7 најбољих онлајн софтвера за одрицање од одговорности за мала предузећа

Онлине одрицања су привукла велику пажњу након појаве пандемије. Знаш ли зашто?

Одрицања су од суштинског значаја за закон јер их скоро сваки појединац, предузеће и организација користе.

Када је Цовид почео, спровођење поступака одрицања је постало тешко као и одлазак на судове, а правосудне функције су постале тешке. Одрицања на мрежи нуде начин да се реше проблеми са којима се људи суочавају када се људи физички пријаве за одрицање.

У овом чланку ћемо разговарати о томе шта су одрицања и зашто нам је потребно одрицање на мрежи. Затим ћемо видети предности и карактеристике коришћења онлајн одрицања. На крају, разговараћемо о неким од најбољих онлајн софтвера за одрицање од одговорности за мала предузећа.

Шта је одрицање?

У правном смислу, до одрицања долази када једна страна уговора одлучи да добровољно одустане од потраживања, а да се друга страна не сматра одговорном.

Ова одрицања могу имати облик писаног документа или радње. Одрицања се обично користе за одрицање од родитељских права, обавеза, физичке имовине и разлога за неприхватљивост.

Приликом решавања спора, одрицања се често користе јер једна страна не жели да их друга настави након што је нагодба постигнута. Несумњиво је тачно да се одрицања потписују да би се смањила изложеност ризику.

Одрицање је изјава о намери да се одрекне законског права или потраживања која се често даје у писаној форми. Важно је имати на уму да је одрицање добровољно и да га та страна може користити у више правних контекста.

У суштини, одрицање ослобађа другу страну у споразуму стварне или могуће дужности. Одрицањем се једна страна у нагодби између две стране може одрећи права да предузме било коју додатну правну радњу након закључења поравнања.

Зашто нам је потребно одрицање на мрежи?

Одрицање на мрежи вам омогућава да генеришете дигиталне обрасце и одрицања од одговорности којима клијенти могу да приступе и верификују на мрежи са многих уређаја. Подаци се чувају у безбедној онлајн бази података како би се олакшао приступ и проналажење.

Пре коришћења било које услуге, клијенти морају електронски потписати ова онлајн одрицања како би пристали на услове коришћења услуге ваше компаније. За индустрије засноване на услугама, посебно оне у здравству, спорту и рекреацији, одрицања на мрежи су од суштинског значаја.

Ослобађање од одговорности је суштински алат за управљање догађајима са правног и безбедносног становишта. Можете максимално искористити овај наизглед неважан корак у процедури пријављивања на конференцију, повећати успех догађаја и ојачати своје везе са присталицама улагањем у наменско одрицање од одговорности на мрежи.

Одрицања на мрежи могу значајно утицати на калибар ваших операција, вештине управљања и комуникацију о предстојећим догађајима.

Одрицања на мрежи могу пружити заштиту и правац док истражујете најбоље праксе за организовање догађаја који су што ефикаснији и успешнији. Поред тога, они помажу у заштити ваше непрофитне организације од тужби и друге правне штете.

  7 онлајн курсева које треба да знате

Које су предности и карактеристике онлине одрицања?

Када говоримо о онлајн алатима за одрицање од одговорности, ови алати нуде многе функције и предности. Ове предности чине одрицања на мрежи незанемарљивим делом многих компанија и појединаца. У наставку су наведене неке од ових предности и карактеристика.

Побољшава прецизност

Са одрицањем на мрежи, нећете морати да бринете о грешкама у транскрипцији или неуредном рукопису јер се непотпуни обрасци одмах одбијају. Цео поступак је без грешака јер су обрасци за одрицање аутоматизовани.

Пружа заштићено складиште у облаку

Можете безбедно и безбедно да сачувате све своје податке о одрицању у онлајн бази података, а не у великом орману испуњеном неотвореним фиокама папирних формулара. Ако желите одређени формат, ови алати могу чак добити информације о одрицању за неколико секунди.

Омогућава потписивање ван сајта

Учесници могу да потпишу своје одрицање од одговорности на мрежи уз помоћ услуге онлајн одрицања, заобилазећи саставе на догађају и гарантујући једноставно путовање без стреса.

Укључује одрицања у промотивни материјал

За већу доступност и сигурност, ваше одрицање на мрежи може бити повезано са вашом веб локацијом или обрасцем за регистрацију на мрежи. Неки учесници можда оклевају да унесу личне податке на чудне веб странице. Међутим, на овај начин ће морати да остану на својој поузданој веб страници.

