8 бесплатних апликација и алата за дизајн ентеријера са вештачком интелигенцијом

Не недостаје бесплатних апликација за дизајн ентеријера. Међутим, када су у питању бесплатне апликације за дизајн ентеријера које покреће вештачка интелигенција, ваше могућности су ограниченије. Ево одабране листе најбољих бесплатних апликација и алата за дизајн ентеријера са вештачком интелигенцијом које можете да користите за своје пројекте дизајна ентеријера.

МАКЕУСЕОФ ВИДЕО ДАНА

Хоместилер је свеобухватна апликација за дизајн ентеријера са АИ и АР могућностима. Апликација нуди шаблоне на којима можете да градите да бисте дизајнирали свој простор, а њена функција АИ Десигнер вам омогућава да отпремите слике или скице свог простора како би генерисао редизајниране идеје.

Можете бирати између различитих стилова дизајна, укључујући јапански, скандинавски, боемски, индустријски, гламурозни, савремени, итд. Апликација такође садржи стилове дизајна засноване на празницима као што су Дан захвалности, Божић и Дан заљубљених.

Апликација Хоместилер има функцију Десигн Цхалленге где можете да покажете своје дизајне заједници корисника. Можете користити Хоместилер за креирање алтернативних дизајна за свој простор без потребе да похађате курс дизајна ентеријера.

Хоместилер има ограничен бесплатни план који можете користити, а такође даје додатне кредите за позивање пријатеља у апликацију. Међутим, потребна је надоградња да бисте добили потпун и неограничен приступ његовим функцијама. Премиум чланство почиње од 9,99 УСД месечно (3,99 УСД за први месец).

Преузимање: Хоместилер за иОС | Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

Ремодел АИ је једноставна, али моћна апликација за планирање просторија. Функције апликације су подељене у две категорије дизајна: ентеријер и екстеријер. Његова категорија дизајна ентеријера укључује функције као што су преуређење ентеријера, уређивач ентеријера, нови подови, преобликовање објеката и паинт Екплорер, а све то покреће АИ.

Да бисте користили било коју од његових функција, кликните на ону коју желите да користите, отпремите или снимите фотографију свог простора и нека генерише резултате на основу ваше отпремљене слике. Ремодел АИ такође има неколико стилова дизајна које можете изабрати, као и опцију за отпремање стилске слике.

Добијате осам бесплатних генерација са воденим жигом након регистрације. Надоградња на Про план кошта 5,99 УСД месечно за неограничене генерације.

Преузимање: Ремодел АИ фор иОС | Андроид (Доступне су бесплатне куповине у апликацији)

Ако алатка за дизајн ентеријера заснована на вештачкој интелигенцији звучи као нешто што бисте желели да испробате, испробајте РЕимагинеХоме. РЕимагинеХоме је свеобухватан алат за дизајн ентеријера са неколико функција које покреће вештачка интелигенција које могу помоћи вашим пројектима дизајна ентеријера.

Нуди виртуелно постављање, растерећење простора, виртуелно реновирање и дизајнерске карактеристике кухиње и купатила које покреће вештачка интелигенција. Постоје и додатне карактеристике за спољашњи дизајн.

Можете испробати РЕимагинеХоме користећи његову 7-дневну бесплатну пробну верзију (није потребна кредитна картица). Пробна верзија вам омогућава да генеришете до 30 рендера бесплатно. Након тога, морали бисте да надоградите на један од његових плаћених планова, који почињу од 49 УСД месечно за 300 генерација.

АИ Роом Планнер је једноставан (минималистички, ако хоћете) алат за дизајн ентеријера са вештачком интелигенцијом који можете користити да поново замислите свој простор. Алат за дизајн ентеријера АИ генерише нове рендере дизајна који одржавају тему боја вашег простора.

Ако тражите брзе идеје за побољшање дизајна ентеријера ваше собе, можете га користити да бесплатно генеришете више идеја за дизајн вашег простора. АИ Роом Планнер је бесплатан и омогућава неограничене генерације, тако да можете да генеришете онолико рендера колико желите док не пронађете онај који вам се свиђа.

Висуализе АИ је алатка за дизајн са АИ за дизајнере ентеријера, архитекте и дизајнере производа. Подржава генерисање рендера дизајна из скица, тлоцрта, надморских висина и фотографија, и не ставља водени жиг на генерације — чак ни на бесплатном плану!

Преуређење простора не захтева увек ремонт, понекад све што вам треба је само неколико идеја како да га побољшате. Ту долази алатка Аск АИ компаније Висуализе АИ. Алат вам омогућава да отпремите слике свог простора и добијете прилагођене идеје за побољшање.

Можете испробати Висуализе АИ са три бесплатна кредита које даје након регистрације. Такође нуди пробни план од 5 долара који вам даје 60 кредита за месец дана. Међутим, његов стандардни месечни план почиње од 19 УСД месечно.

СофаБраин нуди неколико одличних функција које недостају многим АИ алатима за дизајн ентеријера. Његов напредни уређивач вам омогућава да додате прилагођена побољшања одређеним деловима вашег простора, а можете да сликате преко простора и подстакнете АИ да дода комад намештаја, прозор, биљку или било шта друго што желите.

Функција Стиле Мик вам омогућава да поново замислите свој простор тако што ћете учитати слику вашег тренутног ентеријера и слике вашег жељеног стила дизајна ентеријера. Он меша стилове и генерише рендере на основу њих.

Такође можете добити идеје за побољшање вашег тренутног простора помоћу функције Роаст Ми Роом компаније СофаБраин. Можете добити специфичне савете за побољшање простора за своју собу од четири лика за преглед АИ: отменог ентеријера, модерног шика, продавача некретнина и природњака.

Бесплатни план је ограничен и не подржава преузимање генерисаних рендера. Можете надоградити на основни план за 18 УСД месечно (ограничено на 50 дизајна) или стандардни план за 29 УСД месечно да бисте приступили додатним функцијама.

Способност генерисања рендера дизајна на основу изгледа и димензија вашег простора је изузетна. Међутим, не шкоди имати додатне могућности, а то је оно што соба АИ нуди.

Роом АИ не само да подржава отпремање референтних слика вашег простора, већ вам такође омогућава да изаберете жељене излазне палете боја, изаберете материјале које желите да видите (тканина, дрво, метал, итд.) и да додате негативне упите за објекте које желе искључити.

Такође можете да пропратите своју отпремљену слику текстуалним упитом ако постоје одређена упутства која желите да АИ следи.

Нови корисници добијају 10 бесплатних генерација након регистрације. Када се исцрпите, мораћете да надоградите на било који од његових плаћених планова (који почињу од 29 УСД месечно) да бисте наставили.

РоомГПТ вам омогућава да отпремите слике вашег тренутног дизајна ентеријера, а затим генеришете алтернативне рендере дизајна за ваш простор. Можете бирати између различитих доступних тема соба да бисте водили његову производњу, укључујући модерне, винтаге, индустријске и приморске

Излаз из РоомГПТ-а је толико углађен да ће вам можда требати детектор АИ слике да бисте га разликовали од оригинала. РоомГПТ нуди три бесплатне генерације, након чега ћете морати да надоградите на плаћени план да бисте наставили да користите алатку. Његови плаћени планови почињу од 9 долара за 30 рендера дизајна.

АИ алати за дизајн ентеријера олакшавају визуализацију како би ваш простор могао да изгледа уз промену намештаја и неколико других додатака. Једноставно отпремите слику свог простора у било који од ових АИ алата и нека генерише вишеструке итерације како ваш простор може да изгледа. Најбољи део? Сви су слободни да испробају.