7 платформи за поклоне запослених како би се обезбедило срећније радно место

Поклони су савршен начин да покажете емоције и осећања или да цените нечији труд. зар није тако?

Уважавање добре радне етике ће повећати самопоуздање особе, као и мотивисати особу да ради још више. Цењење некога преноси поруку да је труд који особа улаже значајан и важан.

Штавише, даривање запослених подиже морал, помаже у побољшању тимског повезивања и обезбеђује срећније радно место. Подизање нечијег морала ће такође побољшати њихово радно искуство и повећати продуктивност запослених. Дакле, уважавање поклона ће на крају позитивно утицати на успех компаније.

Већ годинама се примећује да срећније радно место доводи до срећнијих запослених. Запослени су више ангажовани у срећнијем и здравијем окружењу него у обичном окружењу.

Одабир одговарајућег поклона за даривање ваших запослених је изазован задатак. Доступно је неколико платформи за поклоне запосленима које ће вам помоћи да одаберете оно што је прикладно за запослене.

Овде ћемо покушати да разрешимо све недоумице у вези са програмом повремених поклона запосленима, бенефицијама и врстом поклона који је прикладан — праћено врхунским платформама за поклоне запослених. Хајде да се удубимо у то.

Шта је тачно програм повремених поклона запослених?

Можда не знате шта да радите у вези са иницијативом за давање поклона запосленима. Један од начина да покажете запосленима колико цените њихов напоран рад је кроз повремене или сезонске иницијативе давања поклона. Реч „повремено“ значи да се поклони дају насумично, а не по одређеном распореду.

Током празника, својим запосленима можете дати поклоне на тему празника. Такође можете да покренете план поклона, а да га не планирате унапред. Ово ће изненадити раднике и учинити их срећним. Култура давања поклона запосленима помаже им да избегну конфликте на послу и снижавају ниво стреса на послу.

Давање поклона показује да цените оно што раде да би компанија била успешна. Ова врста валидације чини радно место срећнијим местом где се људи осећају слободним да раде. Програми давања поклона за запослене помоћи ће вашем пословању да буде продуктивније и успешније.

Које су предности културе давања поклона запослених?

Многе компаније су усвојиле културу даривања запослених како би постигле срећније и здравије радно место. Постоји неколико предности, које укључују:

 • Побољшава односе са сарадницима: Захвалност поклањањем чини дан запосленог незаборавним. Радници ће знати да их одлично разумете, што води до позитивног односа са вама.
 • Пружа потврду: Култура даривања запослених уверава раднике да су и они суштински део компаније. Валидација у одређеним интервалима помаже запосленима да буду продуктивнији и иновативнији.
 • Повећава ангажовање: Поклањање обогаћује ум више среће, што додатно помаже запосленима да се брже носе са стресом на радном месту. Позитиван ум је увек иновативан, што доводи до продуктивних резултата и побољшања укупног ангажовања.
 • Повећајте лојалност: Уважавање увек чини везу између двоје људи здравијом. Поклањање такође јача професионалну везу између вас и чланова вашег тима. Штавише, јачање веза повећава стопу лојалности међу вама и вашим радницима.
 • Подиже морал: Поклањање запослених за достигнућа која су стекли запослени ће учинити да се запослени осећају примећеним, цењеним и самодовољним, што ће подићи њихов морал.
 • Повећава стопу продуктивности: Смањен ниво стреса повећава интересовање и чини вас више фокусираним на свој посао. Слично томе, запослени ће такође остати фокусирани. Као резултат, ефикасност ће се повећати заједно са продуктивношћу. Поклањање чини да се радници осећају жељеним, а радници ће вероватно бити сигурнији и мотивисанији. Све ово доводи до повећања стопе продуктивности.
  Како направити вертикалне странице за откидање у Мицрософт Ворд-у

Хајде да разговарамо о некој етици давања поклона на радном месту како би тренутак био незабораван за цео живот за запосленог.

Шта је етика давања поклона на радном месту?

Понекад давање поклона на радном месту може бити незгодно и потребно је да пробијете лед да бисте размишљали креативно. Можда се питате какав поклон би запослени волео да добије и како да поклони на послу.

Прикладан поклон за запослене даје им енергију за још напорнији рад и додатно подстиче његов наставак. Такође им помаже да остану фокусирани и мотивисани. С друге стране, неприкладан поклон чини да се запослени осећају недовољно и неадекватно.

