6 разлога зашто је Киндле неограничена претплата вредна тога

Електронски читач може брзо да постане незаменљив за свакога ко много ужива у читању. Одлично је када путујете и желите да избегнете ношење књига; лако се чита ноћу; еРеадер има безброј предности. Али да ли се исто односи и на одржавање Киндле Унлимитед претплате за поменути еРеадер?

Да ли предности Киндле Унлимитед чланства оправдавају месечне трошкове? Да ли претплата нуди довољно да буде вредна цене? Да ли се исплати пријавити се за Киндле Унлимитед чланство? Да, рекао бих да јесте, и ево неколико разлога зашто.

Шта је Киндле Унлимитед?

Киндле Унлимитед је услуга која вам омогућава да позајмите различите дигиталне материјале за читање — часописе, е-књиге, аудио књиге. Постоје одређена ограничења за наше могућности задуживања, али не постоје рокови којих се треба придржавати. Можете замислити Киндле Унлимитед као дигиталну библиотеку.

За месечну цену од 9,99 долара, можете да позајмите и задржите до 20 наслова истовремено. Када нешто завршите са читањем, можете га вратити у Киндле Унлимитед и позајмити још. Услуга претплате на дигиталне књиге омогућава вам приступ милионима наслова.

  Како се даљински одјавити са иЦлоуд-а

Да бисте уживали у Киндле Унлимитед-у, не морате да имате Киндле уређај, али вам је потребна бесплатна Киндле апликација. Апликација Киндле мора бити инсталирана на било ком уређају који одаберете да бисте уживали у чланству. Можете користити претплату и читати на свом телефону, таблету и рачунару.

И, ако изаберете Киндле уређај уместо Киндле апликације, можете да претражујете онолико Киндле Унлимитед наслова колико желите, да изаберете оне за преузимање или Читање одмах, и наставите док не завршите са њима и пређете на следећи. То је прилично једноставно.

Али да ли је Киндле Унлимитед вредан тога?

Ако волите да посветите време читању, Киндле Унлимитед претплата може бити савршена за вас. Постоји безброј погодности које можете искористити од чланства ако одлучите да платите цену. Хајде да пређемо на неке од њих.

1. Киндле Унлимитед Фрее Триалс

Као и код многих претплата које су данас доступне, Киндле Унлимитед нуди бесплатну пробну верзију. Можете се пријавити за услугу и уживати у бесплатном пробном периоду од 30 дана. Када се заврши, почећете да се наплаћујете. Међутим, постоје и многе понуде од којих можете имати користи ако пазите.

На пример, ако размишљате да купите нови Киндле еРеадер, Амазон нуди четири месеца Киндле Унлимитед-а бесплатно уз њега. Или, често, видећете понуде као што је добијање два месеца по цени једног и тако даље. Држите очи отворене за Киндле Унлимитед понуде и можете имати користи од чланства без трошења пуне цене на то.

2. Можете отказати и обновити своју Киндле неограничену претплату било када

Можете отказати своје Киндле Унлимитед чланство у било ком тренутку. На пример, ако сте управо завршили бесплатни пробни период, можете да откажете претплату пре него што уплата мора да прође. Можете да откажете и обновите своју претплату на основу понуђених понуда или вашег распореда и расположења.

  Како се аутоматски пребацити на тамну тему ноћу у Фирефоку

Ако знате да нећете много читати у време гужве или доживети затишје за читање, можете да направите паузу и уштедите нешто новца. Затим се поново претплатите када будете знали да можете у потпуности искористити Киндле Унлимитед. Нема ограничења колико пута можете отказати и обновити.

3. Киндле неограничено нуди више од књига

Наравно, уз Киндле Унлимитед добијате приступ многим, многим е-књигама. Али постоје и часописи у којима можете уживати. А ако мислите да се слушање аудио књига рачуна као читање, онда ћете такође пронаћи гомилу наслова које можете да слушате у огромној Амазоновој библиотеци. Шта год да желите да користите наслов, можете га пронаћи уз Киндле Унлимитед.

4. Каталог Киндле Унлимитед је огроман

Киндле Унлимитед дигитална библиотека је импресивна. Под сунцем можете пронаћи наслове из свих жанрова, па чак и ако узмете у обзир нишу својих интересовања, вероватно ћете пронаћи нешто у чему ћете уживати. Тренутно је доступно око четири милиона наслова ако се претплатите на услугу. Дакле, избор следећег читања је лак.

Ако уживате у услузи са Киндле уређаја попут мене, можете видети све препоруке које добијате на својој Киндле почетној страници за будуће наслове које можете изабрати.

Постоји Киндле Унлимитед заснован на вашем одељку за читање, Киндле Унлимитед препоруке, књиге које би вам се могле свидети у Киндле Унлимитед-у, Нове и значајне у Киндле Унлимитед-у; чини се да су предлози бескрајни. Мало је вероватно да ћете остати без идеја шта да читате следеће.

  Најбољи скенери које смо прегледали у 2020

6. Киндле Унлимитед вам омогућава да гомилате књиге

Ако читате на основу свог расположења, Киндле Унлимитед вам стоји на леђима. Док неки читаоци више воле да заврше књигу када је почну и да се фокусирају само на то читање, други уживају у преласку између неколико у исто време. Шта год да желите, Киндле Унлимитед вам омогућава да изаберете.

Можете сакупити до 20 наслова истовремено. Затим, када достигнете то ограничење, наслов можете добити тек након што вратите наслов.

Да ли ћете максимално искористити своје Киндле неограничено чланство?

Добијање еРеадер-а може бити инвестиција, у зависности од тога који бренд и спецификације одаберете, тако да додавање месечне претплате за дигиталну библиотеку може изгледати превише. Међутим, ако можете да приуштите цену, вреди погодности.

Са услугама као што је Киндле Унлимитед, без обзира да ли би требало да га добијете или не, увек се своди на исто питање: да ли ћете користити услугу довољно да бисте исплатили свој новац?

Ако сте повремени читалац, додатна месечна претплата вероватно није вредна тога. Могло би бити јефтиније да платите наслове за које сте заинтересовани од случаја до случаја. Али ако сте страствени читалац, претплатите се. Велике су шансе да ћете га искористити и уживати.