Интеграција је једноставнија

Уз коришћење различитих опција које нуде онлајн одрицања, можете безбедно да пошаљете е-пошту својим учесницима. Ове платформе укључују функције заказивања које се лако користе. Они вам пружају довољно времена да урадите ствари које би вам иначе могле одузети више драгоценог времена.

Сада, хајде да пређемо на неки од најбољих онлајн софтвера за одрицање од одговорности за избор.

ПандаДоц

ПандаДоц је систем за управљање документима заснован на облаку који помаже корисницима у изради уговора, предлога, понуда и других докумената који се односе на људске ресурсе. Омогућава корисницима да бирају из избора шаблона предлога који су доступни за бесплатно преузимање и прилагођавање.

У складу са регионалним конвенцијама, ПандаДоц такође нуди изборе за промену језика и валуте који се користе у документима. Више тимова може да ради заједно на истом папиру користећи његову функцију сарадње коментарисањем и примећивањем неактивности.

Радови се могу одобрити и потписати у било које време и са било које локације, захваљујући интегрисаној могућности е-потписа ПандаДоц-а. Такође се повезује са неколико ЦРМ-ова. Интеграција са Стрипе-ом нуди једноставан начин да се заврши уговор и истовремено прикупи новац.

Цене: ПандаДоц нуди бесплатну верзију заједно са бесплатном пробном верзијом за све своје кориснике. Да бисте добили већи приступ алатима које пружа платформа, можете се одлучити за Ессентиалс и Бусинесс верзије које коштају 19 и 49 долара месечно.

ВаиверСигн

Широк спектар уговора може бити креиран коришћењем иновативних и посебних функција ВаиверСигн-а, укључујући одрицање од ризика, формуларе за информисану сагласност, формуларе за објављивање фотографија, уговоре о изнајмљивању опреме и издања за ЦОВИД-19, између многих других.

  Како онемогућити Гоогле аналитику у Нинтендо Свитцх еСхоп-у

Прилагођено брендирање, безбедно складиштење, бројни језици, бесконтактни потписи, повезаност са киосцима, опција чувања одрицања у облику ПДФ-ова и друге функције су међу карактеристикама.

Ваши клијенти могу извршити неколико дигиталних одрицања истовремено користећи ВаиверСигн. Ово штеди витално време клијента и олакшава вама или власнику предузећа да ускладиштите и организујете одрицања.

Цене: Планови за ВаиверСигн почињу од 10 УСД месечно за 50 одрицања, а свако додатно одрицање кошта 10 центи. За компаније које захтевају 50.000 или више одрицања годишње, ВаиверСигн обезбеђује Ентерприсе пакет.

Смартваивер

Смартваивер се поноси тиме колико је његов софтвер за одрицање на мрежи једноставан и лак за коришћење. Они олакшавају вашој компанији да угради све захтеве за одрицање без плаћања више.

Смартваивер-ово једноставно подешавање, приступачна процедура пријаве и једноставно прикупљање података чине посао администратора једноставним и једноставним.

Све информације се чувају у безбедној онлајн бази података којој корисници могу да приступе у било ком тренутку, захваљујући Смартваивер-у. Ово претвара папирну одговорност кроз папире за одрицање у дигиталне датотеке које клијенти могу потписати на било ком уређају.

Неке од кључних карактеристика укључују шаблоне за одрицање, уређивач за додавање боја и логотипа вашег бренда у одрицање, и опцију аутоматског снимања фотографија за побољшану заштиту.

Цене: Цене Смартваивер-а су одређене на основу тога колико ће вам одрицања бити потребно. Њихови планови се крећу од Басиц, који кошта само 15 долара месечно за до 100 новопотписаних одрицања, до Премиум, који кошта 250 долара за 5.000 одрицања.

Флексибилност Смартваивер-ове цене је његова најважнија карактеристика. Сезонске компаније то воле јер можете променити ниво свог плана у сваком тренутку, у зависности од вашег обима.

ЦлеверВаивер

ЦлеверВаивер је водећи онлајн добављач софтвера за одрицање од одговорности креиран да помогне предузећима у ефикаснијем креирању, прикупљању, складиштењу и управљању њиховим дигиталним одрицањима.

Додавањем потписа, иницијала, прилагођених поља, прилога са фотографијама и промишљеног брендирања, можете потпуно персонализовати искуство за своје кориснике док користите наш софтвер за одрицање од одговорности на мрежи.