Док дајете поклоне својим клијентима или запосленима, увек имајте на уму ове доле наведене тачке:

 • Никада не дајте поклоне надређенима.
 • Избегавајте давање поклона у време прегледа учинка.
 • Изаберите ставку која професионално одражава ваше намере.
 • Одлучите се за групни поклон са остатком свог тима. Групно даривање консолидује посао и има тенденцију да повећа лични утицај на примаоца.

Немојте бити превише лични и немојте превише трошити. Клијент се може осећати искоришћеним или изманипулисаним вашим поклоном, тако да је успостављање одговарајућих професионалних граница обавезно. Избегавајте фаворизовање тако што ћете поклонити само једну особу и покушајте да се према свима односите једнако.

Веома је важно увек бирати сличне поклоне за све примаоце. Картица са формалном захвалношћу је обично савршена и повољна за буџет. Можете послати и поклон картицу како би је прималац могао да потроши на оно што воли према својим жељама.

Зашто је компанијама потребна помоћ платформе за поклоне запослених?

Ове платформе су прикладан приступ за предузетнике да ојачају своју професионалну везу са својим радницима. Међутим, лакше је бити креативан када трчите широко, физички или метафорички. Главни циљ даривања запослених је да подстакне запослене да раде добро улажући сав труд који је у њима похрањен.

Платформе за поклоне запосленима олакшавају одабир одговарајућих поклона за ваше запослене. Ова платформа ће осигурати да свака потреба буде испуњена без губљења вашег времена. Доступне су различите врсте поклона по мери од којих морате да изаберете који тачно одговара вашим потребама.

  Шта је баланс белог у фотографији? Тхе Ултимате Гуиде

Ево неколико платформи за поклоне које вам омогућавају да истовремено уштедите драгоцено време и изаберете јединствен и одговарајући поклон за чланове вашег тима.

Снаппи

Снаппи пружа једноставан и беспрекоран кориснички интерфејс. Слање поклона запосленима учиниће да се осећају жељеним и посебним. Можете послати поклон било када, без обзира на прилику, било рођендан или фестивал. Снаппи је ваш сапутник у ширењу среће и успостављању срећнијег радног места.

Доступан је велики избор колекција поклона са хиљадама ажурираних поклона. Човек може да бира шта ће дати према својој згодности. На основу података и трендова, модни стручњаци га увек ажурирају.

Са Снаппи-јем можете да шаљете поклоне својим запосленима, због чега се осећају препознатим. Признање увек подстиче појединца да ради боље дајући све од себе. За једноставност купаца, Снаппи је доступан у мобилној и десктоп верзији.

Поклонима се приступа преко многих познатих и познатих брендова као што су Амазон, Бест Буи, итд. Систем је такође форматиран са захвалницом у коју можете додати поруку коју желите да пренесете.

СнацкНатион

Главни циљ СнацкНатион-а је да вам помогне да створите пријатељско и опуштено окружење међу вашим запосленима. Лако прилагодите своје канцеларијске грицкалице према свачијим жељама користећи СнацкНатион.

Ужине између радних сати подстичу учинак запосленог и чине све поново енергичнима. Здраве ужине побољшавају и подстичу продуктивност запослених и успостављају здраву друштвену везу.

Можете креирати своју јединствену мешавину према јединственом укусу вашег запосленог. СнацкНатион подстиче запослене тако што пружа укусне и здраве грицкалице, а пружање грицкалица између њих показује да бринете о њиховом здрављу и апетиту. Запослени такође морају да поједу брзи залогај да би имали значајан учинак.

Гооди

Гооди ће вам помоћи да одаберете јединствене поклоне за своје запослене који ће подићи морал ваших запослених. Све то чини лаким и брзим, од даривања запосленог појединачно целој компанији, одабира елегантне картице за сваку прилику и додавања текстуалне поруке коју желите да пренесете, заједно са другим функцијама, све то подржава Гооди.

Гооди вам пружа приступ одабраним поклонима које ће ваши запослени волети да примају. Можете заказати аутоматске функције поклона за запослене или клијенте. Запослени могу да замене алтернативу ако им је потребна помоћ у проналажењу вредног поклона. Тим за подршку је увек СМС или позив удаљен да реши сваки ваш упит.

