључи звук, Одложи и Промени звук.

Штавише, пружа вам напредне опције филтрирања, омогућавајући вам да филтрирате обавештења на основу кључних речи, одређених контаката или чак одређених временских периода.

Такође можете да изаберете тип приказа за долазна упозорења — било да су позиви, гласовна упозорења, опције за читање наглас или слично. Можете чак и да закажете мирне сате да бисте привремено искључили обавештења у одређено време.

Апликација пружа обједињено пријемно сандуче где можете лако да управљате и приступате свим својим обавештењима на једном месту. Такође нуди функције попут одлагања, означавања обавештења као прочитаних, њиховог архивирања или означавања као нежељене поште.

Преузимање: ФилтерБок (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

3. ФоцусКс

ФоцусКс је још једна апликација за управљање обавештењима која има за циљ да побољша вашу продуктивност и поједностави ваш ток посла. Са својим прилагодљивим функцијама, омогућава вам да преузмете потпуну контролу над својим обавештењима.

Можете да персонализујете своја обавештења тако што ћете ставити на белу листу неколико кључних речи по свом избору. Додавањем и стављањем на белу листу одређених речи или фраза, можете осигурати да добијате обавештења само за информације које су вам важне, штедећи вам драгоцено време и смањујући непотребно ометање.

Такође можете блокирати обавештења из свих апликација одједном или сакрити лепљива обавештења. Све у свему, то је прилично једноставна апликација за коришћење. Међутим, можете подесити прилагођена обавештења за апликације (осим апликација за телефон и размену порука) само ако одлучите да надоградите на његову премијум верзију.

  6 решења за прављење резервних копија Синологи НАС података у облак

Преузимање: ФоцусКс (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

4. Менаџер звука обавештења

Менаџер звука обавештења вам омогућава да доделите одређене звукове одређеним обавештењима. Има једноставан интерфејс и релативно је лак за коришћење.

Да бисте започели, мораћете да додате апликацију и доделите јој прилагођени тон. Уверите се да сте дали све потребне дозволе како би апликација могла да ради у позадини и да открива долазна обавештења.

Такође можете персонализовати тип звука који се репродукује када примите обавештење, било да је то мелодија звона, прилагођена аудио датотека или функција претварања текста у говор. Такође можете додати своју омиљену песму за звучна обавештења или упозорења. Можете чак и да искључите сва обавештења из свих апликација одједном.

Преузимање: Менаџер звука обавештења (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

Избегавајте ометања и поједноставите своја обавештења

Поседовање поуздане апликације за управљање обавештењима може бити невероватно корисно. Од категоризације и давања приоритета одређеним апликацијама до прилагођавања преференција, одлагања обавештења и паметног филтрирања, ове апликације вам пружају алате за преузимање контроле над својим обавештењима.

Било да сте заузет професионалац, студент или једноставно било ко ко жели да поједностави своје дигиталне интеракције, ове апликације за управљање обавештењима су вредан и суштински додатак вашем мобилном уређају.