6 Најбољи послодавац рекордних (ЕОР) услуга за глобално даљинско запошљавање

Да ли желите да имате глобални тим за своје пословање? Можете потражити помоћ од службе Емплоиер оф Рецорд (ЕОР) за усклађено и безбрижно управљање запосленима.

Имати глобалну радну снагу не значи да морате имати пословне субјекте у више земаља. Постоји много добављача ЕОР услуга који вам омогућавају да ангажујете људе из различитих земаља у ваше име.

Штавише, они такође могу да руководе процесима укључивања, управљања запосленима и плаћања. Све у свему, они служе као законити послодавац ваших запослених и преузимају пуну одговорност. Наставите да читате да бисте сазнали више о ЕОР услузи и добављачима услуга.

Шта је Емплоиер оф Рецорд (ЕОР)?

Емплоиер оф Рецорд је добављач треће стране који је легални послодавац ваше глобалне радне снаге. Не само да преузима све ваше одговорности као послодавца, већ и обавља све неопходне задатке у име ваше организације.

Ове компаније су познате и као глобалне организације за запошљавање јер подржавају компаније у глобалној експанзији и глобалним операцијама.

Обично има правно лице на различитим глобалним локацијама и стога може лако да запошљава људе док је у складу са локалним законима. Штавише, такође помаже у свакодневним административним задацима редовног послодавца, као што су пријем у радни однос, потписивање уговора, обрачун накнада и бенефиција, обрада платног списка, одбитак пореза, обрачун плаћеног слободног времена и искључење.

Предности ЕОР услуга

 • Улазак на глобално тржиште талената без постављања ентитета на различитим локацијама
 • Управљање глобалним тимом на законски усклађен начин
 • Креирање локално усклађених уговора за међународне запослене
 • Нуђење конкурентних бенефиција и компензација страним запосленима
 • Уштеда времена на сложеној папирологији током процеса укључивања и раскида
 • Ублажавање ризика повезаних са одговорношћу и усклађеношћу
 • Смањење пословних трошкова успостављања глобалне канцеларије
 • Пружање подршке у вези са локалним законима и прописима о раду
 • Омогућавање кадровских и платних услуга за оне који не могу да обезбеде сопствена решења

Како функционише ЕОР?

Провајдер ЕОР услуга ради у различитим деловима глобалног управљања запосленима. Већина њих функционише да вам служи у следећим областима:

#1. Уговори о раду

Док запошљавају људе из различитих земаља, ЕОР услуге креирају уговоре који су у складу са локалним законима.

  Како искористити поклон картицу за Ксбок Оне, ПлаиСтатион 4 или Нинтендо Свитцх

#2. Укључивање запослених

ЕОР вам олакшава пријем међународних запослених јер ће их запослити у ваше име. Они обично воде рачуна о онбоардингу тако што прикупљају неопходне документе и безбедно их чувају.

#3. Примања запослених

Послодавац евиденције такође обезбеђује здравствено осигурање и друге бенефиције запосленима. За то се повезују са добављачима за пензионе фондове, осигурање и накнаде запосленима.

#4. Обрада платног списка

ЕОР је одговоран за обраду свих платних спискова запослених у складу са локалном надлежношћу. Такође поштују законске обавезе и прописе компаније клијента за плаћање.

#5. Пореска регистрација

Пошто је ЕОР регистрован као послодавац код пореских органа, они могу задржати порез на доходак и друге пореске доприносе. Они такође обрађују пореске поднеске и разне пореске извештаје.

#6. Прекид

Провајдери ЕОР-а такође могу отпустити запослене по жељи својих клијената у складу са законом о раду земље запосленог.

Када користити ЕОР

 • Ако желите да ангажујете таленте из целог света, можете потражити помоћ од ЕОР служби. Ово вам омогућава да ангажујете врхунске таленте са било ког места у свету.
 • Компаније које желе да истраже тржиште у новој земљи без оснивања ентитета ће наћи услуге ЕОР-а од помоћи.
 • Ако сте мало предузеће и немате људе са знањем и стручношћу о локалним законима на различитим локацијама, требало би да се одлучите за ЕОР за глобално управљање запосленима.
 • Док компаније бирају да запосле извођаче, оне имају ризик од погрешне класификације извођача. ЕОР услуге се могу користити у овим ситуацијама за ангажовање извођача у складу са захтевима.

Ако имате било коју од горе наведених ситуација, следећа решења за Емплоиер оф Рецорд могу вам помоћи да добијете међународну радну снагу.

Деел

Деел може да се носи са сложеношћу запошљавања од стране глобалне радне снаге у ваше име и омогућава вам да укључите запослене из више од 100 земаља. Помаже вам да останете у складу са локалним законима тако што водите рачуна о уговорима, раскиду уговора и минималној плати.

Осим што има правна лица у више од 100 земаља, нуди и стручну подршку за визу вашим запосленима. Деел такође може да управља бенефицијама запослених, порезима, пензијама и свим другим накнадама, а ви можете да се ослободите брига тако што ћете платити једну групну уплату.

  Како откључати Цхиме налог

Глобални комплет алата за запошљавање вам омогућава да израчунате трошкове запошљавања на основу локације за најбољи пословни потез. Са локализованим подацима, то чини процес уградње бржим за вас. Ова платформа се такође може користити за управљање документима.