Баудвилле

Уважавање напора запослених може бити лакше уз помоћ Баудвилле-а. Савршени поклони могу повећати ангажовање запослених и подстаћи их да буду најбољи.

Баудвилле помаже у успостављању срећног, здравог и иновативног радног места за ваше запослене. Препознавање нечије способности може повећати мотивацију да дате све од себе.

Бодвил се првенствено фокусира на ангажовање и препознавање појединца. Ангажовани запослени су више фокусирани на успех компаније.

Прилика, буџет и количина нису битни при избору поклона по избору вашег запосленог. Осигурајте својим запосленима незаборавно искуство одабиром савршеног поклона за њих уз Баудвилле.

Блуебоард

Блуебоард вам пружа много избора да пронађете оно што вам треба. Своје емоције можете изразити кроз награду или поклон. Можете послати поклон директно у пријемно сандуче свог запосленог за неколико секунди. Запослени такође могу да прегледају колекцију и да изаберу одговарајући поклон за њих.

  Мицрософт ће спојити УВП и Вин32 апликације са Пројецт Реунион

Пружање здравог и срећног окружења на радном месту је примарна сврха Блуебоард-а. Дозволити радницима да преусмјере своје мисли ка опуштеном окружењу је најбољи поклон који се може дати.

Учините своје поклоне незаборавним тако што ћете омогућити запосленима да праве успомене стицањем нових искустава. Квалитетно време је оно што сви желе данас. Нека ваши запослени уживају у квалитетном времену уз повољне планове за Блуебоард одмор.

Гифтограм

Потрага за „савршеним поклоном“ одузима значајну количину времена. Олакшајте своје поступке даривања користећи Гифтограм поклон картицу, омогућавајући примаоцима да одаберу поклоне према својим жељама.

Гифтограм осигурава да сви воле поклон. Доступни су унапред дизајнирани каталози Гифтограм картица са шареним празничним дизајном. Или можете да изаберете један, или га можете креирати помоћу алата за дизајн у апликацији.

Стварање онога што вам је на уму биће забавно и јединствено. Можете бесплатно додати лого своје компаније, бирати дизајн и боје, као и додати поруку за свакога по вашем избору.

Гифтограм вам омогућава да шаљете дигиталне картице на велико без плаћања додатног пенија. Доступне су и функције заказаних поклон картица и стотине брендова. Интерфејс прилагођен кориснику и једноставан за коришћење омогућава корисницима да управљају програмом поклон картица без напора и брзо у року од неколико минута. Овде можете бити сигурни да ћете искусити фантастичну корисничку услугу.

Колебање

Учините свој процес дизајнирања и куповине беспрекорним уз Сваг. Можете купити било шта, од дуксева до елегантних боца за појединце или читаве чланове тима. Сваг је све учинио врло лако и брзо.

Сваг вам омогућава да сами дизајнирате своју кутију. Уместо да бирате из колекције, можете чак и дизајнирати тако да изгледа јединствено. То је креативан и забаван начин да покажете запосленима да вам је стало. Можете одабрати ствари које желите да дате члановима свог тима заједно са испоруком без гужве.

Дизајнирајте своју јединствену кутију само пратећи ове једноставне кораке:

 • Прегледајте сјајну колекцију Сваг-овог широког спектра производа и додајте производе који су вам потребни у корпу.
 • Након што додате у корпу, кликните на дугме „Направи кутију“.

Овде је ваша кутија спремна за испоруку. Сваг ствара окружење које је лако за коришћење за своје клијенте. По потреби је доступна и опција испоруке преко ноћи. Сваг АПИ подржава беспрекорну аутоматизацију, чинећи Сваг светлијим, дигиталнијим и бољом опцијом.

Закључак

Укратко, свако жели да ради на месту које им помаже да остану здрави и срећни. Најбоље што можете да урадите је да цените напоре својих запослених да учине радно место здравијим и срећнијим. Поклони за запослене су одличан начин да покажете да цените своје раднике и учините канцеларију срећнијим местом.

На крају, добро радно окружење подстиче запослене да размишљају ван оквира и буду креативни, што доводи до веће продуктивности. Индиректно, давање поклона запосленима донеће добре промене које ће помоћи компанији да буде успешнија.

Такође можете истражити најбоље платформе за израду дигиталних сертификата да бисте наградили своје запослене.