5 најбољих аутоматских кликера за Мац

Кључне Такеаваис

  • Ауто Цлицкер за Мац компаније МурГаа омогућава бесконачне кликове и прилагодљива одлагања између кликова. Вреди цену за контролу и свестраност коју нуди.
  • Мац Ауто Моусе Цлицк од МурГаа аутоматизује сложене задатке кликом и померањем курсора на унапред програмиране локације. Идеалан је за задатке који се понављају.
  • Мац Ауто Цлицкер од ФилеХорсе је бесплатан аутоматски кликер који вам омогућава да подесите број кликова и време између кликова. За рад на новијим верзијама мацОС-а потребни су неки додатни кораци.

Аутоматски кликер је програм који мења начин на који рачунар тумачи кликове мишем. Може вам омогућити да кликнете на дугмад више пута једним кликом или да извршите унапред програмиране кликове у ваше име. Прилагођавањем подешавања, па чак и креирањем макроа у програму, можете користити аутоматски кликер са видео играма заснованим на кликовима и обављати задатке који се понављају.

У наставку смо саставили листу наших омиљених аутоматских кликера за Мац. Прочитајте до краја да бисте пронашли најбољи аутоматски кликер за ваше потребе кликања!

1. Ауто Цлицкер за Мац

Ауто Цлицкер за Мац је развила МурГаа, компанија која је заправо направила неколико Мац ауто кликера током година, о још једном о којима смо писали у наставку.

Можете да подесите Ауто Цлицкер за Мац да изводи бесконачан број кликова где год да поставите курсор и да ти кликови престану само када их ручно зауставите. Ово заустављање и покретање се може постићи помоћу дугмади у Ауто Цлицкер-у или притиском на средњи тастер миша (ако га имате) или пречицом на тастатури коју сте подесили у програму.

Ауто Цлицкер за Мац вам омогућава да конфигуришете колико времена прође између сваког клика уносом кашњења у секундама и милисекундама. Дакле, можете га подесити тако да кликне 50 пута за 50 секунди или да 50 кликова буде за 1 секунду, ако правилно подесите кашњење у милисекунди.

Ова апликација вам такође омогућава да подесите максималан број кликова који желите да имате, што је одлично са играма заснованим на кликовима које се искључују или забрањују ако кликнете преко одређеног износа у кратком временском периоду. Проверите одредбе и услове игре да бисте сазнали више о ограничењима кликова да бисте избегли забране, и подесите Ауто Цлицкер за Мац у складу са тим!

Такође можете да укључите и искључите звукове клика у Ауто Цлицкер-у за Мац и подесите кликове да буду редовни кликови или кликови са командом, такође познати као секундарни кликови, на вашем Мац-у.

Ауто Цлицкер за Мац има бесплатан пробни период, али након тога кошта 6,54 долара за шест месеци коришћења на једном Мац-у. Постоје бесплатни аутоматски кликери за Мац које можете пронаћи у наставку, али количина контроле и свестраности коју овај омогућава можда би их исплатили платити.

Ако желите више начина да ефикасно користите свој Мац, размислите о томе да погледате нашу ултимативну шифру за основне мацОС пречице.

Преузимање: Ауто Цлицкер за Мац (Потребна је претплата, доступна је бесплатна пробна верзија)

2. Мац аутоматски клик мишем

Други МурГаа аутоматски кликер који нам се заиста допада је Мац Ауто Моусе Цлицк. Ово не само да кликће уместо вас, већ и помера ваш курсор на унапред програмиране локације. Стога, Мац Ауто Моусе Цлицк може помоћи у аутоматизацији неких сложених задатака.

Рецимо да учитавате много датотека у онлајн базу података, где увек изнова притискате иста дугмад. Можете подесити низ радњи у Мац-у Аутоматски клик мишем који бира датотеке и кликните на та дугмад за вас. Подешавање радњи не захтева познавање кодирања или програмирања. Само померите курсор тамо где вам је потребан, кажете Мац Ауто Моусе Цлицк-у да сними ту локацију помоћу интервентног тастера и подесите тип клика који желите да се деси на тој локацији у програму.

Можете да померате радње горе-доле по листи да бисте променили када се десе, и да измените или избришете радње како вам одговара. Типови кликова које можете да унесете у овај аутоматски кликер су командни и редовни кликови, двоструки кликови, средњи кликови и Схифт-кликови, плус неке могућности аутоматског куцања текста.

Иако је невероватно користан за задатке са понављањем кликања (а може их бити много), Мац Ауто Моусе Цлицк може бити мало сложен ако само желите да кликнете на једном месту много пута или само повремено кликнете на екран да бисте задржали Мац од одласка на спавање.

Овај софтвер такође има бесплатан пробни период, али иначе кошта 9,87 долара за шест месеци коришћења на једном Мац-у. Контрола и аутоматизација коју овај аутоматски кликер за Мац омогућава могу бити потпуно вредни те цене за вас, или може бити више него што вам је потребно.

Преузимање: Мац аутоматски клик мишем (Потребна је претплата, доступна је бесплатна пробна верзија)

3. Мац Ауто Цлицкер

Бесплатни аутоматски кликер за Мац који препоручујемо је Мац Ауто Цлицкер од ФилеХорсе-а. Као и Ауто Цлицкер за Мац, Мац Ауто Цлицкер ће кликнути све док не зауставите програм или док не постигне одређени број кликова који сте за њега поставили.

