7 АИ позадинских генератора који ће револуционисати ваш процес дизајна

Вештачка интелигенција је доживела нагли успон у различитим доменима, као што су стварање уметности, аутоматизација и још много тога. Једна таква употреба је очигледна у АИ позадинским генераторима.

Ови практични алати могу уклонити позадину ваше слике и заменити их новом, запањујућом позадином која повећава укупну привлачност те слике.

У овом чланку смо одабрали неке од најбољих генератора АИ позадине како бисмо револуционирали ваш процес дизајна. Читајте даље да бисте сазнали како АИ мења индустрију стварања уметности.

Како АИ мења стварање уметности?

Као што смо већ рекли, вештачка интелигенција у великој мери утиче на сектор графичког дизајна. Револуционисао је начин на који дизајнери стварају уметност.

Уз помоћ вештачке интелигенције, дизајнери лако аутоматизују заморне сложене задатке. Ово им оставља више слободног времена да се усредсреде на друге важне аспекте уметничког стваралаштва којима је заиста потребно време. Такође, персонализација постаје лакша када је АИ у игри.

АИ је у стању да изврши детаљну анализу доступних података. Ово помаже алатима који подржавају вештачку интелигенцију да генеришу дизајне који су усмерени на одређену публику. Таква персонализација обезбеђује максималну ефикасност. Дакле, дизајн више одговара циљној публици.

Осим тога, ова аутоматизација несумњиво доприноси рационализацији процеса пројектовања. Не само да штеди време и енергију, већ и повећава прецизност и општу доследност.

Још једна ствар коју вреди поменути је да АИ помаже дизајнерима да осмисле готове дизајне који можда нису били могући са напорима дизајнера. Сада, са сталним развојем вештачке интелигенције, дизајнери ће наставити да добијају моћније алате за пројектовање и достићи нове висине.

Шта је АИ позадински генератор?

Генератори АИ позадине помажу корисницима да замене обичне, генеричке позадине својих слика задивљујућим позадинама генерисаним АИ.

Такви алати углавном функционишу користећи текстуалне описе које корисници пружају. Али неки алати такође омогућавају корисницима да изаберу шаблон и наставе. АИ генератори позадине су управо супротно од алата за уклањање позадине који у суштини уклања позадину ваших фотографија анализирајући њене карактеристике.

Поред текстуалних описа, ови алати вам омогућавају да дефинишете стилове, текстуре, светла, итд., како бисте креирали позадину према вашим специфичним потребама. Од висококвалитетних слика производа за е-трговину до слика профила до позадина видео игара – АИ генератори позадине могу да креирају запањујуће позадине за различите сврхе у тренутку.

  Ултимативни водич за безбедност Гоогле Цхроме-а

Предности коришћења АИ позадинског генератора

Коришћење АИ генератора позадине има много невероватних предности. Ево неких од њих:

✅ АИ генератори позадине могу надоградити ваше свакодневне фотографије на нешто изванредно. Они могу да генеришу кул позадине користећи вештачку интелигенцију и замене ваше досадне позадине са њима како би понудили запањујуће резултате.

✅ Ангажовање професионалних графичких дизајнера је скупа ствар. Али коришћењем АИ позадинских генератора, лако можете сами да креирате привлачну графику. Од фотографија производа преко садржаја друштвених медија до банера – можете дизајнирати било шта уз помоћ ових алата. Чак и када су услуге плаћене, оне су и даље много мање од онога што би графички дизајнер могао да наплати.

✅ Људска машта нема граница. Генератори позадине подржани вештачком интелигенцијом могу помоћи да се ти концепти материјализују како би се ваша креативност подигла на виши ниво.

Ево неких од најбољих генератора позадине подржаних вештачком интелигенцијом који могу да створе нешто изванредно од досадне, досадне слике:

ПхотоРоом

ПхотоРоом је користан алат за све ваше потребе генерисања позадине. Све што треба да урадите је да јасно опишете шта вам је потребно (на пример, бели зид са живописним графитима), а АИ алгоритам ће вам пружити неограничен број позадина које одговарају вашем захтеву. Запамтите да што је ваш опис сложенији, то је ваша позадина сложенија.

Поред основних описа, можете додати додатне ствари као што су детаљи у боји, осветљење, стил позадине и још много тога да бисте добили прецизније резултате. На основу вашег захтева, алат ће генерисати јединствене позадине за секунде.

Корисници могу да изаберу позадине које воле са листе и да их користе било где. Било за креирање естетских слика или излагање ваших производа, ПхотоРоом ће се побринути за све.

За вашу информацију, ПхотоРоом користи стабилну дифузију како би осигурао прецизност излаза. Стога, можете бити сигурни да увек неће оставити камен на камену да испуни ваш тачан захтев.
Тренутно, ПхотоРоом пружа своје услуге бесплатно. Дакле, не морате да потрошите ни пени да бисте добили своје омиљене АИ позадине.

Фотор

Користећи Фоторов АИ позадински генератор, можете добити врхунске, јединствене позадине без икаквих проблема. Без обзира на вашу сврху, једноставно опишите своје потребе и алат ће генерисати много невероватних позадина на основу вашег захтева.

Поред креирања персонализованих позадина за позадину, позадинских слика производа у маркетиншке сврхе, итд., Фотор вам такође омогућава да креирате запањујуће позадине за Зоом. Ово вам омогућава да замените своје генеричке, досадне Зоом позадине са стилизованим АИ позадинама.

