5 ресурса за учење Пине скрипте и креирање Традингвиев индикатора

Пине Сцрипт је да побољша ваше Традингвиев искуство. Останите спремни да проверите ресурсе да бисте то научили.

ТрадингВиев је врхунска платформа за цртање на више платформи са приступом бројним тржиштима и берзама.

Ово одговара и новајлијама и професионалцима да им олакшају живот са трговањем. Са одличном доступношћу брокера, ТрадингВиев је пристрасан према техничкој анализи тржишних трендова.

Али трговање може бити изазовно без аналитичких алата. И управо ту се појављују прилагођени индикатори. ТрадингВиев подржава креирање индикатора са њиховим домаћим ПинеСцрипт-ом.

Пине Сцрипт је лагани програмски језик који је ексклузиван за Традингвиев. Можете научити Пине Сцрипт без искуства у кодирању. Међутим, то ће вам помоћи да нагло скочите са било којим претходним излагањем (Питхон) програмирању.

Сврха Пине Сцрипт-а је креирање прилагођених индикатора, стратегија и упозорења о трговини како би се задржала предност у односу на друге инвеститоре.

Пронаћи ћете бројне индикаторе приказа трговања које су други корисници развили у Пине Сцрипт-у.

На пример, ово вам говори о успонима и падовима у временском периоду који дефинише корисник:

Неке од њих су скрипте отвореног кода са кодом доступним на Традингвиев-у са сваком таквом скриптом.

Један од сложенијих индикатора, назван ВАДЕР, говори о трендовима куповине и продаје на тржишту:

Иако постоји много више прилагођених индикатора на ТрадингВиев-у, најкориснији би били сами развијени уз Пине Сцрипт.

Пошто језик обећава поједностављену криву учења, хајде да погледамо неке од ресурса за почетак.

ТрадингВиев ПинеСцрипт програмирање

Ово Курс Пине Сцрипт на Удеми је за апсолутне почетнике.

  Поправите иПхоне заглављени на Аппле логотипу користећи Др.Фоне Систем Репаир

Почевши од основа, курс напредује до развоја прилагођених индикатора, комбинујући више индикатора, и подучава вештине за избегавање ТрадингВиев премиум претплата.

Поред тога, ово вам помаже у аутоматизацији трговачке логике и постављању упозорења о трговини како бисте минимизирали ваше време испред екрана.

Можете похађати овај курс са бесплатним ТрадингВиев налогом. Такође добијате доживотни приступ овом курсу и сертификат о завршетку на крају.

Пине Сцрипт водич за почетнике

Пине Сцрипт водич за почетнике је бесплатни ресурс за учење Пине из Уметности трговања. Међутим, можете мигрирати и на њихове плаћене верзије.

Као што је очигледно из имена, може вам помоћи да изградите своје Пине вештине од темеља. Поред тога, први модул упознаје са програмирањем почетнике кандидате, након чега следе Пине основе.

Овај основни курс се завршава тако што ћете направити прилагођену Пине Сцрипт.

На крају, можете погледати и кратку верзију овог бесплатног курса на ИоуТубе-у.

ПинеСцрипт програмирање

Ова премија ПинеСцрипт програмирање курс има 5+ сати видео материјала са 50+ примера кода који ће вас довести на прави пут са ТрадингВиев-ом.

Овај модул који се редовно ажурира поново ће се показати од помоћи онима који не кодирају који покушавају да развију сопствене скрипте.

Након основних основа, курс наставља да покрива уграђене функције, варијабле и креирање упозорења о трговању. Касније ћете проћи кроз прављење стратегија и цртање у ПинеСцрипт-у.

А ако имате довољно среће, курс можете добити бесплатно јер аутор поклања једну претплату месечно бесплатно.

Курс Пине Сцрипт

Ово је бесплатан, детаљан текст заснован ПинеСцрипт курс са ТрадингЦоде.нет.

  Интелигентна аутоматизација процеса (ИПА): Зашто је то важно?

Почевши од основа Пине-а, ово наставља да покрива ТрадингВиев стратегије, различите типове улаза, индикаторе, стратегије и подешавања скрипте, графиконе, цртеже, итд.

Техничка анализа чини саставни део модула, заједно са тестирањем стратегије. Коначно, курс се завршава часовима о управљању новцем.

Од овог писања, постојало је 25 поглавља која су се састојала од 211 лекција са преко 500 слика како би се надокнадило одсуство видеа.

Пине Сцрипт (ТрадингВиев)

Ово је још један тежак текст ПинеСцрипт курс у виду једног члана. Курс почиње уводом, предностима и алтернативама Пине Сцрипт-а.

Након тога, садржај укључује тестирање стратегије уназад, постављање упозорења о трговању, модификацију скрипте и креирање прилагођених индикатора.

Коначно, ово је уводни модул који можете узети без икаквог знања о кодирању.

Закључак

Учење ПинеСцрипт-а је најбољи начин да добијете максимум. Поред тога, Пине је развијен да уради више за мање, тако да сваки почетник може да започне, развије и помогне другима да стекну вредне увиде.

Али не само ово, сажели смо неке ботове за крипто трговину да појачају и аутоматизују ваше крипто инвестиције.