Мац Ауто Цлицкер има опцију одлагања старта коју можете да подесите да бисте били сигурни да имате времена да поставите курсор на право место пре него што почне да клика. Такође вам омогућава да поставите временско ограничење за аутоматско кликање, ако желите да зауставите програм на тај начин.

Као и други аутоматски кликери на овој листи, можете да подесите време између кликова и време између група кликова у Мац Ауто Цлицкер-у. Међутим, не морате да знате тачан број милисекунди који желите. Брзину клика можете подесити на скали између Веома споро и Веома брзо ради бржег прилагођавања и једноставнијег подешавања. Ако желите прецизност уноса тачног броја секунди и милисекунди, то је и даље опција у овом аутоматском кликеру за Мац. То једноставно није неопходно, јер програм нуди другу опцију.

Чини се да Мац Ауто Цлицкер првенствено ради у мацОС Иосемите-у и раније. ФилеХорсе пружа упутства о томе како да натерате Мац Ауто Цлицкер да ради на каснијим верзијама мацОС-а, али за то је потребно неколико додатних корака.

Ипак, Мац Ауто Цлицкер нуди исто колико и Ауто Цлицкер за Мац, и бесплатан је. У нашој књизи, мало више рада да би он функционисао на вашем Мац-у изгледа као мала непријатност за одличан бесплатни аутоматски кликер.

Преузимање: Мац Ауто Цлицкер (Бесплатно)

4. иМоусеТрицк

Ако тражите заиста једноставан аутоматски кликер за ваш Мац, иМоусеТрицк је аутоматски кликер за вас. иМоусеТрицк вам омогућава да подесите број кликова који желите (укључујући бесконачан број кликова) као и време између кликова. Чак вам омогућава да подесите одбројавање пре него што почнете.

Међутим, то су све његове карактеристике, осим опција за сакривање иМоусеТрицк прозора и паузирања његових кликова када пређете мишем преко прозора. Због тога је веома једноставан за коришћење Мац аутоматски кликер—углавном постављате вредности које желите кликом и превлачењем на скали чије максималне вредности можете подесити тако што ћете унети нове бројеве за њих. Али ако желите пречице пречице за заустављање и покретање ваших кликова или друге напредније опције, иМоусеТрицк их нажалост нема.

иМоусеТрицк је, међутим, бесплатан, а у својој једноставности може бити све што вам треба. Препоручили бисмо га онима који траже ауто кликер за свој Мац без много украса, као и свима који с времена на време могу бити мало технолошки изазовни или технофобични.

Преузимање: иМоусеТрицк (Бесплатно)

5. ДвеллЦлицк

Ауто кликери су одлични за многе компјутерске игрице, али такође могу бити сјајни алати ако вам кликање често повређује руке или вам је физички тешко. Смањивањем количине на коју морате да кликнете, аутоматски кликер на вашем Мац-у може смањити бол и напрезање коришћења рачунара.

ДвеллЦлицк иде корак даље тако што омогућава рад вашег рачунара без клика. Само укључите програм, усмерите курсор негде помоћу миша или додирне табле и сачекајте тренутак – ДвеллЦлицк кликће у ваше име.

ДвеллЦлицк не само обичне кликове, командне кликове и двоструке кликове, већ може да кликне и превуче уместо вас. Тако можете да померате прозоре по екрану и превлачите датотеке у фасцикле без потребе да држите притиснут миш. Такође можете превући и променити величину ствари! Да бисте приступили овим опцијама, само морате да притиснете тастер Фн на тастатури када је ДвеллЦлицк активиран и изаберете тип клика који желите са искачуће табле. Преференце се такође могу подесити да укључују и искључују одређене кликове и функције у овом аутоматском кликеру за Мац.

Такође можете да подесите тастер на тастатури да делује као клик мишем за вас, па чак и да активирате опције за слободне руке ако користите уређај за праћење главе за навигацију рачунаром или миш вашег Мац-а не ради. ДвеллЦлицк такође даје много визуелних и аудио сигнала који вас обавештавају да се десио клик или повлачење, ако то желите или требате.

Креатор ДвеллЦлицк-а је престао да ажурира аутоматски кликер, тако да иако ради са тренутним својствима мацОС-а, ове многе неће бити истините у будућности. Такође нећете моћи да добијете помоћ са ДвеллЦлицк-ом ако откријете да имате проблема са њим, јер се ни апликација више не одржава.

Добра страна овога је што је ДвеллЦлицк сада потпуно бесплатан, а опет, још увек ради као Мац аутоматски кликер. Потребно је само да преузмете датотеку лиценцног кључа када преузмете апликацију и моћи ћете да смањите количину кликова које радите (иако можда нећете брзо кликнути) и поштедети мало труда руку и миша у будућности.

Преузимање: ДвеллЦлицк (Бесплатно)

Постоји много одличних ауто кликера за Мац

Ако тражите најбољи аутоматски кликер за Мац за играње игрица или да бисте олакшали задатке који се понављају, постоји много одличних опција. Пет које смо навели изнад су наши фаворити, а свака има различите функције које су нам уштеделе време и поштеделе нас много кликова.

Надамо се да ћете на горњој листи пронаћи прави аутоматски кликер за вас и ваш Мац и једва чекамо да чујемо како је то помогло вашем резултату или брзини уноса података у будућности!