Штавише, Деел поједностављује администрацију платног списка са својим интерним тимом за обрачун плата. Такође помаже у праћењу трошкова и процесу без ризика.

Мултипликатор

Нека Мултиплиер делује као примарни послодавац ваших запослених и ефикасно управља њима. Сада можете да ангажујете глобалне таленте без оснивања пословних субјеката у свакој земљи из које желите да укључите запослене.

Поставши ваш партнер, Мултиплиер се легално и ефикасно ангажује са страним радницима како би деловао као њихов законски послодавац. Не морате да бринете о локалним законима о порезима и раду јер ова платформа у складу са стандардима управља платним списком, бенефицијама, трошковима и порезима.

Такође можете да га користите за креирање вишејезичних, локално усклађених уговора и да добијете помоћ од њихових стручњака на лицу места за решавање ризика при запошљавању. Такође олакшава понуду прилагођених и хомогених бенефиција свим запосленима.

Остале предности ове платформе укључују платни списак у више земаља, управљање трошковима и надокнадама, плаћање слободним радницима у покрету и још много тога.

Ремоте

Ако тражите поузданог добављача услуга Емплоиер оф Рецорд, Ремоте је један од најбољих које можете добити. Нуди глобалне ЕОР услуге широм света. Ако желите да ангажујете међународне запослене за своје пословање или организацију, ова платформа има сву инфраструктуру и стручност која вам је потребна.

Чак и ако имате мали тим, Ремоте ће понудити конкурентне локалне бенефиције запосленима у складу са локалним законима о раду и порезима. Такође вам помаже да понудите убедљиве пакете компензације, укључујући опције за акције, капитал, бонусе, плаћене одморе и провизије.

Можете чак добити помоћ од правних стручњака и стручњака за људске ресурсе ове платформе на свом путу запошљавања. Такође олакшава обрачун плата, управљање локалним порезима и администрацију бенефиција. Такође можете ангажовати најбоље извођаче преко ове платформе уз једноставно плаћање и нула скривених трошкова.

Рипплинг

Глобални софтвер за управљање радном снагом Рипплинг има све што је потребно за пословање и управљање глобалном радном снагом са једне платформе. Сада желите да неприметно запошљавате, управљате и плаћате таленте из различитих земаља.

Уз његову помоћ, можете завршити процес укључивања запослених и извођача за мање од два минута. Такође постаје лакше плаћати запосленима у њиховој локалној валути без икаквих проблема са чекањем на конверзију и трансфер.

  Лако претворите МП4 у МП3 датотеку помоћу ових 10 алата

Рипплинг такође може да обједини све ваше системе и омогућава вам да управљате људским ресурсима, ИТ и финансијама из једног система. Такође аутоматизује рад на глобалној усклађености тако да не морате да проводите сате разумевајући локалне законе глобалних локација.

Поред тога, можете га користити за аутоматско подношење пореза за ваше запослене, синхронизацију података о људским ресурсима са софтвером за обрачун плата, плаћање сваког запосленог у локалној валути, преузимање задатака на платном списку и добијање извештаја о свим подацима о запосленима.

Велоцити Глобал

Да ли желите да искористите моћ глобалног запошљавања талената? Уз помоћ Велоцити Глобал ЕОР услуге, можете брзо изградити усаглашен глобални тим. Било да се ради о укључивању, усклађености са платним списком или бенефицијама, то вам поједностављује процес и чини управљање тимовима преко граница беспрекорним.

Велоцити Глобал нуди своју услугу у свакој држави САД осим Аљаске и укупно 185+ земаља у свету. Ако желите да се ваши запослени преселе, ово решење вам може помоћи да одржите своју радну снагу нетакнутом. Имиграциони стручњаци Велоцити Глобала управљају свом папирологијом, а ви само треба да ставите потпис.

Такође вам помаже да понудите конкурентске погодности својим запосленима како бисте задржали таленат на досадном тржишту садашњег времена. Користећи овај софтвер, компаније такође могу осигурати да запослени примају тачне исплате на време.

ФокХире

Компаније које желе да прошире своје могућности требало би да користе ЕОР услугу коју нуди ФокХире. Уз његову помоћ, можете пронаћи и ангажовати било ког извођача у свих 50 држава САД. Преузима одговорност за надокнаду, незапосленост, бенефиције или ризике како бисте се могли фокусирати на раст свог пословања.

Овај једноставан софтвер вам омогућава да довршите пријем нових чланова тима у неколико кликова. Интерфејс ове платформе је једноставан за коришћење. Запослени могу лако да доставе временске листове за фактуре које ће ФокХире проверити пре плаћања.

Штавише, ова платформа покрива накнаде, бенефиције и релевантно осигурање. Чак нуди пуне погодности свим извођачима. Када је у питању одржавање усклађености, решење прати најбоље праксе за уговоре са клијентима, уговоре са запосленима, усаглашеност са пореским прописима, имиграциона овлашћења и преовлађујућу плату ДОЛ-а.

Завршне речи

Управљање радном снагом у различитим земљама није лако ни једној компанији. Провајдери ЕОР услуга вам олакшавају ове изазовне задатке. Сада када знате најбоља решења Емплоиер оф Рецорд, можете одабрати било које за своје пословне потребе.

Следеће, погледајте софтвер за обрачун плата за почетнике и средња предузећа.