  Како избрисати туђи Фацебоок налог

Да бисте ствари учинили занимљивијим, можете додати слике и логотип свог бренда да бисте направили брендиране виртуелне позадине. Фотор такође омогућава корисницима да изаберу своје жељене стилове и подесе размере, осветљење, детаље итд., како би прилагодили своју позадину.

А најбољи део? Фотор не наплаћује никакав новац за креирање АИ позадина по вашем избору.

Пицсарт

Пицсартов АИ генератор позадине је одлично решење за потребе креирања позадине. Без обзира на вашу визију, Пицсарт вам омогућава да то оживите тако што вам даје моћ да генеришете запањујуће АИ позадине идеалне за било коју сврху.

Од опуштеног уређивања слика до давања професионалних детаља вашем уметничком стваралаштву – Пицсарт може бити ваш пријатељ и водич.

Чак и ако се мучите да развијете идеје, можете прескочити опис текста и одабрати уметнички стил са листе, а АИ ће се побринути за остало. Осим тога, ако тежите да постигнете одређену естетику, можете бирати између различитих стилова позадине као што су Скетцх, Ван Гогх, винтаге, фотографија и тако даље.

Тренутно Пицсарт креира две позадине користећи ваш захтев. Међутим, планирају да надограде алат како би генерисали јединственије позадине.

У време објављивања, Пицсартов АИ генератор позадине био је бесплатан за све, ограничавајући колико позадина корисници могу да креирају у једном дану.

Хотпот

Хотпот може помоћи корисницима да креирају невероватне позадине за своје фотографије уз помоћ вештачке интелигенције. Било да се ради о креирању позадинских слика производа за е-трговину или шаблона средстава за игре, или забавних измена – Хотпот је у стању да постигне оно што желите.

Хотпот прво издваја предмет слике тако што уредно уклања позадину и обезбеђује општу глаткоћу излаза. Затим можете користити било коју позадину генерисану вештачком интелигенцијом да ослободите своје креативне сокове. Када будете задовољни резултатом, можете преузети резултате да бисте их користили у различитим пројектима.

У правне сврхе, Хотпот складишти криптографске хешове графике коју генерише. Ово омогућава алату да открије сву графику коју генерише. Запамтите да Хотпот никада не складишти саму графику. Дакле, нема разлога за бригу.

Хотпот омогућава корисницима да бесплатно користе своје креације у некомерцијалне сврхе, под условом да користе ЦЦ БИ-НЦ лиценцу. За пуну резолуцију и комерцијалну употребу, појединци могу да купе кредите на бази Плати једном, Плати месечно и Плати годишње, почевши од 12 УСД, 10 УСД месечно и 100 УСД годишње.

  ХДМИ у односу на ДисплаиПорт – шта је боље?

ЦреаторКит

ЦреаторКит је идеалан избор за креирање запањујућих, професионалних фотографија производа од обичних слика за повећање продаје. За већу удобност, ЦреаторКит долази са Схопифи интеграцијом. Тако можете да генеришете фотографије производа директно са свог Схопифи налога и да их користите са ЦреаторКит-овим практичним видео шаблонима.

Алат користи модел дифузије текста у слику да би пружио прецизне резултате користећи текстуалне упите. Њихов модел дифузије је углавном оптимизован за е-трговину, а не за уметничке сврхе. Међутим, уметници и даље могу да користе његове карактеристике за креирање уметничких дела ако то раде како треба.

Од сада, ЦреаторКит омогућава корисницима да генеришу бесконачан број фотографија производа за е-трговину, почевши од само 0,99 УСД по коришћеној слици. Не морате да плаћате ниједну од генерисаних слика које не користите.

Аппи Пие Десигн

Користећи Аппи Пие Десигн, можете да креирате јединствене дизајне позадине апликација које покреће вештачка интелигенција за неколико минута. Алат има велику колекцију позадинских слика апликације. Корисници морају изабрати жељени шаблон и прилагодити га својим потребама.

Поред колекције, Аппи Пие Десигн омогућава корисницима да користе сопствене фотографије. Они могу да мењају фонтове и боје фонта, уређују текстове и још много тога да би дизајнирали нешто атрактивно.

Позадина професионалног изгледа компаније Аппи Пие Десигн елиминише потребу за ангажовањем дизајнера. Уместо тога, можете бити кормилар и сами дизајнирати невероватне позадине.

Аппи Пие Десигн је бесплатан алат. Дакле, свако ко је вољан да дизајнира позадину може је користити без трошења новца.

Цутоут.Про

Без обзира шта покушавате да постигнете – било да се ради о дизајну банера или креирању фотографија производа за е-трговину, до прављења каталога – Цутоут.Про може да вам помогне. Са Цутоут.Про на располагању, можете креирати запањујуће АИ позадине за различите сврхе.

Цутоут.Про вам омогућава да промените позадину слике како бисте своју креативност приказали свету. Алат користи дифузију у позадини да би вам дао позадину по вашем избору користећи текстуалне описе.

За вашу информацију, Цутоут.Про има бесплатан план заувек који вам даје пет бесплатних кредита. За више кредита, корисници могу да се одлуче за своје плаћене планове претплате, почевши од 5 УСД (0,125 УСД/кредит), пружајући 40 кредита месечно.

Завршне речи

Као што видите, на тржишту је доступно много АИ позадинских генератора који раде оно што тврде да раде. У нашем чланку смо навели најбоље генераторе АИ позадине за револуцију у вашем процесу дизајна.

То укључује и бесплатне и плаћене алате. Идентификујте своје потребе и погледајте нашу листу за ваш идеалан алат за АИ позадину. Срећно у будућим креацијама!

Сада можете прочитати како да замутите позадину током Зоом позива.