7 најбољих подкаста о месождерима за преузимање

Одресци и котлети и печење, о мој! Ако ваша идеја о рају хране укључује исхрану месождера, имамо неколико подкаста за вас. Без обзира да ли сте искусни месождер на дијети или сте само радознали о овом начину живота који је усредсређен на месо, подкасти су одличан извор за увиде, савете и занимљиве дискусије.

Ови подкасти укључују интервјуе са врхунским стручњацима у овој области и покривају све, од потенцијалних здравствених користи до медицинских дезинформација. Дакле, запалите роштиљ, баците прво ребро и погледајте ових седам подкаста о исхрани месождера.

Подцаст Примал Едге је ресурс који зарања главом у срж животног стила који се ослања на месо. Домаћин, Тристан Хагард, не оставља камен на камену док разбија примарну исхрану, нудећи непроцењиве увиде и практичне савете који ће вас водити на вашем путовању месождерима.

Једна посебно проницљива (и усудио бих се рећи провокативна) епизода је епизода 218: ЗАШТО толико ВЕГАНА ИДЕ НА МЕСО И КЕТО?. Ова епизода подцаста описује зашто би укључивање животињских протеина у вашу исхрану могло бити добра идеја.

У свом истоименом подцасту, др Бејкер дели своје лично путовање и професионалне увиде у свој начин живота препун протеина. Овај ортопедски хирург не практикује само исхрану месождера – он је заговара, инспиришући небројене људе да напредују на менију који је усредсређен на месо.

Др Бејкер је искусан спортиста, који држи светске рекорде у разним спортовима. Чак и у својим 50-им годинама диже велике тегове и закуцава кошаркашке лопте као да то није велика ствар.

  Како отказати претплату на Ацорн ТВ

Послушајте епизоду, Била је недовољно јела, а онда је пробала ово, са Лили Кејн. У овој епизоди, Бејкер и Кејн разговарају о свему што је месождер, укључујући његову улогу у губитку тежине, јачању когниције, изградњи снаге и одржавању енергије.

Кејн је сертификовани тренер кето исхране, сертификовани здравствени и животни тренер и популаран са мало угљених хидрата ИоуТубер.

За оне који су посебно заинтересовани за кето дијету, постоји још седам подцаста за проверу.

Овај подкаст, чији је домаћин Скот Мис, пружа богате увиде у проблеме исхране месождера. Подцаст се фокусира на представљање научних перспектива и практичних примена, што резултира епизодама које су препуне поузданих и корисних информација.

Ако тражите дозу увида у пут месождера, погледајте епизода са Амбер О’Херн.

Искусни научник података и заговорник исхране месождера више од једне деценије, Амбер позива слушаоце да размотре улогу исхране у менталном здрављу, посебно о сопственом искуству са биполарним поремећајем, и пружа јединствену перспективу која се ретко покрива у дискусијама о исхрани.

Њено истраживање о ефектима исхране без биљака и пуног меса на разна здравствена питања сигурно ће вас заинтересовати.

Ако сте жељни да апсорбујете науку која стоји иза исхране месождера, подцаст др Пола Саладина о фундаменталном здрављу је ваше право место. Истакнута фигура у покрету месождера, др Саладино извлачи из најновијег истраживања како би оправдао дијету фокусирану на месо (коју он сада назива „дијетом заснованом на животињама“ и која укључује воће, млеко и мед).

Једна епизода која се издваја приказује др Томија Вуда, искусног истраживача специјализованог за метаболичку флексибилност. У епизоди (доступно на Аппле Подцастс или где год да добијете своје подкасте), они расправљају о исхрани, укључујући предности животињске хране и замке прерађених угљених хидрата.

  6 мање познатих механичких прекидача тастатуре које би требало да проверите

Ако желите да проширите свој репертоар подцаста, постоје и други подкасти о здравој исхрани на које се можете претплатити.

Подцаст Блацк Царниворе нуди освежавајућу перспективу усвајања месождерског или кето начина живота. Домаћин од стране Еде Фокс, која је трансформисала своје здравље кроз исхрану месождера, подцаст постиже савршену равнотежу између инспирације и информација.

Узмимо, на пример, епизоду са насловом Црни веган који је постао месождер лечи хронични бол. У њему Фокс искрено говори о путовању колеге месождера Стива Франсоа, човека који је своје поврће заменио за одреске и, заузврат, пронашао решење за своје дугогодишње здравствене проблеме након што се три године борио са болом, упалом и дебљањем. као веган.

Стивово усвајање исхране месождера не само да је ублажило његов синдром немирних ногу и ишијас, већ му је помогло и да смрша.

Водитељ Роберт Килтз, МД, овај подцаст подстиче отворене дискусије о предностима, изазовима и искуствима исхране.

Епизода коју вреди погледати укључује један са гостом Стивеном Томасом (Тхе УК Царниворе). Са богатим искуством у физиологији, здравственим наукама и науци о спорту и кондиционирању, Томас је помогао небројеним појединцима да постигну своје здравствене циљеве, посебно онима који се боре против гојазности и дијабетеса.

Пошто су обоје прешли усвајањем исхране месождера, Томас и Килц нуде детаљну дискусију о пристрасностима у здравственим информацијама, редефинишући оно што сматрамо „здравим“, везу између исхране месождера и губитка тежине, штетних ефеката влакана и место алкохола у начину живота месождера.

Овај подкаст истражује трансформативну моћ исхране месождера кроз сочиво професионалаца и свакодневних појединаца. Гости се крећу од здравствених радника као што су кардиохирурзи, дијететичари и стручњаци за ментално здравље, до оних који су лично имали користи од овог приступа исхрани.

  Како избрисати Фацебоок налог без лозинке

Дискусија се протеже даље од науке о исхрани месождера до практичних савета, што га чини вредним ресурсом за почетнике и искусне месождере.

У епизоди под насловом, Враћање времена уз исхрану месождера: Путовање Џесике Хенрард ка здрављу и младостиводитељ тренер Стивен интервјуише Џесику Хенрард, заговорницу исхране месождера, говорећи о њеном трансформационом путовању од палео исхране до начина живота месождера.

Са две деценије искуства у сектору здравља и фитнеса, Џесика је прешла на исхрану месождера након што се борила са стањем коже, упалом и знацима старења. Након усвајања исхране засноване на месу, приметила је побољшање здравља коже, смањење упале и побољшан квалитет сна, либидо и ментални фокус.

Сазнајте више о исхрани месождера

Од реномираних здравствених радника до свакодневних појединаца, сведочанства о исхрани месождера су убедљива. И сваки дан, заједница наставља да расте.

Било да сте нови у овом начину исхране или сте искусан месождер, ови подкасти нуде богату лепезу увида, личних прича и најсавременијих истраживања. Пријатно!