Везе за дигитално одрицање могу се користити у е-порукама или уграђивањима веб локација. Да бисте прикупили дигитална одрицања користећи софтвер за киоск ЦлеверВаивер, такође можете да подесите додатне уређаје, као што су иПад или Андроид таблети, као станице за одрицање.

Повезивањем својих Дропбок или Гоогле Дриве налога, можете безбедно да задржите одрицање након што га потпишете. Можете одмах да пошаљете информације добијене у вашим одрицањима у ПДФ формату у облак.

Цене: ЦлеверВаивер планови се крећу од 9,99 УСД месечно за 70 одрицања до више од 499,99 УСД месечно за неограничена одрицања. На располагању је шест различитих опција, а свака има бесплатан пробни период од 30 дана.

Цхецкфронт

Цхецкфронт олакшава руковање резервацијама и клијентима помоћу једног скупа алата док се без напора интегрише у добро познате услуге које јачају вашу компанију. То је платформа за управљање резервацијама на коју се ослањају хиљаде туристичких компанија широм света.

Нудећи управљање залихама у реалном времену, динамичко одређивање цена, упозорења купаца и дистрибуцију канала, ова платформа омогућава предузећима да продају обиласке и активности на било којој веб локацији. Цхецкфронт олакшава проширење ваше компаније аутоматизацијом администрације и консолидацијом свих ваших пословних ресурса.

  Зашто су неке иконе Мац апликација прецртане?

Цене: Цхецкфронт нуди месечне и годишње планове у складу са вашим захтевима. Имају Сохо, Про и Плус месечне планове, који наплаћују 49, 99 и 199 долара, респективно. Исти планови долазе и са годишњом опцијом плаћања.

ВаиверФоревер

Ако желите да својим клијентима омогућите да потпишу изузеће, ВаиверФоревер је доступан и за иОС и за Андроид уређаје, омогућавајући вам да поставите киоск за ту сврху користећи таблет по избору.

Остале функције укључују додавање везе за одрицање на вашу веб локацију или њено слање путем е-поште, интегрисану аналитику и видљиву интерактивну статистику, скенирање возачке дозволе и извоз ЦСВ датотеке.

Доступно је неколико веза, укључујући оне са Паипал, Гетреспонсе, Дропбок, Гоогле Дриве и Цалендли.

Цене: Почетни план је бесплатан. Планови са месечном накнадом која почиње од 9,99 УСД за лични план, 19,99 УСД за пословни план и 69,99 УСД за Ентерприсе план.

Ваивер Елецтрониц

Алат за шаблоне од Ваивер Елецтрониц ће вам помоћи са гомилом готових алтернатива. Ако вам, случајно, недостаје потребно време или стручност за алат, можете послати е-поруку фирми са својим захтевом. Неко из компаније ће развити ваше одрицање у року од 24 сата.

Ваивер Елецтрониц је компатибилан са иОС и Андроид уређајима. Софтвер је једноставно преузети на било који уређај, а нуди и оффлине функционалност.

Пакет Ваивер Елецтрониц укључује прилагођавање, омогућавајући логотипе, препознатљиве уводне странице које омогућавају вашим клијентима да изаберу одрицања која треба да потпишу, прилагођене позадине, повезане видео записе и још много тога.

Ваивер Елецтрониц може да се повеже са вашим налозима за складиштење у облаку ако желите да тамо сачувате своја одрицања. Они ће такође аутоматски отпремити ПДФ верзију сваког одрицања.

Цене: Било који план Ваивер Елецтрониц вам даје право на 30 дана бесплатно и неће вам бити наплаћено док не одлучите да се упишете. Можете платити 11,99 долара месечно за стандардни план одрицања од 70 и 22 цента за свако додатно одрицање.

Следећи план се повећава на 600 одрицања сваког месеца и обнавља се за 34,99 долара месечно. Сваки план нуди бесплатна преузимања и функције за извоз у Екцел.

Закључак

Одрицања на мрежи постају уобичајена процедура. Организације и предузећа користе ове услуге да преговарају, деле и чувају правне уговоре са клијентима или бирачима. Поред тога, одрицања на мрежи су се временом даље развијала како би помогли организацијама у изради одрицања.

Они су темељнији и информативнији, укључују додатне мере заштите идентитета и генерално побољшавају процедуре за прикупљање одрицања.

Ваша онлајн одрицања помажу да ваше операције управљања догађајима буду у високој брзини и позиционирању ваше организације за већи успех догађаја. Они то чине тако што поједностављују регистрацију догађаја и побољшавају будуће иницијативе за планирање догађаја!

Такође можете истражити нека најбоља решења за правна питања предузећа (ЕЛМ).